Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,κοριτσάρες!!!!!!!!Καλή εβδομάδα!!!!!Εύχομαι μόνο χαρούμενα να λέμε στο τοπικάκι μας!!!!!Το μωράκι προσωπικά το καταλαβαίνω τα βράδια όταν πέφτω να ξαπλώσω...Στη διάρκεια της μέρας που κινούμαι συνήθως δεν καταλαβαίνω τίποτα...

42 αιματοκριτη ε???ουαου!!!εγω παλι ξεκινησα με 34 και τωρα θα εχει κατεβει και αλλο!!Εχω στιγμα βεβαια και ο οργανισμος μου ειναι συνιθησμενος!!!

Επισης εχω και πολλα υγρα κοριτσια!Σε λευκη μορφη βεβαια αλλα εχω ανα διαστηματα!!!

αυπνιες κλασικα και πολλες φορες αισθανομαι δυσφορια θα το ελεγα...ανασαινω πιο εντονα και πιο πολυ ....αυτα!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ζώζα μου ακόμα και να έχεις λίγο ανεβασμένο ζάχαρο δεν έγινε και κάτι

απλά καλό είναι να το ξέρεις για να μπορεις να έχεις τον έλεγχο

η άγνοια είναι ότι χειρότερο

εγώ ρε κορίτσια είχα κοιλιά απο τον 3 μήνα

τώρα δεν το συζητώ είμαι σαν μπαλόνι

το μωρό άργησα να το καταλάβω αλλά και όταν το κατάλαβα δεν το ένιωθα κάθε μέρα

ακόμα και τώρα κάποιες φορές χτυπάει δυνατά και κάποιες όχι

παίζει ρόλο η θέση του

οπότε δεν πρέπει να το παρακολουθείται και να μετράτε χτυπήματα

δεν μπορείς να το προβλέψεις

χαλαρώστε όλες γιατί αλλιώς η φαντασία είναι ο χειρότερος συνεργός τους άγχους

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

τι μωρακι εχεις evi μου???οσο περναει ο καιρος θα το καταλαβαινεις πιο πολυ...εδω εμεις που ειμαστε στον 5ο μηνα και παλι ...καμια φορα η απολυτη ΗΣΥΧΙΑ!!!

rosebaby τι εκανες τελικα με το ΙΚΑ?ποτε σταματας??Ποια ειναι η διαδικασια σου ειπαν??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι μωρακι εχεις evi μου???οσο περναει ο καιρος θα το καταλαβαινεις πιο πολυ...εδω εμεις που ειμαστε στον 5ο μηνα και παλι ...καμια φορα η απολυτη ΗΣΥΧΙΑ!!!

rosebaby τι εκανες τελικα με το ΙΚΑ?ποτε σταματας??Ποια ειναι η διαδικασια σου ειπαν??

έχω αφήσει το βιβλιάριο μου στην γιατρό μου που έχει έναν γνωστό στο ικα

αυτός θα μου γράψει άδεια σύμφωνα με την ημερομηνία που είπε η γιατρός μου.

τώρα δεν ξέρω απο εδώ και πέρα τι κάνω

ο λογιστής μου είπε οτι του δίνω τα χαρτια του ικα να τα υπογράψει

ποια χαρτια δηλαδή ? αυτά που θα πάρω απο τον γιατρό του ικα ή αυτα θα τα καταθέσω στο ικα και θα πάρω άλλα απο εκει για λογιστή

δεν ξέρω. αυτη την εβδομάδα που θα παρω το βιβλιάριο θα μάθω.

όπως τα υπολογίζω με 8 εβδομάδες πριν και 9 μετά κατα τις 15 του μάρτη φευγώ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kοριτσακια μια συναδελφος που εκανε τη διαδικασια με ικα και οαεδ πριν καποιο καιρο (εχει γεννησει εδω και 3 μηνες) μου εγραψε ενα αναλυτικο mail.

θα τπ βρω και θα σας το αντιγραψω μηπως σας βοηθησει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

έχω αφήσει το βιβλιάριο μου στην γιατρό μου που έχει έναν γνωστό στο ικα

αυτός θα μου γράψει άδεια σύμφωνα με την ημερομηνία που είπε η γιατρός μου.

τώρα δεν ξέρω απο εδώ και πέρα τι κάνω

ο λογιστής μου είπε οτι του δίνω τα χαρτια του ικα να τα υπογράψει

ποια χαρτια δηλαδή ? αυτά που θα πάρω απο τον γιατρό του ικα ή αυτα θα τα καταθέσω στο ικα και θα πάρω άλλα απο εκει για λογιστή

δεν ξέρω. αυτη την εβδομάδα που θα παρω το βιβλιάριο θα μάθω.

όπως τα υπολογίζω με 8 εβδομάδες πριν και 9 μετά κατα τις 15 του μάρτη φευγώ.

καλημερα και απομενα κοριτσια και καλη εβδομαδα

επιτρεπεις απο ενα λογιστη να σε διαφωτισει?

οταν σου δωσουν το χαρτι απο τον γιατρο με την πιθανη ημερομηνια τοκετου

θα σου δωσουν και μια βεβαιωση για τον εργοδοτη

θα την πας στον λογιστη μαζι με το χαρτι με την ημερομηνια τοκετου

και εκεινος θα το συμπληρωσει και θα σου το δωσει-το χαρτι αυτο θα λεει οτι οντως εργαζεσαι σε αυτη την εταιρεια και οτι απο την ....του μηνα δεν θα εργαστεις λογω αδειας τοκετου

αυτη την βεβαιωση θα την πας στο ικα για να πληρωθεις για τις αντιστοιχες μερες απο το ικα

για καθε εναν απο αυτους τους μηνες θα παιρνεις το χαρτι με την αδεια του ικα και τα λεφτα που εχεις παρει απο εκει και θα την δινεις στον λογιστη της εταιρειας για να σου βγαλει τυχον διαφορες επι του μισθου σου ,για να πληρωθεις

οταν τελειωσει αυτο θα τα ξαναπουμε για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ

σε βοηθησα?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

rosebaby εσυ εκανες καμπυλη ?εγω θα κανω με 75γρ γλυκοζης..ξερετε ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες για 0 60 και 120 λεπτα?βανιλιτσα κι εγω εχωταχυκαρδιες καιδυσπνοια αρκετες φορες..και πιστευω οσο μεγαλωνει η κοιλια μας θα ειναι χειροτερα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Το αντιγραφω ακριβως οπως το έλαβα!!

Ελπιζω να σας βοηθησει!

για να σταματησεις απο την εργασια 4-8 εβδομαδες πριν την ημερομηνια τοκετου πρεπει να εχεις ενα χαρτι απο τον ιδιωτικο γυναικολογο που να γραφει ποτε ειναι η πιθανη ημερομηνια τοκετου και ημερομηνια τελευταιας εμμηνος ρησης +τελευταιο υπερηχο σε περιπτωση που ο γυναικολογος του ικα ειναι ξινος...κλινεις ραντεβου στο γυναικολογο του ικα ακριβως την ημερομηνια που ειναι να σταματησεις ..πας εκει περνεις ενα χαρτι για αδεια τοκετου απο τη γραμματεια μπαινεις στο γυναικολογο και σου γραφει την αδεια..πας στον εργοδοτη σου υπογραφη το χαρτι και μαζι με το βιβλιαριο του ικα πας και πληρωνεσαι για τις 4 εβδομαδες.

μετα τη γεννα παιρνει απο το μαιευτηριο αποδειξη πληρωμης και πιστοποιητηκα γεννησης του παιδιου...παει ασφαλιζει το παιδι στο ταμειο που θα επιλεξει και μετα παει με το πιστοποιητικο γεννησης ,το βιβλιαριο του ικα το δικο της δηλωνει που εχει ασφαλισει το παιδι και καλο ειναι να εχει μαζι και το βιβλιαριο που ειναι ασφαλισμενο το παιδι,την αποδειξη του μαιευτηριου και πληρωνεται για τις υπολοιπες 5 εβδομαδες +το βοηθημα τοκετου....εκεινη τη στιγμη δινουν και ενα χαρτι για τον οαεδ και πρεπει να ζητησει να παρει τα ενσημα ενος χρονου μεχρι την ημερομηνια που θα σταματησει την εργασια γιατι θα τα χρειαστει στον οαεδ.

βοηθημα μητροτητας οαεδ ...το χαρτι απο το ικα,τα ενσημα ,το βιβλιαρειο υγειας το δικο της ,ταυτοτητα+φωτοτυπια και πιστοποιητικο γεννησης παιδιου+αιτηση απο εργοδοτη και μια υπευθυνη δηλωση αυτα τα εχεις παρει απο οαεδ(στελνεις καποιον στον οαεδ και παιρνει της αιτησης που χρειαζεται για το βοηθημα μητροτητας και την αδεια μητροτητας) τα καταθετεις και ή σου δινουν επιτοπου εντολη πληρωμης ή σου λενε σε 3 μηνες αναλογα τον οαεδ....

οταν ληξει η αδεια τοκετου απο το ικα μεσα σε 60 μερες πρεπει να πας να καταθεσεις στον οαεδ της δηλωσεις που σουν εχουν δωσει για την αδεια μητροτητας ,φωτοτυπια ταυτοτητας ,τα ενσημα ,φωτοτυπια ενος λογαριασμου εθνικης τραπεζης,του βιβλιαριου δηλαδη που θα εχει το ονομα της(εαν δεν εχει πρεπει να ανηξει) και το πιστοποιητικο γεννησης του παιδιου...και μετα απο 2 μηνες θα σου στελνουν τα χρηματα στη τραπεζα ...

τα χρηματα απο το ικα θα ειναι αναλογα με το τη μισθο δηλωνει ο εργοδοτης...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

δηλάδη ο γιατρός του ικα θα μου δώσει τα χαρτια που χρειάζομαι για τον λογιστή ?

χρειάζεται αφου τα υπογράψει ο λογιστής να τα καταθέσω στο ικα πάλι ?

αυτο το κομμάτι μου διαφεύγει

δηλαδή απο τα χαρτια που θα μου δώσει ο γιατρός και μετα τι κάνω ?

θα μου τα δώσει πάλι όλα ο γιατρός ή θα χρειαστεί και τίποτα αλλο απο τα γραφεία του ικα ?

ααχχ μπέρδεμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rosebaby εσυ εκανες καμπυλη ?εγω θα κανω με 75γρ γλυκοζης..ξερετε ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες για 0 60 και 120 λεπτα?βανιλιτσα κι εγω εχωταχυκαρδιες καιδυσπνοια αρκετες φορες..και πιστευω οσο μεγαλωνει η κοιλια μας θα ειναι χειροτερα..

δεν έχω κάνει και η γιατρός μου είπε οτι σύμφωνα με το ιστορικό μου και τις εξετάσεις μου δεν είναι απαραιτητο

αλλά πάλι μου είπε εγώ θα σου την γράψω αν θέλεις και αποφασίζεις

ελπίζω να μου τα δώσει ο γιατρός όλα και την αίτηση απο την γραμματεία τους.

τώρα θα δω οταν πάρω το βιβλιαριο

μπουμπου σε ευχαριστούμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δηλάδη ο γιατρός του ικα θα μου δώσει τα χαρτια που χρειάζομαι για τον λογιστή ?

χρειάζεται αφου τα υπογράψει ο λογιστής να τα καταθέσω στο ικα πάλι ?

αυτο το κομμάτι μου διαφεύγει

δηλαδή απο τα χαρτια που θα μου δώσει ο γιατρός και μετα τι κάνω ?

θα μου τα δώσει πάλι όλα ο γιατρός ή θα χρειαστεί και τίποτα αλλο απο τα γραφεία του ικα ?

ααχχ μπέρδεμα

το mail της mpoumpous ειναι αψογο....

ο γιατρος θα σου δωσει την βεβαιωση με την πιθανη ημερομηνια τοκετου

μετα την βεβαιωση του λογιστη μαζι με τα ενσημα σου θα την δωσεις στο ικα γιατι αλλιως πως θα πληρωθεις απο το ικα για το συγκεκριμενο διαστημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...