Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ναι μωρέ τι πόντια είμαι , αφού το είπαμε 100 φορές ότι μόνο το νερό βράζουμε. θα δοκιμάσω προς το παρών την λύση με το νερό σε χλιαρή θερμοκρασία στο θερμό μέχρι να πάρω θερμαντήρα. εσύ τι λες αξίζει να πάρω ή κάνει την ίδια δουλειά και το θερμό?

τώρα θα βράσω με χαμομήλι το θερμό. σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν είχα σκεφτεί την χρήση αυτή του θερμαντήρα νόμιζα ότι είναι μόνο για το μητρικό γάλα που το διατηρείς στο ψυγείο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μωρέ τι πόντια είμαι , αφού το είπαμε 100 φορές ότι μόνο το νερό βράζουμε. θα δοκιμάσω προς το παρών την λύση με το νερό σε χλιαρή θερμοκρασία στο θερμό μέχρι να πάρω θερμαντήρα. εσύ τι λες αξίζει να πάρω ή κάνει την ίδια δουλειά και το θερμό?

τώρα θα βράσω με χαμομήλι το θερμό. σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν είχα σκεφτεί την χρήση αυτή του θερμαντήρα νόμιζα ότι είναι μόνο για το μητρικό γάλα που το διατηρείς στο ψυγείο

Κοίτα ο θερμαντήρας δεν είναι πολύ ακριβός και είναι καλή λύση και για το αυτοκίνητο ( αν θέλεις να ζεστάνεις νερό για γάλα, για χαμομήλι ή για φρουτόκρεμα)Τώρα εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα το θερμός και βλέπεις....Αν πάρεις πάντως να σιγουρευτείς ότι θα έχει και βίσμα για το αυτοκίνητο.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ναι αυτό θα κάνω θα δοκιμάσω πρώτα το θερμό και θα πάρω κάποια στιγμή θερμαντήρα. θα χρειαστεί και για πιο μετά. δεν πειράζει για την καθυστέρηση και εγώ κάνω βόλτες στο σπίτι μια βλέπω τηλεόραση μια βγαίνω στο μπαλκόνι. σήμερα ο μπέμπης ήταν ξύπνιος όλη μέρα και με κούρασε λίγο. τώρα κοιμάται σαν άγγελος πάλι οπότε βρήκα χρόνο να μπω στο φόρουμ. εσύ βλέπω περιμένεις το τρίτο σου. μπράβο σου για την υπομονή. και εγώ είμαι από μεγάλη οικογένεια έχω άλλες δύο αδερφές αλλά με την μια είμαι δίδυμη δεν πήγαινε για τρία η μάνα μου αλλά να που ήρθαμε δύο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ki emena η μπεμπου σημερα ηθελε ολο στα χερια..εγω ψιλοζαλιζομαι απο την κουραση τον τελευταιο καιρο..ελπιζω το βραδυ να κοιμηθουμε...πτωμα ειμαι..με τα λοχεια πως πατε εχετε πολυ αιμα?εγω οχι πολυ αλλα εχω..να δουμε ποτε θα τελειωσει..τα ραμματα με τραβανε ακομα παντως.οχι σε σημειο να μην καθομαι αλλα με ενοχλουν..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου , σημερα μιλησα με την Γκελυ μας , ειναι καλα ο μπεμπης της γεννηθηκε 2100 και ειναι θερμοκοιτιδα παει καλα μου ειπε .Και η Γκελυ μας ειναι μια χαρα βεβαια στεναχωριεται που δεν εχει αγκαλιτσα τον μπεμπακο της αλλα σε λιγο καιρο δεν θα τον χορταινει και δεν θα την αφηνει να κοιμηθει .

Εγω κοιμαμαι οταν μπορω , το βραδυ μου ξυπναει και χουζουρευει , εγω η αγχωμενη μανα καθομαι απο πανω της και την χαζευω , φοβαμαι μωρε με τις γουλιτσες .Εσεις ετσι κανετε? εν το μεταξυ το μεταμεσονυχτιο γευμα θηλασμου το αφηνω , δεν αντεχω βρε κοριτσια νυσταζω πολυ , ποναει το στηθος αλλα με το επομενο πρωινο γευμα ηρεμει.

Υπαρχει ενα θερμος της chicco που βαζεις μεσα το μπουκαλι με ετοιμο το γαλα και αν θελετε γινεται και απλος θερμος αλλα εγω εχω ενσταση μ αυτο το θεμα γιατι βρε κοριτσια ποση ωρα πρεπει να μενει ετσι το γαλα αφου το ετοιμασουμε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μαρσολαν εμείς την ίδια μέρα γεννήσαμε ? 12 /5 ?

τον θερμαντήρα τι κάνεις ακριβώς ? τι ζεσταίνεις ?

εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρω λύση με το ζεστό νερό , τι να κάνω ρε γ...το για να είναι γρήγορο και να μην σηκώνω τον άνδρα μου ξημερώματα.

rosebaby,ναι 12/05 στις 18.25 το απογευμα γεννησα κι εγω,μαζι εχουν γενεθλια τα παιδακια μας:D

οσο για τον θερμαντηρα,ακριβως οπως σου τα ειπε η eri!!!!

Εγω εχω προμηθευτει και αρκετα μπουκαλια 8 προς το παρον,θα παω να παρω αλλα 4 για να μαζευονται και να τα πλενω ολα μαζι.Πηρα κι απο τα τζαμπο 2 ροζ σαν τελαρα να το πω,με 6 θηκες εκαστο για τα μπουκαλακια στο ψυγειο,καταβολευτηκα!!!

Τα αποστειρωνεις,μετα τα γεμιζεις με αποστειρωμενο(βρασμενο)νερο στα επιθυμητα μλ κι αμεσως μετα στο ψυγειο για να διατηρηθει η αποστειρωση.Το ενα θα μπει στον θερμαντηρα κι αμεσως μολις θα το χρησιμοποιεις θα βαζεις στη θεση του το επομενο.Μεχρι το επομενο γευμα του μπεμπη το νερο θα εχει ζεσταθει και θα διατηρειται και στην αναλογη θερμοκρασια!!!

Γνωμη μου ειναι τι ετσι το μονο που μενει ειναι η σκονη...Κι αν εχεις και τον δοσομετρητη οπου θα εχεις ετοιμες τις μεζουρες..εεεε,τοτε εχεις μειωσει τον χρονο κατα πολυ!!!

Γεια σας κοριτσακια μου , σημερα μιλησα με την Γκελυ μας , ειναι καλα ο μπεμπης της γεννηθηκε 2100 και ειναι θερμοκοιτιδα παει καλα μου ειπε .Και η Γκελυ μας ειναι μια χαρα βεβαια στεναχωριεται που δεν εχει αγκαλιτσα τον μπεμπακο της αλλα σε λιγο καιρο δεν θα τον χορταινει και δεν θα την αφηνει να κοιμηθει .

Εγω κοιμαμαι οταν μπορω , το βραδυ μου ξυπναει και χουζουρευει , εγω η αγχωμενη μανα καθομαι απο πανω της και την χαζευω , φοβαμαι μωρε με τις γουλιτσες .Εσεις ετσι κανετε? εν το μεταξυ το μεταμεσονυχτιο γευμα θηλασμου το αφηνω , δεν αντεχω βρε κοριτσια νυσταζω πολυ , ποναει το στηθος αλλα με το επομενο πρωινο γευμα ηρεμει.

Υπαρχει ενα θερμος της chicco που βαζεις μεσα το μπουκαλι με ετοιμο το γαλα και αν θελετε γινεται και απλος θερμος αλλα εγω εχω ενσταση μ αυτο το θεμα γιατι βρε κοριτσια ποση ωρα πρεπει να μενει ετσι το γαλα αφου το ετοιμασουμε?

κι εγω φοβαμαι τις παλιογουλιτσες...σημερα η φαγανα,παλι εβγαλε το γαλα της μολις την εβαλα στον ωμο για ρεψιμο!!!Απ'την λαιμαργια της...

Φαιρυ,προσοχη...το γαλα σκονη κυριως μολις ετοιμαστει πρεπει να καταναλωθει μεσα σε μια ωρα...βαρια μιαμιση!!

Διαφημίσεις

marsolan ολα αυτα που ειπες δεν τα ξερα , εγω τα αποστειρωνω και τα βαζω τα αφηνω στον αποστειρωτη , ποιος στα εξηγησε ? α πρεπει ναπαρω τηλ την παιδιατρο να μαθω.

Μου εκανε και εμενα εμετο και τελικα αλλαξα το γαλα γιατι εκανε αντιδραση με το δικο μου.Για παρε την παιδιατρο σου μηπως στο αλλαξει και σενα .

Εγω κανω τα κλασικα , ξυπναω το βραδυ βαζω τον βραστηρα και φτιαχνω το γαλα αν ειναι πολυ ζεστο το βαζω κατω απο την βρυση , αφου ξυπναω που ξυπναω δυο λεπτα περισσοτερα για μενα.

fairy μου εγώ θα σου έλεγα να μην χρησιμοποιείς τον βραστήρα γιατί μαζέυουν συνέχεια άλατα. εδώ το μπιμπερό αποστειρωμένο και όταν στεγνώνει έχει άλατα. και ο αποστειρωτής θέλει συνέχεια καθαρισμό με ξύδι φαντάσου ο βραστήρας. εγώ τον απέφευγα για μένα όχι για το μωρό. ο παραδοσιακός τρόπος στο γκαζάκι είναι ο καλύτερος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

fairy μου,η αποστειρωση μολις ανοιξεις το καπακι σταματα....τα μπουκαλακια παραμενουν αποστειρωμενα μονο αν δεν ανοιξεις το καπακι κι αυτο για καποιες ωρες.Εμενα ας πουμε εχει 6αωρη και 24ωρη αποστειρωση.

Το λεει ξεκαθαρα και στις οδηγιες!Το ειπαν και απο την εταιρεια σε φιλη μου και ισχυει για ολους τους αποστειρωτες.

Αν ανοιξεις το καπακι του αποστειρωτη,πρεπει να συναρμολογησεις τα μπουκαλακια,να τα σφραγισεις κι αμεσως στο ψυγειο για να διατηρηθει η αποστειρωση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...