Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

rosebaby φιλακια πολλα καλη ξεκουραση.. εγω ηρθα με τον αντρα μου σπιτι και θα ξαναπαμε στη δουλεια σε καμια ωριτσα!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας.

Δόξα το θεό όλα καλά, τώρα γύρισα από τον γιατρό. Ολα είναι φυσιολογικά. Ο ίδιος επειμένει ότι το μωράκι όντως μετά την 26η εβδομάδα γίνεται καθημερινά αντιληπτό. Ημουνα αρκετή ώρα ξαπλωμένη και βλέπαμε όντως το πόσες σβούρες έκανε η μπέμπα χωρίς να καταλαβαίνω τίποτε και ας είμαι 23η εβδομάδα. Η αλήθεια να λέγεται ότι ήμουνα πολύ ταραγμένη και δεν ήθελα να σας γράψω αν δεν πήγαινα στον γιατρό. Συγνώμη κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Σας αγαπώ όλες.

αντε μπραβο ρε νεφελακι αχ γιατι δε μας ακους εμας τις παλιες:tongue:

σου ειπαμε μετά την 26η εβδομάδα το νιωθεις συνεχεια:tongue: ειδες τι τουμπες κανει κ δε το καταλαναινεις?:lol::lol:

κανενα νεο απο φιφη παιδια???

Holy Diver

μπραβο νεφελακι μου!αντε ηρεμησε τωρα!εγω πριν λιγο γυρισα σπιτι..απο τη δουλεια..παω για μπανιο και υπνο ειμαι πτωμα φιλια

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κορίτσια καλησπέρα!

Zwza επειδή ρώτησες πριν για το σάκχαρο... Ξέρω ότι οι φυσιολογικές τιμές την 1η ώρα είναι έως 140 και την 2η ώρα έως 120. Τουλάχιστον όταν έκανα καμπύλη αυτές τις τιμές έγραφε.

Να ρωτήσω κι εγώ, σε ποιά εβδομάδα συνήθως γίνεται η β' επιπέδου?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα. Marmaid μου υπομονή. Ολα θα πανε καλα.

Νεφεληηηηηηηηη που εισαι? Μας τρομαξες καλα καλα και τωρα κρυβεσαι?

Χτες, αν προσεξεις την ωρα που μπηκα κι εγραψα...

Ειχα κοιμηθεί, ξυπνησα για να παω τουαλετα, μπηκα στο φορουμ να δω τι εχει γινει με σενα, διαβασα τι εγραψες, σου εγραψα αυτη την τεραστια φραση, αφου ουτε το πληκτρολογιο στα ελληνικα δεν μπορουσα να γυρισω μεσα στον υπνο μου και πηγα και ξαναπεσα. Σε ειχα εννοια. Με αγχωσες που δεν ειχες μπει καθολου ολη την ημερα. Βλαμμενο (με το συμπαθειο ε?)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχα άσε και εγώ που τα απογεύματα απο το σπίτι δεν μπαινω χθες έμπαινα ανα διαστήματα να ελέγχο μέχρι που είδα το μήνυμα

τι να πω, αν και ήμουν σίγουρη ότι όλα είναι καλά γιατι τα έχω περάσει και ξέρω πάλι η απουσία της με τρόμαξε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Να μαι και εγώ πάλι. Τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω να γίνω παράδειγμα και για τις υπόλοιπες κοπέλες που είναι σε μοκρότερη εβδομαδα ότι τις κινήσεις ακόμη και στην 23η δεν τις καταλαβαίνεις κάθε μερα.

Τέλοςπάντων. Rosebaby μου στα όνειρα ήτανε όντως όλα όνειρο. Γυρίσαμε σε πολλά καταστήματα το Σάββατο, αλλά το δωμάτιο το Diamond είναι πραγματικά ξεχωριστό. Εμείς θα πάρουμε ντουλάπα, κούνια, συρταριέρα και καθρέπτη. Εσύ το καθρέπτη τον πήρες? Δεν θυμάμαι. Βασικά θέλαμε και την κρεμάστρα αλλά πάει πολύ. Για καρότσι θα μας παραγγείλει το καινούργιο inglesina αλλά από 900 ευρώ μας το κατεβάζει στα 800. Στο enternet ρε γαμώτο το βρήκαμε με 650 μαζί και μεταφορικά, αλλά φοβόμαστε για το service after sales. Από προίκα τι επέλεξες εσύ? Εγώ αν πάρω ροζ, θα πάρουμε την baby girl. Αλλά σκεύτομαι Rosebaby, μήπως η λευκή προικα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ των επίπλων.

νεφέλη πρώτον μας κατατρόμαξες με την απουσία σου

και εγώ αυτα πηρα , την κούνια την ντουλάπα την συρταρίερα(οχι αυτη με την μπανιέρα) και τον καθρεύτη

ήθελα και εγω την κρεμάστρα αλλά ναι ήθελε πολλά

απο προικα πήρα μια που την είχε πανω σε ροζ

αυτη με τα τετράγωνα που έχουν μεσα το ένα αρκουδάκι το άλλο καρδούλα

εγώ θα το πάρω σε μπλε

στην αρχή ήθελα αυτο που λες εσυ αλλά το το μπλε στο baby boy δεν μου άρεσε τόσο

η άσπρη πρόικα με άσπρα έπιπλα ρε συ δεν λεει θα κουράζει στα μάτια

θα φέρει είπε μια ασπρη με παγέτες αλλά πρώτον εγώ έχω αγόρι δευτερον δεν θέλω άσπρο και τρίτων τις παγέτες αν της φάει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Συγνώμη Rosebaby μου, το είπα και χθες. Δεν ήθελα να σας τρομάξω, απλά ήμουνα χάλια χθες για να γράψω στο forum και δεν ήθελα να ξανακλαίγομαι.΄

Αν κατάλαβα καλά πήρες την magia, με καρδούλα αστεράκι και αρκουδάκι. Είναι πολύ ωραία. τι άλλο πήρες από την προίκα? Εγώ πρόσθεσα το φωτιστικό, το καλάθι καλλυντικών, πανό τοιχου, την θήκη πάνας, κουρτίνα και την αλλαξιέρα που θα μπει πάνω από την συρταριέρα. Βέβαια αρχίζω και να ξανασκεύτομαι λίγο αν θα χρειαστούν όλα.

Οσον αφορά για τις παγέτες μας το είπε και εμάς, αλλά σκευτήκαμε ακριβώς το ίδιο, να μην τις φάει. Εδώ μας προβληματίσανε και να στρασάκια αρκετά στα έπιπλα. Να μη τα σκαλίσει όταν μεγαλώσει. Εγώ προσπάθησα να δω αν είναι γερά κολλημένα, μου φανήκανε εντάξει, τι ναπω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...