Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εδώ έχουμε πρόβλημα γιατι δεν έχουμε μπανιέρα στο σπίτι , μόνο ντουζιέρα

οποτε πρέπει να βρω κάτι ή να είναι ξέχωρο ή να προσαρμόζεται στον νυπτήρα

άσε και που είσαι ακόμα , τώρα πήραμε τα βασικά, στην πράξη όταν θα έρθουν και τα έπιπλα που θα λέμε λείπει αυτο και το άλλο

εκει να δεις τι έχει να γίνει πόσο θα φτάσει το πακέτο.

καλά που θα βοηθήσουν και οι γονεις γιατι αλλιώς κλάψτα χαράλαμπε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πάρουμε και μια ενδοεπικοινωνία, τι να κάνουμε. Ειδικα το καλοκαιρι που θα κοιμάται και θα είμαστε στο μπαλκόνι θα χρειαστεί οποσδήποτε. Αλλά αυτά θα τα ψάξουμε αφού πρώτα τελειώσουμε με το δωμάτιο. Σκέψου και αποστηρωτήρες, βραστήρες κτλ. Ασε όσα τα σκεύτομαι, πανικοβάλομαι. Να γεννήσουμε με το καλό Rosebaby μου και όλα τα άλλα θα τα βολέψουμε.

Κορίτσια γεια σας.

Δόξα το θεό όλα καλά, τώρα γύρισα από τον γιατρό. Ολα είναι φυσιολογικά. Ο ίδιος επειμένει ότι το μωράκι όντως μετά την 26η εβδομάδα γίνεται καθημερινά αντιληπτό. Ημουνα αρκετή ώρα ξαπλωμένη και βλέπαμε όντως το πόσες σβούρες έκανε η μπέμπα χωρίς να καταλαβαίνω τίποτε και ας είμαι 23η εβδομάδα. Η αλήθεια να λέγεται ότι ήμουνα πολύ ταραγμένη και δεν ήθελα να σας γράψω αν δεν πήγαινα στον γιατρό. Συγνώμη κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Σας αγαπώ όλες.

Νεφέλη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Μπράβο κοπέλα μου και μου έδωσες και κουράγιο γιατι κι εγώ με την τοοοοση ησυχία του μπέμπη έχω αρχίζει να τα παιζω...Αρα εχω μελλον ακόμη...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

καλα αυτο ξανα πες το να πάνε όλα καλά και έχει ο θεός

για ενδοεπικοινωνια δες στο ebay έχει μοντέλα που δεν κυκλωφορούν εδώ και σε καλές τιμες

θα πάρω απο εκει όπως και την κουνιστη καρέκλα και αυτή απο ιντερνετ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αγγέλα μου μακάρι να μην ανγχώνεσαι.

Και σήμερα δεν την κατάλαβα ακόμη. Υπάρχουνε κοπέλες που καταλαβαίνουνε τα μωράκια τους από την 16η εβδομάδα. Εγώ την κατάλαβα από την 21η. Μετά από ένα μήνα. Οπότε όλα είναι σχετικά. Πρώτα ο θεός να είμαστε όλες καλά με τα μωράκια μας.

κοριτσια εγω αυριο τελικα παω για εξετασεις γενικες και για την καμπυλη σακχαρου.εχω πολυ αγχος και τρεμω για τα αποτελεσματα..ελπιζω να μη ζαλιστω απο την γλυκοζη γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει..ευτυχως θα παω με τον αντρα μου.καλο βραδυ σε ολες φιλια.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σου smoutsaki...τι κανεις ???που γυρναγες γυριστρουλαααα..και γω για το Νεφελακι ρωταγα αλλα μαλλον θα θελει να παει στον γιατρο και μετα να μπει να μας πει για την μπουμπου της!!!

παω και γω να φυγω ...να παω να κανω μαμ και να ξεκουραστω λιγουλακι ...

Ειμαι και λιγο κρυωμενακι ...εγκυακι!!!

Γκελλυ μου ποσο καιρο προοσπαθουσατε??ειναι και η αδερφουλα μου στην προσπαθεια και εχει καρααγχωθει δεν ξερει τι να κανει..προσπαθουν 1 χρονο και κατι και την εχει παρει απο κατω:!:

καλημερα σε ολα τα κοριτσια:-P:razz:

εμεις προσπαθουσαμε 5 χρονια

τωρ αφανταζομαι οτι η αδελφη σου θα αρχισει να κανει εξετασεις

προσοχη,να βρει καλο γιατρο-ανθρωπο,και να μην κανει καμια προσπαθεια αν δεν τους εχουν πει τι ακριβως εχουν,εμεις μολις πριν απο 10μηνες μαθαμε τι εχουμε

υπαρχουν λυσεις για τα περισσοτερα προβληματα ,σημερα,αλλα να φιλτραρουν οτι τους λενε γιατι υπαρχουν και γιατροι-επιχειρηματιες....

αν θες μπορω να σου πω τον δικο μας γιατρο...

παντως αν στην πρωτη σειρα εξετασεων δεν βρεθει τιποτα,ας πανε ενα ταξιδακι,μπορει αυτο να τους λειπει,η χαλαρωση....

αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

κοριτσια

σημερα θα παω να παρω το μαξιλαρι εγκυμοσυνης και το αξεσουαρ για την ζωνη ασφαλειας του αυτοκινητου

τα εχει παρει καμια σας,εχει νοημα η αγορα ή υπερβαλω?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

εγώ πήρα το μαξιλάρι , αν και δεν μπορώ να κοιμηθώ με αυτό γιατι δεν είναι εύκολο το έχω οταν βλεπω τηλεόραση.

βάζω τα πόδια μου ψηλά γιατι με πεθαίνουν στον πόνο κάποιες φορές ή στην πλάτη μου

με έχει βολέψει γενικά γιατί είναι ευπλαστο.

τώρα για την ζώνη αυτοκινήτου δεν την πήρα γιατι εγώ φοράω συχνά φορέματα οπότε αυτό μπαινει ανάμεσα στα πόδια.

δεν λεει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...