Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

persil επαιρνα το sensitive το υγρο μεχρι που αρχισανε τις τροφες γιατι μετα δε βγαινανε οι λεκεδες μαυτο :tongue: μεχρι 1 χρονων επλαινα τα ρουχα που δεν ειχαν λεκε απο φαγητο με περσιλ κ τα λερωμενα με κανονικο.αυτα τα φανελακια που ακουμπαν κ στο δερμα τους δε λερωνοτανε.τα ρουχα που φορουσαν απο πανω ομως γινοταν για τα καρναβαλια οποτε αναγκαστικα με το κανονικο.

μαλακτικο μετα το χρονο εβαλα κ αυτο για μωρα που ειναι.

ελπιζω να σε βοηθησα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια.

Δεν είμαι καλά εγώ. Το μωράκι μου δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου. Είμαι πλέον 23η εβδομάδα, και τις τελευταιες 7 μέρες κουνιότανε συχνά και δυνατά. Από χθεσ το πρωί έχω να το νιώσω έτσι.

Σήμερα το πρωί γυρνούσαμε για βρεφικά. Καταλήξαμε σε αυτό που πήρε η Rosebaby από τα όνειρα. Με το καρότσι ακόμη δεν καταλήξαμε. Δεν έχω διαθεση να τα αναλύσω περισσότερο αυτήν την στιγμή.

Δεν θα το αντέξω αν έχει συμβεί κάτι. Στον 6ο έχω μπει πια και όλα ήτανε καλά. Βέβαια έχω καιρό να πάω στον γιατρό. Στον καφέ το πρωί ήτανε και μια γυναικολόγος, η οποία μου είπε ότι αν δεν καταλάβω το παιδί για 24 ώρες να πάω να το κοιτάξουνε. Βασικά μου είπε να κουνήσω την κοιλιά μου αλλά φοβόμουνα. Με άνγωσε και αυτή.

nefelaki μου τι ησυχη που ειναι η μπεμπουλα σου!φαε ενα σοκολατακι μηπως κουνηθει!εμενα δεν καθετε σε χλωρο κλαρι!βλεπω να μας ταλαιπωρει οταν γεννηθει...εγω σπιτι ειμαι σημερα με τον αντρα μου !ειχε κατεβει αθηνα στην εκθεση τροφιμων και ποτων και τωρα χαζευουμε προσπεκτους απο εταιριες!δε θελω να βγω καθολου απο το σπιτι!:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Βρε Νεφελακι, μην αγχωνεσαι. Τοσες μερες ελεγες οτι δεν το αισθανοσουνα και τωρα λες οτι κουνιοτανε συχνα και δυνατα. Μηπως αγχωνεσαι που δεν το αισθανθηκες σημερα και τα φουσκώνεις λιγο στο μυαλο σου? Αν παρολα αυτα πιστευεις οτι κατι δεν παει καλα, παρε το γιατρο σου να πας να το δεις να ηρεμησεις.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Νεφελακι μου ...ηρεμησε ....δεν τα καταλαβαινουμε συνεχεια τα μπεμπε μας!!!Αληθεια σου λεω!!!Μετα την 26η βδομαδα γινεται αντιληπτο καθημερινως!!!!

Και γω αγχωμενη ειμαι αλλα προσπαθω και να ηρεμω ....Ηρεμησε..χαλαρωσε και φαε κατι γλυκο!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

νεφεεεεληηηηη 8α σε δαγκωσω μαρι!!!! μην τρελεναισαι ρε κοριτσι μου χωρις λογο.. σου λεω εγω δεν το νιωθω κα-8ό-λου και ειναι μια χαρα το παιδί... μια χαρα ειναι η μικρη απλά ειναι ήσυχη...8α φασ τις κλωτσιες σου μετα

dZJip3.png

Καλημέρα,κοριτσάρες!!

Νεφελάκι μου,δεν στο λέω για να σε παρηγορήσω,αλλά η μητέρα μου που είναι παλιά,έμπειρη μάνα μου έχει πει από την αρχή να μην ανησυχώ αν δεν κουνιέται κάθε μέρα.Έτσι είναι τα μωρά.Τη μία μέρα λυσσάνε και την άλλη ηρεμούν λίγο.Αλλά επειδή εσένα είναι και ψυχολογικός ο λόγος πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου και ίσως να πας να σε δει κιόλας γιατί ταράζεις το αγγελούδι!!!Πάντως σε καταλαβαίνω με το άγχος σου...

Δήμητρά μου,σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση.Κι εγώ για persil προσανατολίζομαι!!!!!

Διαφημίσεις

βασικα ανησυχια υπαρχει μετα την 26η εβδ δηλαδη αν δε το νιωσεις μεσα στη μερα καθολου.απλα για να σου φυγει το αγχος νεφελη πηγαινε να το δεις το νινακι

ευη απο οσο ξερω οι νυφαδες σε απορυπαντικο δε ξεπλενονται κ πολυ καλα κ μενει πανω στο ρουχο γιαυτο επαιρνα το περσιλ

Holy Diver

σμουτσακι επειδη η κορη μου ειχε βγαλει εκζεματα μωρο δε χρησημοποιουσα μαλακτικο μεχρι να χρονισει κ ας ηταν για μωρα.το ιδιο εκανα κ στον μικρο για καλο κ για κακο.αλλα ξερω πολλες που το χρησιμοποιουν κ δεν εχουν προβλημα.η δικια μου το εκζεμα το εβγαλε απο χυμο πορτοκαλι συμφωνα με τογιατρο γιατι της το δοκιμασα πολυ νωρις απλα σκεφτηκα μηπως το μαλακτικο χειροτερεψει την κατασταση

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...