Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εμένα μ'άρεσε το Δωράκι που άφησε το μπουγιουρντί για το τέλος, το καλύτερο (και το πιο παχυντικό)! χαχαχα. Ε ρε λαδομπούκες που θα κάνετε....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εμένα μ'άρεσε το Δωράκι που άφησε το μπουγιουρντί για το τέλος, το καλύτερο (και το πιο παχυντικό)! χαχαχα. Ε ρε λαδομπούκες που θα κάνετε....

ετσι ειναι το καλο μενει στο τελος1!!!!!!!!!!!!!

(παχυντικο δεν λες τιποτα!!!!!!!!3 τυρια βαζω μεσα!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

εγω τα μακαρονια τα εκανα χτες, για σημερα δεν ξερω.. παλι βαριεμαι να μαγειρεψω..

μαλλον θα βαλω αρακα κοκκινιστουλη.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Δεν ξέρω αν ακούγατε φωνές νωρίτερα, αλλά ήταν ο κόκορας που έβαλα στην κατσαρόλα. Δεν ήθελε να μπει ο άτιμος άντρας μέσα και παλεύαμε. Τελικά, πέρασε το δικό μου και τον έβαλα κοκκινιστό με ρύζι πιλάφι.

Καλά δεν του έκανα;

χαχαχα Βρε τον άτιμο! καλά του έκανες, καλοφάγωτος, αλλά εγώ θα τον συνόδευα με μακαρόνι χοντρό όπως το κάνουμε στα μέρη μου....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καπαμα το λενε στην Μανη αυτο το φαι Αρετουλα μου.

ωραιο κοκκινιστος με χοντρο μακαρονι!!

Εviri καλα του εκανες του κοκορικου!!

Ναι, είναι πολύ νόστιμος με χοντρά μακαρόνια, αλλά έτσι τον είχα φτιάξει την προηγούμενη φορά. Τώρα βάζω ρύζι για αλλαγή.

Ξέχασα να σας πω ότι, έφτιαξα χτες τη φανουρόπιτα της Μαρίας-Ελπίδας, κάνοντας μια αλλαγή. Αντί για νερό εγώ έβαλα φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Παιδιά έγινε πεντανόστιμη. Σήμερα τη διάβασε ο παπάς και τη μοίρασα. Μα να σας πω, έτοιμη είμαι να φτιάξω επί τόπου κι άλλη να τη φάμε μεταξύ μας.

θα την δοκιμασω και εγω με την αλλαγη του νερου σε χυμο..

ειναι πολυ ωραιο κεκακι, τωρα που το λες θα κανω και εγω μια αυτες τις μερες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...