Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

τωρα νεφελη βρηκες τον ανθρωπο. πατησα πανω σε ενα τικερ αλλης κοπελας, μου βγηκε, και φαντασου οτι η αδελφη μου την εκανε να φαινεται, εγω δεν τα καταφερνα. για πατα πανω στις ροουζ να δουμε τι γινεται

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια , εχθες πηγα στον γιατρο να μου κανει εναν υπερηχο , τα ειδα ολα καλα , επισης του ειπα οτι το ενα στηθος μου ποναει διπλα στην μασχαλη και μου ειπε να κανω μαλαξεις με κομπρεσες και να βγαλω το υπαρχων γαλα , εβαλα θηλαστρο και μετα εκανα κομπρεσες αλλα δεν ξερω αν το εκανα σωστα .

Σμουτς εσυ οταν πονουσες εκανες κομπρεσες? ξερεις μηπως να μου πεις .

Εχθες μιλησα με το ζουζουνακι μας το σαββατο γενναει ευχομαι να πανε ολα καλα για το κοριτσι μας την σκεφτομαστε.

Βανιλιτσα εγω εκανα πεντικιουρ γαλλικο με διαφανο δηλαδη μια ασπρη γραμμη και απο πανω φυσικο γιαλιστικο , δεν χρειαστηκε να μου τα ξεβαψουν.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γκελάκο σου ευχόμαστε με το καλό να υποδεχτείς τον μπέμπη σου! Ολα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου.

Είμαι ένα ράκος. Ανέβασα και λίγο πυρετούλη. Δεν μπορώ να με βλέπω απεριποιητη! Θεέ μου τι ευθύνη είναι να έχεις παιδί. Smoutsaki πως ήτανε ο δικός σου πρώτος καιρός? Με το μπανάκι? Δεν φοβάστε ρε κορίτσια? Ο άντρας μου τα έχει παίξει κάθε φορά που την λούζουμε.

Πάω για νάνι. Θήλασα και πάλι την μικρή αλλά στα 40 λεπτά κοιμήθηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρώει επαρκή ποσότητα ρε γαμώτο και δεν μπορώ να την πιεζω κιόλας.

Τελοςπαντων παω για νανι μια και θα ξαναξυπνήσω σε 3 ώρες. Α, μάλλον έπαθε και κάτι σαν επιφυκιτιδα η μπεμπούλα και είμαστε με το κολήριο στο χερι.

Διαφημίσεις

Νεφελη...η μεγαλυτερη ευθυνη ολων ειναι να εχεις παιδι.

Εμενα κοριτσια σημερα πριν απο κανενα 40λεπτο αρκετα λεπτα μετα το φαγητο της εκανε εναν εμετο...ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.

Και σκεφτειτε οτι την ειχα αγκαλια σχεδον καθετα στο σωμα μου...κανει μια κινηση μπροστα και εβγαλε μεγαλη ποσοτητα γαλακτος..εκανε ρουχα και κουβερτακι χαλια.

Ουτε ξερω τι μπορει να εφταιξε...να εφαγε πολυ??να μην ρευτηκε καλα??που της καθαρισα την μυτη με ορο πριν το φαγητο????

Πολυ φρικη!!!!προβλεπεται μεγαλο το βραδυ.....:confused:

marsolan θα σου πω αυτό που μου είπε ο γιατρός, ο εμετός είναι όταν το γάλα πετάγεται σε μεγάλη απόσταση απο το μωρό. όλα τα άλλα όταν τα βγάζει νορμάλ σαν να χύνονται από το στόμα τους θεωρείται ρέψιμο. μην το περιμένεις πάντα να ρεύεται με τον κλασικό τρόπο με ήχο. ρέψιμο θεωρείται και η αποβολή ποσότητας γάλατος από το στόμα. έτσι μου είπε. τον εμετό θα τον καταλάβεις μου είπε γιατί θα πεταχτεί απέναντι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Nefelaki μου, ηταν πολυ δυσκολος ο πρωτος καιρος και για εμας. αφου μια φορα που εκανα μπανιο και εφτιαξα τα μαλια μου αισθανθηκα αλλος ανθρωπος.

οσο για τον πυρετο προσεξε μηπως ειναι απο το στηθος σου, και μιλα με το γιατρο σου αν το δεις κοκκινο και σκληρο σε καποιο σημειο.

κι εμας το μπανιο ηταν πολυ δυσκολοστην αρχη, αφου θυμαμαι ειχα παρει μια ξαδελφη μου τηλεφωνο και τη ρωταγα πως κανουν μπανιο το παιδι. κι εμεις ειχαμε ερθει με πεσμενο αφαλο απο το μαιευτηριο και επρεπε να την κανουμε μπανιο απο την πρωτη μερα. ασε, δραμα, ειχα μπει μεσα στη μπανιερα, τα θυμαμαι τωρα και γελαω.

κοριτσια το πρωτο 40ημερο μην περιμενετε πολλα ουτε απο εσας ουτε απο το μωρο σας. μετα στρωνει η κατασταση.

ροουζ και μαρσολαν, ολο το πρωι μιλαγα με τη ζωζα για το θεμα γουλιων και εμετων. της βγαζει γουλιες , της εκανε και εναν εμετο και εχει αγχωθει πολυ. εμενα γουλιες εβγαζε μεχρι τον 6ο μηνα και εμετους εκανε δυο με τρεις φορες και μενα. τον ορο πρεπει να τον βαζεις πριν το φαγητο, καλα κανεις μαρσυ. εγω φοβομουν οτι ετσι οπως την κρατουσα για να ρευτει της πιεζα πολυ το στομαχι, γιατι την εβαζα ψηλα στον ωμο μου και ισως γι αυτο μου ειχε κανει εκεινες τις φορες εμετο

4Rnfp3.png

Καλημέρα,κοριτσάρες μου!!!!!Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και έχω αγχωθεί πολύ!!!Είναι πολύ δύσκολα τελικά τα πράγματα!!!Το έχω πάρει απόφαση για το επόμενο διάστημα να ξεκουράζομαι,γιατί βλέπω ότι με περιμένει ένα βουνό!!!Καλή δύναμη σας εύχομαι!!!Λογικά σε 1 μήνα και κάτι θα μπω στο κλαμπ και θα μοιράζομαι κι εγώ τις ανησυχίες μου!!πολλά φιλιά

Διαφημίσεις

Nefelaki μου,

οσο για τον πυρετο προσεξε μηπως ειναι απο το στηθος σου, και μιλα με το γιατρο σου αν το δεις κοκκινο και σκληρο σε καποιο σημειο.

Πυρετο δεν έχω σήμερα αλλά το στήθος μου είναι κόκκινο σε ένα σημείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Σκληρό δεν είναι πάντως. Περιμένω την παιδίατρο και θα ρωτήσω. τι μπορεί να είναι?

εμένα ρε κορίτσια ούτε γουλιές βγάζει ούτε ρέβεται από τοτε που θηλάζω αποκλειστικά. Μάλλον δεν θα παίρνει επαρκή ποσότητα. Θα φανεί σήμερα που θα την ζυγίσουμε. συνέχεια κοιμάται.

kalhmera κοριτσακια μου!κι εγω δεν προλαβαινω να μπαινω πολυ αλλα σας διαβαζω!καταρχην ευχομαι στις κοπελαρες μας που κοντευουν ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ!σημερα γενναει και η γκελυ μας..στα δικα μου τωρα!η μπεμπα ειναι ησυχη αλλα μερικα βραδια δεν μας αφηνει να κοιμηθουμε καθολου..παντως οι κολικοι δεν νομιζω να εχουν αρχισει ακομα..εμενα προχτες ειχε κολησει το ενα ματακι της με τσιμπλιτσες πανικοβληθηκααα!εστειλα μνμ στο σμουτσακι πηρα τηλ και τον παιδιατρο και με καθυσυχασαν της εβαλα φυσιολογικο ορο και της περναει..απο θηλασμο δεν κανω τιποτα..πηρα θηλαστροομως χτες και θα ξεκινησω να δω αν θα εχω γαλα να της δινω κανα 2 γευματα..γουλιτσες κι εμενα βγαζει μεσα μεσα..ανασηκωσα και λιγο απο την πλευρα του κεφαλιου το στρωματακι απο το λικνο..ειναι καλυτερα νομιζω ετσι..εγω παντως κοριτσια ψιλοσυνηθιζωδεν φοβαμαι να την πιασω και τετοια..απο διαθεση τωρα ολα καλα μεχρ5 τωρα,,,6ταν νυχτωνει με πιανει μια μελαγχολια..α και νοσταλγω πολυ την φαση της εγκυμοσυνης..ολα οσα περασαμε..χριστουγεννα χειμωνας μετα ανοιξη ..μια φαση της ζωης μας πολυ ιδιαιτερη..αυτα..ψυχολογικα οι υπολοιπες πως ειστε?α αν μπορειται βοηθηστε με να αλαξω τικερακι!ειμαι ασχετη!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Πυρετο δεν έχω σήμερα αλλά το στήθος μου είναι κόκκινο σε ένα σημείο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Σκληρό δεν είναι πάντως. Περιμένω την παιδίατρο και θα ρωτήσω. τι μπορεί να είναι?

εμένα ρε κορίτσια ούτε γουλιές βγάζει ούτε ρέβεται από τοτε που θηλάζω αποκλειστικά. Μάλλον δεν θα παίρνει επαρκή ποσότητα. Θα φανεί σήμερα που θα την ζυγίσουμε. συνέχεια κοιμάται.

Βαλε ζεστες πετσετες και κανε μαλαξεις. Δειξτο και στην παιδιατρο.

4Rnfp3.png

Διαβάζοντας όλα αυτά από τις φρεσκομανούλες μας έχω τα εξής ερωτήματα:

Τελικά οι θηλές σιλικόνης είναι ή δεν είναι εύχρηστες?

Επίσης μήπως τελικά το θήλαστρο χρειάζεται ούτως ή άλλως να μαζεύουμε γάλα,για να μην πετρώνει το στήθος?

Επίσης ποιες σερβιέτες πήρατε για το μαιευτήριο??

πωπω έχω πελαγώσει από τώρα χωρίς καν να το ζω!!Καλή δύναμη,κοριτσάρες μου!!

marsolan θα σου πω αυτό που μου είπε ο γιατρός, ο εμετός είναι όταν το γάλα πετάγεται σε μεγάλη απόσταση απο το μωρό. όλα τα άλλα όταν τα βγάζει νορμάλ σαν να χύνονται από το στόμα τους θεωρείται ρέψιμο. μην το περιμένεις πάντα να ρεύεται με τον κλασικό τρόπο με ήχο. ρέψιμο θεωρείται και η αποβολή ποσότητας γάλατος από το στόμα. έτσι μου είπε. τον εμετό θα τον καταλάβεις μου είπε γιατί θα πεταχτεί απέναντι.

Rosebaby,με ησυχασες μπορω να πω..οχι,ευτυχως δεν πεταχτηκε τιποτε απεναντι...εκανε μια κινηση μπροστα το κεφαλακι και εβγαλε γαλα σε μεγαλη ποσοτητα.

Ευτυχως ολο το βραδυ ηταν ησυχη,εφαγε σε νορμαλ ωρες την συνηθισμενη ποσοτητα.

Οι γουλιτσες δεν με ανησυχουν τοσο,το θεωρω φυσιολογικο ετσι οπως τρωει και λαιμαργα καμια φορα!!

smouts, εμεις με το μπανιο εχουμε ενα ζητημα οταν την κραταμε ανασκελα για σαπουνισμα ή ξεπλυμα...μα δεν της αρεσει καθολου...ισως πρεπει να της εχω ακομη πιο ζεστο νερο.Στο μπρουμυτα ή οταν την βαζω κατω απο την βρυση στην αλλαγη πανας καθεται κυρια

evi26,μην ανησυχεις.Ναι,υπαρχει κουραση αλλα ειναι γλυκια..ξερεις οτι τα κανεις για το παιδακι σου που ειμαι ανημπορο μωρεεε...αν εχεις βοηθεια κι απο τον μπαμπα κυριως,ολα γινονται πιο ευκολα.Παντως,ξεκουρασου οσο μπορεις...κακο δεν θα παθεις:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...