Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα.

Ρούλα, αυτά τα νιόκι δεν έχουν συντηρητικά;

Δώρα, όλα να πάνε τέλεια κ να μη ξαναχρειαστείτε νοσοκομείο ποτέ ξανά.

μια ερώτηση. επειδή ο άντρας μου δεν τρώει την μοσχαρίσια μπριζόλα όπως εγώ, στο τηγάνι της φίσλερ, ούτε σκέτη στο γκριλ, πείτε μου καμιά ιδέα για μαρινάρισμα ή μαγείρεμα, γιατί έχω στερέψει η μαγείρισσα.

Αρετή κάτι είχες γράψει για μπύρα πριν καιρό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα, εγω σημερα θα κανω κοτοπουλακι λεμονατο της κατσαρολας με ρυζακι μαλλον ή πουρε δεν εχω αποφασισει ακομα.

δεν πρεπει να εχουν γιατι πωλουνται φρεσκα στα σουπερ μαρκετ.

εχουν ομως θερμιδες... εμενα δεν μου πολυαρεσουν!

(πεταχτηκα τωρα σαν την ........,

φιλια, σε εχω χασει εσενα, καλα εισαι?)

καλημέρα.

Δώρα, όλα να πάνε τέλεια κ να μη ξαναχρειαστείτε νοσοκομείο ποτέ ξανά.

μια ερώτηση. επειδή ο άντρας μου δεν τρώει την μοσχαρίσια μπριζόλα όπως εγώ, στο τηγάνι της φίσλερ, ούτε σκέτη στο γκριλ, πείτε μου καμιά ιδέα για μαρινάρισμα ή μαγείρεμα, γιατί έχω στερέψει η μαγείρισσα.

λοιπον ακου μαριναδ βαλε κρασι κοκκινο,λαδι,λιγο σκορδο(αν σας αρεσουν οι δυνατες γευσεις),αλατι,πιπερι,θυμαρι-δεντρολιβ μπολικο κ αστα να κατσουν καμμια ωρα(εγω το κανω απο βραδυς κ το βαζω στο ψυγειο κ ετσι το πρωι ειναι ετοιμο για φουρνο).μολις θελεις να τα ψησεις τα βαζει σε ενα ταψακι με ολα τα υγρα κ η απολαυση θα ρθει στο πιατο σας!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα, εγω σημερα θα κανω κοτοπουλακι λεμονατο της κατσαρολας με ρυζακι μαλλον ή πουρε δεν εχω αποφασισει ακομα.

πώς το κάνεις;

δεν πρεπει να εχουν γιατι πωλουνται φρεσκα στα σουπερ μαρκετ.

εχουν ομως θερμιδες... εμενα δεν μου πολυαρεσουν!

(πεταχτηκα τωρα σαν την ........,

φιλια, σε εχω χασει εσενα, καλα εισαι?)

τα μάρκετ που έχω υπόψη μου δεν είχαν. στην κατάψυξη δηλαδή τα έχουν;

θα ήθελα για μια φορά να δοκιμάσω.

καλά. λίγο πεσμένη. θα ανέβω, παρέα σας!

μάκια στο πεπονάκι σου!

Διαφημίσεις

λοιπον ακου μαριναδ βαλε κρασι κοκκινο,λαδι,λιγο σκορδο(αν σας αρεσουν οι δυνατες γευσεις),αλατι,πιπερι,θυμαρι-δεντρολιβ μπολικο κ αστα να κατσουν καμμια ωρα(εγω το κανω απο βραδυς κ το βαζω στο ψυγειο κ ετσι το πρωι ειναι ετοιμο για φουρνο).μολις θελεις να τα ψησεις τα βαζει σε ενα ταψακι με ολα τα υγρα κ η απολαυση θα ρθει στο πιατο σας!!!!!

το θυμάρι και το δενδρολίβανο δεν μας αρέσουν ως γεύσεις. μπορώ να βάλω ρίγανη σε αντικατάσταση;

:roll:

τα μάρκετ που έχω υπόψη μου δεν είχαν. στην κατάψυξη δηλαδή τα έχουν;

θα ήθελα για μια φορά να δοκιμάσω.

καλά. λίγο πεσμένη. θα ανέβω, παρέα σας!

μάκια στο πεπονάκι σου!

οχι δεν τα εχουν στη καταψυξη τα εχουν στα ψυγεια με τα φρεσκα προιοντα, φυλλα κρουστας κτλ..

περιμενε να μπει και η Εviri και θα σου πει λεπτομερειες..

το κοτοπουλακι το τριγαριζω ελαφρα με κρεμμυδακι λιωμενο, το σβηνω με ζωμο κοτοπουλου, αλατι & πιπερι και λιγο σαφραν και το αφηνω να βρασει με τον υπολοιπο ζωμο, σε χαμηλη φωτια.

απλο φαγητακι αλλα νοστιμο, το κρεμυδακι δενει την σαλτσα να θυμασαι!

δεν θελω πεσιματα απο εσενα...! εσυ παντα εισαι power!!!

θα την φιλησω την πεπονιτσα μου..

Καλημέρα,

Εχθές που πήγαμε super market, μου λέει ο άντρας μου...Πάρε και υλικά να φτιάξεις εκείνο το ριζότο. Ξετρελάθηκε μιλάμε...Μάλλον αύριο θα το ξαναφτιάξω. Για σήμερα μοσχαράκι κοκκινιστό, δεν ξέρω ακόμα με τι, θα δω το απόγευμα που θα πάω σπίτι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημέρα.

Εγώ την βάζω μέσα στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο και ψήνεται κανονικά, μενει μαλακή και δεν βγαίνει στεγνή (με ρίγανη αλατάκι πιπεράκι κλασσικά), προς το τέλος μόνο την ανοίγω να πάρει χρώμα.

Καλημέρα! Ναι, κοτόπουλο με μπύρα, καταπληκτικό.

Ένα κοτόπουλο κομμένο, το τσιγαρίζεις σε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και μετά ρίχνεις:

2 καροτάκια κομμένα σε ροδέλες.

1 κρεμμύδι κομμένο σε 8 μέρη.

2 σκελίδες σκόρδο

Δάφνη, κανελλίτσα, πιπέρι, αλάτι

1 κουτάκι μπύρα (συνήθως είναι αρκετό αλλά αν "το πιεί", μπορείς να προσθέσεις λίγο νεράκι).

Εγώ το συνοδεύω με ρυζάκι. Φαντάζομαι ότι πάει και με πατάτες τηγανητές (όλα πάνε...χιχι). Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει. Την πρώτη φορά που το μαγείρευα είχα τις αμφιβολίες μου, γιατί πίστευα ότι θα έβγαινε άνοστο, αλλά μόλις το δοκιμάσαμε ξετρελαθήκαμε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

το θυμάρι και το δενδρολίβανο δεν μας αρέσουν ως γεύσεις. μπορώ να βάλω ρίγανη σε αντικατάσταση;

:roll:

φυσικα κ η μανουλα μου με ριγανη το κανει!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα.

(τελικα ακυρο το νοσοκομειο,ολα τα παιδακια ηταν με ιωση και πυρετο)

σημερα πιτσα που εκανα χθες και μπριζολες χοιρινές στον φουρνο με τηγανητές

πατατουλες και μαρουλη σαλατα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σας κορίτσια, δε μπήκα το πρωί γιατί είχα τη στενοχώρια μου. Αλλά αν σας εξηγήσω θα βγω εντελώς εκτός θέματος. Πάντως τώρα είναι όλα καλά και βλέπουμε.

Σεβούλα τα νιόκι που αγόρασα αυτή τη φορά, είναι από το ράφι κι όχι από το ψυγείο γιατί δε βρήκα φρέσκα. Έρχονται από την Ιταλία και έχουν αρκετά συντηρητικά. Δεν αγοράζω συχνά, για την ακρίβεια αυτή είναι η δεύτερη φορά που παίρνω. Στη γεύση πιο ωραία είναι τα φρέσκα και ακόμα ωραιότερα είναι αυτά που είχα φάει κάποτε σε ένα ιταλικό εστιατόριο και δεν τα χόρταινα. Όπως είπε και η Μαρία-Ελπίδα τα φρέσκα τα βρίσκεις μαζί με τις ζύμες, τις κρέμες γάλακτος, τα γιαούρτια κι όχι στα κατεψυγμένα.

Για σήμερα εγώ έφτιαξα παστίτσιο και στη μικρή μου σπουργιτούλα μακαρόνια μαγειρεμένα με γάλα. Ακόμα είναι άρρωστη και έκανε και υποτροπή.

Αυτά για σήμερα κι ελπίζω αύριο να μπω με περισσότερο κέφι.

Για σήμερα εγώ έφτιαξα παστίτσιο και στη μικρή μου σπουργιτούλα μακαρόνια μαγειρεμένα με γάλα. Ακόμα είναι άρρωστη και έκανε και υποτροπή.

Αυτά για σήμερα κι ελπίζω αύριο να μπω με περισσότερο κέφι.

ωχ!!!!!!! μη λες αυτη τη λεξη!!!!

ακομα προσπαθω να συνελθω! εφτιαξε η μανα μου σημερα αλλα καλυτερα να ετρωγα βραχους παρα αυτο!!!!!!!

αυριο δεν μαγειρευω λογω ... ανωτερας βιας... αλλα το Σαββατο θα φτιαξω ρυζοτο με γαριδες και την Κυριακη φιλετακια μοσχαρι με πουρε λαχανικων και σαλατα μαρουλι ροκα λιαστη ντοματα παρμεζανα και σως μπαλσαμικου! :D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...