Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα έφτιαξα μαυρομάτικα φασόλια κοκκινιστά.

Χτες έφτιαξα κοτόπουλο εις το τετράγωνο. Δηλαδή το ένα κομμάτι το έκανα σούπα για τη σπουργιτούλα μου που εξακολουθεί να είναι άρρωστη (κι εγώ σε μεγάλη στενοχώρια και σκάσιμο) και τα άλλα δύο κομμάτια τα έφτιαξα άσπρα στην κατσαρόλα, αλλά τα συνόδευσα με νιόκι πατάτας με κρέμα γάλακτος και λιωμένο τυρί από πάνω.

Διαφημίσεις

kalhsperaaaaaa!!!!!

εμεις σημερα φαγαμε μακαρονια με κιμα και το μικρουλι μου,κοτοπουλακι με λαχανικα!!!!

τωρα φτιαχνω και πιτσα ρολο(μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!)

και μοσχαρακι με ντοματα και φιδε για το θησαυρακι μου!!!!!!!:D

αννα θελω κι εγω να μου κανεις το τραπεζι με αστακομακαροναδα!!!!!!:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Σέβη μου σ' ευχαριστώ.

Τα νιόκι πατάτας είναι μικρά μπαλάκια σε σχήμα αχιβάδας (όπως οι αχιβάδες ζυμαρικά που ξέρουμε) και η σύστασή τους είναι από πουρέ πατάτας. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και μετά από 2-3 λεπτά που θα ανέβουν στην επιφάνεια τα βγάζουμε και ή τα τρώμε όπως είναι ή τα βάζουμε με μπιχλιμπίδια σαν την κρέμα γάλακτος και λοιπά μπινελίκια.

Η σημερινη αστακομακαροναδα φαγωθηκε μεχρι τελευταιας δαγκανας........αλλα κοριτσια οποτε θελετε σας κανω το τραπεζι!!!!!!!!!!!!!

ωραια τα νιοκι πατατας,εγω τα συνοδευω με σαλτσουλα φρεσκιας ντομαντας κ βασιλικο!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Η σημερινη αστακομακαροναδα φαγωθηκε μεχρι τελευταιας δαγκανας........

Κατάλαβα... πάλι το τραπέζι θα φάμε εμείς. Μην πλύνεις την κατσαρόλα ακόμα, θα έρθω να βουτήξω το ψωμάκι μου.

Κατάλαβα... πάλι το τραπέζι θα φάμε εμείς. Μην πλύνεις την κατσαρόλα ακόμα, θα έρθω να βουτήξω το ψωμάκι μου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!δυστυχως η κατσαρολα εχει ηδη μπει στο πλυντ πιατων κ εχει ξεκινησει καθαρισμα!!!!παντως μετα απο αυτον τον κατεψηγμενο αστακο πιστεψα οτι εχω φαει πολλους κατεψηγμ με την διαφορα ομως οτι μας τους πλασαρανε ως φρεσκοτατους....για να μην αναφερθω κ στο πως τους πληρωσαμε!!!!!!

9892a30fbd.png

γειά σου Δώρα. χρόνια και ζαμάνια.

πόσα φαγητά θα κάνεις;

δουλεύεις;

σεβηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

οχι δεν δουλευω αλλα οτι φαγαμε ηταν απο χθες και αυτα που κανω σημερα ειναι για αυριο,μιας και θα παμε για μια θεραπεια του μικρου μου,στο νοσοκομειο αυριο και θα βγουμε την παρασκευη βραδυ(:(:cry::evil:)η το σαββατο πρωι!!!!!

οσο για τα χρονια και ζαμανια μετα το χαμο της πεθερας μου ειμαστε πανω κατω.(χωριο-θεσ/νικη)

(σορρυ για το οφ τοπικ!)

αννα θα μας κανεις ολες το τραπεζι μια μερα!!!!!!!!(τζαμπα μας πεφτουν τα σαλια??????)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα ομορφουλες!!!σημερις το μενου εχει γεμιστα(πιπεριες φλωρινης,πρασ,κ κανα 2ντοματες κ γυρω γυρω μπολικες πατατουλες) ορφανα,θα βαλω μεσα στην γεμιση μπολικο τυρακι κ ετσι θα γινει μουρλια.φιλιαααα!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...