Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ναι, ευη μου, ειναι το αντιστοιχο της περσιλ. παιρνω και το απορρυπαντικο και το μαλακτικο. Εκζεμα δημητρα τι εννοεις?

η φιφι την πεμπτη γυρναει, την τεταρτη ειναι το ραντεβου της

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι, ευη μου, ειναι το αντιστοιχο της περσιλ. παιρνω και το απορρυπαντικο και το μαλακτικο. Εκζεμα δημητρα τι εννοεις?

η φιφι την πεμπτη γυρναει, την τεταρτη ειναι το ραντεβου της

ειχε καποιες περιοχες στα χερια απο τον καρπο κ πανω κ στις γαμπες κ στην κοιλια οι οποιες ηταν τραχιες κ με ξηροδερμια.την πηγα στον παιδιατρο κ με ρωτησε αν αλλαξε κατι στη διατροφη της.ειπα οχι αλλα αμεσως σκεφτηκα οτι της εδινα πορτοκαλι χυμο μισο πορτοκαλι καθε μερα με το κουταλακι(ιδεα της μανας μου:evil:) κ μου ειπε πως φυσικο ειναι αφου το μωρο δεν ηταν καν 5 μηνων.βαζαμε αλοιφη για κανενα μηνα περιπου

Holy Diver

καλημερα μανουλες δημητρα και smoutsaki!νεφελακιιιι μου τι κανεις?πηγες στο γιατρο?η φιφη δεν εστειλε τιποτα!ειχε πει θα εχει μαζι της το λαπτοπ!μακαρι να πανε ολα καλα..εγω εχω αγχος για την καμπυλη και τις γενικες εξετασεις.τεταρτη θα παω φυσικα με τον αντρα μου γιατι βλεπω να λιποθυμαω απο το αγχος!χαλια ειμαι...:mad:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα κοριτσια και απο μενα ....τι κανετε???πως περασατε το ΣΚ?

Και γω εχω αγχος ..μη με ρωτατε γιατι απλα εχω!!!Ταχυκαρδια και νομιζω πως μου εχει πεσει ο αιματοκριτης γιατι ζαλιζομαι και λιγο:rolleyes:

Εξετασεις θα παω να κανω μετα τις 20 του μηνα!!!σε κανα 2 βδομαδες ερχεται και η αυχενικη και τα εχω παιξει!!!!

Νεφελακι τι γινεται :?:πηγες στον doctor?

rosebaby μου τι κανεις?7ος μηνας ε???λιγες μερες μοναχα εμειναν για να συναντηθειτε με το γιοκα ...:wink:

ΦΙΦΑΚΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ???ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ :lol:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα βανιλίτσα μου

πω πω τώρα το πρόσεξα ότι μπηκα στο τρίτο τρίμηνο

αχ χθες το βράδυ είχα στην αγκαλιά μου στον ύπνο μου ένα μωρό και το τάιζα

μήπως τα έχω παίξει λιγο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα ....τι κανετε???πως περασατε το ΣΚ?

Και γω εχω αγχος ..μη με ρωτατε γιατι απλα εχω!!!Ταχυκαρδια και νομιζω πως μου εχει πεσει ο αιματοκριτης γιατι ζαλιζομαι και λιγο:rolleyes:

Εξετασεις θα παω να κανω μετα τις 20 του μηνα!!!σε κανα 2 βδομαδες ερχεται και η αυχενικη και τα εχω παιξει!!!!

Νεφελακι τι γινεται :?:πηγες στον doctor?

rosebaby μου τι κανεις?7ος μηνας ε???λιγες μερες μοναχα εμειναν για να συναντηθειτε με το γιοκα ...:wink:

ΦΙΦΑΚΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ???ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ :lol:

Βανιλακι, η ταχυκαρδια ειναι καθαρο αγχος... εχω κ εγω καμια φορα..οποτε ηρεμησε και δεν τρεχει τπτ :-P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εδω εχει μία λιακάααααααδα!! Και εχω δουλειά δυστυχως και δεν μπορώ ακομη να βγω να απολαυσω τη μέρα..

Ειμαι σίγουρη οτι οταν το αποφασίσω θα αρχίσει να βρέχει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κορίτσια καλημέρα. Τι κάνετε? Διαβάζω τα ωραία νέα σας. Εγώ από χθες το απογευμα έχω στενοχωρηθεί γιατι δεν αισθάνομαι το μωράκι...πάλι εξαφανίστηκε. γιατι μου το κάνει αυτό. Τι βόλτες πάνω κάτω, τι γλυκό τρώω, τίποτα...ησυχία. Ελα βρε μωράκι μου του λέω, δώσε ένα σήμα ότι είσαι καλά, τιποτα αυτό. Με έχει γραμμένη...Η κοιλιά μου είναι ακόμα μικρή...μπηκα στη 18η εβδομάδα την Πέμπτη και ακόμα δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Αποδειξη? Το Σαββατο βγηκαμε με ένα ζευγάρι και δεν καταλαβαν τίποτα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Aγγέλα μου καλησπέρα...Τα μωράκια συνηθως εμφανίζονται βράδυ οταν παμε να χαλαρωσουμε και ξαπλώσουμε ανασκελα και ακουμπήσουμε τα χέρια μας πάνω!

Εδω διανύω όπως βλέπεις την 25 εβδομάδα και η κοιλιά μου φαίνεται εδώ και δυο εβδομάδες και παλι εξαρταται απο το ρούχα που φοράω... Φαντασου οτι εν αβραδυ κοιμηθηκα με φλατ κοιλια και ξυπνησα με κοιλίτσα!!! Δεν θα καταλαβεις ποτε θα μεγαλωσει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω κοιλιτσα εχω κοριτσια αμα φοραω και κανα φορεματακι κολλητο με κολανακι φαινεται αρκετα!!!

εμενα κουνιεται πιο πολυ οταν τρωω κατι και μου αρεσει πολυ!!!εδω που τα λεμε ολο ΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

αλλα υπαρχει και μερα ολοκληρη που δεν τον καταλαβαινω!!!

ποια φιλεναδα εχει β-επιπεδου τωρα για να περιμενουμε εμπειριες???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

rosebaby εχω αγχος ασε...αν μου βρουν ζαχαρο θα τα παιξω...λετε αν ειχα θα ειχα κανα συμπτωμα?βανιλιτσα μου κι εγω ξεκινησα με 42 αιματοκριτη αλλα ζαλιζομαι ειδικα οταν καθομαι...παρα οταν ειμαι ορθια..λετε να εχει πεσει κι εμενα?την τεταρτη θα δειξει..οσο για την κοιλια εμενα εχει μεγαλωσει.αυριο θα ειμαι ακριβως 25 εβδ,αλλα παρολα αυτα δεν το εχουν παρατηρησει οι περισσοτεροι...θα εμφανισω μωρο ξαφνικα!χα χα χα!:-P:-P:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...