Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ωχ, τα πηρε η δημητρα κοριτσια, και αρχισε τα ιατρικα. Εγω ειμαι της αποψης προκειμενου να εχεις στερητικο συνδρομο καλυτερα να κανεις 2-3 τσιγαρακια. Αν και δεν καπνισα ποτε, ουτε καπνιζω, αλλα φανταζομαι οτι ισως και για μενα να μην ηταν ευκολο.

Εγω ευτυχως ούτε καπνιζα ουτε καφε επινα ουτε αλκοολ πινω, οποτε δεν μου αλλαξε και καμια συνηθεια η εγκυμοσυνη. Anyway

Βανιλιτσα, γεννησα σε δημοσιο μαιευτηριο και εκει δεν κανουν επισκληρηδιους ευκολα. Δεν εχουν εμπιστοσυνη στους αναισθησιολογους απ' οτι εχω ακουσει. Οποτε, ναι, μου ειπε δεν θα κανουμε και το δεχτηκα. Τουλαχιστον πηγα προετοιμασμένη ψυχολογικά. Μου το ειπε με το που μπηκα στον 7ο για να εχω χρονο να το δουλεψω στο μυαλο μου μαλλον. Παντως απ' οτι μου ειπε, η επισκληρηδιος μπορει να καθυστερησει και την διαδικασια του τοκετού.

Αλλα μη νομιζεις, κι εγω δεν δυσκολευτηκα. Απο την ωρα που μπηκα στο μαιευτηριο σε 3 ωρες γεννησα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η βλακεια στη γερμανια ειναι οτι δε κανουν γενικα ευκολα επισκληριδιο κ ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου χωρις φαρμακα κλπ κ χωρις καισαρικη μεχρι την τελευταια στιγμη εκτος κ αν κινδυνευει η μητερα η το μωρο!

αν θες καισαρικη πρεπει απο πριν να το δηλωσεις κ σου κλεινουν ραντευου λιγες μερες μετα που μπαινεις στον 9ο.

η κολλητη μου της εσπασαν τα νερα τριτη πρωι πηγε με πονους να γεννησει κ τελικα γεννησε πεμπτη απογευμα!:confused: στο τελος με διαστολη 8 της εκαναν επισκληριδιο κ της το τραβηξαν με βεντουζα!:shock:

επισης μια γνωστη της κολλητης μου γεννησε 2 μηνες μετα που εκανα εγω τη ραφαελα.

αυτη η ΄''εξυπνη'' καπνισε 25-30 ΑΦΙΛΤΡΑ ΣΤΡΙΦΤΑ τσιγαρα την ημερα:evil:

με αποτελεσμα την επιασαν οι πονοι στην 39η εβδ κ το μωρο δεν ειχε δυναμη να κατεβει μετα απο πολλες ωρες κ επειδη κατεβαιναν οι καρδικοι σφιγμοι του μωρου της εκαναν καισαρικη.και κοριτσια το μωρο βγηκε πασαλειμενο με κατι πρασινοκαφετια υγρα τα οποια ηταν απο τη νικοτινη.μαρεσει που μας τα ελεγε σα να μη συμβαινει τιποτα!ο γιατρος την εκραζε!!!κ ο αντρας της το ιδιο γιατι αυτος ηξερε οτι κανει 5-6 τσιγαρα τα υπολοιπα τα εκανε κρυφα οταν δουλευε ο αντρας της.κ το κοριτσακι βγηκε 2100 κ 43 εκ!

Holy Diver

ΠΩπω εγκληματίας αυτή...Ακου τόσα πολλά τσιγάρα- είπαμε αλλά όχικαι έτσι...

Εγω βασικά είπα να προστατευσω το μπεμπέ - δεν εχει επιλογή για το τσιγαρο οπότε αναγκαστικα πρεπει να υποστει τις επιλογες της μαμας του...!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι δημητρα, ο αντρας μου που γεννηθηκε στη γερμανια, η μανα του μας λεει οτι εκανε 36 ωρες να τον γεννήσει. Στο τελος της ειπανε παμε για καισαρική αλλα τελικα καταφερε και γεννησε φυσιολογικα.

ΑΑΑΑΑΑΑ εκανα και το τεστ. Λυσσαξατε ολες. Αρνητικο βγηκε

4Rnfp3.png

αχχαχαχαχααχαχαχ α στο καλο!!!κ γω χαρηκα λεω θα κανει κ αυτη μπεμπε:tongue::tongue: αφου το θες που το θες το 2ο καντο τωρα να ξεμπερδευεις μαζι παμπερς κ κρεμες κ αλεσμενα:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εκανες το τεστ κοριτσάκι?? Καλά εγώ με αυτα που διαβαζω για τα τεστ τελευταια δεν τα εμπιστευόμαι..

Εγω είχα κανει κατευθειαν χοριακή. Αλλά εσυ είχες και ενα ενστικτο...

Σημερα είχε καιρό για χιονοδρομία..ΑΧΧΧΧΧΧΧ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

kalispera se ola ta koritsia, ti mou kanete???Eipa ki ego na sas grapso meta apo toso kairo..Diavazo pou eiste oles poly kala kai xairomai!!Sas zileuo pou tha vgeite voltitses...Ego tipote!Itan aurio na pao Athina gia Sk alla akyro ki auto!Eixa mia poly dyskoli vradia xtes kai exo fovithei ligaki-oxi gia to moro,auto eytyxos einai kala-alla gia tin dikia mou psihologia.Telospanton,elpizo na perasete kala kai tha ta ksanapoume!!!!!

Καλημερα κοριτσάκια! Τι κανετε?

Εγώ χθες ντυθηκα τιγράκι και ο άντρας μου κακός λύκος. Δεν έκατσα πολύ βέβαια έξω γιατί δεν άντεχα και ανχωνόμουνα και με γυρίσαν σπιτί.

Ελπίζω να περάσατε καλά εσείς!

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης και θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που είστε πιο έμπειρες αν η ακτινοβολία του υπολογιστή μπορεί να βλάψει το εμβρυο.....Έχουμε ασύρματη και την γυρίσαμε με ένα καλώδιο και κάτι ρυθμίσεις σε ενσύρματη......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα.. σημερα ειναι η μερα της αμνιοπαρακεντησης... θα παω το μεσημερι.. προσπαθω να κανω κουραγιο μιας και ειμαι πολυυυυ φοβιτσιαρα με τις βελονες.. ελπιζω να πανε ολα καλα..

καλημέρα και απο μένα

Δήμητρα μου δεν είχα καμιά πρόθεση να σου την πω

και δεν το παίζω τέλεια, έχω κάνει και εγώ τα λάθη μου κατά καιρούς

τώρα το ότι πέρνουμε χιλιάδες βλαβερές ουσιές καθημερινά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε το ακαταλόγιστο για ότι γίνεται με την πρόθεση μας.

το αν οι εταιρείες τροφίμων παίζουν με την υγεία μας δεν μπορώ να κάνω πολλά, ούτε να σταματήσω να τρώω.

το ότι πηγαίνω και πίνω τον καφέ μου κάθε βράδυ σε ένα μαγαζί τεκέ αυτό δεν με τιμά καθόλου. Ο παθητικός καπνιστής είναι σε χειρότερη θέση απο τον κανονικό γιατι καπνίζει απο όλες τις μέρκες και χωρίς φίλτρο.

δεν ξέρω πως είναι να έχεις εξαρτηθεί τόσο απο κάτι και να πρέπει να το κόψεις αλλά για μένα η ζωή ενός μωρού είναι καταπέλτης στην απόφαση να κόψω κάθε είδους εξάρτηση.

Τώρα ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είχα περισσότερο διάθεση να αστειευτώ παρά να σε κρίνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κι απο μενα.. σημερα ειναι η μερα της αμνιοπαρακεντησης... θα παω το μεσημερι.. προσπαθω να κανω κουραγιο μιας και ειμαι πολυυυυ φοβιτσιαρα με τις βελονες.. ελπιζω να πανε ολα καλα..

καλημερα κοριτσια,mermaid καλη επιτυχια στην εξεταση σου,μην ανησυχεις

ειναι τοσο συντομη η εξεταση .....

μετα να προσεξεις λιγο,να ξεκουραστεις για λιγες μερες...

μπορεις να ζητησεις,να μην δεις τιποτα,να σε βαλουν ετσι που να βλεπεις μονο την οθονη του Η/Υ, ή τιποτα,το ταβανι

εγω επειδη φοβομουν ,φωναξαν και μια νοσοκομα και μου κρατουσε το χερι και συζητουσαμε περι ανεμων και υδατων για να ξεχαστω...

βεβαια ολα αυτα διαρκουν ενα τριλεπτο...

εμεις χθες πηραμε τα τελευταια αποτελεσματα του τροφοβλαστη,ολα οκ

και ειχαμε και υπερηχο του μηνα,οπου ο γιατρος μετρησε το εμβρυο ,σχεδον οπως κανουν στην β επιπεδου...και εκει ολα οκ...

σου τα λεω γιατι και εγω δεν ηξερα οτι μπορει να το κανει σε ευτη την εβδομαδα,και επειδη ειμαστε στην ιδια εβδομαδα,αν δεν σου το κανει μονος του ο γιατρος ,ζητα το

εμενα χθες μετα τις μετρησεις μου εφυγε ενα ακομη αγχος που θα το ειχα για ενα μηνα ακομη,μεχρι δηλαδη την β επιπεδου...

καλη,καλη ,καλη επιτυχια σημερα:-P:razz::-P

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ΑΑΑΑΑΑΑ εκανα και το τεστ. Λυσσαξατε ολες. Αρνητικο βγηκε

Τελικά δεν είσαι ?

Νομίζω ότι τώρα αρχίζεις να το σκέφτεσαι πιο σοβαρά για δευτερο :lol::lol::lol:

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια!!Τι κανετε , πως περασατε???

εγω τρωγοντας πολυ και μπορω να πω πως ξενυχτησα μετα απο παρα παρα πολυ καιρο...ε ναι ξαπλωσα γυρω στις 3:!:

Αχ Νεφελακι μου ....αγχωτικούλη:lol:

Mermaid σου ευχομαι να πανε ολα καλα και μην αγχωνεσαι:-PΠεριμενουμε νεα σου !!!

Rosebaby Μου θα συμφωνησω μαζι σου...και εγω καπνιστρια αλλα με το που αποφασισαμε για μπεμπε το εκοψα μαχαιρι.Ο θειος του αντρα μου ειναι Πνευμονολογος και πολλες φορες μου ειχε πει : οταν θα αποφασισεις να γινεις μανουλα θα το κοψεις τουλαχιστον 6 μηνες πριν γιατι τα μωρακια γεννιουνται με ασθμα (χρονιο μερικες φορες) και ας το εχει κοψει η μαμα στην εγκυμοσυνη...ο οργανισμος κανει να καθαρισει απο ΝΙΚΟΤΙΝΗ σχεδον 2-5 χρονια!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...