Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

πω πω σε κραζω τωρα, δεν ξερω αν το καταλαβες

μαζί σμουτς θα κάνουμε κονσερτο

πάμε πάλι απο την αρχή

οχι ρε συ δήμητρα γιατί το έκανες αυτοοοοοοο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν εννοεις το κοστος, παει με το ρολο. το ρολο ειναι συνηθως 10 μετρα χ 80 ποντους. Εσυ θα μετρήσεις τους τοιχους και το υψος του δωματιου και θα πας με τα μετρα, και θα σου πουν αυτοι τι χρειαζεσαι. Εστω και μονο για μπορντουρα.

4Rnfp3.png

Rosebaby ειναι πολύ ωραία η ταπετσαρία που έχεις διαλέξει. Να ρωτήσω όμως κάτι? είναι εύκολο να τη βγάλεις μετά. Κι εμένα μου αρέσουν οι ταπετσαρίες αλλά φοβάμαι το μετά, πόσο εύκολο είναι να τις ξεφορτωθείς. Αχ πότε θα αρχίσω να φτιάχνω το παιδικό!!! Μου φαίνεται πολύ μακρυά ακόμα ο 7ος!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

χχμμ οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες

πάμε πάλι για την Δήμητρα

ήσουν απο αυτές τις γυναίκες με την κοιλιά στο στόμα και το τσιγάρο ?

ααααχχχχ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rosebaby ειναι πολύ ωραία η ταπετσαρία που έχεις διαλέξει. Να ρωτήσω όμως κάτι? είναι εύκολο να τη βγάλεις μετά. Κι εμένα μου αρέσουν οι ταπετσαρίες αλλά φοβάμαι το μετά, πόσο εύκολο είναι να τις ξεφορτωθείς. Αχ πότε θα αρχίσω να φτιάχνω το παιδικό!!! Μου φαίνεται πολύ μακρυά ακόμα ο 7ος!

θα παω σημερα να την δω απο κοντα και να ρωτήσω λεπτομέρειες

οπως είπε και η σμουτς θα ρωτήσω για ταπετσαρία με κόλα νερου

και θα σας πω αυριο τι έμαθα και πόσο εύκολα θα βγει

κανε λιγο υπομονη εγώ την αλλη εβδομάδα μπαινω 7

αλλα ακόμα δεν θα το αρχίσουμε το δωμάτιο

μεσα στον μαρτη όλα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έτσι λεω και εγώ

τα πράγματα τα έκλεισα λιγο νωρίς για τις εκπτώσεις και μόνο

αλλα τους είπα να τα φέρουν τέλη μαρτη που θα είμαι στον 8

λίγο πριν θα έχω βάψει και τον τοιχο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

τι λετε?:shock::shock: εχετε σκεφτει πως υπαρχουν κ αλλα πιο βλαβερα απο τα 3 τσιγαρα την ημερα?το ιντερνετ?το κινητο?το ασυρματο τηλ?το ξερετε πως οση ακτινοβολια εκπεμπει το ασυρματο ιντερνετ σε 1 χρονο ττην ιδια εκπεμπει σε 20 λεπτα ομιλιας το κινητο?οσα τρωμε κ οσα πινουμε ειναι υγιεινα?για κοιταξτε ακομα κ το γαλα που πινετε!γυριστε το αναποδα.απο κατω εχει ενα νουμερο απο το 1 ως το 4.αν εχει το 3 σημαινει πως εχει ληξει κ εχει ξαναπαστεριωθει για 3η φορα!το καυσαεριο?κανεις μπανιο βγαινει εξω κ αν λουστεις τα μαλλια σου βγαζουν μαυρο νερο.μεχρι κ το στρωμα μας ειναι γεματο ακαρεα.ενα ακαρεο κανει 200 περιτωματα τη βδομαδα.ενα στρωμα εχει περιπου 1.5 με 2 εκατομυρια ακαρεα που ειναι λογοι απιστευτων ασθενιων.κ ενα σωρο αλλα βλαβερα.ολα οσα καταναλωνουμε ειναι γεματα Ε .τα 3 τσιγαρα ειναι σταγονα στον ωκαιανο:rolleyes:

Holy Diver

Σήμερα δεν σας πρόλαβα κοριτσακια μου, τι κάνετε???

Εγώ ήμουν εκτός όλη μέρα, ειχα παει και απο το γραφειο και μετα επρεπε να βγω με τη διακοσμητρια της εκθεσης στα μαγαζια...Τα έφτυσα λίγο μπορω να πω!

Εγω βρε κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν εχω συζητησει ακομα για επισκληριδιο και γενικα για τοκετο - είμαι η ΜΕΓΙΣΤΗ φοβιτσιαρα λέμε...

Οσο χαλαρη ειμαι τωρα στην εγκυμοσυνη τοσο υστερω πιστευω θα ειμαι στον τοκετο!

Εγω το τσιγαρο το έκοψα μαχαιρι αλλα πιστευω πως θα το ξαναρχισω μετα διοτι μου λειπει με τον καφε μα πιο πολυ μετα το φαγητο..ως διαδικασια! Στερητικα συνδρομα δεν εχω!

Σμουτσακι το τρίκυλκο ειναι ολα τα λεφτα - πήγα τις προάλλες και χαζεψα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

και γω σημερα επηξα ολη μερα στο γραφειο....αφηστε που εχω την υποψια πως ειμαι λιγο κρυωμενη:tongue:

βρε mpoumpou μου και γω μια απο τα ιδια , ειμαι φοβιτσιαρα γενικοτερα και δεν το κρυβω...αλλα αφου τοσες και τοσες γυναικες το εχουν περασει πριν απο μας θα τα καταφερουμε και μεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια σας διαβαζω τοση ωρα και απορω....εσεις δεν ειχατε αγχος...δεν φοβηθηκατε??Δηλ βρε smoutsaki μου επειδη σου ειπε πως δεν θα σου κανει εσυ το δεχτηκες με την μια???εμενα αμα μου πει ετσι θα του πω ....δεν πας καλα!!!

Το θεωρω βλακεια να πονας σε αυτην την εποχη στην γεννα με τοσα μεσα που υπαρχουν!!!!

Δεν μιλαω για την Δημητρουλα γιατι ειχε πολυ ευκολες γεννες αλλα αλλες κοπελες που υποφερουν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη η επισκληριδιος πλεον!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χχμμ οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες

πάμε πάλι για την Δήμητρα

ήσουν απο αυτές τις γυναίκες με την κοιλιά στο στόμα και το τσιγάρο ?

ααααχχχχ

οντως με 3 τσιγαρα την ημερα κ οταν μπηκα στον 8ο το εκοψα εεε !!!

κ τωρα μη νομιζεται οτι καπνιζω πολυ .το πολυ 10 τσιγαρα την ημερα κ αυτα εννοειται μεσα στην αποθηκη κ οχι στο υπολοιπο σπιτι

ποιος τα λέει αυτά ?

και γιατί να το βάλεις το παιδί σε μέρος όπου καπνίζουν

δεν ειπα καλε να το βαλω:shock: ειπα με τι ισοδυναμει.

οτι 5 τσιγαρα ειναι σα να εισαι σε ενα χωρο 300 τμ να εχει το παιδι στη μια ακρη κ στην αλλη ακρη να κατσεις κ να κανεις ενα τσιγαρο.αυτο ειπα δεν ειπα να βαλω το παιδι σε ενα δωματιο με καπνιστες:shock:

α ο γιατρος μου το ειχε πει πως καλο ειναι να το κοψω αλλα αν μου ειναι δυσκολο να κανω το πολυ μεχρι 5.ε εγω εκανα συνηθως 3 κ που κ που 4 μεχρι να κλεισω τον 7ο

α και κατι που βρηκα σε ενα βιβλιο σας το γραφω

εχει αποδειχτει οτι η συγκεντρωση των επιπεδων νικοτινης και του μονοξειδιου του ανθρακα στο αιµα είναι 1,5 µε 3 φορες υψηλοτερη στις συστηματικα καπνιζουσες µητερες. οταν η μητερα καπνιζει συστηματικα η νικοτινη περνα στο εμβρυο και εμποδιζει τις θρεπτικες ουσιες να φτασουν στον οργανισμο του, ενω περιοριζει το οξυγονο που χρειαζεται το εμβρυο για να αναπτυχθει σωστα.τα μωρα των μητερων που καπνιζουν συστηματικα εχουν αυξημενες πιθανοτητες να γεννηθουν ελλειποβαρη και με προδιαθεση για αναπνευστικα προβληματα καθως και την αναπτυξη ασθματος ενω παρουσιαζουν ευκολα βηχα, ωτιτιδες και κρυολογουν πιο ευκολα.

και ρωταω!!!στη ραφαελα που 9 μηνες δε μυρισα καν τσιγαρο

γιατι εχει ασθμα???γιατι παθαινει ωτιτιδες 3-4 φορες το χρονο???γιατι απο τον οκτωβριο ως τον απριλιο ειναι με αντιβηχικα σιροπια ????γιατι 6 μηνες το χρονο ειμαστε καθε 15 μερες στον παιδιατρο??:evil::evil::evil:

οπως ειδατε αναφερεται σε συστηματικο καπνισμα δηλαδη οχι σε 3 αλλα σε 13 κ ανω τσιγαρα την ημερα.παρολα αυτα αν κ τα 3 δε τα θεωρω πολλα σας λεω το εξης

ο αλεξανδρος γεννηθηκε 3060 γρ(οχι ελλειποβαρης) και 51 εκ (οχι μειωμενη αναπτυξη) ποτε ως τωρα δεν αρρωστισε ουτε με βηχα ουτε με τιποτα.ειναι 2 ετων κ εχει παθει 2 φορες απο ενα απλο συναχακι.αντυπιρετικα αντιβιωσεις σιροπια κλπ δε χρειαστικε ποτε σε αντιθεση με την μεγαλη που απο μωρο τα παιρνει με το κιλο!

αχ αυτα!!:tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...