Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ναι μωρε δημητρα, κι εγω πλακα εκανα, δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες

Marmaid ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σημερα αρχισαν σιγα σιγα και τα καφε της περιοδου. Δεν θελω ακομα 2ο ρε κοριτσια, το συνειδητοποιησα χτες πριν παω να κανω το τεστ. το μωρο μου ειναι πολυ μικρο ακομα, θελω να το χαρω λιγο, και οχι να σκεφτομαι να το παρω αγκαλια μην παθει τιποτα το αλλο (λεμε τωρα).

Ασε που rosebaby ειναι το 2ο τεστ που κανω μετα τη γεννα, γιατι ο κυκλος μου μαλλον τα εχει παιξει λιγο. ισως ζητησω να παρω κανα 2 μηνες αντισσυληπτικα να στρωσει να ειμαι και ησυχη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα vanilitsa

ξέρω ότι είναι δύσκολο για έναν χρόνιο καπνιστή να σταματήσει το κάπνισμα

και για μας τους παθητικούς μην νομίζεις οτι είναι καλύτερα τα πράγμτα

τα καφέ είναι τεκες , ούτε εναν νόμο δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε σε αυτη την χωρα

και το χειρότερο αν ζητήσεις ευγενικά να κρατήσουν το τσιγάρο απο την άλλη μεριά σε κοιτάζουν σαν να τους είπες καμπούρηδες.

Τι να πω απο εκει και πέρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι μωρε δημητρα, κι εγω πλακα εκανα, δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες

Marmaid ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σημερα αρχισαν σιγα σιγα και τα καφε της περιοδου. Δεν θελω ακομα 2ο ρε κοριτσια, το συνειδητοποιησα χτες πριν παω να κανω το τεστ. το μωρο μου ειναι πολυ μικρο ακομα, θελω να το χαρω λιγο, και οχι να σκεφτομαι να το παρω αγκαλια μην παθει τιποτα το αλλο (λεμε τωρα).

Ασε που rosebaby ειναι το 2ο τεστ που κανω μετα τη γεννα, γιατι ο κυκλος μου μαλλον τα εχει παιξει λιγο. ισως ζητησω να παρω κανα 2 μηνες αντισσυληπτικα να στρωσει να ειμαι και ησυχη.

το δευτερο παιδί ειναι μια απόφαση που πρέπει να γίνει συνειδητά όπως και το πρώτο.

δεν είναι μια απόφαση που την αφήνουμε στην τύχη

τώρα που μπήκες στην διαδικασία αυτή μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου.

δεν σε πήραν και τα χρόνια η μικρή είναι ακόμα βρέφος, δώσε χρόνο αν έτσι νιώθεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης και θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που είστε πιο έμπειρες αν η ακτινοβολία του υπολογιστή μπορεί να βλάψει το εμβρυο.....Έχουμε ασύρματη και την γυρίσαμε με ένα καλώδιο και κάτι ρυθμίσεις σε ενσύρματη......

για να μην αερολογω :tongue: δες το παρακατω λινκ

Εγκυμοσύνη

Κατά καιρούς ακούσαμε ότι η ακτινοβολία ραδιενέργειας που εκπέμπουν οι οθόνες και οι άλλες συσκευές του Η/Υ, ενδέχεται να προκαλέσουν ανωμαλίες κατά την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Όμως, η ραδιενέργεια που εκπέμπεται από αυτές τις συσκευές του Η/Υ είναι πολύ πιο κάτω από τα όρια κινδύνου. Άρα καλό είναι σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, να λαμβάνουμε υπʼ όψη και άλλες πηγές ακτινοβολίας, όπως διαρροές από φούρνους μικροκυμάτων και άλλες ηλεκτρικές συσκευές γύρω μας.

Εάν όμως όλοι αυτοί οι παράγοντες ανησυχούν μια έγκυο γυναίκα, τότε μια επίσκεψη στο γιατρό θα ήταν επιθυμητή, μιας και το άγχος μερικές φορές μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία.

http://tringides.blogspot.com/2007/11/blog-post.html

επισης

Aσύρματες συσκευές και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Για τις ασύρματες συσκευές, οι οποίες στις μέρες μας χρησιμοποιούνται εκτεταμένα, ο καθηγητής κ. Μαργαρίτης μας είπε:

Κινητά τηλέφωνα: Η ολοένα αυξανόμενη χρήση του κινητού τηλεφώνου στο εσωτερικό σπιτιών και γραφείων έχει το εξής μειονέκτημα: Σε αντίθεση με το εξωτερικό περιβάλλον, οι εσωτερικοί χώροι αναγκάζουν το κινητό τηλέφωνο να εκπέμπει μεγάλη ισχύ, ώστε η εκπεμπόμενη ακτινοβολία να φτάσει στον πλησιέστερο σταθμό βάσης.

Ασύρματα τηλέφωνα: Τα σύγχρονα ψηφιακά ασύρματα τηλέφωνα DECT (Digital Enhanced Cordless Telephones) εκπέμπουν συνεχώς (δηλαδή ανεξάρτητα εάν υπάρχει κλήση ή όχι) ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην περιοχή συχνοτήτων της κινητής τηλεφωνίας. Η ακτινοβολία αυτή είναι πολύ διεισδυτική και μπορεί να περάσει ακόμα και τους τοίχους των διαμερισμάτων. Έχουν γίνει μελέτες που έχουν δείξει ότι η μόνιμη ακτινοβόληση των ανθρώπων με τη συσκευή βάσης του ασύρματου ψηφιακού τηλεφώνου είναι υπεύθυνη για την παρατηρούμενη διαταραχή ύπνου, αφού επηρεάζονται τα επίπεδα της μελατονίνης, μιας ορμόνης που παράγεται στον εγκέφαλο και βοηθά τον οργανισμό μας να γνωρίζει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσουμε. Η μελατονίνη προστατεύει επίσης τον εγκέφαλο από νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

Aσυρματα δικτυα: Τα ασύρματα δίκτυα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, είτε σε οικιακούς είτε σε επαγγελματικούς χώρους. Τα δίκτυα αυτά αποτελούνται από τις συσκευές πρόσβασης και τον υπολογιστή. Oι συσκευές πρόσβασης (access point) με ή χωρίς εμφανή κεραία εκπέμπουν ακτινοβολία στη ζώνη συνήθως των 2,5 GHz, και πρέπει να βρίσκονται μακριά από τα ζωτικά όργανα του σώματος. H ακτινοβολία που εκπέμπεται από την ασύρματη κάρτα δικτύου -που είναι ενσωματωμένη στον φορητό υπολογιστή- σε μικρή απόσταση (π.χ. 40-50 εκ.), θεωρείται, σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Μαργαρίτη, επικίνδυνη.

http://www.vita.gr/html/ent/710/ent.4710.asp

διαβασε κ ολο το λινκ εχει πολυ σημαντικες πληροφοριες!

Holy Diver

σμουτς σε καταλαβαινω κ γω μετα το 2ο παιδι εχω κανει πανω απο 10 τεστ.κ το αστειο ειναι οτι παντα κανουμε με προφυλακτικο αλλα κ παντα εχω σταθερο κυκλο που ερχετε ακριβως στις 28 μερες αλλα αν ερχοταν απογευμα κ δεν ειχα αδιαθετησει ακομη,ετρεχα να παρω τεστ:shock::shock: φυσικα εδω κ ενα εξαμηνο εχω χαλαρωσει αλλα δε το κοβω για πολυ...παλι για 3ο μου τσαμπουνουσε χτες ο βασιλης:rolleyes: με βλεπω να τον παθαινω το νευρικο κλονισμο!!!!εγω που σκεφτομαι για τριτο (σκεφτομαι λεω δε το δενω κ κομπο:tongue:) για τα 35 πειραζει?????? δε θελω να πανε να σπουδασουν κ εγω να ειμαι 40 χρονων μαγκουφα!!!!!!:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δημητρα, τα ξέρουμε όλα αυτά , και είναι απόλυτα αποδεκτά

αλλά πρέπει να φύγουμε και να ζήσουμε στα χωριά μας αν θέλουμε να τα αποφύγουμε όλα αυτα.

Γίνεται όμως ?

και το λέω ξανά, δεν είχαμε καμιά πρόθεση να σε κρίνουμε, ποιος είναι τέλειος ?

απλά το τσιγάρο είναι κάτι που μπαίνει άμεσα στον οργανισμό και μπορείς να το απφύγεις.

Δεν μπορώ να σταματήσω να δουλευω γιατι η οθόνη εκπέμπη ακτινοβολια.

Μπορώ να μην κάθομαι μπροστά σε μια οθόνη όσο είμαι στο σπίτι.

Δεν μπορώ να πετάξω το κινητό μου, μπορώ να το χρησιμοποιώ όσο γίνεται λιγότερο

μην μπούμε σε αυτή την διαδικασία ανάλυσης.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και με βάση αυτή να αποφασίζει.

Και αυτή η φίλη σου που κάπνιζε 25 τσιγάρα την ημέρα μπορει να σου πει χιλιάδες λόγους που το έκανε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ!! αχ κοριτσια συγνωμη!επαιζα με τον μικρο κ η κορη μου εγραφε αραλουμπες!!!!!ποοοοοποοοοοοοο:oops::oops::oops::oops:

χαχα είπα και εγώ τι έγινε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και από μενα από το πρωί τρέχωωωω....Θα φυγω και για το γραφειο σε λίγο, αντε να περασουν αυτες οι εικοσι μερες να τελειωνει το προτζεκτ εκθεση γιατι τα εχω φτυσει λιγακι!

Τι κανετε κοριτσακια???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...