Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σμουτς εσύ που πήρες την άδεια μητρότητας, ξέρεις πια είναι η διαδικασία ?

πέρνεις το χαρτί απο το ικα με την πιθανή ημερομηνία τοκετού το υπογράφη ο εργοδότης και το ξανα καταθέτεις στο ικα ?

ή το καταθέτης όταν είναι να πάρεις τα χρήματα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα:-P

Σηκωθηκα με κατι κρυαδες σημερα δεν σας λεω τιποτα!!!!εχω και κατι πονακια δεξια αριστερα σαν τσιμπιματακια..

τι νεα τι μου κανετε???

αχ αυτα με την αδεια του Ικα ειναι βασανο....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα vanilitsa

άσε αυτή η άδεια και το ικα είναι εφιάλτης

τώρα πρέπει να κανονίσω να έχω τα χαρτια μου γιατι οι μερες έφτασαν

και με το ικα πρεπει να μην αφήνεις λεπτομερειες για το τέλος

πάντα κάτι θα έχεις ξεχάσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα σας!!εγω επαθα κ εμαθα ο αντρας μου οχι!τις προαλλες κατι μου ξεφουρνισε οτι θελει τριτο!δε προλαβα να ακουσω ολη την προταση γιατι ενιωσα τα μηνιγγια μου να μουδιαζουν το σαγονι μου να κρεμαει κ το χερι μου να μυρμηγκιαζει:tongue::tongue:

Holy Diver

χαχα έλα ρε συ Δήμητρα, γιατί το λες αυτό τα παιδιά είναι ευτυχία --πλάκα κάνω--

ένα τρίτο παιδί στην εποχή μας ναι είναι λίγο ζόρι

και εγώ επειδή είμαι απο οικογένεια με 3 παιδιά ξέρω και τα θετικά αλλα και τα αρνητικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες.

Καλή τσικνοπέμπτη... θα βγείτε σήμερα?

Εγω για πρώτη φορά από την αρχή της εγκυμοσύνης θα βγω και εχω τρελαθεί από τη χαρά μου. Βέβαια θα πάω κάπου παράδοξα αλλά δε με νοιάζει. Δεν ξέρω αν το 'εχετε κι εσείς αλλά με τον καπνό του τσιγάρου με πιάνει δύσπνοια και δε μπορώ να πάρω ανάσα. Αν και δεν καπνίζω εγώ πριν την εγκυμοσυνη δεν το είχα αυτο το πρόβλημα και τώρα με έχει περιορίσει πολύ για να βγώ αφού εδώ παντού καπνίζουν !!! Ετσί οι κολλητές μου κανόνισαν να πάμε σε τσεχικο που έχει τμήμα μια καπνηστών... με συγκίνησαν οι ατιμες!!! Καταλαβαίνετε ότι το περιμένω πως και πως και έχει ανεβάσει τη διάθεσή μου! Πολλά φιλιά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

α για πες ροζμωρο, γιατι κι εγω σκεφτομαι για 3 (κατσε να ερθει βεβαια το δευτερο πρωτα και μετα αποφασιζουμε)

δεν θυμαμαι καλα τη διαδικασια, γιατι ειμαι απο τις τυχερες. η μαμα μου δουλευει στο ΙΚΑ και δεν πατησα το ποδι μου ουτε μια μερα. μεχρι και τα λεφτα αυτη τα επαιρνε.

αν θυμαμαι καλα ομως

1. σου δινει ο γιατρος σου χαρτι με την ΠΗΤ

2. πας στο γιατρο του ΙΚΑ, σου γραφει κι αυτος ενα χαρτι, που απο κατω εχει και κατι αλλο που πρεπει να το συμπληρωσει ο εργοδοτης σου και απο κατω κατι αλλο που πρεπει να συμπληρωσεις εσυ

3. πας στον εργοδοτη, και στο συμπληρωνει

4. πας στις παροχες του ικα και παιρνεις μια κατασταση ενσημων

5 πας στο ταμειο με την κατασταση, το βιβλιαριο και το χαρτι συμπληρωμενο απο τους τρεις και παιρνεις τα λεφτα (των 56 ημερων πριν)

Οταν γεννήσεις πας με κατι χαρτια απο το μαιευτηριο (θα σου εξηγησει ο γιατρός σου πια χαρτια) και το βιβλιαριο και τη ληξιαρχική πραξη γεννησης και παιρνεις τα υπολοιπα λεφτα.

Ολα αυτα με επιφυλαξη ομως

Και επισης, οταν γεννήσεις θα παρεις και εξαμηνο ΟΑΕΔ?

Εγω που το πηρα, πηρα και ενα επιδομα συμπληρωματικο απο τον ΟΑΕΔ για τη γεννηση του παιδιού. Ειναι η διαφορα των χρηματων που σου δινει ο εργοδοτης με τα χρηματα που σου δινει το ΙΚΑ.

Αυτο που δεν ξερω σιγουρα ειναι αν το παιρνεις μονο αν παρεις το εξαμηνο (νομιζω ομως πως το παιρνεις ετσι κι αλλιως). Απλα να θυμασαι οτι πρεπει να κανεις τα χαρτια σου το πρωτο τριμηνο μετά τη γεννηση του παιδιού αποκλειστικα γιατι μετα θα το χασεις. Βγαινει κανα χιλιαρικακι και απο εκει. Οταν με το καλο γεννησεις πηγαινε στον ΟΑΕΔ και ζητα τα χαρτια για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας και (αν θες) και τα χαρτια για την προστασια της μητροτητας (εξαμηνο).

Αυτααααααα

ελπιζω να βοηθησα

4Rnfp3.png

πες μου διευθυνση να σου στειλω τα δικα μου για μια βδομαδα να καταλαβεις τι εστι βερικοκο :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Δημητρα. Πως πάει το κρύο? Είναι αλήθεια ότι το 2ο παιδί δεν είναι διπλός κόπος αλλά τετραπλός??? αν ναι φαντάζομαι γιατί δε θες, είσαι και μόνη σου Γερμανία που είναι ακόμα πιο δύσκολο...

Εγώ αγχώθηκα προχθές γιατί πέτρωσε η κοιλιά μου και ξεκίνησα μαγνησιο. Εσύ το είχες αυτό σαν πρόβλημα???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα μανούλες.

Καλή τσικνοπέμπτη... θα βγείτε σήμερα?

Εγω για πρώτη φορά από την αρχή της εγκυμοσύνης θα βγω και εχω τρελαθεί από τη χαρά μου. Βέβαια θα πάω κάπου παράδοξα αλλά δε με νοιάζει. Δεν ξέρω αν το 'εχετε κι εσείς αλλά με τον καπνό του τσιγάρου με πιάνει δύσπνοια και δε μπορώ να πάρω ανάσα. Αν και δεν καπνίζω εγώ πριν την εγκυμοσυνη δεν το είχα αυτο το πρόβλημα και τώρα με έχει περιορίσει πολύ για να βγώ αφού εδώ παντού καπνίζουν !!! Ετσί οι κολλητές μου κανόνισαν να πάμε σε τσεχικο που έχει τμήμα μια καπνηστών... με συγκίνησαν οι ατιμες!!! Καταλαβαίνετε ότι το περιμένω πως και πως και έχει ανεβάσει τη διάθεσή μου! Πολλά φιλιά σε όλες

το τσιγάρο είναι και μένα ο λόγος που θα καθόμουν μέσα

γιατι τον νόμο περι καπνίσματος να μην πω που τον έχουν γράψει

αλλά πάλι δεν μπορώ να κάτσω ούτε μέρα μέσα

κάθε βράδυ είμαι έξω

αλλά εκτός απο την φυσιολογική ενόχληση δεν έχω κάτι παραπάνω με τον καπνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

smouts καλημέρα. είχες απόλυτο δίκιο για τη γεύση του μαγνησίου... καλέ τι αηδία είναι αυτή. Μ'αρέσε ιπου η φαρμακοποιός μου είπε οτι μοιάζει με αμίτα και έκανα μια χαρά!!! Μόλις το ήπια πήρα μια πίκρα!!! μπλιάχ... Πως θα το κάνω για τόσους μήνες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...