Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εγω πηρα γυαλινα μπουκαλια της chicco...για αρχη τα γυαλινα νομιζω ειναι καλυτερα γιατι αποστειρωνονται καλυτερα,ετσι ξερω...μπορει να κανω και λαθος...

σημερα παραγγειλα απο το ιντερνετ μερικα φανελακια για το μπεμπη αν ειναι καλα θα παραγγειλω και αλλα

Χαπι μου,πολυ καλα τα λες..τα γυαλινα ειναι καλυτερα.Απλα εγω ειμαι λιγο αλανταβη,οπως λεμε στα μερη μας,και εχω ριξει ηδη 2-3 φορες τα μπουκαλακια κατω....:rolleyes::rolleyes:

Κι ετσι πηρα πλαστικα μεν bpa free δε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολαν μου εσενα ειναι ησυχη η μπεμπα?στον υπνο της κανει τιποτα περιεργα οπως η δικια μου?κοριτσια οι κολικοι ποτε αρχιζουν πως τους καταλαβανουμε?εμενα απο την αρχη που γεννηθηκε κανει κατι σφιξιματα και κλαιει και κανει αεριακια αλλα δεν νομιζω να ειναι απο τωρα οι κολικοι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωζα,η μπεμπα κανει τα ιδια με την δικια σου!!!!!!βγαζει ηχους,γρυλιζει:mrgreen::mrgreen:,αναστεναζει,σφιγγεται,τωρα μου φαινεται σαν να βραχνιασε αλλα οταν κλαιει μια χαρα τσιριδα...κανει τα δικα της!!!Τον πρωτο καιρο ειχε και πολλες μυξες(μαλλον την κολλησαμε εμεις) και πηρα μια τρομαρα αλλα το ξεπερασα!

Μπορω να κανω κι αλλιως???

εγω πηρα γυαλινα μπουκαλια της chicco...για αρχη τα γυαλινα νομιζω ειναι καλυτερα γιατι αποστειρωνονται καλυτερα,ετσι ξερω...μπορει να κανω και λαθος...

σημερα παραγγειλα απο το ιντερνετ μερικα φανελακια για το μπεμπη αν ειναι καλα θα παραγγειλω και αλλα

Χαπάκι από που τα παρήγγειλες??

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ζώζα μου καλά θα κάνεις να της καθαρίζεις την μύτη τουλάχιστον μετά το μπάνιο γιατί δεν καταλαβαίνεις πότε είναι μπουκωμένο.

μαρσολαν εμείς την ίδια μέρα γεννήσαμε ? 12 /5 ?

τον θερμαντήρα τι κάνεις ακριβώς ? τι ζεσταίνεις ?

εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρω λύση με το ζεστό νερό , τι να κάνω ρε γ...το για να είναι γρήγορο και να μην σηκώνω τον άνδρα μου ξημερώματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ζώζα μου καλά θα κάνεις να της καθαρίζεις την μύτη τουλάχιστον μετά το μπάνιο γιατί δεν καταλαβαίνεις πότε είναι μπουκωμένο.

μαρσολαν εμείς την ίδια μέρα γεννήσαμε ? 12 /5 ?

τον θερμαντήρα τι κάνεις ακριβώς ? τι ζεσταίνεις ?

εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρω λύση με το ζεστό νερό , τι να κάνω ρε γ...το για να είναι γρήγορο και να μην σηκώνω τον άνδρα μου ξημερώματα.

Καλησπέρα rοsebaby και να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!!!

Διάβασα τυχαία τον προβληματισμό σου και ως μαμα δύο παιδιών έχω να σου προτείνω αυτό που έκανα εγώ: έβραζα το νερό πριν κοιμηθώ και το κρύωνα λίγο και όταν αποκτούσε επιθυνητή θερμοκρασία το έβαζα σε θερμός.Το βράδυ απλώς άνοιγα το θερμός και έφτιαχνα το γάλα.Πολύ απλό και γρήγορο!Να αγοράσεις όμως ένα καλό θερμός για να μην κρυώνει το νερό .....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερη μου δεν είχα σκεφτεί να το βάλω στο θερμό στην κατάλληλη θερμοκρασία το έχω όπως βγαίνει καυτό. εσύ τι θερμό είχες γυάλινο ή μεταλλικό από μέσα ? και με την μυρωδιά που έχουν τι κάνω ? γιατί με το ζεστό νερό μέσα αναδύουν μυρωδιές από το υλικό. πήρα ένα από τα jumpo δεν ήταν φθηνό και έχει μια ελαφριά μυρωδιά το λάστιχο στο στόμιο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ερη μου δεν είχα σκεφτεί να το βάλω στο θερμό στην κατάλληλη θερμοκρασία το έχω όπως βγαίνει καυτό. εσύ τι θερμό είχες γυάλινο ή μεταλλικό από μέσα ? και με την μυρωδιά που έχουν τι κάνω ? γιατί με το ζεστό νερό μέσα αναδύουν μυρωδιές από το υλικό. πήρα ένα από τα jumpo δεν ήταν φθηνό και έχει μια ελαφριά μυρωδιά το λάστιχο στο στόμιο.

Εγώ είχα μεταλλικό από μέσα και όσο για την μυρωδιά φρόντιζα να το αφήνω μερικές ώρες ανοιχτό κατά την διάρκεια της ημέρας και να το πλένω με ζεστό χαμομηλάκι περιστασιακά για να φύγει η μυρωδιά που όμως δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη....

Πάντως υπάρχει και ο γνωστός θερμαντήρας ( τον είχα αλλά δεν με βόλεψε γιατί είναι μόνο για ένα γέυμα).Βράζεις το νερό, το βάζεις στο μπιμπερό και το κρυώνεις και μετά το βάζεις στον θερμαντήρα που το διατηρεί στην θερμοκρασία που εσύ έχεις επιλέξει.Έτσι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις τη σκόνη.Εγώ πήρα της κίκο που είχε και βίσμα για το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις γιατί λειτουργεί και ως βραστήρας.Μπορείς να το δοκιμάσεις.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

δηλαδή έχεις βράσει το νερό το αφήνεις να κρυώσει το βάζεις μέσα στο θερμό και κάθε φορά που θέλεις να το ταΐσεις ο θερμαντήρας το φέρνει στην θερμοκρασία που θέλεις ?

αλλά πόση ώρα χρειάζεται ο θερμαντήρας ? κανένα 3 λεπτο ?

αν ναι τότε πιο γρήγορο είναι να το έχω χλιαρό μέσα στον θερμό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δηλαδή έχεις βράσει το νερό το αφήνεις να κρυώσει το βάζεις μέσα στο θερμό και κάθε φορά που θέλεις να το ταΐσεις ο θερμαντήρας το φέρνει στην θερμοκρασία που θέλεις ?

αλλά πόση ώρα χρειάζεται ο θερμαντήρας ? κανένα 3 λεπτο ?

αν ναι τότε πιο γρήγορο είναι να το έχω χλιαρό μέσα στον θερμό.

όχι δεν κατάλαβες.

Αυτή είναι η μια επιλογή αλλά σου παρέχει και την άλλη δυνατότητα: Μόλις βράσεις το νερό, το βάζεις στο μπιμπερό και το κρυώνεις όσο θέλεις ( κάτω από τη βρύση).Μετά το βάζεις μέσα στον θερμαντήρα και το αφήνεις εκεί αναμένο στην επιλογή που είναι για διατήρηση θερμοκρασίας.Έτσι μένει στην ίδια θερμοκρασία κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας.Ότνα το χρειαστείς, το βγάζεις από τον θερμαντήρα το ανοίγεις βάζεις τη σκόνη και είναι μέσως έτοιμο.Δεν περιμένεις καθόλου .Απλώς το μειονέκτημα είναι ότι χωράει μόνο ένα μπιμπερό μέσα άρα είναι για ένα γέυμα.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα το ότι είναι για ένα μπιμπερό κάθε φορά που χρησιμοποιείς το ένα το αντικαθιστάς για την επόμενη απλά πρέπει να μένει ανοιχτός ο θερμαντήρας όλη νύχτα. και δεν χαλάει το γάλα έτσι ?

σε πρίζω κιόλας με της ερωτήσεις μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα το ότι είναι για ένα μπιμπερό κάθε φορά που χρησιμοποιείς το ένα το αντικαθιστάς για την επόμενη απλά πρέπει να μένει ανοιχτός ο θερμαντήρας όλη νύχτα. και δεν χαλάει το γάλα έτσι ?

σε πρίζω κιόλας με της ερωτήσεις μου.

Μα δεν φτιάχνεις το γάλα από την αρχή.Μόνο το νερό έχεις μέσα στο μπιμπερό.Τη σκόνη του γάλακτος τη βάζεις τελευταία στιγμή....

Δεν με πρήζεις, για αυτό είμαστε όλες εδώ!!!!!!!Ρώτα ότι θέλεις!!!!:):):)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...