Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μπουμπου είναι ένα πρόβλημα αυτό με το γάλα το έτοιμο τα ξημερώματα. έχω θερμό με ζεστό νερό αλλά πρέπει να κατεβάσω θερμοκρασία για να μην καεί το μωρό. οπότε κάτω από την βρύση και αυτό παίρνει λίγη ώρα. έχω και τον δοσομετρητή με έτοιμες ποσότητες οπότε μένει μόνο το καυτό νερό.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090305&itmid=1785580

σμουτς μου εγώ δεν πονάω καθόλου, γενικά στην γέννα μου δεν πόνεσα καθόλου. μια και δεν είχα διαστολή οι συσπάσεις δεν ήταν έντονες σε πόνο. το πιο εφιαλτικό ήταν όταν μου μετρούσε την διαστολή με το δάχτυλο της. τίποτα άλλο. ακόμα και μετά από την καισαρική δεν έκατσα ούτε μέρα στο κρεβάτι. από το πρώτο 24 ωρο ήμουν στο πόδι. οι νοσοκόμες με φώναζαν που βολτάριζα όλη την ώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ καθόλου, μόνο την εβδομάδα στην κλινική πονούσα ελαφρώς αλλά ήταν λογικό.

ο μικρός είναι σαν βατραχάκι όταν τον σηκώνω για να ρευτή μαζεύει τα ποδαράκια του πάνω και κάθεται σαν βατραχάκι. αλλά μην του πιάσεις τα χέρια, μια τσατίλα άλλο πράγμα. δόξα το θεό είναι ήσυχος , σήμερα είναι λίγο ανήσυχος από το πρωί δεν ξέρω γιατί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

oyffff ρε κοριτσια η μικρη σημερα ειοναι πολυ ησυχη... ουφφφφφ ουφφφ τι να κανω τι να κανω???

Μάρα μου σε καταλαβαίνω...κι εμένα ο μπέμπης δεν κουνιέται οπως παλιά αλλά μαλλον έχει αρχίσει να μην χωράει ο κακομοιρης...Τι άγχος κι αυτό!!!!Εμένα μόνο οταν τρώω κουνίεται αρκετα...την υπόλοιπη μέρα σχεδον τιποτα:confused::confused::confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Μάρα μου σε καταλαβαίνω...κι εμένα ο μπέμπης δεν κουνιέται οπως παλιά αλλά μαλλον έχει αρχίσει να μην χωράει ο κακομοιρης...Τι άγχος κι αυτό!!!!Εμένα μόνο οταν τρώω κουνίεται αρκετα...την υπόλοιπη μέρα σχεδον τιποτα:confused::confused::confused:

entometaxy εχουν τουμπανιάσει και οι πατουσες μου... αυριο εχω γιατρο... δεν ξερω τι να κανω.. να ανησυχησω η οχι?? να τον παρω τηλ ή οχι?? ποια ειμαι? που πάω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τώρα που είπες τουμπανιάζω , τα πόδια μου και το ένα χέρι μου όσο ήμουν στην κλινική είχαν γίνει 2πλάσια. από τον ορό που μου είχαν στον χέρι για 2 μέρες με είχαν κάνει σαν βαρέλι. έπρεπε να τα είχα ψηλά συνέχεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κι απο μενα!ο παιδιατρος ειπε να μην την παω την μπεμπα γιατι οι περιεργοι θορυβοι και τα βαριανασεματα ειναι ολα φυσιολογικα τωρα που ανοιγουν τα πνευμονακια της!ουφ ξε αγχωθηκα λιγο..εμενα παντως τα μπιμπερο με βολευουν πολυ ..με τον θηλασμο δεν εκανα τιποτα!η μπεμπουλα εξαλου σιγα να μην χορταινε απο το στηθος!η μικρουλα μου κι εμενα ειναι ησυχη αλλα θελει κι αγκαλιτσες!οταν με νιωθει κοντα της χαμογελαει η φατσουλα μου και ηρεμει..εσας ρε κοριτσια κανουν τιποτα περιεργα τα μωρακια σας που να ανυσηχειτε συνεχεια οπως εγω?εμενα ολα μου φαινονται καπως απο το φοβο μου..χαπακι και μαρουλιδιο μην αγχωνεστε αγαπες μου μια χαρα ειναι τα μπεμπε σας..αραχτα κανουν νανι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζώζα μου όλα τα μωρά κάνουν θορύβους μην σε απασχολεί. να κοιτάς να καθαρίζεις την μυτούλα της κάθε μέρα γιατί είναι πηγή κλάματος αν δεν μπορεί να πάρει ανάσα καθώς ουτε να φάει μπορεί.

μάρα και χάπι μπορώ να καταλάβω τα άγχη σας μια και δεν είναι μακριά ο καιρός που τα είχα και εγώ. αλλά είναι αλήθεια τόσο γλυκιά αυτή η εμπειρία που την νοσταλγώ συχνά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rozoyla κι εσυ νοσταλγεις πολυ τη φαση της εγκυμοσυνης?εγω παρα παρα πολυ..δεν ξερω τι εχω παθει..εσυ καθαριζεις την μυτουλα του με φυσιολογικο ορο χωρις να εχει κατι ο μπεμπης?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

κορίτσια μου γεια σας

σμουτς μου τα έχω σκεφτεί όλα αυτά αλλά ξέρεις πως είναι όταν ξυπνάς μέσα στο άγριο χάραμα και το μωρό κλαίει. θέλω κάτι σαν να είναι έτοιμο το γάλα και απλά διατηρείται σε κάποιο μέρος. έτοιμο προς κατανάλωση. το θέμα ξεκινά ότι πρέπει να βράσει το νερό για αποστειρωθεί. οπότε το νερό καίει. τι να πω θα δούμε αλλά ο μπέμπης είναι σαν άγγελος. ήρεμος και γλύκας.

rose, εγω προς το παρον κανω αυτο που ειπε η Σμουτσ...

Στο ενα θερμος το καυτο νερο και σε μια γυαλινη μπουκαλα βρασμενο νερο που εχει κρυωσει.Αν πρεπει να φαει 90 μλ βαζω 40 μλ βραστο,ριχνω την σκονη και συμπληρωνω τα υπολοιπα με το κρυο.

Δυστυχως, το γαλα σκονη δεν διατηρειται πανω απο μια ωρα...πρεπει να καταναλωθει.Αλλιως ειναι επικινδυνο για μικροβια.

Τωρα περιμενω τον θερμαντηρα της Avent και θα κανω το ακολουθο:Ετοιμα τα μπουκαλακια με νερο στο ψυγειο(λογω αποστειρωσης),ενα θα πινει...και παραλληλα το επομενο θα περιμενει στην καταλληλη θερμοκρασια στον θερμαντηρα!!!!Οποτε θα βαζω μονο την σκονη.

Kαλως με..Ο μικρός μου εδέησε λίγο να κανει ναπι μεχρι την επομενη τσιριδα για φαι ή πιπιλισμα!

Τι κανετε??

Σημερα παει ο ηλιος ε??

θα μας τρελανει ο καιρός..

Εγω είμαι καλα, εχω κρισαρες μοναξιας - το ξεπερναω μολις δω αυτη τη φατσουλα.. Θηλασμο (μαραθωνιο) συνεχίζουμε κι εμείς..τρωει και 2-3 μπουκαλια ξενο γάλα...ειναι μεγαλο μπεμπεκι δεν χορταινει με τίποτα το ζουζουνελι...

Κατα τ'άλλα με λιγη αισιοδοξια και λιγο χαμογελο ολα θα γινουν...να φυγουν και οι ριμαδοορμονοεπιρροες

μπουμπου μου,

ετσι πειναλα ειναι και η δικια μου.....το τι κατεβαζει!!!

και σκεψου μονο μπουκαλι....ουτε να θηλαζε,στην μιαμιση ωρα ζηταει φαι.Στην αρχη με προβληματιζε αυτο, τωρα ειπαμε με τον αντρα μου:αφου το παιδι δεν κρατιεται και πειναει..εεε,θα τρωει!!!

Οσο για τις ρημαδοορμονες...χεχε,κι εδω καλα κρατουν!!!

Οσο για τις φιλες...χμμμ!Μην στεναχωριεσαι...να ξερεις οτι απο εδω και περα εχεις το 2ο καλυτερο φιλαρακι της ζωης σου μετα τον αντρα σου...τον γιο σου!!

Ξερεις πως περιμενω να σαραντησει η μπεμπα και να την κυκλοφορησω????Σαν τρελλη!!θα εχω μαζι μου την φιλεναδιτσα μου κι οποτε δεησουν κι οι υπολοιπες...καλοδεχουμενες

δηλ κοριτσια ...θερμος και βραστηρας (θερμαντηρας ) χρειαζονται οπωσδηποτε???

ποια εχετε παρει??

vanιlitsa,εστω και ενα μπουκαλι να δωσεις χρειαζονται καποια βασικα...θερμος σιγουρα.

Εγω πηρα μπουκαλακια πλαστικα ΒΡΑ FREE,αποστειρωτη IQ24 και θερμαντηρα Digital της Αvent και μιας και το παιδι δεν θηλαζει τα θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

τα παρηγγειλα μεσω ιντερνετ και μου βγηκαν πολυ οικονομικα.Εδω τα βρισκεις σιγουρα στα Μαδερκερ κλπ αλλα αν συγκρινεις τιμες με Αγγλια...:confused::confused:

ροουζ...θυμαμαι η μαμα μου στον αδερφο μου εβραζε το νερακι ,εβαζε στο θερμο και το αφηνε λιγο να κρυωσει και μετα το εκλεινε,οποτε μετα δεν χρειαζοταν πολυ ωρα κατω απο τη βρυση να κρυωσει...

76IGp3.png

εγω πηρα γυαλινα μπουκαλια της chicco...για αρχη τα γυαλινα νομιζω ειναι καλυτερα γιατι αποστειρωνονται καλυτερα,ετσι ξερω...μπορει να κανω και λαθος...

σημερα παραγγειλα απο το ιντερνετ μερικα φανελακια για το μπεμπη αν ειναι καλα θα παραγγειλω και αλλα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...