Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα.

Mermaid καλή επιτυχία σήμερα, όλα θα πάνε καλά.

Rosebaby αύριο θα πάμε στο όνειρα, ήθελα να σε ρωτήσω είναι κεντρικός δρόμος η 25η Μαρτίου που βρίσκεται το μαγαζί στον Εύοσμο?

στο τελος λεει it was a fast delivery only four hours and eleven minutes

κ οντως ακομα κ ο 4ωρος τοκετος για μια πρωταρα θεωρειται γρηγορος.παντως αν δεν υπαρχει λογος καισαρικης δε συγκρινεται με τιποτα ο φυσιολογικος.μολις γεννασ μεσα σε ενα δευτερολεπτο φευγουν ολα!!σπανιες περιπτωσεις οπως εγω ταλαιπωρηθηκαν στα ραμματα απο κατω.αλλα στη 2η γεννα ηταν ολα τελεια μετα.στην καισαρικη δε πονας την ωρα της γεννας αλλα ταλαιπωρησε με ραμματα για τις επομενες 40 μερες. κ η κοιλια δε πεφτει ευκολα με την καισαρικη το φουσκωμα μενει το ιδιο.ενω με τον φυσιολογικο μολισ γεννουσα ξεφουσκωνα αμεσως.δεν ημουν κ πλακα οκ ειχα χαλαρωση οπως ολες μετα τη γεννα αλλα δεν εμοιαζα με εγκυος .

Holy Diver

Αχ και εγώ θέλω να το δω αυτό με την live γέννα, αλλά φοβάμαι!!!

Smoutsaki μου, να χαρείς την μπεμπούλα σου που είναι βρεφάκι ακόμη και κοιταξε να με περιμένεις να κάνουμε μαζί το δεύτερο και με την Δήμητρα, να είμαστε συμπάσχουσες.

καλά πήγες ως εκει μετά πάτα να δεις το κοντινά live birth-epidural

ειχα την εντύπωση οτι το λινκ σε παει αμεσως εκει αλλά σε βγάζει στην αρχή

δες το live birth-epidural

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλά πήγες ως εκει μετά πάτα να δεις το κοντινά live birth-epidural

ειχα την εντύπωση οτι το λινκ σε παει αμεσως εκει αλλά σε βγάζει στην αρχή

δες το live birth-epidural

αυτο που λες ειναι γεννα με επισκληριδιο το live birth natural ειναι κανονικη χωρις φαρμακα.με επισκληριδιο δε ξερω γιατι δε το εκανα.παντως εμενα δε με γυρισαν μπρουμυτα στα 4 ουτε στο πλαι αλλα μαλλον ειναι αναλογα τη σταση που εχει το μωρο.

Holy Diver

τα έχω δει όλα τα βίντεο η γυναίκα εκεινη έκανε πολλά μέχρι να γεννήσει

κατι σαν να ήθελε να προετοιμαστει

τώρα αν δουλεύουν όλα αυτα δεν ξέρω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω το ειδα κοριτσια...να πω την αληθεια καπως ετσι το περιμενα ...φοβερο συναισθημα την ωρα που το ακουμπανε πανω στην μανουλα???ε???

Να σας πω την αληθεια την ωρα της γεννας δεν την φοβμαι τοσο οσο την εγκυμοσυνη και ξερετε γιατι?Ειμαι της αποψης πως οτι μπαινει πρεπει να βγαινει:lol::lol::wink:

Αντε φιλεναδουλες μου και στα δικα μας κεφαλακια τετοιες στιγμες ευτυχιας!!!!

Νεφελη δες το ...ισα-ισα που φευγει και το αισθημα του ¨αγνωστου¨¨

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

το live birth είναι λίγο πιο σκληρό γιατι αυτή είναι σε μια κατάσταση τεταμένη

δες πρώτα με την επισκληρίδιο και μετα αν αντεχεις δες και το αλλο

εγώ το λάτρεψα το βίντεο

τα είδα όλα, απο την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μου παρακολουθώ αυτό το σαιτ και βλεπω πως είναι μέσα το μικρό

ψαξτε το λιγο εχει καλά πραγματα μέσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rosebaby να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο ξανά. Εχεις ακούσει καλά λόγια για τον Girgiri? Αύριο που θα πάω στον εύοσμο στο όνειρα θα πεταχτώ μάλλον και από εκεί

Rosebaby να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο ξανά. Εχεις ακούσει καλά λόγια για τον Girgiri? Αύριο που θα πάω στον εύοσμο στο όνειρα θα πεταχτώ μάλλον και από εκεί

είναι χρόνια στον εύοσμο, έχω ψωνίσει πολλές φορές απο εκει

δεν είχα καποιο πρόβλημα ούτε με τα πράγματα ούτε με την συνέπεια

χθες ήμουν εκει ρωτούσα για ταπετσαρία, δεν είχε τελικά αυτή που μου άρεσε αλλά απο ότι κατάλαβα θέλει πολλά λεφτά η ταπετσαρία σε όλο τον τοίχο

σκεφτομαι για αυτοκόλλητα και μπουρντούρα

σχετικά με το βίντεο , δεν είναι βάρβαρο ρε κορίτσια να είσαι σε αυτή την θέση με τα πόδια ανοιχτά ?

εγώ έχω γυναίκα γιατρο αλλά και πάλι θα είναι τόσος κόσμος μέσα

μόνο αυτό μου φέρνει φρίκη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Τα αυτοκόλλητα γνωρίζεις σε τι τιμές κυμαίνονται? Εγώ σε κάτι τέτοιο θα καταφύγω.

Η στάση στην γέννα και εμένα με φρικάρει λίγο, αλλά τι να κάνουμε. Βασικά είναι και ο λόγος που δεν θα ήθελα να με δει ο άντρας μου σε αυτήν την κατάσταση, γι αυτό δεν θα είναι μέσα στον τοκετο .Εγώ δεν θα δω τα βιντεακια προς το παρόν.

εγω τον ειχα μεσα κ στις 2!δε καταλαβα γιατι να τον εχω εξω?αυτος ηθελε να μπει κ δε μπορουσα να του το απαγορεψω!κ καλα εκανε για να δει τι τραβαει μια γυναικα για να φερει στον κοσμο ενα παιδι.καλα εγω δε τραβηξα κ ωρες γεννας αλλα δεν εβγαλα κ αυγο.παιδι ολοκληρο εβγαλα:tongue::tongue:

κ μετα απαυτο σας λεω οτι με ερωτευτικε περισσοτερο:tongue::tongue:

ακομα το λεει κ καμαρωνει :lol::lol:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...