Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σε καταλαβαινω rosebaby μου απολυτα,εδω στις 20 βδομαδουλες ειμαι και παλι με την κοιλιτσα μου εχω ενα προβληματακι ασε με αυτη την αναπνοη που δυσκολευει τα βλεπω σκουρα φαντασου στον 7ο!!!

Ας ειναι καλα τα μικρα μας και να περασει ο καιρος να ερθουν σπιτακι μας και ας τα αντεξουμε οπως ολες οι γυναικες του κοσμου!!!

εγω σκεφτομαι τον 7ο μηνα πρωτα ο Θεος να τον παρω με αδεια ανευ αποδοχων ..φανταζομαι πως γινεται δεν το ξερω...μηπως καμιας σας ξερει κατι γι΄αυτο??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες έβλεπα στον ύπνο μου οτι τάιζα ένα μωρό όλη νύχτα

άσε τα έχω παίξει που να φτάνει ο καιρός

αν δεν εχει πρόβλημα ο εργοδότης σου μπορείς να φύγεις νωρίτερα και να δηλώσεις ότι έφυγες τις νόμιμες μέρες

όλα είναι αν θέλει ο εργοδότης σου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rosebaby,οταν πλησιασουν οι μερες αν θες ρωτα οτι αποριες εχεις ,για να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε,για τα ασφαλιστικα εννοω,γιατι για τα υπολοιπα τα της εγκυμοσυνης εγω εχω αποριιιιιεεεες .....

vanilitsa γιατι δεν ζητας να παρεις την ετησια αδεια σου ,αντι για ανευ αποδοχων?

εγω κοριτσια ειδα εναν φοβερο εφιαλτη χθες ,οτι θυλαζα ενα κοριτσακι και πεθανε στην αγκαλια μου εκεινη την στιγμη

δεν μπορω να το ξεχασω αυτο το ονειρο,βλεπω συχνα εφιαλτες οσο ειμαι εγκυος,γενικα κανω πολυ ανησυχο υπνο ,αλλα πρωτη φορα ειδα κατι που ειχε σχεση με βρεφη,απο τοτε εχω μια πολυ κακη διαθεση....

γενικα ,μετα απο τοσα χρονια που προσπαθω να κανω παιδι ,νομιζα ή μαλλον φανταζομουν, οτι η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι σπαρμενη με λουλουδια ,αλλα.......

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

άσε απο την πρώτη μέρα που έμαθα ότι είμαι εγκυος όλο εφιάλτες βλεπω και εγω

ότι κουλό μπορεις να φανταστεις

απο ένα σημείο και μετα σταμάτησα να δίνω σημασια στα όνειρα γιατι δεν μπορούν να προβλεψουν απλά ερμηνέυουν την διάθεση σου με διαφορους τρόπους

ότι έχεις στο υποσυνειδητο σου

ακόμα και να μην το εχεις καταλάβει

οπότε μην φοβάσαι ότι κάτι θα γίνει απλά είναι η διάθεση σου

σταματα να προσπαθεις να τα ερμηνέψεις εγώ αυτο κάνω

ότι φοβάσαι υποσυνείδητα ή ενσυνδείδητα βγαίνει στο όνειρο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχεις απολυτο δικιο,απλα ειναι πολλα μαζι που με στεναχωρουν

χθες ας πουμε μαλωσα με τον αντρα μου ,γιατι ασχολειται οσο θα ηθελα με το θεμα,απλα χαιρεται

εγω θελω συνεργασια στο ολο θεμα ,εκεινος δεν ξερει ακομη ουτε τι φαγητα πρεπει να αποφευγω και τι να προτιμω,καναμε ολοκληρη συζητηση,γιατι πρεπει να τρωω ψαρια,που δεν του αρεσουν,και που δεν ηθελε ουτε καν να τα αγορασει,εστω για μενα...

δεν συζηταω για δουλειες στο σπιτι......οσο ημουν στο πρωτο τριμηνο και προσεχα και εγω παρα πολυ και δεν δουλευα κανονικα ,καπως βοηθουσε

απο τον τεταρτο,που δουλευω κανονικα και οδηγησα και λιγο,μηδεν βοηθεια,οπως παλια....και θυμωνει που εν θελω να τον ακολουθησω σε τι θελει να κανει...χθες πηγαμε σε μια εκθεση με καταρακτωδη βροχη,κουραστηκα,βραχηκα,κρυωσα και θυμωσε...πως σου φαινεται αυτο?!

αυτα σκεφτομαι προφανως και στον υπνο μου,γιαυτο δεν μπορω να ηρεμησω ποτε

σε ζαλισα,συγνωμη

Διαφημίσεις

ναι έχεις δίκιο , πρέπει να κάνεις με τον άνδρα σου μια μεγάλη συζήτηση για τις ευθύνες που έχει ένα μωρό και που δεν είναι όλες δικές σου

αν αντιδρα έτσι τώρα που ακόμα είστε οι δυο σας τι θα γίνει όταν έρθει το μωρο που θα έχει τρελες ανάγκες ?

πρέπει να το εμπεδώσει καλά πως είναι ο πατέρας και έχει υποχρεώσεις

όλα αυτά είναι λογικό να σου φέρνουν άγχος και να επηρεάζουν τα όνειρα σου

απλά πρεπει να του δώσεις να καταλάβει ότι απο την στιγμή που αποφασίζουμε να γίνουμε γονεις είμαστε εκει και οι δύο γιατι μας έχει ανάγκη και τους δύο το παιδι

αν προσπαθούσες καιρό να μείνεις έγκυος πρέπει να είναι και δικός του πόθος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχεις δικιο,αυτο το μετα ειναι που με τρελλαινει

τι θα γινει μετα,οταν ερθει το παιδι....

οσο το σκεφτομαι ομως ,τοσο πιστευω οτι δεν θα αλλαξει κατι με μια συζητηση,πρεπει να βρω εναν πιο μεθοδικο τροπο για να τον κανω να καταλαβει ,τις υποχρεωσεις ενος σημερινου πατερα,σε μια οικογενεια οπου η γυναικα δουλευει 8-10-12 ωρες την μερα...

βεβαιως και το θελει το παιδι,πιθανοτατα περισσοτερο απο μενα ,αλλα αν το παρουμε εντελως πεζα,αλλο πραγμα να αποκτησεις κατι και αλλο να το συντηρησεις

τελος παντων, εχω ακομη 5 μηνες να το παλεψω

απο την αλλη σκεφτομαι μηπως φταιω εγω που τα βλεπω ολα τοσο σοβαρα και τοσο μαυρα,σκεφτομενη και την υποθεση του γιατρου που μου ειπε,οτι πιθανοτατα να ειμαι στην κατηγορια των γυναικων που οι ορμονες της εγκυμοσυνης τις κανουν καταθλιπτικες

ελπιζω να παμε καπου το τριημερο μηπως και ξεσκασω....

γκέλυ μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις σε πρώτη φάση και έπειτα σιγά σιγά μερα με την μέρα όλα θα αλλάξουν

μην ξενχάς ότι οι περισσότεροι άνδρες στην εποχή μας είναι κακομαθημένοι

θέλουν με το πάτημα ενος κουμπιου να είναι όλα ετοιμα

και την γυναίκα σε όλους τους ρόλους θεά

μην το αφήνεις δίνε του μικρες ευθύνες κάθε μέρα και κάντον να καταλάβει πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια που σου πρόσφερε

γιατι πολλές φορες και εμεις οι γυναίκες έιμστε λιγο απότομες

όταν ο άνδρας δεν το έχει απο μέσα του θέλει χρόνο

μπορεις να δεις την συμπεριφορά του γενικά στο σπίτι με τις ευθύνες

είναι ένας τρόπος να έχει μια πρώτη άποψη, το ξέρω οτι λίγοι είναι οι άνδρες που βοηθάνε αλλά ποτέ δεν είναι αργά αν το θέλουν και οι δυο

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Ειχα παει σε μια δουλεια το πρωι και δεν ειχα μπει. Τη Νεφελη δεν ειδα καθολου και ανησυχησα λιγο να σας πω την αληθεια. Ηταν αρκετα ταραγμενη το ΣΚ. Νομιζω δεν την εχω δει πιο ταραγμενη. Δεν πιστευω να εχει γινει τιποτα. Εσεις ολα καλα οι υπολοιπες?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου smoutsaki...τι κανεις ???που γυρναγες γυριστρουλαααα..και γω για το Νεφελακι ρωταγα αλλα μαλλον θα θελει να παει στον γιατρο και μετα να μπει να μας πει για την μπουμπου της!!!

παω και γω να φυγω ...να παω να κανω μαμ και να ξεκουραστω λιγουλακι ...

Ειμαι και λιγο κρυωμενακι ...εγκυακι!!!

Γκελλυ μου ποσο καιρο προοσπαθουσατε??ειναι και η αδερφουλα μου στην προσπαθεια και εχει καρααγχωθει δεν ξερει τι να κανει..προσπαθουν 1 χρονο και κατι και την εχει παρει απο κατω:!:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου smoutsaki...τι κανεις ???που γυρναγες γυριστρουλαααα..και γω για το Νεφελακι ρωταγα αλλα μαλλον θα θελει να παει στον γιατρο και μετα να μπει να μας πει για την μπουμπου της!!!

παω και γω να φυγω ...να παω να κανω μαμ και να ξεκουραστω λιγουλακι ...

Ειμαι και λιγο κρυωμενακι ...εγκυακι!!!

Γκελλυ μου ποσο καιρο προοσπαθουσατε??ειναι και η αδερφουλα μου στην προσπαθεια και εχει καρααγχωθει δεν ξερει τι να κανει..προσπαθουν 1 χρονο και κατι και την εχει παρει απο κατω:!:

λογικά όλοι οι γιατροί δίνουν ένα χρονικό διάστημα περίπου στο χρόνο για να μείνει μια γυναίκα έγκυος

μέσα σε αυτό το διάστημα λογικά αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ή όχι λογος θα μείνει

ο παράγον άγχος είναι και αυτός αλλά μέσα στο χρόνο κάποια μέρα θα τύχαινε

καλό είναι να κάνουν μια συζήτηση μεταξύ τους μήπως πρέπει να κάνουν κάποιες ειδικές εξετάσεις

μπορεί να έιναι κάποιος ασήμαντος λόγος όπως κάποιο μικρόβιο που εμποδίζει την σύλληψη

αφού έχουν εξαντλήση τον 1 χρόνο ας μην χρονοτριβούν άλλο

ξέρω είναι δύσκολο αλλά δεν μπορεις να κάνεις αλλιώς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ειχα παει στον Οργανισμο Εργατικής Εστιας, για εισιτήρια Κοινωνικου Τουρισμού. Πηγα πρωτη φορα φετος (αυτο εχει σχεση με αυτο που λεγατε πριν κοριτσια. Δεν θα τους χαρισω τιποτα. Μια παροχή μας δινουν, γιατί να μην την εκμεταλλευτω?) Ελπιζω να εγκριθουν και να τα παρουμε, γιατι κατι ακουσα οτι θα τα μειωσουν φετος.

4Rnfp3.png

λοιπον ήρθε η ώρα μου να σχολασω

καλο μεσημέρι-απόγευμα σε όλες

ελπίζω να έρθει η νεφέλη να μας πεις τι έγινε αν και είμαι 100% οτι όλα ειναι καλα

φιλιά σε όλες όσες είστε μέσα και σε όσες θα μπειτε μετά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...