Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Nefelako μαλλον εννοεις 2590 :tongue: καλα εμεις κυμαινομαστε σχεδον στα ιδια εμενα πηρε μονο 60 οταν την ειδε η παιδιατρος και μου ειπε συνεχισε το ξενο αλλα ρε γμτ να την ξυπναω? η γιατρος μου ειπε να την ξυπναω αν 3-4 ωρες και οταν το κανω δεν τρωει αμα ξυπνησει μονη της τρωει γιατι ξυπναει απο την πεινα.Δεν ξερω τι να κανω

Εχθες παντως δεν κοιμηθηκαμε ξυπνησε στις 2 και κοιμηθηκε στις 5 αφου της εδωσα λιγο χαμομυλι με τηλιο για να ηρεμισει , μετα ξυπνησε ξανα στις 7 και ευτυχως κοιμηθηκε ως της 12.30 χαλια προγραμμα ενω της το ειχα φτιαξει ανα 4 ωρο.

Αντε περιμενουμε νεα απο τις επομενες , φιλακια στις κοιλιτσες και σε ολα τα νεογεννητα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia εμενα η μπεμπα γεννηθηκε 3590 και βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3610..της δινω μονο ξενο γαλα γιατι ο θηλασμος τελικα μου φαινεται βλακεια..παιδευομαστε και τα μωρα μενουν νηστικα..τις δινα 50-60ml αλλα μαλλον δεν χορταινει και θα της το αυξησω λιγο..ρε κοριτσια εμενα σχεδον ολη μερα ησυχη και υπνο και απο το απογευμα αργα και μετα κλαμα συνεχεια..λετε να αρχισαν οι κολικοι?τα εχουμε φτυσει με τον αντρα μου..βολτες στα χερια την παμε και την τραγουδαμε οταν την αφηνουμε στο λκνο η το ριλαξ παλι κλαμα..α εγω εκτος απο γαλα της δινω κανα κιντερτεεγω που δεν θηλαζω μαλλον μου σταματαει το γαλα..να παρω το γιατρο να μου το κοψει λετε?μονο οταν πιεζω το στηθος βγαζει λιγο..ρε νεφελακο γιατι κλαις?και μαστιτιδα πως επαθες?αφου η μπεμπα σου θηλαζει λες..μια χαρα.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλησπερα κουκλιτσες...οι νεες μανουυλες ζοριστε αρκετα μπορω να πω...υπομονη λιγο κοριτσακια μεχρι να βρειτε τον ρυθμο σας....σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο θα ειμαι κι εγω ετσι και παρακαλαω να μου δωσει υπομονη ο θεος να τα καταφερω...

Γκελακο μου να σου ζησει το ζουζουνι σου...να ειναι παντα υγιεστατος!!!!

φιλακια πολλα σε ολες...!!!!!!!!!

76IGp3.png

Nefelako μαλλον εννοεις 2590 :tongue: καλα εμεις κυμαινομαστε σχεδον στα ιδια εμενα πηρε μονο 60 οταν την ειδε η παιδιατρος και μου ειπε συνεχισε το ξενο αλλα ρε γμτ να την ξυπναω? η γιατρος μου ειπε να την ξυπναω αν 3-4 ωρες και οταν το κανω δεν τρωει αμα ξυπνησει μονη της τρωει γιατι ξυπναει απο την πεινα.Δεν ξερω τι να κανω

Εχθες παντως δεν κοιμηθηκαμε ξυπνησε στις 2 και κοιμηθηκε στις 5 αφου της εδωσα λιγο χαμομυλι με τηλιο για να ηρεμισει , μετα ξυπνησε ξανα στις 7 και ευτυχως κοιμηθηκε ως της 12.30 χαλια προγραμμα ενω της το ειχα φτιαξει ανα 4 ωρο.

Αντε περιμενουμε νεα απο τις επομενες , φιλακια στις κοιλιτσες και σε ολα τα νεογεννητα .

fairy με καθυσηχασες λιγο.

ζωη μου η μπεμπουλα τρωει αλλα πρεπει να επιμενω για περισσοτερο τελικα, ισως η ποσοτητα του γαλατος μου να ειναι μικρη και γι αυτο να χρειαζεται περισσοτερα γευματα.

την επομενη φορα που θα ερθει η παιδιατρος αναλογα με τα γρ που θα εχει παρει θα αποφασισουμε και αν θα παιρνει συμπληρωμα και ποσο

κοριτσοπουλα,

καλησπερα κι απο μενα....κοιμαται το κοριτσι μας και βρηκα ευκαιρια να μπω να δω τι κανετε.Πριν καταφερα και βγηκα λιγο εξω..μην φανταστειτε το τετραγωνο εκανα και πηγα και πηρα ενα φρεντακι και κατι γλυκα...αλλα το ευχαριστηθηκα.

Μ'αυτον τον περιεργο καιρο δεν βγαζω το παιδι καθολου εξω,ουτε εγω βγαινω βαρια μεχρι το μαναβικο παω ισα για να ξελαμπικαρω- νιωθω κουρασμενη με τα ξενυχτια..

Βλεπεις,δεν θελω να ξυπναω τον συζυγο τα βραδυα και το τραβαω εγω το καρο...:tongue:

Του ειπα ομως οτι απο εδω και περα θα βαλουμε βαρδιες.

Εγω θα την εχω το βραδυ,κι αυτος το πρωι...

Ευτυχως σε λιγες μερες τελειωνει με το σχολειο και τα ιδιαιτερα και θα ειναι συνεχεια σπιτι,οποτε ελπιζω να χαλαρωσω λιγο...

Εμεις το μπεμπε δεν το ζυγισαμε ακομη..Τρωει ομως του καλου καιρου..σπανια πεφτουμε κατω απο 90 μλ και τα γευματα μας συχνα!!!Να ναι καλα μωρε το ροδακινακι μου και ας ξεπουληθουμε στο Απταμιλ!!!

Κατα τα αλλα...ησυχια,χαχαχα!!

Διαφημίσεις

γεια και απο εμενα κοριτσια.

ειμαι σκατα. εκανα μαστιτιδα και η μπεμπα απο 1590 την κυριακη που φυγαμε απο το μαιευτηριο πηρε 10 γρ μονο.

μου ειπε να συνεχισω με τον αποκλιστικο και θα την ξαναζυγισουμε μεσα στην εβδομαδα. πρεπει να αυξησω τα γευματα και την αναγκαζω να ρουφαει καλα. ειναι ησυχη και εγω επωφεληθηκα απο αυτο αλλα κακος.

γενικα τα εχω παιξει και κλαιω συνεχεια. παιρνω τωρα και αντιβιωση για την μαστιτιδα και προσπαθω να αδειασω το μαστο με το θηλαστρο.

αχ βρε νεφελάκι περαστικα. τη μαστιτιδα φοβομουν , γι αυτο σου ειπα προσεχε το στηθος σου. ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα

4Rnfp3.png

αχ βρε νεφελάκι περαστικα. τη μαστιτιδα φοβομουν , γι αυτο σου ειπα προσεχε το στηθος σου. ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα

Εμένα δεν μου πήγε το μυαλό μου καθόλου γιατί δεν έχει πετρώσει απλώς ελαφρώς κοκκινίσει και ήτανε περισσότερο ζεστό από το κανονικό. από ότι διάβασα και στο άλλο φόρουμ είναι ελαφριάς μορφής αυτό που έπαθα, σχεδό έχει εξαφανιστεί΄. Κανονικά ανεβάζεις υψηλό πυρετό αλλά εγώ μόνο 37,2 είχα και έπεσε από μόνο του αμέσως. Τώρα νιώθω καλύτερα και θα βάλω και την μπέμπα να φάει από εκείνο γιατί το θηλαστρό δεν το αντέχω. Εσύ Smoutsaki ποιο είχες? Εμένα μου έδωσε ο γιατρός μου της ameda το purely yours, αλλά λέω να το γυρίσω και να αγοράσω της medela το swing. Να δούμε πως θα πάμε και με το επόμενο ζύγισμα, μάλλον θα αρχίσουμε τα συμπληρώματα.

ela nefelaki moy μη σε παιρνει απο κατω..εγω εχω το αγχος οταν νυχτωνει αρχιζει η μπεμπα το κλαμα..με στρεσσαρει πολυ αυτο το συνεχομενο κλαμα..χτες νευριασα πολυ και δεν ειχα που να ξεσπασω και την πληρωσε ο αντρας μου ..τσακωθηκαμε..marsolan μου το τραβας εσυ το καρο ε?εγω νιωθω τυψεις που γυρναει ο αντρας μου το απογευματακι πτωμα απο την δουλεια και φωναζω κι απο πανω γιατι κλαει το μωρο κι οταν το παιρνει αγκαλια δεν μπορει να το ησυχασει..απο διαθεση πως πατε?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

σε καταλαβαινω νεφελακι μου. εμενα μου ειχε δωσει η κουμπαρα μου το lactaline personal της ameda με διπλή αντλία. το ειχε αγορασει γιατι ειχε διδυμα και μου βγηκε πολυ καλο. παντως γνωμη μου ειναι χωρις να θελω να σε τρομαξω, να δειτε λιγο και τον ικτερο με το γιατρο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ρε ζωζακι, ακριβως το ιδιο αισθανομουν κι εγω οταν επιανε η νυχτα. ελεγα παναγια μου τι θα τραβηξουμε αποψε.

κατ' εμε, οι πιο δυσκολες εβδομαδες με το μωρο ηταν η δευτερη και η τριτη.

και μην ξεχνατε.

ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ

4Rnfp3.png

Αχ,βρε κορίτσια,να έρθω να σας ξενερώσω λίγο εγώ...Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σας,αλλά σκεφτείτε τι ευλογία είναι που είδατε τα παιδάκια σας γερά και υγιή και όλα τα άλλα θα σας φαίνονται τίποτα!!Σκέφτομαι και τι δε θα έδινα να ήμουν στη θέση σας,να είχα γεννήσει την μπουμπού μου, να την έβλεπα γερή και δυνατή κι ας μη με άφηνε να κοιμηθώ ούτε λεπτό...

evi mou, ετσι ειναι οπως τα λες, αλλα οταν το ζεις εκεινες τις ωρες το σκεφτεσαι λιγο διαφορετικα. εγω τον πρωτο καιρο, ενω ημουν μια υπερευτυχισμενη εγκυουλα, ελεγα, τι ηθελα κι εκανα παιδι, καλυτερα ημουν χωρις αυτο και βλακειες τετοιες. η ταλαιπωρια, το ξενυχτι και οι ορμονες που χορευουν δεν σε κανουν να σκεφτεσαι καθαρα.

Ζωζα μου υπομονη εκανα, δεν μπορουσα να κανω και τιποτα αλλο. της εδινα και λιγο κιντερτε και περιμενα να σταματησει να κλαιει. μου ειχε κανει τη νυχτα μερα. τη μερα αγγελουδι τη νυχτα διαολουδι. Σταματησε να γκρινιαζει χωρις λογο γυρω στις 25 μερες. επειτα ξυπνουσε οταν πειναγε

4Rnfp3.png

συμφωνω με το σμουτσακι πιστευω οτι αυτη ειναι η πιο δυσκολη φαση με το μωρακι μας,αλλα σε μικρο χρονικο διαστημα θα μπειτε στο ρυθμο σας και θα ηρεμησει και το ζουζουνι σας και ολα θα ειναι μια χαρα....

αχ αυτες οι παλιοορμονες παντως μας παιζουν μεγαλο παιχνιδι...

εγω με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα με τις νεες μανουλες προσπαθω να προετοιμαστω ψυχολογικα για οτι με περιμενει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...