Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, επιτέλους πρωί.

Χρόνια πολλά στις Ελευθερίες και στους Λευτέρηδες.

Σήμερα, όπως και χτες, ξύπνησα με το ζόρι και με βαρύ κεφάλι. Μη ρωτήσετε πόσα κιλά γιατί δεν το ζύγισα.

Σίγουρα θα βράσω το μπρόκολο που έχω στο ψυγείο, θα τηγανίσω ψάρι για τον άντρα και το παιδί και ίσως να φτιάξω και τα πατζάρια που έχω μαζί με λίγη σκορδαλιά ή μπορεί και να τα αφήσω για άλλη μέρα δεν είμαι σίγουρη.

αναφερες κ τρελαινομαι.το παιδι δεν μπορεις να το βαλεις σε αλλο σχολειο την επομενη σχολικη σεζον?

Είναι καλύτερα να συνεχίσει σε τέτοιου είδους σχολείο, δηλαδή γερμανικό με ενταγμένο ελληνικό τμήμα, παρά να είναι σε σκέτο γερμανικό και να πηγαίνει το απόγευμα για εκμάθηση μητρικής γλώσσας. Ο λόγος είναι ότι εμείς δε θα μείνουμε για πάντα εδώ και με την επιστροφή στην Ελλάδα το παιδί θα είναι περίπου στις αρχές Λυκείου ή στις τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου. Θα πρέπει να ξέρει αρκετά καλά τα ελληνικά μαθήματα, ώστε να ανταπεξέλθει στην Ελλάδα. Στα τμήματα μητρικής γλώσσας γίνεται υποτυπώδης δουλειά και δε ξέρω αν δίνουν κάποιο πιστοποιητικό στο παιδί, ότι έχει επαρκή γνώση ελληνικών.

Θα μπορούσε θεωρητιικά να μπει εδώ του χρόνου σε καθαρά γερμανικό σχολείο, να λάβει γερμανική παιδεία και μετά στην Ελλάδα να πάει σε ελληνογερμανικό σχολείο και να συνεχίσει σε γερμανικό πανεπιστήμιο. Αλλά δεν είμαι υπέρ αυτής της ιδέας. Μόνο αν κάποια στιγμή μου το ζητήσει το παιδί θα το κάνω.

χτες το βραδυ γυρισα απο τον χορο

Πώς πέρασες Μαρία;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Ο ανθρωπάκος μου είναι ακόμα χάλια, όλο το βράδυ ψηνόταν στον πυρετό και πάνω που είπα το πρωί πως ευτυχώς όλα καλά , μου ανεβάζει πυρετό πάλι, άρχισε να τρέμει και να κλαίει κι έτρεχα σαν την τρελλή να πάμε στο γιατρό...ίωση μας είπε. μέχρι την παρασκευή θα είναι οκ...για να δούμε...αφού παίρνει ακόμα αντιβίωση ρε κορίτσια λογικά δεν θα έπρεπε να είναι προστατευμένος και να μην κολλήσει? η λέω βλακείες?

...........

ευτυχώς τουλάχιστον το'χω με τις τούρτες και ελπίζω να μη γίνω ρεζίλι γιατί φέτος το βλαστάρι μου διάλεξε την εργαλειοθήκη του μαστοράκου...τρέχα γύρευε...

Παρέλειψα κούκλα μου

να σου ευχηθώ περαστικά για το παιδί ! Νομίζω πως η αντιβίωση δεν έχει να κάνει με τον πυρετό αφού καταπολεμά έναν συγκεκριμένο υποτίθεται μικρόβιο...

Αφού το 'χεις με τις τούρτες, μην μιλάς ! Ακούς εκεί την εργαλειοθήκη του Μαστοράκου !:-D ωραίος ο μικρός !

πιπεριές,ακόμα και πιπεριές τουρσί ψιλοκομμένα όλα

αρκετό σκόρδο

στο τέλος δεν φαίνεται τίποτα

βγαίνει μια παχύρευστη κόκκινη νοστιμιά με αστράκι

άνοιξε ωραίο θέμα είδα

μπες να δεις

μερσί για τη συνταγή. ποίό θέμα, πού;

Εγώ όταν θα είμαι 55 η κόρη μου θα είναι 30 και ο γιός μου 26.Αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι θα δουλευω.

Σ¨ημερα θα φτιάξω μπιφτέκια για εμένα και κεφτέδες με σάλτσα στο΄φούρνο και λιωμένη μοτσαρέλα από πάνω στο σύζυξ.Τον έχω παραμελήσει τελευταία και θέλω να τον ευχαριστήσω.

ΕΠίσης θέλω να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα αλλά ποτε????Την Κυριακή αυτή δουλεύουμε ρε γμτ.Μπορεί σήμερα να φτιάξω τους κουραμπιέδες και το Σάββατο τα μελομακάρονα.Βαριέμαι το καθάρισμα μετά.Γινεται να γίνουν χωρίς να λερωθεί το σπίτι???Μπα!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά

πρώτον να αρχίσουμε νμα κόβουμε τα ξένα προϊόντα στο φαγητό-μαγείρεμα. έχουμε ωραιότατα ελληνικά κ πολύ καλύτερα!

για όελς μας το λέω! από τυριά, ουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

γιατί να τρώνε να λεφτάκια μας οι ξένοι; φτάνει πια!

κ εγώ μπιφτέκια με πουρέ χθες!

μελομακάρονα μάλλον Κυριακή, ίσως!

πώς τα προλαβαίνεις ρε Λίτσα;

Hiiiiiii

Η γιαγιά μου που γέννησε στα 35 της ζεί ακόμα 90 χρονών τρελαίνει ακόμα τη μαμά μου βέβαια. Εχει δει 5 δισεγγονα τα 4 απο τη ξαδέρφη μου και 1 του αδερφού μου. Το μεγαλύτερο δισέγγονο της είναι 20 χρονών.

Η μαμά μου που με έκανε στα 16 της μου έλεγε μην παντρευτείς νωρίς να ζήσεις για αυτο και γω παντρεύτηκα στα 28.

Σήμερα πήγαμε για καφέ με τη κουμπάρα μου και παρατηρήσαμε ότι στολισμός γιοκ πουθενά. Τι ωραία τα προηγούμενα χρόνια.

Καλό απόγευμα

σωστή η γιαγιά!

Χαιρετω σας,κορες.

Τι κανετε;

Εμεις σήμερα ήμασταν εξω,βολτουλα.

Σήμερα το μενου ειχε πατατοπιτα το μεσημέρι και το βραδυ θα κανω καλαμαρακια μερικα κοκκινιστα και μερικα στο σοταρισμένα σε λαδακι.

kissss/

τί καλά!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ο ανθρωπάκος μου είναι ακόμα χάλια, όλο το βράδυ ψηνόταν στον πυρετό και πάνω που είπα το πρωί πως ευτυχώς όλα καλά , μου ανεβάζει πυρετό πάλι, άρχισε να τρέμει και να κλαίει κι έτρεχα σαν την τρελλή να πάμε στο γιατρό...ίωση μας είπε. μέχρι την παρασκευή θα είναι οκ...για να δούμε...αφού παίρνει ακόμα αντιβίωση ρε κορίτσια λογικά δεν θα έπρεπε να είναι προστατευμένος και να μην κολλήσει? η λέω βλακείες?

δηλώνω άσχετη! περαστικά κ γρήγορα!

το μωρό ευτυχώς με πολλές αγκαλίτσες άρχισε να επανέρχεται στο πρόγραμμά του... εκείνες τις μέρες όμως μου ήρθε πολύ απότομο...

μπράβο!

οι κουραμπιέδες -τώρα- μεγάλη...αποτυχία.... τα μελομακάρονα ευτυχώς βγήκαν καλά...μέχρι κι ο γόκας μου τα τίμησε(μισό εφαγε μή φανταστείτε)...καμιά συνταγή για κουραμπιέδες ρε κορίτσια?

φέφη το φεφόπαιδο κουκλάκι...να την χαίρεστε!!!

μερσί κ εσείς τα αγοράκια σας!

περιστεράκι να χαίρεσαι τον μικρό σου. εμείς έχουμε στις 23 και δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω γιατί λόγω χάλια οικονομικών θα τα κάνουμε σπίτι και όλα πρέπει να τα φτιάξουμε εμείς...τώρα τι θα τρώγετε είναι άλλο θέμα χαχαχα

ευτυχώς τουλάχιστον το'χω με τις τούρτες και ελπίζω να μη γίνω ρεζίλι γιατί φέτος το βλαστάρι μου διάλεξε την εργαλειοθήκη του μαστοράκου...τρέχα γύρευε...

μάκια

Γεια κοριτσάκια όμορφα.

Έφτιαξα φακές σήμερα.

Το Σάββατο θα πάμε στην εκκλησία που βρίσκεται στη διπλανή μας περιοχή, όπου το ελληνικό τμήμα του σχολείου θα κάνει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η δασκάλα έδωσε και στη δική μου κόρη το ρόλο της αφηγήτριας.

ωωωωωωω, καμάρι!

Αφροδίτη, για καριόκες έχω κρατήσει δύο συνταγές, τις οποίες όμως να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω φτιάξει ποτέ και δε ξέρω αν είναι ωραίες. Επίσης, έχω κρατήσει κι άλλη μία για σοκολατάκια με υλικά διαφορετικά από τ' άλλα.

ΚΑΡΙΟΚΕΣ (ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ)

Υλικά: κουβερτουρα, 1ποτ άχνη, 1/2κ καρύδια χοντροκοπανισμένα, 4 αυγά, 3κ.σ. κακάο, 2πακ πτιμπερ των 450γρ αλεσμένα, 1φλ καφέ κονιάκ, 1 βανίλια, 250γρ μαργαρίνη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα αυγά με την άχνη στο μίξερ να ασπρίσουν. Προσθέτουμε σιγά, σιγά το βούτυρο. Αν θέλουμε συνεχίζουμε το χτύπημα σε λεκάνη με τα υπόλοιπα υλικά, το κακάο, το καρύδι, το πτιμπέρ, το κονιάκ, τη βανίλια. Τα ζυμώνουμε κάνουμε το μίγμα ρολό, βάζοντάς το σε μεμβράνη και κάνουμε 3-4 ρολά. Τα βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξουν. Κόβουμε φέτες, λιώνουμε κουβερτούρα και τις βουτάμε μέσα τις βγάζουμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.

ΚΑΡΙΟΚΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ (ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ)

Υλικά: 500γρ βρώμη, 300γρ ινδοκάρυδο, 200γρ. καρύδια, 200γρ φουντούκια, 300γρ σταφίδες, 4 κουβερτούρες, 1κ. μέλι, λίγη κανέλα, 2 βανίλιες. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε στο μπλέντερ τα καρύδια και τα φουντούκια. Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί εκτός της κουβερτούρας και το μέλι το ρίχνουμε στο τέλος σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε το μίγμα προσπαθώντας να απορροφήσει η βρώμη το μέλι. Το αφήνουμε μισή μέρα να τραβήξει. Πλάθουμε σε ρολό και κόβουμε φέτες. Έχουμε λιώσει την κουβερτούρα και βουτάμε τις φέτες μέσα. Τις αφήνουμε να στερεοποιηθούν σε μεμβράνη πάνω σε πιατέλα ή ταψί. Σαν παραλλαγή μπορούμε να βάλουμε κομματάκια από γλυκό πορτοκάλι ή ό,τι άλλο μας αρέσει. Το παγώνουμε στο ψυγείο και τρώγεται καλύτερα την επόμενη μέρα.

τρέλανέ με!:o

Εγώ πάλι, 22 παντρεύτηκα και 23 γέννησα την πρώτη μου κόρη. Όταν θα είμαι 55 η μεγάλη θα είναι 32.

αυτά είναι τα καλά!

Αν θέλεις μπορείς να τσιγαρίσεις το κρεμμύδι πρώτα, ή αλλιώς να βάλεις το λάδι τελευταίο 10' πριν σβήσεις το φαγητό. Εγώ πότε το φτιάχνω έτσι και πότε αλλιώς. Τρίβω τη ντομάτα στον τρίφτη και προσθέτω και λίγο χυμό ντομάτας ή πελτέ για να κοκκινίσει περισσότερο. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι όποιο κύβο έχω στο σπίτι (όλες οι γεύσεις κάνουν, ανάλογα τι σου αρέσει), και νερό και αφήνω να βράσει περίπου 30'. Μετά προσθέτω ό,τι μικρότερο ζυμαρικό έχω στο σπίτι, από αστράκι, σουσαμάκι μέχρι κριθαράκι. Μόλις γίνουν τα ζυμαρικά την κατεβάζω από τη φωτιά. Αυτό που κοιτάω είναι να μη ξεμείνει από νερό, να είναι αρκετά ζουμερή. Στο πιάτο αν θες, ρίχνεις και λίγο μπουρλότο, εεεεε μπούκοβο ήθελα να πω.

χαχαχαχαχαχαχα

ευχαριστώ πολύ πολύ κυρία δασκάλα μου!:)

κλ λιγο στο νυχακι της κατι της πηρα της μανα μου.απλα εχω επαναπαυτει πολυ γτ καποια πραγματα τα κανει απο παντα.

εγω εγγονακια κραταω για καποιες ωρες.....λετε να πηγαινουν για τις δουλειες κ να τα χω γω ολη μερα?ωχ!!!!κατσε γτ μουδιασα τωρα.....απο 20χρονων κανω παιδια,περιμενω να μεγαλωσουν για να πανε σπιτακια τους κ να μην μαγειρευω για εναν λοχο....και θα πρεπει να κανω κ για τις νυφες τους γαμπρους κ τα εγγονια φαγητο?ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δεν εινια το γηρας νομιζω!!!!!το οτι ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 40 ΕΙΝΑΙ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ωχ!!!μαζι με το γηρας ηρθε κ το αλτσ χαιμερ να να να:lol::lol::lol:

πλάκα έχεις κουφετάκι μου!

καλημερα, καλημερα...πολυ κρυο σημερα. τι κανετε???εγω απο λαιμο, χαλια!!!θα παρω αντιβιωση σημερα, δεν παει αλλο.θα μπω αργοτερα να σχολιασω,μακια. περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα...

να πας γιατρό. μην πάρεις αντιβίωση στα ξεκούδουνα!

μέλι σε χαμομήλι!

καλημερα και απο μενα!!

Μετα απο ενα βραδυ ξενυχτιου.. στις 2 κοιμηθηκε η περδικα, σημερα ειναι μια αλλη μερα!!

χτες το βραδυ γυρισα απο τον χορο και καναμε με τις γειτονισσες πενες αλα κρεμ και σαλατα λαχανο με μια σος με μουσταρδα, για σημερα θα δουμε..

την αγαπη μου σε ολες!!

κ τη δική μου σε σας!

γιατί ξενύχτισε η καραμελίτσα μας;:(

Καλημέρα !

Το φαί μας έγινε τρίκαλο (στην μαρινάδα είχα βάλει ξύδι, λάδι, μέλι και αυτή τη σος και μετά έριξα λίγο χυμό λεμόνι και περισσότερο πορτοκάλι), οι πατατούλες ιδίως ήταν λουκούμ' !

Βλακείες, σας λέω: είδα τον χειρότερό μου φόβο απόψε στον ύπνο μου... καλό κι ευλογημένο να είναι !

κ εγώ χθες. κάτι με βαμπιρούλια, εγώ να αιμορραγώ, ενώ κοιμήθηκα σαν τουβλάκι με το παιδί κ είπα κ την προσευχούλα μου!

στο τέλος βέβαια τα έστειλα σουτάρισμα κ τους διάβαζα προσευχές!:lol:όλα αυτά στον ύπνο μου!

:tongue:

Καλημέρα!!!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα γιατί η κορούλα μου ήτανε μέσα στην γκρίνια χθες επειδή δεν κοιμήθηκε όλη μέρα, οπότε σήμερα θα φάμε κοτοσουπα που έχω στο ψυγειο και το υπολοιπο ογκρατέν!

τελικά δεν πήγαμε πουθενά, όχι λόγω κρύου, αλλά επειδή ήθελα να κάνω τα μπιφτεκάκια μου, τον πουυρέ μου, να ταϊσω το παιδί, που επειδή αργούσα να τελειώσω με τα πλυσίματα-νεροχύτη πήρε μόνη της μανταρίνια κ πορτοκάλι με τη φλούδα κ τα έτρωγε...μέχρι που την είδα κ την τάισα σαν άνθρωπο κ όχι σαν μαϊμού!

ήπιε κ το χυμό από τα πορτοκάλια που στήψαμε1

παίξαμε παζλ, μαθαίνοντας τα σχήματα...:rolleyes:

φτάνουμε στο αγαπημένο της τίνινο-τρίγωνο.

αυτό της λεώ είναι τρίγωνο.

κάνταντα, μου απαντάει!

τρίγωνο εγώ,

τίνινο, κάνταντα ντλ ντλ ντλ!!!!!!!!!:cool:

αργότερα...

-αυτό είναι καρδιά, της λέω

-καντιά, τί καλά, αγκαγιά!!!!!! κ το κάνει μάκια κ με παίρνει αγκαλιά με την καρδιά!:tongue:

χθες το πρωί, αλλά κ σήμερα που φοράω τα ίδια ρούχα. με βλέπει γυμνή να ντύνομαι, να φοράω φανελάκι μαύρο μέσα από το φόρεμα.

κ αρχίζει να φωνάζει χαρούμενη

σάλασσα, τί καλά! μαγιώ! να πάμε σάλασσα!:confused:

της θύμισε το μαγιώ μου!

εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο, είναι λιγάκι πιο εμφανές το στήθος μου με το φόρεμα χθες κ σήμερα κ μπέρδεψα το τέκνο μου!!!!!!:rolleyes:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!

Περαστικά στις άρρωστες μανουλίτσες και τα άρρωστα παιδάκια!

Σήμερα τρώμε μπιφτεκάκια κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο.

Χθες είχα πάει για ψώνια και περιστεράκι δες τι ψώνισα...

magoura_112265127.jpg

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

αργότερα...

-αυτό είναι καρδιά, της λέω

-καντιά, τί καλά, αγκαγιά!!!!!! κ το κάνει μάκια κ με παίρνει αγκαλιά με την καρδιά!:tongue:

Κάτι τέτοια μας κάνουν τα ζουζούνια μας και λιώνουμε!!!

χθες το πρωί, αλλά κ σήμερα που φοράω τα ίδια ρούχα. με βλέπει γυμνή να ντύνομαι, να φοράω φανελάκι μαύρο μέσα από το φόρεμα.

κ αρχίζει να φωνάζει χαρούμενη

σάλασσα, τί καλά! μαγιώ! να πάμε σάλασσα!:confused:

της θύμισε το μαγιώ μου!

Αχ το κοριτσάκι μωρέ, της έλειψε η θάλλασα....

εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο, είναι λιγάκι πιο εμφανές το στήθος μου με το φόρεμα χθες κ σήμερα κ μπέρδεψα το τέκνο μου!!!!!!:rolleyes:

Άντε πέρτε τα κουβαδάκια σας και βουρ στην παραλία:tongue::tongue::tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

της έλειψε η θάλασσα, την έφαγε κ αυτήν η κλεισούρα κ δεν βλέπω φως στον όρίζοντα να πάμε κάπου αλλού!

-να πάτε αλλού!

-να πάμε στην Χαβάη, Θωμά είσαι σπίτι;

με πήρε τηλέφωνο ο φέφος κ μου είπε ότι μας ήρθε περαίωση 4.000!!!!!

τί καλά!!!!!!

ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!

ή αλλιώς έλα να τα πάρεις!

μα τί λαλάκες!

Χθες είχα πάει για ψώνια και περιστεράκι δες τι ψώνισα...

magoura_112265127.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχα άσε να σας φέρω εγώ από εδώ κάτι άλλο πιο εξυπηρετικό για τις βόλτες και τα ψώνια σας. Υπάρχουν κάτι Π τα οποία είναι τροχήλατα με κάπως μεγαλούτσικους τροχούς, με πολλές εκδοχές. Μία απ' αυτές είναι αυτά που έχουν και κάθισμα, δηλαδή εκεί που στηρίζεται ο παππούς στο Π και το σέρνει και τον σέρνει, αν θέλει γυρνάει και κάθεται κιόλας σ' αυτό. Υπάρχουν άλλα τροχήλατα Π που έχουν μπροστά τους καλάθι πάνινο ανθεκτικό για να κουβαλάει η γιαγιά τα ψώνια της. Βέβαια, υπάρχουν και τα πιο εξελιγμένα που έχουν και τα δύο αξεσουάρ μαζί και κάθισμα και καλάθι. Για όσους δε διαθέτουν πολλά μπικικίνια, υπάρχουν και τα σκέτα χωρίς καλάθι και κάθισμα. Διαλιέχτεεεεεε.

Βρε εδώ δεν έχει μείνει σπίτι γέρος για γέρος. Όλοι έξω στις βόλτες και στα ψώνια είναι.

με πήρε τηλέφωνο ο φέφος κ μου είπε ότι μας ήρθε περαίωση 4.000!!!!!

Ωχ!!!!!!!!!!! Να τους τα δώσετε σε κέρματα του 1 λεπτού.

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τρέχω και δεν φτάνω!

Χθες βράδυ είχαμε γλέντια με τα δόντια του μικρού, δάγκωσε πάλι τα μαγουλά του, έτρεχαν αίματα, δεν κοιμόταν με τίποτα, τα γνωστά δηλαδή...

Εφτιαξα ψαράκι του μικρού, εχω κοτόπουλο για μένα,ο περιστέρης κάπως θα βολευτεί...

Και τώρα που σας γράφω σκαστή είμαι από τις δουλειές και βρήκα την ευκαιρία, μιας και πήγα στη γιαγιά του τον μικρό να απλώσω ενα πλυντήριο

Η γαϊδάρα δεν σε έχω καλωσορίσει!Καλωσόρισες λοιπόν μαγειρσσούλα μας!

περιστεράκι να χαίρεσαι τον μικρό σου. εμείς έχουμε στις 23 και δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω γιατί λόγω χάλια οικονομικών θα τα κάνουμε σπίτι και όλα πρέπει να τα φτιάξουμε εμείς...τώρα τι θα τρώγετε είναι άλλο θέμα χαχαχα

Περαστικά στο μικρό σου!Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!

Υπάρχουν αρκετές λύσεις για οικονομικά και όμορφα γενέθλια!Μην σκας!!Αλλωστε η περίσταση μετράει, όχι πόσα φαγητά θα έχεις και πόσα θα ξοδέψεις!!

Αγγελική με γεια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτάκι περαστικά

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια

Κι ελπίζω το μεσημέρι να πούμε περισσότερα

Φέφη,

Άσε τους λαλάκες και κάνε πολλές πολλές ζουζουνιές με την Χ ! Μα καλά ! Τί γλυκό παιδί που είναι βρε ! Μπράβο της ! Πάντα αγκαλίτσες και φιλάκια !

είναι είναι!είναι κ λιγάκι πώς να το πω κομψά η μάνα; καραγκούνα!:P

χθες κοιμήθηκε αγκαλιά με τις τσίχλες του μπαμπά! εννοώ το κουτάκι με τις τσίχλες! τις κουδούνισε λιγάκι κ μετά ξεράθηκε. μέχρι εδώ καλά. κατά τις 5.30 σηκώθηκε στον .ώλο της κ αφού βρήκε το κουτί με τις τσίχλες το ξανακουδούνισε μέχρι να ξανακοιμηθεί!!!!

σκέψου τί χαρά που έκανα στον ύπνο μου να ακούω τσικι τσίκι!!!!

πάντως αν δεν πάρει κάτι αγκαλιά για ύπνο δεν γίνεται. κ μάλιστα φωνάζει τον υπερασπιστή της, τον μπούλη της που τρέχει ο καημένος πανικόβλητος να της κάνει τα χατήρια!!! να της φέρει κοκκαλάκια, στέκες, τουβλάκια, παιδικό φαράσι, ό,τι ζητήσει ο κλώνος του, αρκεί να μην κλαίει. κ όλα αυτά στα σκοτάδια!!!!!!!για να κοιμηθεί!!!!!!!!!:rolleyes:

Διαλιέχτεεεεεε.

ένα με κάθισμα κ καλάθι, καθότι, για να μας έρθει περαίωση 4.000,

λεφτά υπάρχουν!:rolleyes::mad:

Ωχ!!!!!!!!!!! Να τους τα δώσετε σε κέρματα του 1 λεπτού.

αν τα "γεμάτα" πάμπερς της Χρύσπας ήταν χρήματα, θα τους έδινα τα πάντα όλα! είμαι πλούσια!

δεν έχουμε καρδιά μου λεφτά, έχουμε αισθήματα.

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τρέχω και δεν φτάνω!

Χθες βράδυ είχαμε γλέντια με τα δόντια του μικρού, δάγκωσε πάλι τα μαγουλά του, έτρεχαν αίματα, δεν κοιμόταν με τίποτα, τα γνωστά δηλαδή...

το έχει ξανακάνει; ωχ, ψυχουλάκι μου. παρέα με την καραμελίτσα στο ξενύχτι!

Εφτιαξα ψαράκι του μικρού, εχω κοτόπουλο για μένα,ο περιστέρης κάπως θα βολευτεί...

Και τώρα που σας γράφω σκαστή είμαι από τις δουλειές και βρήκα την ευκαιρία, μιας και πήγα στη γιαγιά του τον μικρό να απλώσω ενα πλυντήριο

Αγγελική με γεια!!!

Αφροδιτάκι περαστικά

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια

Κι ελπίζω το μεσημέρι να πούμε περισσότερα

φιλιά αδερφούλα!

θα σε περιμένω!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα άσε να σας φέρω εγώ από εδώ κάτι άλλο πιο εξυπηρετικό για τις βόλτες και τα ψώνια σας. Υπάρχουν κάτι Π τα οποία είναι τροχήλατα με κάπως μεγαλούτσικους τροχούς, με πολλές εκδοχές. Μία απ' αυτές είναι αυτά που έχουν και κάθισμα, δηλαδή εκεί που στηρίζεται ο παππούς στο Π και το σέρνει και τον σέρνει, αν θέλει γυρνάει και κάθεται κιόλας σ' αυτό. Υπάρχουν άλλα τροχήλατα Π που έχουν μπροστά τους καλάθι πάνινο ανθεκτικό για να κουβαλάει η γιαγιά τα ψώνια της. Βέβαια, υπάρχουν και τα πιο εξελιγμένα που έχουν και τα δύο αξεσουάρ μαζί και κάθισμα και καλάθι. Για όσους δε διαθέτουν πολλά μπικικίνια, υπάρχουν και τα σκέτα χωρίς καλάθι και κάθισμα. Διαλιέχτεεεεεε.

Λοιπόν ένα κομπλέ θα πάρω για να κυκλοφορώ με την άνεση μου!!!

.

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τρέχω και δεν φτάνω!

Τον καημενούλη, τι τραβάνε κι αυτά με τα δόντια τους......

Αγγελική με γεια!!!

Ευχαριστώ! Να έρθεις όμως να σε κάνω βόλτα με το πι που θα πάρω από την έβιρι!!!!

και μια και αναφερθήκατε στο θέμα πιο πριν όταν η Κωνσταντίνα μου θα είναι 20 εγώ θα είμαι 48 και όταν ο Χρηστάκος μου γίνει 20 εγώ θα είμαι 58!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

είναι είναι!είναι κ λιγάκι πώς να το πω κομψά η μάνα; καραγκούνα!:P

χθες κοιμήθηκε αγκαλιά με τις τσίχλες του μπαμπά! εννοώ το κουτάκι με τις τσίχλες! τις κουδούνισε λιγάκι κ μετά ξεράθηκε. μέχρι εδώ καλά. κατά τις 5.30 σηκώθηκε στον .ώλο της κ αφού βρήκε το κουτί με τις τσίχλες το ξανακουδούνισε μέχρι να ξανακοιμηθεί!!!!

σκέψου τί χαρά που έκανα στον ύπνο μου να ακούω τσικι τσίκι!!!!

πάντως αν δεν πάρει κάτι αγκαλιά για ύπνο δεν γίνεται. κ μάλιστα φωνάζει τον υπερασπιστή της, τον μπούλη της που τρέχει ο καημένος πανικόβλητος να της κάνει τα χατήρια!!! να της φέρει κοκκαλάκια, στέκες, τουβλάκια, παιδικό φαράσι, ό,τι ζητήσει ο κλώνος του, αρκεί να μην κλαίει. κ όλα αυτά στα σκοτάδια!!!!!!!για να κοιμηθεί!!!!!!!!!:rolleyes:

ο δικός μου ξύνει ό,τι βρει!!για να κοιμηθεί

τα σεντόνια , τις κουβερτες, εμενα...

όποιος έχει φαγούρα,εδώ ο καλός ο ξύστης!!

Αγγελική, έχω και κότερο!!Πάμε μια βόλτα;

ο δικός μου ξύνει ό,τι βρει!!για να κοιμηθεί

τα σεντόνια , τις κουβερτες, εμενα...

όποιος έχει φαγούρα,εδώ ο καλός ο ξύστης!!

Αγγελική, έχω και κότερο!!Πάμε μια βόλτα;

έχουμε πολύ γέλιο σε αυτό το μαγερειό!

εβίρι, είσαι η αιτία.

εσένα κυρία μου γιατί δεν σε μαλωσα ακόμα να κάνεις φέης; γρήγορα σε παρακαλώ. άντε κ δεν σε έχουμε δει ούτε εσένα ούτε τα κορίτσια σου!

κόρες πεινάω! λέω να φάω την μπανάνα μου! για αρχή!

έχουμε πολύ γέλιο σε αυτό το μαγερειό!

εβίρι, είσαι η αιτία.

εσένα κυρία μου γιατί δεν σε μαλωσα ακόμα να κάνεις φέης; γρήγορα σε παρακαλώ. άντε κ δεν σε έχουμε δει ούτε εσένα ούτε τα κορίτσια σου!

κόρες πεινάω! λέω να φάω την μπανάνα μου! για αρχή!

Όταν λες τα κορίτσια μου??????

Φωτογραφίες των παιδιών έχω στο άλμπουμ εδώ.

Όσο για το φεις είμαι σε διαπραγματεύσεις με τον χάμπι γιατί δεν το έχουμε και σε πολύ μεγάλη υπόλειψη ούτε εγώ ούτε αυτός....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...