Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερα μαγειρησες :lol::lol::lol::lol::lol:.

σημερα εκανα χυλοπιτες με κοκκινη σαλτσα για μας και στον μικρο μου θησαυρο εκανα μοσχαρακι με χειροποιητες χυλοπιτες με αυγολεμονο......εγινε....ΣΟΥΠΕΡ!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα τελικα δεν εκανα αρακα χτες, παρηγγειλα και μου εφεραν σαρδελιτσες απο το ψαραδικο και τις εκανα πλακι στο φουρνο.

τωρα για σημερα ειναι πολυ νωρις ακομα.....

για πειτε καμια ιδεα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Έχω βάλει στο φούρνο κουνουπίδι με πατάτες, καρότο, κρεμμύδι και σάλτσα.

Μαρία-Ελπίδα έχω μερικές ενδεικτικές ιδέες,

όσπρια: γίγαντες με σπανάκι ή με πατάτες και καρότα στο φούρνο, ρεβίθια με ρύζι, φακές, φάβα, μαυρομάτικα με χόρτα.

λαχανικά: παντζάρια σκορδαλιά, μπρόκολο ή κουνουπίδι νερόβραστο με τηγανητές πατάτες, κουνουπίδι γιαχνί, ή στο φούρνο ή στιφάδο, χόρτα με τηγανητές πατάτες, αγκινάρες πολίτικες, ή με αρακά μαζί, πατάτες ογκρατέν στο φούρνο.

κρεατικά: κοτόπουλο με μακαρόνια ή με πιλάφι, ή στη σχάρα με πατάτες ψητές τυλιχτές, ή με πουρέ.

κιμάς με μακαρόνια, ή με ρύζι, παστίτσιο, μουσακάς, ρολό με αυγά και καρότο μέσα.

μοσχαράκι: κοκκινιστό με μακαρόνια, γιουβέτσι, με πατάτες λεμονάτο της κατσαρόλας, κοκκινιστό με πουρέ.

χοιρινό: μπριζόλες στη σχάρα, κρασάτο στην κατσαρόλα, χοιρινό με πατάτες στο φούρνο, σνίτσελ με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

αρνί-κατσίκι: αρνάκι στη λαδόκολλα με φέτα, σκόρδο και λαδορίγανη, αρνί με πατάτες στο φούρνο, μπριζολάκια αρνίσια ή κατσικίσια, κατσικάκι φρικασέ, κοκκινιστό με ρύζι ή μακαρόνια.

θαλασσινά: χταποδάκι ξιδάτο, ή στιφάδο, ή με μέλι, ή στο φούρνο γιουβέτσι με κοφτό μακαρονάκι. Καλαμαράκια τηγανητά, ή με πατάτες στην κατσαρόλα, ή γεμιστά με ρύζι ή τυριά.

Ψάρι δε σου προτείνω επειδή είπες ότι έφαγες χτες σαρδέλα.

Εviri σε ευχαριστω πολυ καλη μου!

να το καρτησω αυτο να το συμβουλευομαι που και που.

τι να πω τωρα που ειμαι σπιτι πιο πολυ δυσκολευομαι να σκεφτω τι θα μαγειρεψω παρα οταν δουλευα.. μαλλον δεν το επεργαζομουν και πολυ στο μυαλο μου και ηταν πιο ευκολο!

καλημερα ομορφες.

σημερα θα κανω για μενα πατατες με αυγουλακια.

ο καλος θα φαει χυλοπιτες απο χθες και η μανουλα μου επισης και στον μικρουλη εκανα ψαροσουπα.

μπορει να παιξει και κανενα μπουγιουρντακι...και μια μαρουλοσαλατα!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...