Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

      Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

      Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

      • Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

εμενα μου εστειλε η πεθερα κοτοπουλο ψητο και πατατουλες τηγανιτες και εφτιαξε και σαλατουλα χωριατικη το αντρακι μου και καλοφαγαμε

Α,χαπακι μου δανειζεις την πεθερα σου για αυριο? Πλιιζ! Βικυ,εφτιαξα το ρολο κι εγινε πολυ ωραιο! Σημερα ειχα γεμιστα.Αυριο ψαρι ψητο με χορτα και κουνουπιδι...


ένα μήλο την ημέρα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

σημερα ειχαμε καρμποναρα και αυριο μουσακα!!μιαμ μια!!!!!

στη διαιτα δηλαλη:tongue::tongue:


θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μπριζολιτσες με σπυρωτορυζακι καιλαχανικα! γιααυριο λεω κοκκινσιτο,ανδενκοιμηθω κιαντεξω!!!


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


και εγω μολις εβαλα στο φουρνο τα γεμιστα μου!!!καλοκαιρινα φαγητα απο δω και περα!


θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Link to comment
Share on other sites

σορβα για τον μικρο που τρελαινετε και μπιφτεκαια με πιλαφι για τους υπολοιπους....και δεν τα χω ξεκινηση ακομη για να σηκωνωμε σιγα σιγα!εκανα ομως δουλειες απο το πρωι να μην λετε!απλωσα ρουχα μαζεψα καθαρισα το κλουβι απο το κουνελι....


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

τι ειναι ο σορβας?


θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Link to comment
Share on other sites

Είναι μια πολύ ωραία και υγιεινή σούπα, ευκολοχώνευτη και γρήγορη.

Συστατικά

  • 1 φλυτζάνι ρύζι ή πληγούρι
  • 1/2 κιλό κλασικό παραδοσιακό γιαούρτι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμύδι
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το ρύζι ή το πληγούρι να βράσει. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι (που έχουμε περάσει από το μούλτι) με τον δυόσμο ψιλοκομένο.
  2. Όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τον δυόσμο κα το κρεμύδι από το τηγάνι στην κατσαρόλα. Μόλις δέσουν τα υλικά (περίπου μετά από 5-10 λεπτά) ετοιμάζουμε το γιαούρτι. Παίρνουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με ζουμάκι από την κατσαρόλα (όπως κάνουμε το αυγολέμονο). Όταν δέσει το προσθέτουμε στην κατσαρόλα να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ρυζι είναι πιο εύπεπτο από το πληγούρι. Όσο ποιο παραδοσιακό το γιαούρτι τόσο καλύτερα. Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε το γιαούρτι με το ζουμάκι και μόλις το δέσουμε (σε λιγότερο από 1 λεπτό δένει) το κατεβάζουμε από το μάτι.και επισης μπορεις να βαλεις ξερο δυοσμο προς το τελος του βρασιματος εγω ετσι κανω το τριβω ψιλο ψιλο και ειναι το ιδιο νοστιμο και αρωματικο


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...