Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

δεν εχω κανονισει κάτι. Την αλλη πεμπτη θα με ξαναδει και θα τη ρωτησω ή θα ρωτησω τη μαια που μεθαυριο που θα τη δω. εσυ?

εμενα 8α τα κανονισει ολα ο δοχτορουλης σε τι δωματιο 8α πας? αν πας σε 3κλινο και ζητησεις rooming in και αποκλειστικο παιζει και να ειμαστε σετακι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσουδια......

τι μου κανετε?????

ΓΚΕΛΥ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!

Πηγα και γω για το Nst mara μου και οντως ειναι λιγο αγχωτικο...στην τσιτα ημουν και γω!!!

ευτυχω ολα καλα :P!!!

εχω αγχωθει γενικοτερα με τον τοκετο ....και μερικες φορες ξεσπαω σε κλαματα χωρις να το θελω γαμ@τι μου!!!!

οσο για τον θηλασμο συμφωνω απολυτα με την zwza μας, το θεωρω βλακεια να επιμενεις να θηλασεις απο την στιγμη και που η μανουλα κουραζεται υπερβολικα αλλα και που το γαλατακι μας μερικες φορες(τις περισσοτερες δηλ) δεν ειναι αρκετο και ποιοτικο!!!

εγω πρωτα ο Θεος θα του ξεκινησω μερικα γευματακια απο το δικο μου αλλα και με συμπληρωμα αλλιως τα μπεμπε δεν παιρνουν ευκολα βαρος!!!

ετοιμαζω και γω το δωματιακι κοριτσια ...πλενω κατι τελευταια και ελπιζω στο τελος της βδομαδουλας να εχω ξεμπερδεψει!!!

εχω και γω Doctor την παρασκευη και ανησυχω για τα κιλακια και αν εχει παρει θεσουλα!!!

βεβαια μου ειπε και η μαια και ο γιατρος πως μεχρι τελευταια στιγμη στον τοκετο δεν ξερεις τι θα παιξει....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

edv edv παρουσα παρουσα! περασα ενα 3ημερο εντελως κουραστικό.. τιποτα δεν έκανα κ όμως ξεπατωθηκα που λεει και ο τρυφων σαμαράς.. ποπο παιδιά πολύ δουλειά εχουν αυτα τα μωρουδιακά για τακτοποιηση και τα λοιπά.. αντε τωρα να δουμε ποτε 8α ερθουν τα έπιπλα για να τελειώνω ρε νεφελακι οταν μπεις λυσε μου μια απορια.. εχεις παρει ενα ωραιο συρταρωτο απο μπαμπου... ποσο και απο που? γιατι μ αρεσει τα μάλλα..

κατα τα άλλα.. θηλαστε εσεις.. να γενησουμε εμεις.. να δουμε τι 8α κανουμε καλοκαιριάτικα

ααααα καλε δεν σας ειπα για το nst μου!! με ακουσε ολο το ιασω.. χεστηκα παο το φοβο μου δεν κουνιοταν η μικρη.. μετα απο ενα κωκ κουνιοταν ομ,ως.. και γενικά ημουν πολύ αγζωμενη και πολύ ανησυχη.. και γενικά ως εμπειρία ητο χάλι..δεν κουνιετε πολύ η μπεμπα... λογικο απο τη μια.. απο την άλλη.. κανει και ζεστη σας το ειπα?

Αντε κορίτσια φτάνει και η δικιά σας η στιγμή. Σκευτήτε ότι εγώ γέννησα στις 37 και 3.

Λοιπόν Μάρα το συγκεκριμένο το πήρα από τα Home, αλλά μου πιάσανε τον κώλο και εδωσα 120 ευρώ. Βρήκα ένα παρόμοιο σε ένα μαγαζί που λέγεται Izzy (δεν ξέρω αν είναι αλυσίδα) γύρω στα 45 (άστα σοκ έπαθα μόλις το είδα). Και αυτό το μαγαζί είδη σπιτιού έχει σε οικονομικές τιμές. Το Smoutsaki που μου το πρότεινε δεν θυμάμαι από που το πήρε.

Αυτό που έχω να σημειώσω κορίτσια είναι ότι με βόλεψε πολύ. Γενικά κοιτάξτε να έχετε αποθηκευτηκό χώρο στο παιδικό δωμάτιο γιατί θα χρειαστήτε να φτιάξετε ένα μικρό φαρμακείο με φυσιολογικό οπό, γαζούλες αποστειρωμένες, κολλήρια, αποφρακτήρες μύτης, betadin, βαμβακάκια κτλ, συν τις κρέμες τα αφρόλουτρα και τα συναφή. Τα ράφια μπορεί να μην σου αρέσουνε Μάρα μου αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πως βοηθάνε. Κοιτάξτε το δωμάτιο να σας είναι πρακτικό πρώτα από όλα.

εμενα 8α τα κανονισει ολα ο δοχτορουλης σε τι δωματιο 8α πας? αν πας σε 3κλινο και ζητησεις rooming in και αποκλειστικο παιζει και να ειμαστε σετακι

δεν ξερω ακομα... ειμαι μπερδεμενη. μαλλον για 2κλινο λεω εννοειται με rooming in και αποκλειστικο... ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Merci Νεφελάκη μου... και κοιτα σε παρακαλώ να ρηλαξάρεις λιγο γιατι οτι υστερια δεν βαρεσες στην εγκυμοσυνη θα την βαρεσεις τώρα και δεν υπαρχιε λογος..

α το σαββατο μιλησαμε και παλι με οτν δοχτορα για τα του τοκετου. του ειπα οτι οι μοναδικές οδηγίες που εχω ειναι οι εξής

1. επισκληριδιοσ....!!!! ΣΟΣΑΡΑ!

2. να μην με αφησει να κοιλοποναω 15+ ώρες

3. Αν συμβει κάτι να μου το πει και να μην με εχει στην μαυρη αγωνια.. καλύτερα να ξέρω.. αμα ΔΕΝ ξέρω υποφερω και δεν μπορώ να συνεργαστώ...

επισης στις μαναδοπε8ερες ειπα πως τις πρώτες δυο μερες δεν 8ελω επισκεψεις απο σογια.. μονο φιλους 8α δεχτώ.. τα σογια την τριτη μερα και το πρωι μονο... μετα 8α ξεκουραζομαι... εεε μα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

βρε βρε καλως τα κοριτσια!!

Μαρα μου ασε και εγω τα τελειωσα τα του μωρου γιατι δεν παλευεται με τη ζεστη τα κουκουλωσα να μην σκονιστουν και ειμαι σε αναμονηηηη!!

NewMummy μου μια χαρα το νινακι αντε ερχεται η ωρα σου,αν και σε μενα με τα λεγομενα της γιατρου δεν θα αργησει μου ειπε μχρι τελος Ιουνη,για να δουμε!!!

Εγω εχω doppler την Τεταρτη,το nst τι ειναι?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

to nst ειναι το no stress test.. ακους την καρδια του μωριο και πατασ και ενα κουμπακι οποτε αυτο κινειτε.. μελεταει το κατα ποσο το μπεμπε στρεσαρετε απο την έλειψη χώρου και θελει να βγει

dZJip3.png

Μαρα,χτες ενιωθα πραγματικα πολυ κομματια κι η μπεμπα εκανε τα δικα της...εεε,μιλαμε τα ακουσε!!Πραγματι ωρες-ωρες νιωθω πολυ κουραση..και φαντασου εχω και βοηθεια!!

Εμεις,εχουμε οπως σας ειχα πει λογω ελλειψης χωρου αλλα κι επειδη πρεπει τους πρωτους μηνες να τα εχουμε κοντα μας,την καλαθουνα της και την αλλαξιερα-μπανακι μεσα στο δωματιο μας.Τα ρουχακια της προς το παρον+σεντονακια/κουβερτακια κλπ 2 συρταρια πιανουν μονο.Καλα,η αλλαξιερα με εχει καταβολεψει,ολα εκει τα εχω--βαμβακι,καλλυντικα,πανακια,παμπερς,πανες,μωρομαντηλα

Μια χαρα,αξιζε η αγορα...

Βεβαια,τα βραδυα την αλλαζω στο κρεβατι μας για να μην την ξεβολευω και ξυπναει

Παντως θελει πολλη εγρηγορση

κοριτσια ...βοηθεια απο μανουλες - πεθερουλες εχετε???

δηλ για πλυντηρια?φαγητο???καθαριοτητα??ή τα κανετε ολα μονες και συμφερετε???

δεν ξερω τι να κανω???απο την μια λεω μακρια και αγαπημενες γιατι θα πεσουν πανω και η καθεμια το μακρυ και το κοντο του....και απο την αλλη λεω θα φρικαρω να τα κανω ολα μονη και αντε το απογευμα με μια βοηθεια απο τον αντρα μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μαρσυ μου νομίζω όλες μας ονειρευόμαστε να μπεμπέκια μας στην αγκαλιά μας αλλά μόλις γεννηθούν και αρχίζουν τα ζόρια τα χάνουμε και είναι φυσιολογικό. Καμιά μας δε μπορεί να φανταστει πως θα είναι μετα. Ολες έχουμε στο μυαλό την εικόνα με τα μωρα από τις διαφημίσεις και η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ!!! Ολες κάνετε το καλύτερο δυνατό και σας θαυμάζω. Μου είπαν οτι οι 40 μέρες είναι σαν 1 ατελείωτη... αληθεια? ψέμμα? θα σας πω όταν θα είμαι στη θέση σας. καλό κουράγιο και μη νευριάζεις όταν θυμώνεις... ξέρεις πόσες φορες θα μας νευριάσουν??? απειρες. Αυτο δε σημαινει πως δεν το αγαπάς!!!

Φιλάκαι πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

βανιλάκι μου εγω προτιμω να πλήρωνω κα8αριστρια για σιδερωμα και τα λοιπά παρα να εχω μαναδοπε8ερεσ ολη μερα η κα8εμια τα δικά της και να με ζαλιζουνε.. οσο για το μαγειρεμα.. λολ ηδη το εχει αναλαβει ο συζυγος.. ειναι εκπληκτικος.. τωρα να μου φτιαξω ενα τοστακι νταξ δεν ειναι και τιποτα φοβερο

dZJip3.png

New Mammy μου,

μωρε τρελλαινομαι για το κοριτσι μου...οχι απλα το αγαπαω

Το κοιταω και λεω...εβγαλα εγω τετοιο θαυμα??

Αλλα χτες μου βγηκε η ενταση!Τελοσπαντων,ευτυχως ειναι πολυ μικρουλι ακομη για να μου κρατησει μουτρα:tongue:

Εγω θα πω στη μαμα μου να ερθει οταν τελειωση η αδεια του συζυξ αλλα και παλι για ενα φαγητο ουτος η αλλως δεν μπορει να κατσει πολυ γιατι δουλευει!!!

Αλλιως ο ανδρας μου θα μαγειρευει!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...