Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μηνα!!!!

τι κανουν τα μπεμπονια σας σε οσες γεννησατε και σε οσες περιμενετε???

σε λιγο καιρο θα ειμαι η μονη ....που θα περιμενω να γεννησω....

εγω εχω αλλο αγχος...νομιζω οτι ακουω πολυ λιγο το μωρο...κλωτσαει λιγο μεσα στη μερα και μετα παυση μεχρι το βραδυ που θα μου ριξρι μια-δυο και τελος....

τι εχει παθει ...???ποσο συχνα πρεπει να κλωτσαει μεσα στη μερα???

76IGp3.png

καλημερα..χαπουλα.. το ιδιο 8εμα εχουμε μανα μου...εμενα εχει τεμπελιασει.. ενω την επιανε φρενιτιδα κα8ε μερα ολη μερα.. τωρα... αδιαφορει παντελώς.. ουφφφ τι αγχοσ τι αγχοσ!

dZJip3.png

καλημερα..χαπουλα.. το ιδιο 8εμα εχουμε μανα μου...εμενα εχει τεμπελιασει.. ενω την επιανε φρενιτιδα κα8ε μερα ολη μερα.. τωρα... αδιαφορει παντελώς.. ουφφφ τι αγχοσ τι αγχοσ!

ασε με κοντευω να σκασω...

εσενα κοριτσακι μου εχει μεγαλωσει αρκετα και ισως δενν χωραει να κανει και πολλα...εμενα ομως τωρα δεν επρεπε να δινει ρεσιταλ καθε μερα...???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μην ειναι κ η ζεστη? μην ενοχλειτε και εκεινο? εσυ σε τι φαση εισαι? γιατι καμια φορα οταν μας πιανουν νευρικες ή αγχωμενες λοιυφαζουν κ εκεινα...

μια χαρα ειμαι ...το μονο οτι κουραστηκα λιγακι χθες το απογευμα....θα σταματησω παλι να κανω δουλειες...παντως αν συνεχισει ετσι αυριο θα παρω τον ντοκ να τον ρωτησω...ηρθε το μπος τα λεμε σε λιγο

76IGp3.png

καλημερα φιλεναδες μου...τι κανετε???

εγω εχω φρικαρει με την ζεστη αλλα καπως σημερα ειναι πιο δροσερα εεεε???

mara Μου ετοιμαστηκες???βαλιτσα εχεις φτιαξει???

αχ βρε κοριτσια ηρεμηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....μας αγχωνετε και εμας και λεμε καλητερα μεσα στην κοιλιτσα!!!!

αφου το θεμα μας τοσους μηνες ηταν ποτε θα ρθει η ωρα να ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ:roll:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρτε αγκαλιτσα τα μπεμπακια σας....ηρεμηστε χαλαρωστε...ζητηστε και μια βοηθεια δεν ειναι κακο...

παντως την Mpoumpouka μας την βλεπω για την πιο Cool....και την Marsolan μας δε λεω....:-D

εχετε κανα νεο απο την Γκελυ μας???

εγω εχω παθει κατι σαν ¨ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ¨....απο την μια λεω θα πας να γεννησεις ηρεμα και θα εισαι cool και απο την αλλη με πιανει μια δυσπνοια και ενα στρες.....και αφηστε!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα κορίτσια

υπάρχει καμία να μου δώσει καμιά ιδέα πως να ετοιμάζω το γάλα του μωρού τα ξημερώματα γρήγορα ? προς το παρών έχω θερμό με ζεστό νερό αλλά η θερμοκρασία του είναι καυτή. και εκτός αυτού πρέπει να το βάλω στο μπιμπερό και μετά να βάλω την σκόνη και τέλος να το αφήσω κάτω από την βρύση μέχρι την κατάλληλη θερμοκρασία. και μέχρι τότε ο μικρός ουρλιάζει από την πείνα. σμουτς εσύ τι κάνεις ?

Γεια σας κοριτσουδια μου τι κανετε? ροζ μου πως εισαι με την καισαρική? πονας καθόλου? μπουμπουκα εσυ? νεφελακι? ζωουλα? φαιρυ? γκελυ?

πωπω γεννησατε ολες εσεις ε?

ροζ, μια λυση ειναι να εχεις δυο θερμος το ενα με βρασμένο νερο που εχεις αφησει και εχει κρυωσει και το αλλο με καυτο και τα αναμιγνυεις (την ποσοτητα θα την καταλαβεις συντομα) και μια αλλη ειναι να μην σφραγιζεις το θερμος αλλα να το αφηνεις λιγο να χανει και ετσι κρυωνει αρκετα πιο γρηγορα. ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

επισης μπορεις να το κρυωνεις σε μπολακι με παγωμενο νερο οχι της βρυσης και να το αλλαζεις συχνα. ενα τελευταιο τιπ ειναι οτι τα γυαλινα μπουκαλια ερχονται πιο γρηγορα σε σωστή θερμοκρασια απ΄οτι τα πλαστικα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Kαλως με..Ο μικρός μου εδέησε λίγο να κανει ναπι μεχρι την επομενη τσιριδα για φαι ή πιπιλισμα!

Τι κανετε??

Σημερα παει ο ηλιος ε??

θα μας τρελανει ο καιρός..

Εγω είμαι καλα, εχω κρισαρες μοναξιας - το ξεπερναω μολις δω αυτη τη φατσουλα.. Θηλασμο (μαραθωνιο) συνεχίζουμε κι εμείς..τρωει και 2-3 μπουκαλια ξενο γάλα...ειναι μεγαλο μπεμπεκι δεν χορταινει με τίποτα το ζουζουνελι...

Κατα τ'άλλα με λιγη αισιοδοξια και λιγο χαμογελο ολα θα γινουν...να φυγουν και οι ριμαδοορμονοεπιρροές..

Μαρουλίδιον δοκιμασες γλυκο ή χυμο πορτοκαλι???

Παντως τον τελευταιο καιρο τα μπεμπουδια αραζουν!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κορίτσια μου γεια σας

σμουτς μου τα έχω σκεφτεί όλα αυτά αλλά ξέρεις πως είναι όταν ξυπνάς μέσα στο άγριο χάραμα και το μωρό κλαίει. θέλω κάτι σαν να είναι έτοιμο το γάλα και απλά διατηρείται σε κάποιο μέρος. έτοιμο προς κατανάλωση. το θέμα ξεκινά ότι πρέπει να βράσει το νερό για αποστειρωθεί. οπότε το νερό καίει. τι να πω θα δούμε αλλά ο μπέμπης είναι σαν άγγελος. ήρεμος και γλύκας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλως την Ροζ...και εγω αναρωτιομουν πως στο καλο καταφερνουν οι μαμαδες να κανουν γαλα χωρις να σφαδαζει το μωρο..

και φαντασου οτι μονο δυο τρια μπουκαλακια δινω..

καποιο μυστικο θα υπαρχει δεεεεεεεεεεεν μπορεί!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...