Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοριτσια εγω νομιζω πως λιγο πολυ μια βοηθεια ολες την θελουμε και την περιμενουμε αλλιως θα μουρλαθουμε!!!και ο αντρας τι να κανει???

εμενα τουλαχιστον γυριζει σπιτι το νωριτερο κατα τις 7 με 8!!!οποτε.....χρηματα για καθαριστρια δεν διαθετω...αφηστε που δεν κανει και την δουλεια της μαμακας!!!

το θεμα ειναι να πανε ολα καλα και μετα να βρεθει και ενα καλος παιδιατρος( το κυριοτερο) και βλεπουμε!!!

εσεις που γεννησατε και τον Μαιο ....θα πατε και διακοπουλες εεεεε????

εμεις παλι ...θα αρκεστουμε στα μπιμπερουδια.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου..εγω χτες την ειχα την μπεμπα αγκαλια απο το απογευμα και τις ελεγα ιστοριες για αγριους..αν σταματουσα να λεω τις λαλακιες μου εκλαιγε!εκανε παντως το βραδυ κατι περιεργες ανασες..σαν να σφυριζε τι να πω σαν να ψιλοπνιγοταν και πηρα σημερα τηλ το παιδιατρο και λεει οτι μαλλον βραχνιασε απο το κλαμα.,εγω παντως εξακολουθω να ανησυχω...τωρα κοιμαται και κανω δουλειες!αφηστε που εχω μεταφερει και ολα τα της επιχειρησης σπιτι και γινεται ενας πανικος..αυτα απο μαμα και πεθερα ειναι ολες κοντα οταν χρειζομαι τιποτα ερχονται..αλλα τα πρωινα εχω και την μικρη μου αδερφη ερχεται και περναει η ωρα μου ευχαριστα..!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

αληθεια ....εχει γεννησει καμια στο Μητερα να μου πει εντυπωσεις????

κοριτσια να σας πω την μαυρη μου αληθεια???

εχω την εντυπωση πως εκεινη την ωρα ...θα τον μουρλανω τον γιατρο και την μαια.....θα γινω υστερικια!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατι που δεν θελω με τιποτα!!!!!!!!

εσεις πως νιωθατε εκεινες τις ωρες???πειτε κατι βρε κοριτσια....καμια ιστοριουλα κρισης και γελιου μαζι??????!:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε Mara μου θα την κανω την τατανα την επισκληριδιο...αλλα φοβαμαι μηπως ξεφυγω και με αυτη....

περισυ ειχε γεννησει μια ξαδερφη του αντρα μου και μου λεγε πως παρολο που την εκανε πονεσε αρκετα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μηπως της την εκαναν σε λα8ος στιγμη? μιλα με οτν δοχτορ σου καλο μου και 8α σε κατατοπισει..παντως και να ξεφυγεις.. ε οκ ξεφυγες τι να κανουμε τωρα./. σε νιωθω.. κ εγω control freak ειμαι και θελω να ξερω τι μου γινεται γυρω μου..

dZJip3.png

a μαρουλιδιο θα ημουν με το μπεμπε στην κλινικη και δεν το ακουσα!βανιλιτσα εγω που ειμαι ο μεγαλυτερος χεστης εχω να σου πω οτι στη γεννα ημουν τρομερα ψυχραιμη και οι γιατροι με τις μαιες μου εδιναν συγχαρητηρια που συνεργηαστηκα αψογα..εκεινη την ωρα θα την βρειτε την δυναμη κοριτσουδια μου.. ειδικα μετα που βγηκε το μωρο χαλαροτατη τελειως καθισα να με ραψει..εγω που οταν εκοβα λιγο το χερι μου ενιωθα οτι θα λιποθυμησω απο φοβο!

Mara,νομιζω οτι δεν πολυκουνιουνται σάυτην την φαση...Εμενα η μπεμπα που κλωτσαγε και χτυπιοταν συνεχεια οταν ημουν εκει κοντα 35η ειχε αρκετες φορες που δεν κουνιοταν ντιπ για ντιπ..

mara μου μην αγχωνεσαι..εμενα ειδες στον καρδιοτοκογραφο που δεν κουνιοταν καθολου και σαλταρα...αν φας γλυκο θα κουνηθει..πως να αλαξω τικερακι?δεν ξερω οταν το φτιαχνω τι να πατησω μετα..

Διαφημίσεις

ζωζα μου θα πας εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης...θα σβησεις το παλιο και θα κανεις copy το καινουριο και μετα θα κανεις αποθηκευση...αν θυμαμαι καλα..

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!!

76IGp3.png

axxxxxxxxxxxxxxxxx Λιωνω στη ζεστη η ερμη!!!!!

εγω ειχα ανοιξει το αρκουδισιον εδω στη δουλεια,αλλα τωρα στο σπιτι θα παρω παλι αγκαλια τον ανεμιστηρα...μιας και στερουμαι του αρκουδισιον

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...