Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κοριτσάκια Καλημέρα. Χθες ξεκίνησα γιογκα και είμαι πολύ χαρούμενη! Ενιωσα άλλος άνθρωπος γιατι με την τόση ακινησία και την κλεισούρα είχα αρχίσει να σκουριάζω. Ο γιατρος μου είπε ότι μπορώ να κάνω κι ετσι βρήκα ένα κέντρο που έχει τμήματα για εγκύους. Ηταν όμορφα γιατι όλες οι κοπέλες εκέι είμασταν με τις κοιλίτσες μας - καλά η δική μου δεν φαινόταν αλλα λέμε τώρα- και κάναμε ήρεμα τις ασκήσεις μας. Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι μετά το μάθημα και αφού είχα χαλαρώσει αισθάνθηκα και το μωράκι!!!! Ενω όλη τη μέρα δεν είχα αισθανθεί τίποτα μετά το μάθημα ξαφνικά τσουπ!!!! μου έδωσε ένα χτυπηματάκι!!! Τι ώραία. Αχ Θεε μου μακάρτι να πηγαινουν όλα καλά για όλες μας!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

rosebaby αυτο για τα φορεματα το σκεφτηκα και εγω ,οχι τοσο για τον χειμων οσο για το καλοκαιρι ,αλλα βρηκα ενα μαξιλαρακι για ζωνη που πιανει αριστερα δεξια και κανει για φορεματα,οποτε θα παρω αυτο,βεβαια ειναι 10 ευρω ακριβοτερο απο το αλλο αλλα τελος παντων...

αγγελα ακουγεσαι πολυ καλα,μπραβο,μπραβο,μπραβο

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Δεν έψαξα να σου πω κιόλας , είδα στα λητώ μια και κατάλαβα ότι θα έχω πρόβλημα με τα φορέματα

τώρα εγώ βάζω ζώνη και την έχω λίγο χαλαρή

αν τελικά βρεις καμιά καλή που να βολευει θα ψάξω και εγώ

Αγγελα μου και εγώ θέλω γυμναστική γιατι απο την μέρα που έμεινα έγκυος σταμάτησα το γυμναστήριο και μου λείπει

αλλα το δικό μου γυμναστήριο δεν έχει τμήμα για εγκύους οπότε πρέπει να γραφτώ αλλου , άσε που δεν ξέρω αν έχει πουθενά εδώ κοντά

εσύ πόσα πληρώνεις και πόσο συχνά πας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10601&itmid=813327#

rosebaby, για δες αυτη την ζωνη

εγω για το θεμα της γυμναστικης σκεφτομουν για αργοτερα,βεβαια,την πισινα

εχω βρει στο χαλανδρι πισινα με aqua aerobics για εγκυους,αλλα κρυωνω ακομη

αλλα η κατασταση της αγγελας με προβληματιζει,μηπως αν αρχιζα και εγω να απαλλασομουν απο τις αυπνοιες που εχω εδω και 15 μερες?το σκεφτομαι

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.

Ζωήτσα καλό κουράγιο με την γλυκόζη (θα το περάσω και εγώ σύντομα) και να έχεις καλά αποτελέσματα. Παω και εγώ για γενική αίματος στο τέλος της εβδομάδας.

Αγγέλα μου τελικά η γιόγκα όντως βοηθάει στην χαλάρωση. Εμένα στο γυμναστήριο μου κάνουνε aqua aerobic για εγκύους και αν και έχω ακόμη συνδρομή, δεν δοκίμασα. Φοβάμαι ως συνήθως εγώ, να μην κρυώσω να μην χτυπήσω. Σίγουρα όμως θα βοηθάει εκτός από το σώμα και την ψυχολογία.

Γκέλυ ωραία η ζώνη. Εγώ κάνω αυτό που κάνει και η Rosebaby την έχω χαλαρά. Απόφεύγω να οδηγώ στην εγκυμοσύνη βέβαια.

Rosebaby σου στέλνω ένα πμ να σε ρωτήσω κάτι για να μην ζαλίσουμε ξανά τις κοπέλες.

Διαφημίσεις

καλημέρα νεφέλη περιμένω το πμ

η ζωνη αυτή φαίνεται λειτουργική θα ρίξω μια ματιά

εγώ δεν οδηγώ αλλά ως συνοδηγός στον περιφεριακό κιόλας φοβάμαι με την ζώνη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμανα το μαξιλαρι με βολεψε, μια ετσι, μια αλλιως, θα σου χρειαστει και για μετα, για το θηλασμο. το αξεσουαρ της ζωνης ουτε εγω το πηρα, γιατι δεν το εβρισκα ποτε, και κατα τον 8ο ρωτησα το γιατρο και μου ειπε να μη φοραω ζωνη

4Rnfp3.png

αυτες τις ζώνες που έχει το λητω

http://www.letoshop.gr/default.asp?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=10601&pg=3&pid=39&la=1

ξέρει καμία αν είναι καλες ?

μπορεις να την βάλης με κολάν και κάτι απο πάνω ?

γιατι τα περισσότερα μπλουζάκια είναι κοντα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια

τα ονειρα ειναι στην θεσ/κη?

μηπως να παω στα jumbo?

με προβληματισατε,εγω βαριεμαι και το ψαξιμο αλλα αλλο 55 ευρουλακια και αλλο 40 ,ε?

αυτες τις ζώνες που έχει το λητω

http://www.letoshop.gr/default.asp?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=10601&pg=3&pid=39&la=1

ξέρει καμία αν είναι καλες ?

μπορεις να την βάλης με κολάν και κάτι απο πάνω ?

γιατι τα περισσότερα μπλουζάκια είναι κοντα

τα bellybands ειναι εξαιρετικα,μπορεις να τα βαλεις ειτε για κρυο ειτε αργοτερα με κοντες μπλουζες και χαμηλοκαβαλα παντελονια,και δεν σε ενοχλει τιποτα στην μεση και μπορεις να βαλεις τα παλια σου παντελονια ,αν δεν εχεις παρει πολλα κιλα και σου χωρανε,ακομη και ξεκουμπωτα

τα όνειρα είναι θεσσαλονικη δεν νομίζω να έχουν αλλου

δες στο σαιτ τους

www.oneira.gr

τα bellybands τα είχα παρεξηγήση, μπορώ να βάλω ένα ενα απο κάτω ώστε να φτάνει κάτω απο τον πωπω για να μπορώ να βάλω κολάν απο κάτω και μια μπλούζα απο πάνω, γιατι ψάχνω μακρια μπλουζάκια αλλα με τόση κοιλια δεν είναι ευκολο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εσύ πόσα πληρώνεις και πόσο συχνά πας

Αποφάσισα να πηγαίνω δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή) και το κόστος είναι 100 ευρώ το μήνα. Μπορείς να κάνεις και μια φορά την εβδομάδα με 60 ευρώ το μήνα. Η δασκάλα είναι και μαια και γνωρίζει ποιες ασκήσεις επιτρέπονται για την κατάσταση μας. Εμένα μου άρεσε αυτή η αίσθηση χαλάρωσης. Είχα κάνει βέβαια και στο παρελθόν γιογκα αλλα την εγκατέλειψα αργότερα όταν άρχισα την εξωσωματική...Είναι αλήθεια πως χθες κοιμήθηκα καλυτερα. Παντως η γιογκα βοηθά και στις αυπνιες.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

η γυμναστική είναι οτι καλύτερο

αλλα οπως είπα δεν έχουν όλα τα γυμναστήρια ειδικό τμημα

και 100 ευρώ δεν μπορώ να πληρώσω τώρα για την δόση

σφάζουν οι άτιμοι ρε παιδί μου , πω πω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...