Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εχμμ, με το θηλαστρο την παλεψα 2 μηνες. απο την πρωτη εβδομαδα τελος το στηθος και αρχισαμε θηλαστρο. μεχρι και που το εκοψα, μονο απο μπιμπερο επινε το γαλατακι της μαμας της. ειχε και ενα καλο η ολη υποθεση βεβαια. εκτος του οτι μπορουσα να αφησω καποιον στο ποδι μου, η να σηκωθει ο αντρας μου τη νυχτα να την ταισει, το μωρο λογω του μπιμπερο και του οτι ετρωγε οσο ηθελε και ξεκουραστα, και εγω ημουν ησυχη οτι τρωει αλλα και το παιδι μπηκε σε προγραμμα πολυ γρηγορα. ενω με το θηλασμο ημουν ολη την ωρα με το βυζι εξω.

καποια κοπελα νομιζω η ζωζα ρωτησε για τα μικρα θηλαστρα. εμενα που μου ειχαν δωσει ενα της νουκ, δεν το αντεξα στο στηθος μου ουτε 20 δευτερολεπτα.

μονο αμεντα ή μελεντα νοσοκομειακα, για να εχετε την ησυχια σας. ζωζα στελνουν και εκτος αθηνων μην αγχωνεσαι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειας σας και απο μενα κοριτσια...τι νεα???

mara ολο με ξεχνας....και θα σας την φερω πρωτηηηηηηη χιχιχιχιχιχιχι!!!

εγω πηγα σημερα για καρδιοτοκογραφο......1 ολοκληρη ωρα ο μπεμπης ....για βγει το αποτελεσμα!!!και παρολο που ειχα φαει και κρουσασν σοκολα απο τον φουρνο αλλα αυτος εχει τα ωραρια του!!!Δοξα τον Θεο ολα καλα...την αλλη βδομαδα εχουμε υπερυχο...και βλεπουμε!!!

θα παω και μια για νυχια...εσεις κανατε νυχακια???εννοω τελικα αφηνουν για ποδαρακια???

Mara Μου....πλενεις τα μπεμπουδιστικα???

εγω τα επλεινα και τωρα εχω σιδερο, το κανω με δοσεις γιατι δεν μπορω πολυ ωρα ορθια!!!

smoutsaki περαστικουλια σας!!!!

γκελλακο με το καλο κοριτσι μου, ολα καλα θα πανε!!!

Νεφελακο μου....πως ειναι να εισαι μανουλιτσα???συνεχιζεται το αγχος??????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Είναι υπέροχο Βανιλιτσα μου, απλά μεχρι τωρα είμαι τόσο κουρασμένη που δεν εχω χρόνο να ανγχωθω.

Smoutsaki έδινες όλα τα γεύματα με μητρικό από το θηλαστρο ή έδινες και ξένο? Γιατί αν έδινες μόνο μητρικό, ποση ώρα την ημερα ήσουνα αγκαλιά με το θήλαστρο?

Βανιλιτσα σε περιπτωση του φυσιολογικου τοκετού δεν χρειάζονται τα νυχια, οποτε μπορείς να τα βάψεις, ειδικά στα πόδια. Σε περίπτωση καισαρικής όμως χρειάζονται τουλάχιστον ένα από τα δύο μέρη, πόδια ή χέρια ξεβαμένα γιατί σου βάζουνε κάτι στο νύχι που μετραει, δεν θυμαμαι ακριβώς τι. Οπότε μπορείς πχ να πας με ένα ωραίο πεντικιούρ (επειδή ποτέ δεν ξέρεις με τι τροπο θα γεννησεις ακομη και τελευταια στιγμη) και είσαι οκ.

Νεφελη,

αν μου επιτρεπεις να σου πω κι εγω το πρωτοκολλο αντλησεων που φερνει αποτελεσμα(το οποιο εγω δεν εχω καταφερει να το τηρησω ακομη γι αυτο και η μπεμπα πινει μητρικο μερα παρα μερα).

Αν εχεις διπλης αντλησης θηλαστρο ακομη καλυτερα.

Ανα 1.5-2 ωρες αντληση για 15 λεπτα.Αυτο σημαινει 8-10 αντλησεις την ημερα με μια υποχρεωτικα την νυχτα!!!

Αυτο συμφωνα με συμβουλο θηλασμου αποδιδει μετα απο 4-5 μερες πολυ καλα.

Ας μας πει ομως και η Σμουτσ την γνωμη της....

Αχ κορίτσια μου (Smoutsaki ίσως να με καταλάβεις λίγο) αρχίζει ένας μεγάλος προβληματισμός στο σπίτι σχετικά με το όνομα της μικρής. Αλλο να σας το λέω και άλλο να το δείτε. Καταρχήν θα την βαφτίσουμε μέχρι τον Οκτώβρη (και θα είστε όλες καλεσμένες φυσικά), αλλά έχουμε θέμα με το όνομα της πεθεράς μου. Και μην ξεχνάτε ότι μένουμε βόριεα Ελλάδα, που σε αυτάτα θέματα υπάρχει πρωτόκολο. Δεν είναι και τόσο εύκολο να μην τηρηθεί, θα υπάρξει και πάλι θέμα.

Ας γεννήσετε όλες οι κοπέλες με το καλό και το ξανασυζητάμε για να μην σας πρήζω από τώρα.

Ενα άλλο θέμα που θα αρχίσει να προκύπτει είναι οι ερωτικές επαφές. Ο άντρας μου δεν κρατιέται, άκουσε και το γιατρό ότι θα μπορούμε μετά τις 40 μέρες, αλλά εγώ είμαι τελείως αλλού ακόμη. Ασχημο μεν, αλλά δεν μπορώ να το ελένξω δε. Ακόμη είμαι με τα ράμματα και πονάω και μόνο στην σκέψη ξενερώνω.

Διαφημίσεις

Νεφελη,

αν μου επιτρεπεις να σου πω κι εγω το πρωτοκολλο αντλησεων που φερνει αποτελεσμα(το οποιο εγω δεν εχω καταφερει να το τηρησω ακομη γι αυτο και η μπεμπα πινει μητρικο μερα παρα μερα).

Ανα 1.5-2 ωρες αντληση για 15 λεπτα.Αυτο σημαινει 8-10 αντλησεις την ημερα με μια υποχρεωτικα την νυχτα!!!

Μαρσολάν μου σε ευχαριστώ πολύ, θα το έχω υπόψιν. Καταρχήν θέλω να δω και το βάρος της μικρής τις προσεχείς εβδομαδες.

Κρίμα που δεν πρόλαβα να ενημερωθω από πριν για το θηλασμό.

Εχω καταρχήν να απαντησω σε ένα μεγάλο ερώτημα, αν θέλω να θηλάσω κανονικά με όλες τις συνέπειες ή για λιγο χρεισιμοποιώντας και θηλαστρο. Γενικά αν θέλω να θηλάσω μου είπανε ότι το θηλαστρο δεν βοηθάει και ότι αν θέλω να εδραιώσω την γαλουχία πρέπει με τον φυσικό τρόπο, συνεχεια το μωρό στο στηθος...

παω να ξεκουραστώ για λίγο γιατί η μικρή κοιμήθηκε, τα λέμε αργοτερα.

Smoutsaki έδινες όλα τα γεύματα με μητρικό από το θηλαστρο ή έδινες και ξένο? Γιατί αν έδινες μόνο μητρικό, ποση ώρα την ημερα ήσουνα αγκαλιά με το θήλαστρο?

εδινα αποκλειστικα μητρικο τους πρωτους δυο μηνες, και πιστεψε με, ημουν ΠΟΛΛΕΣ ωρες αγκαλια με το θηλαστρο. Αν με ρωτησεις τωρα, δεν ξερω αν αξιζε τον κοπο η κουραση και η ταλαιπωρια και η κακη ψυχολογια που περναγα τοτε για να δινω μητρικο μονο γαλα.

Νεφελη,

γιεαπ, καλα τα λες. εκανα 8 αντλησεις τη μερα (και μαλιστα οι δυο απο αυτες τη νυχτα. αρα δυο που σηκωνομουν για την αντληση και αλλες δυο για το μωρο, ειχα καναντησει ενα ζομπι απο την αυπνια.

Αχ κορίτσια μου (Smoutsaki ίσως να με καταλάβεις λίγο) αρχίζει ένας μεγάλος προβληματισμός στο σπίτι σχετικά με το όνομα της μικρής. Αλλο να σας το λέω και άλλο να το δείτε. Καταρχήν θα την βαφτίσουμε μέχρι τον Οκτώβρη (και θα είστε όλες καλεσμένες φυσικά), αλλά έχουμε θέμα με το όνομα της πεθεράς μου. Και μην ξεχνάτε ότι μένουμε βόριεα Ελλάδα, που σε αυτάτα θέματα υπάρχει πρωτόκολο. Δεν είναι και τόσο εύκολο να μην τηρηθεί, θα υπάρξει και πάλι θέμα.

Ας γεννήσετε όλες οι κοπέλες με το καλό και το ξανασυζητάμε για να μην σας πρήζω από τώρα.

Ενα άλλο θέμα που θα αρχίσει να προκύπτει είναι οι ερωτικές επαφές. Ο άντρας μου δεν κρατιέται, άκουσε και το γιατρό ότι θα μπορούμε μετά τις 40 μέρες, αλλά εγώ είμαι τελείως αλλού ακόμη. Ασχημο μεν, αλλά δεν μπορώ να το ελένξω δε. Ακόμη είμαι με τα ράμματα και πονάω και μόνο στην σκέψη ξενερώνω.

Τι ονομα εχει η πεθερα σου? δεν ειναι καλο ή απλα δεν την πολυγουσταρεις?

οσο για το σεξ, αχχχ, πονεμενη ιστορια κι αυτο.

εμεις πρωτοκαναμε μετα απο 2,5 μηνες, ηταν ενα δραμα γιατι ποναγα απο τα ραμματα (που ειχα μολις 5) και εσωτερικα δεν καταλαβαιναμε κανενας τιποτα (μπατε σκυλοι αλεστε).

Μεχρι και 6 μηνων ψιλοποναγα, οποτε ηταν λιγο ξενερωτικο το θεμα σεξ για εμας εκεινη την περιοδο, και οφειλω να ομολογησω οτι μετα απο 9 μηνες τα οργανα ξαναηρθαν στη θεση τους και πλεον είμαστε οπως παλια σε ποιοτητα. αυτο που λενε 9 μηνες χρειαζεται το σωμα της γυναικας για να επανελθει, ισχυει και σε αυτο τον τομεα

4Rnfp3.png

Γενικά αν θέλω να θηλάσω μου είπανε ότι το θηλαστρο δεν βοηθάει και ότι αν θέλω να εδραιώσω την γαλουχία πρέπει με τον φυσικό τρόπο, συνεχεια το μωρό στο στηθος...

εμενα παντως νεφελακι που το χρησιμοποιουσα συνεχεια απο την πρωτη εβδομαδα, μια χαρα εδραιωθηκε η γαλουχια μου αλλα ειχα καλο θηλαστρο

4Rnfp3.png

καλημέρα κορίτσια, ξεκινάω με το θέμα θηλασμός

εγώ παρόλο που έχω θήλαστρο δεν έχω την υπομονή να κάνω αντλήσεις κάθε 1,5-2 ώρες είναι αδύνατον

οπότε όσο λιγότερο αντλείς τόσο λιγοστεύει και το γάλα

δίνω στο μωρό και ξένο γάλα φυσικά γιατί το δικό δεν επαρκεί .

στεναχωριόμουν αφάνταστα τον πρώτο καιρό γιατί ήθελα να πίνει το δικό μου γάλα αποκλειστικά αλλά τώρα είπα στον εαυτό μου το μόνο που θα καταφέρω είναι να με πιάσει κατάθλιψη, οπότε τι είναι καλύτερο να πίνει το γάλα μου και να έχει μια μάνα που δεν είναι σε καλή ψυχολογία να το αγκαλιάσει και να το φροντίσει ή να πίνει έτοιμο και να είμαι χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια να σηκώνομαι το βράδυ και να το φροντίζω. ξέρετε πόσο σημαντική είμαστε στην παρούσα φάση για το μωράκι μας.

τώρα για το θέμα του φαγητού εμένα ο γιατρός μου είπε να μην το ξυπνάω ποτέ το μωρό όταν πεινάει θα ξυπνήσει μόνο του. και όσο αφορά την ποσότητα που πρέπει να πίνει πρέπει να πετάω πάντα λίγο γάλα από κάθε μπουκάλι. αυτό σημαίνει ότι έχει χορτάσει. κορίτσια αυτός ο γιατρός είναι και νεογνολόγος και μου έμαθε πολλά.

όπως ότι είναι μύθος αυτό που λένε οι μεγάλοι να μην το παίρνεις αγκαλιά γιατί μαθαίνει. μου το εξήγησε ως εξής, το μωρό λέει μέχρι χθες ήταν σε ένα περιβάλλον ασφαλές που δεν χρειάζονταν ούτε να φάει ούτε καν να αναπνεύσει από μόνο του, όλα γινόταν από τον οργανισμό.

φανταστείτε λεει τώρα που πρέπει να φάει και να τα κάνει όλα μόνο του.

είναι έγκλημα να του στερούμε και την αγκαλιά όταν έχει εκτεθεί σε ένα τόσο αφιλόξενο γιαυτό περιβάλλον.

άλλωστε μετά τον 12 μήνα τα μωρά σχηματίζουν χούγια οπότε τότε πρέπει να προσέξεις τι θα κάνεις.

εγώ κορίτσια το κατάλαβα αυτό και το εφαρμόζω. νιώθω πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος για τα μωράκια τώρα και χρειάζονται την αγάπη μας περισσότερο από κάθε τι. δεν θα το αφήσω να σπαρταράει στην κούνια για να μην μάθει έτσι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζούλα έχεις απόλυτο δίκιο για την αγκαλια... Το πιο καλό που έχω ακούσει είναι " όσο πιο πολύ έχεις το μωρό σου αγκαλιά, τόσο πιο γρήγορα θα φυγει από αυτή" γιατί θα εχει ηρεμία και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δε θα νοιώθει ανασφάλειες :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

συμφωνω κι εγω για την αγκαλια, δεν αφηνεις το μωρο να κλαιει και δεν το σηκωνεις, αλλα δεν το εχεις και ολη την ωρα αγκαλια χωρις λογο ομως.

παντως κι εγω νομιζω οτι τον πρωτο καιρο τα μωρα ειναι δυστηχισμενα. βλεπω φωτογραφιες της δικης μου όταν ηταν νεογεννητη και ειχε μια δυσαρέσκεια στο προσωπο της ρε παιδι μου

4Rnfp3.png

φυσικά και δεν το κρατάς χωρίς λόγο στην αγκαλιά, μόνο όταν κλαίει και θέλει αγκαλιά

τα μωρά περνάνε το στάδιο αυτό μέχρι να συνηθίσουν τον κόσμο και ζορίζονται

οπότε μια τρυφερή αγκαλιά είναι το καλύτερο δώρο και παρηγοριά όταν κλαιει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αχ κοριτσακια μου δικιο έχετε σε όλα.

Για την αγκαλιά το ίδιο μου είπε και εμένα η παιδίατρος. Αυριο ή μεθαύριο την περιμένω για να την ζυγίσουμε να δούμε τώρα που θηλάζω αποκλειστικά αν παίρνει τίποτε ή τζαμπα ο κοπος. Μωρέ εγώ είτε θηλάζω είτε όχι τελικά γαμημένη ψυχολογία θα έχω. Αν δεν θηλάσω νιώθω τύψεις, το ξέρω δεν πρέπει αλλά δεν μπορώ να το ελένξω ακόμη, αν θηλάσω είμαι ένα ράκος από την κουραση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...