Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα μαγειρισες!!!!

τι μου κανετε?

Σεβη κανε το ρολο! κανε το ρολο!

εμεις σημερα θα φαμε κοτοσουπιτσα γιατι βρεχει και κανει πολυυυυυ κρυο!!

πρώτον ζηλεύω πεθερές σας!

δεύτερον θέλω κοτοσουπίτσα!

τρίτον θέλω κόκορα με μακαρόνια!

τέταρτον επειδή ζήλεψα ψαρόσουπα πήρα τηλέφωνο τον Στεφ να πει στη μάνα του μπας κ κάνει ψαρόσουπα το Σάββατο να μας φέρει.

αν δεν προλαβαίνει η πεθερά, του πρότεινα να πάρει ο ίδιος ψάρι να του κάνω εγώ ψαρόσουπα.

δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω φράση κ άκουσα .....

γιατί έχει καταλάβει τη διαφορά της συμπεριφοράς της δικής μου μάνας με τη δική του.

η μάνα μου μας ρωτάει τί θέλουμε, μας το φέρνει κιόλας, έρχονται παίρνουν το παιδί, μας την φέρνουν το απόγευμα. και είναι στο χωριό, όχι μέσα στην πόλη όπως τα πεθερικά.

ενώ τα πουλάκια μου εδώ, ούτε ρωτούν ούτε φέρνουν. πρέπει να πάει ο Στεφ να πάρει, άμα την φωτίσει να κάνει φαγητό, μετά από αίτημα του άντρα μου.

εμείς πηγαίνουμε τη μικρή στα πεθερικά, μη τυχόν κ κρυώσουν τα ..ίδια του πεθερού που τα ξύνει από το πρωί ως το βράδυ.

κ ότι την φέρνουν το απόγευμα, έγινε αφού ο Στεφ κόντεψε να κλατάρει στην κούραση από τα δρομολόγια.

όχι, δεν έχω απαίτηση να βοηθούν. έχω την αίσθηση οτι ο άντρας μου ζει μια άρνηση πραγματικότητας.

τον πονάει η αλήθεια, η διαφορά φάσης...

Διαφημίσεις

Α Σεβούλα, αν κάνεις τελικά πίτσα, προσπάθησε το ρολό και θα με θυμηθείς!

Αρετή, μήπως μπορείς να ξαναβάλεις την συνταγή;

Άννα, έχεις νέα της Δώρας;

έχει πολύ καιρό να φανεί. όλα καλά;

Αλήθεια που εξαφανίστηκε;

Καλημέρα! Εμείς σήμερα θα φάμε κόκορα μακαρονάδα από πεθερούλα! Ανυπομονώ...

Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ, που άλλος θα σε φάει!!!!!

Εμείς σήμερα κοτοπουλάκι σούβλας ντελιβερυ, σαλατίτσα μαρούλι, και λίγη πιτσούλα που περίσσεψε από χθες το βράδυ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Η συνταγή είναι της Μαρίας - Ελπίδας ( που τη λένε μόνο Μαρία) ....μην πάρω εγώ τα εύσημα..

Ευκολη πιτσα ρολο:

υλικα:

2 1/2 φλυτζ. τσαγ. αλευρι που φουσκωνει μονο του

2 κ.σ. μαργαρινη σε θερμοκρασια δωματιου (εγω την ελιωσα ελαφρα)

1 ποτηρι του νερου χλιαρο γαλα

1/2 κ.γλ. θυμαρι

1/2 κ.γλ. ριγανη

1/2 κ.γλ. ζαχαρη

1 κ. γλ. αλατι

για την γεμιση:

1/2 φλυτζ. τσαγ. σαλτσα ντοματας (στεγνη χωρις πολυ ζουμι)

4 φετες ζαμπον ψιλοκομμενες

2 φλυτζ. τσαγ. τριμενη μοτσαρελλα (ή αλλο κιτρινο τυρι)

1 πρασινη πιπερια ψιλοκομμενη

Εκτελεση:

σε ενα μπολ βαζουμε το αλευρι, κανουμε μια λακουβιτσα και ριχνουμε τα μυρωδικα, την ζαχαρη και το αλατι. Μετα βαζουμε την μαργαρινη και επειτα προσθετουμε το γαλα.

Με ενα κουταλι ανακατευουμε μεχρι να μαζευτει σε μπαλα το ζυμαρι.

Σε αυτο το σημειο η ζυμη κολλαει λιγο, παιρνουμε λιγο αλευρι και ζυμωνουμε μεχρι η ζυμη να γινει ευπλαστη και να μην κολλαει στα χερια.

Ανοιγουμε χοντρο μακροστενο φυλλο μηκους 30-40 εκ. σε αλευρωμενη επιφανεια.

Αλειφουμε με την σαλτσα το φυλλο, απλωνουμε πανω το ζαμπον, το τυρι και την πιπερια.

Το τυλιγουμεσε σφικτο ρολο και με κοφτερο μαχαιρι το κοβουμς σε 14 φετες περιπου, (εγω τα εκοψα περιπου 2 δαχτυλα)

Αραδιαζουμε σε λαδωμενο (καλυτερα αντικολλητικο) ταψι και ψηνουμε στους 180C για περιπου 30'.

Αν η σαλτσα ειναι αραιη, πασπαλιζουμε με λιγη φρυγανια ωστε να ρουφηξει τα υγρα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

Υ.Γ. την συνταγη την βρηκα στο περιοδικο ΕΓΩ, εκει εχει και φωτο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλη μου Αρετη, εσυ φτιαχνεις πολυ ωραια πραγματακια..

αρα και την πιτσα θα την κανεις τελεια!!!

χαιρομαι που ειχε τοση θετικη ανταποκριση η συνταγη, ειμαστε καλοφαγουδες!!

Υ.Γ: Δωρακι μου, να εχετε την ευχη της πεθερας σου και να εισαστε παντα καλα να την θυμοσαστε..

sevoula κοπελα μου πεστα να σου βγουν απο το συστημα σου αλλα ολες ετσι και χειροτερα γτ ως γνωστων οι καλες πεθερες ειναι μετριμενες στο ενα χερι μην σου πω στο ενα δαχτυλο....ισως!!!!!ελενη φχαριστω για τα ταπερακια μπρε!!!!εμεις σημερα ψητες μπριζολιτσες στο τζακι ψημενες τελεια και κοφτο μακαρονακι στον φουρνο θα ψαχτω λιγο στο ντερνετι για να δω πως να τα κανω.την κυριακη πηρα κατσικακι να κανω φρικασε....ποτε θα ρθει!!!!!!??

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...