Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Διαφημίσεις

και εμεις φαγαμε με τα ξαδελφια του αντρα μου μπριζολιτσες και σαλατουλα με πατατες οπως στης Εviri αλλα εμεις τις καναμε στον φουρνο και οχι καρβουνατες!

καλημεραααααα!!!!

ωραια μερα και σημερα ετσι??????

λοιπον,για σημερα φτιαχνω (η μανουλα μου δηλαδη :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)μπριζολιτσες στον φουρνο με πατατουλες..........μιαμ,μιαμ,μιαμ,μιαμ!!!!!!!!!!:P

για τον μικρο μου θησαυρο κρατησα απο χθες κοτοσουπα.(:mrgreen:)

καλη κυριακη στις οικογενειες μας.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

κοτσια στην γαστρα σημερα αλλα δεν θελω παλι με πατατες.μηπως νακανα μακαρονια ξεχωριστα?δεν ξεβρω θα δω..αν εχετε καμια ιδεα με τι να τα συνοδευσω ακουω

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σας, καλέ πότε ξημέρωσε πάλι και ήρθε κιόλας και το μεσημέρι; Σήμερα φτιάχνω γιουβαρλάκια, μάλλον θα τηγανίσω και καμιά πιπεριά κέρατο γεμιστή με τυρί.

Κουφετάκι, αν δεν έχεις ήδη βάλει τέτοια ώρα που σου απαντάω, μπορείς να βάλεις από ζυμαρικά και κριθαράκια είτε μαζί στη γάστρα είτε χωριστά. Επίσης πατάτες τυλιχτές στο αλουμινόχαρτο παρόλο που είπες όχι πατάτες, εε αυτές είναι λίγο διαφορετικές.

Διαφημίσεις

φχαριστω κοριτσαρα μου.τελικα εβαλα μακαρονια ξεχωριστα και τις γνωστες πατατες τις εκανα πουρε!!ομως τα κοτσια γινανε λουκουμι στο τελιωμα τα χω τωρα εριξα και χυμο πορτοκαλι με λεμονι μουσταρδα και δενδρολιβανο.τα γιουβαρλακια που εκανα πριν μερες παντος πολυ τα φχαριστιθηκαμε κι εμεις καληορεξη

921477wc2fyvv2y2.gif

καλησπερα κοριτσακια κ καλη μας ορεξη!!!εμεις σημερα καναμε κατσικακι στο φουρνο με πατατες κ εχει ηδη μοσχοβολ ολο το σπιτι,μιαμ μιαμ!!!!

υ.σ.με τοσα κατσικακια που διαβασα μου ειχε κολλησει στο μυαλλο,κ ετσι σημερα να μαι κ εγω με κατσικακι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

χθες έκανα μοσχαράκι γιουβετσάκι για μας και για την κορούλα μου κοτοπουλάκι με τραχανούλι (ΣΚ).

είχα από την Παρασκευή τσήζκέηκ, το οποίο χθες αργά το βράδυ έκανε φτερά...

σήμερα πήρα από τη μαμά μου έτοιμο το κοκκινιστό με τις τηγανητές πατάτες, κεφτέδες τηγανητές για κατάψυξη.

κοινώς δεν μαγειρεύω για μερες.

ωωωωωωωχ τί καλά!

Γεια σας και απο μενα! Σημερα φαγαμε ψαρακια στα καρβουνα σε φιλικο σπιτι μαζι με σαλατα μαρουλι με ροκα, ντοματοσαλατα και σαλατα με μαυροματικα φασολακια.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...