Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

δώσε συνταγές για όλα.

καρυδόπιτα κάνω κι εγώ, αλλά δεν με συγκινεί.

τρουφάκι οπωσδήποτε, μπας κ γλυκάνω τον συμπέθερό σου!!!!!!!!

είσαι χρυσοχέρα πουλάκι μου! να είσαι γερή να σε χαίρονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα!!

σαν πολλες απουσιες ειδα για χτες!!!

δεν μαγειρεψαμε? εγω εκανα κεφτεδακι κατα παραγγελια του αντρουλη αλλα για σημερα δεν ξερω.. περιμενω τις χρυσοχερες να μου βαλουν καμια ιδεα...

Καλημέρα κορίτσια. Χτες εγώ είχα αποφάγια από σόγια και κοτόσουπα.

Σήμερα κάνω μοσχαράκι λεμονάτο της κατσαρόλας με πατάτες μέσα ή πουρέ. Ανάλογα ποιες γνώμες της οικογένειας θα υπερισχύσουν.

εγω εμεινα με την ορεξη της ψαροσουπα ς αφου δεν βρηκα τα ψαρια που ηθελα.ομως κανω χοιρινο με πρασο και δαμασκηνα.χτες η γιουβαρλοσουπα σουπερ δυο πιατα εφαγε η κολονα του σπιτιου,αμα δεν ακνεις συχνα εαν φαγητο φτουραει

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημέρα κορίτσια!

δεν τα έχουμε ξαναπεί εδώ αλλά σας διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον!

εμείς σήμερα θα φάμε έξω :D αλλά σκέφτομαι να μαγειρέψω κοτόπουλο αύριο

- έχετε υπόψη σας κάποια καλή συνταγή (εκτός από τα κλασσικά) που όμως να μην είναι και πολύ μπελαλίδικη?

Διαφημίσεις

ναι βρε κουφετάκι μου, το ξέρω αυτό το σάιτ...

έλεγα... μήπως κάποια κοπέλα από δω έχει κάνει κάτι δοκιμασμένο - πρωτότυπο, γρήγορο, διαφορετικό!

μάλλον ζητάω πολλά!

αμανε δεν ειναι λιρες λεφτα και σπιτι δεν ειναι πολλα αχαχααχχαχα!!!εγω περνω συνηθως γαμπιτσες τις βαζω με πατατες φουρνο ριγανη αλατι μουσταρδα λεμονακι αλατι και ψησιμο,το συνοδευω με ρυζι μαζι ωραιο ευκολο αλλα την 1ωρα του και την θελει

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω τελικα εκανα συκωτακι στον αντρουλη στην λαδοκολλα και για εμενα εβρασα πατατουλες και τις εφαγα με τυρακι και ελιτσες.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

δεν τα έχουμε ξαναπεί εδώ αλλά σας διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον!

εμείς σήμερα θα φάμε έξω :D αλλά σκέφτομαι να μαγειρέψω κοτόπουλο αύριο

- έχετε υπόψη σας κάποια καλή συνταγή (εκτός από τα κλασσικά) που όμως να μην είναι και πολύ μπελαλίδικη?

Καλημέρα! Για κοτόπουλο με μπύρα ενδιαφέρεσαι να σου πω συνταγή; Εύκολη και πεντανόστιμη!

Εμείς για σήμερα, μπριζόλες με πατατούλες στο φούρνο από χθες και τραχανόπιτα από πεθερά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...