Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ'όσα ξέρω ο 8ος είναι επικύνδυνος για το μωρό γιατί δημιουργείτε ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες. Κατά τον 8ο Αδειάζουν από το υγρό που περιέχουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολλαψαριστούν όταν γεννηθεί (αν αυτά που μου έχουν πει είναι σωστά) όμως πλεον στις μέρες μας δεν είναι φόβος γιατί σου κάνουν 2 ενέσεις κορτιζόνης και οι πνευμονες δεν αδειαζουν και έτσι εξαλειφεται ο κίνδυνος.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γιατι???

αφου δε με προλαβαιναν την επισκληριδιο την κανεις στην σωστη διαστολη.εγω ανοιξα γρηγορα οπως σας εχω πει ο πρωτος τοκετος κρατησε 2 ωρες κ ο 2ος ουτε καν 15 λεπτα:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

και τι σου έκαναν αν όχι επισκληρίδιο ?

ολική ? εγώ το έχω σίγουρο μόνο αν υπάρξουν προβλήματα και αναγκαστούν να κανουν ολική

αν δηλαδή δεν μπορεί για κάποιο λόγο να βρει το σημείο ή αν δεν με πιάνει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αφου δε με προλαβαιναν την επισκληριδιο την κανεις στην σωστη διαστολη.εγω ανοιξα γρηγορα οπως σας εχω πει ο πρωτος τοκετος κρατησε 2 ωρες κ ο 2ος ουτε καν 15 λεπτα:tongue::tongue:

Αχ να σου μοιάσω!!!!:D:D:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

και τι σου έκαναν αν όχι επισκληρίδιο ?

ολική ? εγώ το έχω σίγουρο μόνο αν υπάρξουν προβλήματα και αναγκαστούν να κανουν ολική

αν δηλαδή δεν μπορεί για κάποιο λόγο να βρει το σημείο ή αν δεν με πιάνει

τιποτα δε μου εκαναν καλε κανονικα γεννησα χωρις φαρμακα:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

την ωρα που ερχεται ο πονος παιρνεισ βαθεια κ αργη ανασα ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ κ βγαζεις αργα αργα απο ΤΟ ΣΤΟΜΑ.οχι οπως στις ταινιες που το δειχνουν φου φου φου γρηγορα:tongue::tongue: μειωνεται παρα πολυ ο πονος κ οταν σπρωχνεις πρεπει το στομα κλειστο κ οχι να βγαινει φωνη.δε πρεπει να ανοιξεις το στομα γιατι η δυναμη φευγει επανω.αν το εχει κλειστο κ σφιγγεσαι παει κατω.4 φορεσ εσπρωξα στη μεγαλη κ 2 στον μικρο

Holy Diver

δεν το πιστεύω , ρε συ δήμητρα πες μας το μυστικό

γιατι ήταν και στις δυο γέννες αρα κάτι έκανες όλο το διάστημα

ή ο οργανισμός σου ήταν ο ιδανικός

λένε το περπατημα βοηθάει , αλήθευει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν το πιστεύω , ρε συ δήμητρα πες μας το μυστικό

γιατι ήταν και στις δυο γέννες αρα κάτι έκανες όλο το διάστημα

ή ο οργανισμός σου ήταν ο ιδανικός

λένε το περπατημα βοηθάει , αλήθευει ?

δεν υπαρχει ιδανικος οργανισμος .ολες ιδανικο εχουμε:tongue:

σας εχω ξαναπει Π Ε Ρ Π Α Τ Η Μ Α! περπατημα!δεν παθαινει τιποτα το μωρο(για τη νεφελη το λεω:tongue::tongue:) 2-3 ωρες την ημερα περπατουσα.οι γιατροι λενε μια με μιαμιση ωρα αλλα οχι του στυλ ''βαριεμαι'' περπατημα κανονικο.ουτε κ να τρεχεις.καταλαβες τι εννοω.κ σκαλες να ανεβαινετε.3 οροφους καθε μερα 2 φορες.(αυτα τα λεω μονο για μια εγκυμοσυνη χωρις προβληματα ετσι?)

εγω αυτα εκανα κ στα 2 παιδια.

η ξαδερφη μου που 9 μηνες πηγαινε με το αυτοκινητο ακομα κ 100 μετρα αποσταση να ηταν.ακομα κ την τσαντα της την κουβαλουσε ο αντρας της :rolleyes: ζητημα στους 9 μηνες να περπατησε συνολο 900 μετρα:tongue:

ειχε πονους 17 ωρες κ τελικα της το πηραν με καισαρικη γιατι ενω το μωρο ηταν ετοιμο να βγει αυτη δεν ανοιγε απο κατω.

Holy Diver

η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περπατάω συχνά

αλλά όταν περπατάω , περπατάω ώρες

παράδειγμα, στο πρώτο τρίμηνο πήγαμε κωνσταντινουπολη 3 μέρες

εκει μιλάμε για το περπάτημε , το ίδιο και μεσα στα χριστούγενα που πήγα βιέννη 4 μέρες

αλλά τι να σου κάνει

9 μήνες είναι αυτοί, κάνει και κρυο ρε συ που να περπατήσεις

όσες φορες είπαμε να μην πάρουμε αμάξι , πεθάναμε απο το κρυο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοιτα δε σημαινει πως οσες ειχαν δυσκολη γεννα δε περπατουσαν αλλα το περπατημα βοηθαει παρα πολυ.ειδικα στο 2ο παιδι εκανα οσα εκανα κ πριν μεινω εγκυος κ ειχα κ την μεγαλη μωρο οποτε δε καθομουν στον κ@λο μου ολη μερα κ ειχα κ παραπανω δουλειες.ο βασιλης 3 ωρες την ημερα ειναι σπιτι κ το βραδυ μετα τισ 12 οποτε που να βοηθουσε?μεχρι κ αγκαλια ως τον τριτο την κουβαλουσα κ ζυγιζε 14 κιλα.ασανσερ δεν εχουν στη γερμανια.δηλαδη εχουν αλλα μονο σε πολυκατοικιες που υπαρχουν γιατροι κ τετοια.κ ολα σχεδον ειναι τριοροφα.απλα βοηθαει γενικα πολυ να μη βλεπεις τον εαυτο σου σαν αρρωστη

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...