Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

στα πράγματα μην περιμένεις άλλη εκπτωση αλλα στην προικα που είναι δική τους παραγωγής να επιμένεις

εκει μας έκανε όλα τα δώρα

το καρότσι να φανταστεις το ειχαμε βρει στην ποδηλατούπολη 50 ευρω φθινοτερα αλλα

όταν το ειπαμε μας εκανε δώρα απο την προικα για να έρθει στα ισια γιατι δεν μπορει να κόψει απο τα πράγματα λεει αλλο.

τα έπιπλα τα εχει και η ποδηλατούπολη , και οι τιμες είναι ίδιες , ολοιδιες

στην προικα να βασιστεις για τιμές και δώρα

μας εκανε δωρο και το στωματάκι απο την καλαθούνα του καροτσιού γιατι θα χρειαστεί ένα στρωματάκι μέσα.

τι πήρες παραπάνω και βγήκαν τόσο

το καρότσι μας έχει διαφορά γιατι της περέγκο μας βγήκε 640 περιπου

πήραμε και βάση για το αυτοκίνητο και μια ζωνη που θα μπαινει η καλαθούνα του καροτσιού

οπότε τα άλλα ήταν ίδια , που έχουμε διαφορά γιατι εμας βγήκαν 3000 σύνολο.

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω και εμένα μου κάνει εντύπωση, η καλαθούνα, η βάση της το στρωματάκι της το φωτιστικό, το πανό τοίχου, καλαθακι καλλυντικών, 2 κομμάτια κουρτίνας, σελτέ κρεβατιου και η διαφορά τιμής στο καρότσι είναι τα επιπλεον μας. Περιμενε να τα υπολογισω και θα σου πω.

Διαφημίσεις

τι είναι το σελτέ κρεβατιού ?

εγω δεν έβαλα κουρτίνα, το καλάθι καλλυντικών, την καλαθούνα με το στρώμα της

εχουν μια αξία όλα αυτα

3000 είναι μετα την έκπτωση κανονικά έβγαιναν 3500

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θα σου πω τι πληρώνουμε

το κρεβάτι και το στρώμα του, την ντουλάπα, την συρταριέρα, τον καθρέυτη, την βάση πάνω απο την συρταριέρα με το στρωματάκι της, την προίκα, το καροτσι , βάση για το αυτοκίνητο , μια ζωνη για να κάθεται η καλαθούνα του καροτσιού.

όλα αυτα τα πληρώνουμε τα άλλα είναι δώρο άρα τα 3500 είναι η τιμή χωρίς την έκπτωση και 3000 με την έκπτωση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπορεί να είναι και λίγο παραπάνω δεν είμαι σίγουρη

θα το δω στο σπίτι και θα σου πω μπορει να κάνω λάθος γιατι κάναμε πολλες προσθαφαιρέσεις

μην πω βλακείες

υπολόγισε τις αξίες απο αυτα που ξέρεις και εσύ + 640 το καρότσι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κανονικα σου βγαίνουνε με έκπτωση 2450 τα έπιπλα, 160 η προικα, 640 το καρότσι, 150 το στρώμα κρεβατιού και 30 με έκπτωση η αλλαξιέρα της συρταριέρας. Ολα αυτά είναι 3430. Και δεν έβαλα μέσα την βάση για το αυτικίνητο και την ζώνη που δεν ξέρω πόσο κάνουνε. Αλλά με την έκπτωση πρέπει να σου βγήκανε 3500.

Διαφημίσεις

θα το δω στο σπιτι και θα σου πω σίγουρα , μπορει να θυμάμαι την αρχική τιμή χωρίς κάποια έξτρα που βάλαμε μετά

στις τιμές δεν θα έχουμε διαφορά , στα δώρα είναι

να επιμένεις να σου κόψει οπότε επειδή δεν μπορει θα κάνει δώρα

την ώρα της προκαταβολής

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και εγώ γι αυτό σου λέω δεν έμεινα ευχαριστημένη με την έπτωση, γιατί του πήρα από τα πιο ακριβά πράγμτα. Βέβαια μας έβγαλε την προσφορά, αλλά δεν δώσαμε την προκαταβολή και ίσως τότε μας κόψει κάποια από τα πράγματα που πήραμε. Αυτό που δεν θα ήθελα είναι να μου δώσει έξτρα πράγματα της προικας, όπως κάτι μπουρνουζακια, σαλιάρες κτλ.

Αν μπορείς κοίταξε λίγο τις τιμές και πες μου.

Και εγώ πη΄ρα τηλ σε ένα άλλο πολυκατάστημα με μπεμπε στην στοργή, η οποία είχανε τα έπιπλα που πήραμε και τελικά είχανε ίδια αρχική και ίδια έκπτωση.

σου είπα στα έπιπλα δεν θα αλλάξει τις τιμες , τα ίδα εχει και η ποδηλατούπολη

οι προίκες όμως είναι δικές του και είναι οι καλύτερες ποιοτικός.

ρώτησα σε όσα μαγαζιά πήγα και μου είπαν ότι οι προίκες όνειρα είναι καλυτερες αν και το καταλαβαίνεις απο την αφή.

οπότε όταν θα πάτε για την προκαταβολή όπως κάναμε και εμεις του είπαμε κάνε μας καλυτερη τιμή

κόψε ότι μπορεις

τότε είπε θα σας δώσω δώρο αυτό και αυτό

τα οποια τα είχαμε στην προσφορά να τα πάρουμε

και όλα ήταν απο την προίκα εκτός απο το στρωματάκι της καλαθούνας του καροτσιού.

πάνω στην συρταριέρα έχει ένα δικό της συστημα με ξύλο που χωρίζει τον χωρο να βάλεις το στρώμα και τα καλλυντικά

αυτό βγαίνει 150 ευρώ. στην φωτογραφία φαινεται αν το δεις

εμεις το βάλαμε αυτό , δεν πήραμε σκέτο στρωματάκι για να αλλάζει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Α σε ευχαριστώ πολύ και το σκευτόμουνα αν το έχει και η συρταριέρα. Γιατί στην έκθεση είχε μόνο το μπανέτο. Θα το προσθέσω και αυτό. Αχ Rosebaby θα με κοινηγάει ο άντρας μου, αντι να ελλατώνω προσθέτω.

Με το μπάνιο του μωρού τι θα κάνετε? Υπάρχει η μπανιέρα με μία βάση που μπαίνει κάθετα στην μπανιέρα του μπάνιου. Η άλλη λύση είναι αυτό με τα ροδάκια που έχει μπανιερα και ως καπάκι την αλλαξιέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...