Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μη με βλεπετε τωρα που ειμαι χαλαρη κι ευτυχισμενη μανουλα (εχω και ησυχο παιδι)

επρεπε να με βλεπατε τοτε τι ρακος ημουν. αισθανομουν χαλια. και να φανταστειτε οτι ημουν και ειμαι πολυ ψυχραιμη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη με βλεπετε τωρα που ειμαι χαλαρη κι ευτυχισμενη μανουλα (εχω και ησυχο παιδι)

επρεπε να με βλεπατε τοτε τι ρακος ημουν. αισθανομουν χαλια. και να φανταστειτε οτι ημουν και ειμαι πολυ ψυχραιμη

ολες λιγο πολυ το περνανε αυτο,αλλα πιστευω οτι ειναι για λιγο διαστημα...πρεπει να εχουμε λιγο υπομονη νομιζω...τι να πει και αυτο το πλασματακι που ξαφνικα ερχεται στον κοσμο,απο την κοιλιτσα της μαμας του και πρεπει ξαφνικα να εγκλιματιστει σε ενα καινουριο περιβαλλον...

76IGp3.png

καλησπέρα κορίτσια, μεταμεσονύχτια σήμερα αν και με τον μικρό δεν καταλαβαίνω νύχτα και μέρα. όλα πάνε καλά εδώ. ο μικρός τρώει εδώ και δύο μέρες 90ml και ξυπνάει κάθε 2-3 ώρες για να φάει. δυστυχώς τρώει μόνο έτοιμο φαγητό και καμιά φορά ότι έχω από το δικό μου. έχει μεγαλώσει τόσο που τα φορμάκια που είχα πάρει 0-1 τα έχει γεμίσει όλα. είναι ένας γλύκας και εγώ απολαμβάνω το ρόλο μου στο φουλ όσο έχω ακόμα άδεια. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες , δύναμη πάνω από όλα και αισιοδοξία. Νεφελάκι μου για σένα το λέω αυτό πιο πολύ γιατί διαβάζω ότι κλαις συχνά και στεναχωριέσαι συνέχεια. φιλιά σε όλες και ένα μεγάλο στην γκέλυ με το μπεμπάκι της.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σε καταλαβαινω νεφελακι μου. εμενα μου ειχε δωσει η κουμπαρα μου το lactaline personal της ameda με διπλή αντλία. το ειχε αγορασει γιατι ειχε διδυμα και μου βγηκε πολυ καλο. παντως γνωμη μου ειναι χωρις να θελω να σε τρομαξω, να δειτε λιγο και τον ικτερο με το γιατρο.

Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα.

δεν φαίνεται κιτρινη για τον ικτερο που λες, φανταζομαι ότι και η παιδίατρος το έχει υπ'όψιν. θα της το αναφέρω και εγώ αν είναι όταν ξαναέρθει.

εμένα δεν κλαίει σχεδόν ποτέ, εκτός από το μπάνιο που τσιροκοπούσε, αλλά χθες ήτανε καλύτερα. φοβάμαι ρε γαμώτο να μην την πνίξουμε.

smoutsaki και εγώ τα ίδια συναισθήματα νιώθω με σένα. κάποια στιγμή σκεύτηκα τι το ήθελα το παιδί. ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Κορίτσια καλημέρα!

Οι εξελίξεις εδω στο φόρουμ είναι ραγδαίες! Είχα να μπω πολλές μέρες. Τι διάβασα? Γέννησε το Γκελάκι μας! Κοριτσάρα μου να σου ζήσει το μπεμπάκι σου! Να είναι γερό και ευτυχισμένο! :D:D:D

Τελικά οι περισσότερες γεννήσατε μέσα στο Μάιο! Εχουμε μείνει πολύ λίγες που περιμένουμε να γεννήσουμε! Αντε υπομονή και ας ελπίσουμε να πάνε ολα καλά. Συμφωνω κι εγώ Ευη μου μ' αυτό που έγραψες...Ας είναι γερά τα μωράκια μας και δεν πειράζει ας μας παυδεύουν και με το θηλασμό και με τον υπνό...Εξάλλου είναι κάτι που όλες οι μανούλες το περιμένουν. Αχ κορίτσια ανυπομονώ κι εγώ να βρεθώ στη θέση σας...

Εγώ την Πέμπτη πήγα για το ντοπλερ. Ευτυχως ο μπέμπης ήταν 2350. Είχα μεγάλη αγωνία για το βάρος του.... εχω καθηλωθεί στα 7 κιλά αλλά ευτυχως αυτός παίρνει βάρος. Αχ ας πανε όλα καλά και για όλες εμας τις μανουλες που δεν έχουμε γεννήσει ακόμα.:):):)

Κοριτσια απ' οσα γράφετε καταλαβαίνω ότι το θήλαστρο είναι απαραίτητο, οποτε θα πάω να αγοράσω ένα γιατι ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται...

Εχει πιασει και η ζέστη και δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα. Εσεις κορίτσια τώρα με τη ζέστη τι κάνετε με τα μωράκια? Σας είπε ο παιδίατρος αν πρέπει τα μωράκια να βρίσκονται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, μήπως τα ενοχλεί η ζέστη? Συγγνώμη για τις ανόητες ερωτήσεις αλλά και αυτή η εποχή είναι λίγο δυσκολή για όλους, όσο μάλλον για τα μωρά, ιδιως αν μένεις στην Αθήνα

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

Αντε με το καλο και στις υπολοιπες που ειναι να γεννησουν!!!!

Μαρα που εισαι χαμενη,Χαπι εσυ παλι που εισαι,καλα τα υπολοιπα κοριτσια ειναι με τα μωρακια τους,εσεις που δεν γεννησατε ακομη που ειστε καλεεεε???????

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

edv edv παρουσα παρουσα! περασα ενα 3ημερο εντελως κουραστικό.. τιποτα δεν έκανα κ όμως ξεπατωθηκα που λεει και ο τρυφων σαμαράς.. ποπο παιδιά πολύ δουλειά εχουν αυτα τα μωρουδιακά για τακτοποιηση και τα λοιπά.. αντε τωρα να δουμε ποτε 8α ερθουν τα έπιπλα για να τελειώνω ρε νεφελακι οταν μπεις λυσε μου μια απορια.. εχεις παρει ενα ωραιο συρταρωτο απο μπαμπου... ποσο και απο που? γιατι μ αρεσει τα μάλλα..

κατα τα άλλα.. θηλαστε εσεις.. να γενησουμε εμεις.. να δουμε τι 8α κανουμε καλοκαιριάτικα

ααααα καλε δεν σας ειπα για το nst μου!! με ακουσε ολο το ιασω.. χεστηκα παο το φοβο μου δεν κουνιοταν η μικρη.. μετα απο ενα κωκ κουνιοταν ομ,ως.. και γενικά ημουν πολύ αγζωμενη και πολύ ανησυχη.. και γενικά ως εμπειρία ητο χάλι..δεν κουνιετε πολύ η μπεμπα... λογικο απο τη μια.. απο την άλλη.. κανει και ζεστη σας το ειπα?

dZJip3.png

Καλημέρα μπάρμπι!!!

εγώ εδώ ακόμα περιμένω... η μικρή μου εφτασε τα 2800!!!

αλλα η τεμπέλα μου ακόμα να γυρίσει :(. Τελοςπαντων... εσυ πως τα πας? Εμεις σχεδον τελειώνουμε με το παιδικό και τη βγάζω σχεδόν ολη τη μέρα εκεί... Ασε το χασα λέμε

Βρε Μαρο'υλα που 'έχεις χαθεί???

Φιλάκια σε ολες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

αντε βρε κοπελιά....λέω κι εγώ μας την έσκασες νωρίτερα??? Ασε με τα κοκοψια και τα ρουχαλάκια δεν παίζεται!!! πολύ σίδερο έχουμε να φάμε λέμε!! Εγω χθες του εδωσα και κατάλαβε στη βόλτα από το πρωί για καφεδάκι παραλική, μετά βαρκιζα για φαγάκι και το βράδυ θέατρο... βγήκα οφ η μάνα:lol::lol::lol:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

kala ξηγηθηκες και βγηκες... εγω παλι με τη ζεστη αδυνατων να κανω βημα.. κα8ομ,αι στο ιγκλου μου κατω απο το αρκουδισιον..ε χω θεμα με τη ζεστη γενικότερα.. με το που 8α [παει 30 βαθμους.. τελος.. δεν κουνιεμαι.. πεφτω σε..εαρινη ναρκη ενα πράγμα.. τεταρτη εχω παλι δοχτροιρα.. 8ελει να κανω και κατι εξετασεις τρανσαμινάσες και λευκώματα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες.

Μαρα μου πως παμε με τις ετοιμασιες???Φυσικο ειναι να κουραζεσαι μωρε...εχει μεγαλωσει πολυ το μωρο,η κοιλιτσα...σου τρωει ενεργεια!!

Ζωζα,εγω το τραβαω το καρο την νυχτα κυριως...

Σμουτς,πωπω σχεδον τα ιδια σκεφτομαι κι εγω...οχι συνεχεια αλλα καποιες φορες με παιρνει απο κατω..ιδιως οταν δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θελει.

Χτες ηταν ιδιαιτερη μερα+νυχτα.Ανεβασα ξαφνικα πυρετο 38.2(ευτυχως σημερα επεσε,δεν νομιζω να ειναι απο το στηθος) και επισης η μικρη ειχε τις παραξενιες της...Ζηταγε ολο να φαει,αν αργουσα δευτερολεπτο τσιριζε κι οταν της εδινα το μπουκαλι δεν ρουφαγε τιποτε..Μας πηγε μεχρι τις 3 το πρωι...Κοριτσια,της εριξα κατι φωνες:(:(

Και μετα ενιωθα τυψεις που φωναξα ενα βρεφακι...λες κι αυτο το εκανε επιτηδες...

oyte εσυ φωναξες επιτηδες.. τι να κανεις η μανα.... μην εχετε ενοχες κοριτσια.. κανετε το καλύτερο που μπορειτε και ως τώρα ειστε ολες αξιαίπαινες.. κανενα μωρο δεν 8α σας το κρατησει.. μανιατικο αν ακουσει καμια φωνη.. χαλαρωστε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...