Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλο! και εγω ετοιμαζομαι να μαζευομαι σιγα σιγα... γλενταγαμε χτεσ ακαι σημερα δεν αντεχω πολλα πολλα//////

Ki εγω χθες ειχα βγει για μαμ...μιλαμε μυριζε ολος ο τοπος τσικνα...χαχααα

τα ειδες τα βιντεακια ρε θηριο?? Εγω με τιποταααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κορίτσια, αν και δεν είναι καμία μέσα.

Η μπεμπούλα μου σήμερα δεν κουνήθηκε πολύ και άρχισε πάλυ να με ανγώνει, αύριο μπαίνω και 23η εβδομάδα. Τι στο καλό ρε γαμώτο, πάλι θα πάθω πανικό.

ρε συ νεφελακι, μηπως δεν την καταλαβαινεις? μερικες φορες, αν χτυπαει προς τα πισω, δεν την καταλαβαινεις.

Εγω στον 8ο εβλεπα βιντεακια τοκετου στο youtube. μια χαρα. στον 9ο που μπηκα να ξαναδω ΤΑ ΙΔΙΑ, απλα δεν μπορουσα.

Τωρα, αν με βαλεις να τα ξαναδω, τρεμω και αναρωτιεμαι πως το εκανα αυτο το πραγμα και το ευχαριστηθηκα κιολας. Και να σκεφτειτε οτι ειμαι απο τις γυναικες που θα πουν τα καλυτερα για την εμπειρια της γεννας.

και πραγματι, αν μπορουν οι αντρες σας να μπουν, ας μην το χασουν. Ο δικος μου εκλαιγε και μου λεει οτι του κοπηκαν τα ποδια οταν βγηκε. Και φυσικα καθοταν απο πισω μου και δεν εβλεπε τι γινοταν μπροστα.

4Rnfp3.png

Γεια σας κορίτσια, αν και δεν είναι καμία μέσα.

Η μπεμπούλα μου σήμερα δεν κουνήθηκε πολύ και άρχισε πάλυ να με ανγώνει, αύριο μπαίνω και 23η εβδομάδα. Τι στο καλό ρε γαμώτο, πάλι θα πάθω πανικό.

Nefeli nomizo oti den prepei na agxesai afou toulaxiston tin akouses esto kai gia ligo.Ego epatha to antitheto..xtes kai proxtes ta ximeromata pou me epiasan apisteutoi ponoi stin perioxi kato apo to stithos logo stomaxiou mallon den stamatise mexri to proi na klotsaei..afou tromaxa me tin tosi drastiriotita-fovithika mipos vasanizetai ki auto!!!Ase,allo na sto leo ki allo na to niotheis.Opote ase tin beba na stelnei ta simatakia tis opote to thelisei..Pantos,einai pragmati apisteuti aisthisi gi auto kai tin anazitame....

Διαφημίσεις

καλημερα απο μενα.. χτες δε μπορεσα να μπω στο ιντερνετ γι αυτο και δεν σας εγραψα.. εκανα την αμνιοπαρακεντηση και ευτυχως δεν ενισα παρα ενα ελαχιστο τσιμπιματακι.. να φανταστειτε με καταλαβε που ημουν τρομοκρατημενη ο γιατρος και μου εκανε και πλακα.. ειχε ηδη τελειωσει και μου ελεγε, προετοιμασου, παρε βαθιες ανασες και τετοια.. μονο οταν τον ειδα να απομακρυνεται καταλαβα οτι με δουλευε... τελοσπαντων, τωρα ειμαι στο κρεβατι για δυο με τρεις ημερες.. αποτελεσματα τη Δευτερα.. αντε να περασει κι αυτο να παρουμε μια ανασα..

καλημερα κι απο μενα..εγω τσικνοπεμπτη δεν πηγα πουθενα δουλευαμε μεχρι αργα και χτες το ιδιο!και τα βραδια γινομαι ενα με το κρεβατι μου..το ειδα το βιντεακι της γεννας...δεν σοκαριστηκα..ξερω ποσο ασχημα θα περσασωωωωωω την ωρα του τοκετουυυυ αλλα ελπιζω να μη λιποθυμησω.εμανα η μπεμπα οταν καθομαι κλωτσαει συνεχεια κι οταν κινουμε οχι!τι σημαινει αυτο οτι θελει βολτεσ???εγω τεταρτη παω για γενικη αιματος,ουρων και καμπυλη σακχαρου...βλεπω να μη μπορω να πιω τη γλυκοζη...απο την αλλη εχω παρα πολυ αγχος για τα αποτελεσματα...αν μου βρουν τιποτα εδω σε σας θα κλαψουριζω παλι..και στον αντρα μου επισης...αχ χαλια η διαθεση μου αντε να δω αν μου βγει κανα ζαχαρο τι θα κανωωωωωω:mad::-x:-x

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ρε συ νεφελακι, μηπως δεν την καταλαβαινεις? μερικες φορες, αν χτυπαει προς τα πισω, δεν την καταλαβαινεις.

Εγω στον 8ο εβλεπα βιντεακια τοκετου στο youtube. μια χαρα. στον 9ο που μπηκα να ξαναδω ΤΑ ΙΔΙΑ, απλα δεν μπορουσα.

Τωρα, αν με βαλεις να τα ξαναδω, τρεμω και αναρωτιεμαι πως το εκανα αυτο το πραγμα και το ευχαριστηθηκα κιολας. Και να σκεφτειτε οτι ειμαι απο τις γυναικες που θα πουν τα καλυτερα για την εμπειρια της γεννας.

και πραγματι, αν μπορουν οι αντρες σας να μπουν, ας μην το χασουν. Ο δικος μου εκλαιγε και μου λεει οτι του κοπηκαν τα ποδια οταν βγηκε. Και φυσικα καθοταν απο πισω μου και δεν εβλεπε τι γινοταν μπροστα.

εχει δικιο η σμουτς νεφελη πολλες φορες δε το κατλαβαινεις κιολας.

αχ εμενα ο δικος μου δε καθοταν πισω!!!πηγε μπροστα κ εβλεπε φατσα καρτα πως γενναω !ειδικα στο πρωτο μου τα εξηγουσε κ αναλυτικα κ πολυ με νευριαζε!!! ''βλεπω τα μαλλια!βλεπω το κεφαλι!βγαινει το κεφαλιιιιι'' εκεινη την ωρα πανω στο σπρωξιμο φωναζω ''σκασε επιτελουυυυυυυυς'':tongue:

ελεος πια!στον μικρο δεν ειπε τιποτα .μολις με βαλανε στο κρεβατι κ μου βαλανε χερι μου λεει η μαια αμεσως να σπρωξω κ του λεω ''αν πεις εστω κ μια λεξη σε εφαγααααααα!!!'':tongue::tongue:

Holy Diver

γεια σας κοριτσια ???τι μου κανετε???εγω τωρα μολις τελειωσα το μαγειρεμα και ειπα να μπω να δω τι μου κανετε...χθες πηγαμε σινεμαδακι και μετα για φαγητο και απο τι καταλαβα ο μπεμπης μου το απολαμβανε γιατι εριχνε κλωτσιτσες , μικρες βεβαια αλλα αρκετες!!!!

mermaid Μου καλα αποτελεσματα σου ευχομαι...αντε να περιμενεις και συ μετα την β-επιπεδου μαζι με μας!!!

Dimitra σου βαζουν και χερι εκει???ωχχχ!!Μετα τον τοκετο ποσο καιρο εχεις αιμα??αιμα εχεις και σε φυσιολογικο και σε καισαρικη τομη???

Νεφελακι μπαινεις στον 6ο ε???αντε τον εφαγες τον γαιδαρακο μια ουρα σου εμεινε:lol:!!!κανα μηνα ακομη και μετα θα πρεπει να αρχισεις το περπατημα...ευτυχως που Απριλη και Μαιο ανοιγει ο καιρος και θα μπορεσουμε να περπατησουμε λιγο με λιακαδα!!!Πλακα - Πλακα κοριτσια εσεις που ειστε τωρα 6 με 7 μηνων τον Μαιο μπαινετε στον μηνα σας....ε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Dimitra σου βαζουν και χερι εκει???ωχχχ!!Μετα τον τοκετο ποσο καιρο εχεις αιμα??αιμα εχεις και σε φυσιολογικο και σε καισαρικη τομη???

σου βαζουν χερι βανιλιτσα μου σε ολες τις χωρες γινεται αυτο.γιατι πρεπει να δουν ποσο ανοιξες.αιμα εχεις 40 μερες περιπου αλλα δεν ειναι στανταρ.εγω ειχα 43 μερες στην κορη μου κ 36 στον γιο μου.μια φιλη μου ειχε 30 μερες.

ναι κ σε φυσιολογικο κ σε καισαρικη εχεις αιμα.στις πρωτες μερες αρκετο γιαυτο παρε μεγαλες κ βαμβακερες σερβιετες.μετα ειναι σαν περιοδος

Holy Diver

Διαφημίσεις

ΧΑ ΧΑ δημητρα, το ιδιο ακριβως πηγα να απαντησω στη βανιλιτσα.

Εγω ειχα 42 μερες αιμα αλλα ποτε δεν ειχα πολυ, ουτε καν στο μαιευτηριο. Ηταν σαν περιοδος απο την πρωτη ωρα. Αλλα 42 μερες φοραγα σερβιετα κανονικα.

4Rnfp3.png

καλημερα κι απο μενα..εγω τσικνοπεμπτη δεν πηγα πουθενα δουλευαμε μεχρι αργα και χτες το ιδιο!και τα βραδια γινομαι ενα με το κρεβατι μου..το ειδα το βιντεακι της γεννας...δεν σοκαριστηκα..ξερω ποσο ασχημα θα περσασωωωωωω την ωρα του τοκετουυυυ αλλα ελπιζω να μη λιποθυμησω.εμανα η μπεμπα οταν καθομαι κλωτσαει συνεχεια κι οταν κινουμε οχι!τι σημαινει αυτο οτι θελει βολτεσ???εγω τεταρτη παω για γενικη αιματος,ουρων και καμπυλη σακχαρου...βλεπω να μη μπορω να πιω τη γλυκοζη...απο την αλλη εχω παρα πολυ αγχος για τα αποτελεσματα...αν μου βρουν τιποτα εδω σε σας θα κλαψουριζω παλι..και στον αντρα μου επισης...αχ χαλια η διαθεση μου αντε να δω αν μου βγει κανα ζαχαρο τι θα κανωωωωωω:mad::-x:-x

Γειά σας κορίτσια! Ζώζα μου για να είναι πιο ανεκτικό να πιεις τη γλυκόζη πάρε μαζί σου λεμόνι και στιψε το μέσα στο διάλυμα! Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα της καμπύλης και κάνει πιο υποφερτό το διάλυμα για να το πιεις.:wink: Πολλές κοπέλες ενδιάμεσα γλείφουν και το εσωτερικό του λεμονιού! Βοηθάει πολύ κι εγώ όταν έρθει η ώρα μου αυτό θα κάνω. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια εγω εκανα ηδη μια καμπυλη ζαχαρου,στον προγεννητικο....οκ ειναι λιγο ασχημη η αισθηση αλλα δεν ειναι και για λιποθυμια κιόλας...κατσε πιες το να τελειώνεις και όλα καλα

νεφελάκι...εμενα το παιδι μου οχι μονο αδιαφορει να με κλωτσησει αλλά αδιαφορει γενικά...παει και σκαλώνει στο κόκκαλο της λεκάνης και οποτε παιρνει γραμμήοτι ειμαστε για υπερηχο τρέχει να κρυφτεί...αγνωστες οι βουλες των μπεμπεδίων οποτε μην αγχώνεσαι...αφου ο γιατρος σου σου λεει οτι όλα καλα..ε όλα καλα ;)

φαντασου οτι το δικο σου συμφωνα παντα με τον δοχτωρα εχει την ιδανικη καμπυλη ανάπτυξης...και δεν το εχω πάρει χαμπάρι καν πως περνάει και τι κάνει...ειναι της μοναξιας το ψυχουλάκι μου και δεν θελει και πολλα πολλά/////εεε ας ειναι

dZJip3.png

Μην αγχώνεστε για τα μωράκια μας,κοριτσάκια μου!!Παίζει ρόλο ακόμα και ο πλακούντας που έχει κάθε γυναίκα,για να καταλαβαίνει το παιδί της.Μπορεί,Νεφελάκι μου,να σε κλωτσάει κι εσύ απλώς να μην το καταλαβαίνεις!!!Όλα καλά!!!

Καλά αποτελέσματα στην αμνιοπαρακέντηση και στο άλλο κοριτσάκι μας!!!

Κορίτσια,μου ήρθε μία άσχετη ερώτηση,αλλά μη γελάσετε.Τι απορρυπαντικό χρησιμοποιούσατε για τα μωράκια σας ή ποιο σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε??Γνωρίζω το Persil,το προδέρμ,το αρκάδι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...