Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια.

Γκελάκο με το καλό κορίτσι μου, όλα θα πάνε μια χαρά, ο μπέμπης σου θα γεννηθεί με το καλό και θα ανακτήσει το χαμένο του βάρος. Εχεις όλη την θετική ενέργεια από όλες μας.

Είμαι άυπνη από χθες. η μικρή είναι πολύ ανήσυχη και δεν κοιμαται πολύ ώρα μόνη. Καλοέμαθε στην αγκαλιά και στο στήθος. Με τον θηλασμό δεν ξέρω τι γίνεται. Θα φανεί στο ζύγισμα. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη.

Μπουμπούκα συμφωνώ και εγώ με τα άλλα κορίτσια, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από τα πλασματάκια μας. ευτηχώς είναι και η παρέα μας και μας βοηθάει. Μου λείψατε αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να μπω. Με το ζόρι βρήσκω χρόνο να κάνω τα βασικά για μενα. Στον επόμενο ύπνο της μπέμπας θα κάτσω να διαβασω και τα προηγούμενα που γράψατε.

Smoutsaki μου πάλι με ωτίτιδα είσαστε? Γιατί έτσι? Μήπως το κολύμπι πρέπει να το σταματησετε για λίγο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τρεχω πανικοβλητη με τις ετοιμασιες μπηκα για λιγο

γκελακο... μια και σημερα καλο μου??? με το καλο αγαπη μου και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ 8α πάνε καλά... ολα ομως.. μην σε νοιαζει τπτ!

μπουμπουσκα μου! baby blues e? 8α περασουν και σε λιγες μερες 8α τρελενεσαι στη λιακαδα με το μπομπιρα! βγες εξω αγαπη μου! καπελάκι λαδακι και έξω..

οσο για τα κλάματα.. οποτε σου ερχεται ΡΙΧΤΑ κανονικοτατα και εκτονωσου.. στην αναγκη πετα και καμια τσιριδα και ολα καλά!

dZJip3.png

νεφελακι μου! μην πρεσαρεσαι βρε αγαπη μου.. σε τετοιες περιπτωσεις φανταζομαι πως η φυση προνοοει.. δεν παιζει η μπεμπα να μεινει νηστικη ελεος δλδ...

κοιτα και τον εαυτο σου λιγο....

dZJip3.png

epishw! να σας τονισω πως το ΑΠΟΛΥΤΟ ηρεμιστικο τραγουδάκι για μαμα και μπεμπε ειναι το ακολουθω...http://www.youtube.com/watch?v=BML2JAFUIaw

εμεις το χορευουμε με πολυ πα8ος εντος και εκτος κοιλιασ! χοχοχοχο

dZJip3.png

ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, εσείς φορέσατε τίποτα για την κοιλιά ?

αν και δεν μου έμεινε καθόλου κοιλιά υπάρχουν κάποια παραπανίσια κιλά γύρω από την μέση, πρέπει να φορέσω κάτι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

ειμαι με την μικρη κολλημενη στο δεξι στοιθος και προσπαθω να γραψω με το αριστερο. να κανω μια ερωτηση για τα κοριτσακια που μολις γεννησανε? καθε ποτε ταιζετε τα μωρακια? αν ξεπερασουνε το τριωρο-τετραωρο τα ξυπνατε?

ροζ μου εγω θα ελεγα να μην βαλεις τιποτε. ειναι πολυ νορις ακομη για να φυγουνε τελειως. και εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι. ο γιατρος μου ειπε οτι η μητρα επανερχετε πληρως περιπου στις 40 ημερες. εγω κοριτσια στον τοκετο απο τα 7 κιλα που ειχα παρει εχασα μονο 3,5.

καλημερα,

οπως λεει και η νεφελη, μετα τις 40 μερες φευγει η κοιλια και τα σωσιβιακια, αλλα ας μη γελιομαστε, το σωμα σας θα αρχισει να επανερχεται αρκετα κοντα σε αυτο που ηταν μετα το 6μηνο, αν δεν εχετε παραπανισια κιλα.

νεφελακι μου εμενα οι οδηγιες που ειχα ηταν οι εξης. την ημερα το ξυπνας στο τριωρο, τη νυχτα το αφηνεις και ξυπναει μονο του οσες ωρες κι αν περασουν.

αλλα ο καθε ενας λεει και τα δικα του. θα σε συμβουλευα επειδη εσενα η μπεμπα σου ηταν λιγο μικρουλα σε βαρος, ναι να την ξυπνας οπωσδηποτε στο τριωρο τη μερα.

4Rnfp3.png

μολις μιλησα με φυσαλιδονι... ετοιμο ειναι κ αυτο.. εως τελος της επομενης εβδομαδος το ξεπεταει το μπεμπε... χοχοχοχοχοχοχοχοχο

New!!!!!!! ειπαμε... εγω κ εσυ!!! χοοχοχοχοχοχοχο!

dZJip3.png

τελεια τελεια

καλημερα μαρα

η μικρη μου ειχε πυρετο παλι το πρωι 38,5. εχω ανησυχησει

αφου και η παιδιατρος που με λεει τερας ψυχραιμιας μου ελεγε το βραδυ που την πηρα τηλεφωνο, μην ανησυχεις, θελει μια δυο μερες να πιασει η αντιβιωση

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες,

πως παει βρε κοριτσια???

Εγω εχω ενα θεματακι με τον υπνο και τον "ξυπνιο" ιδιως το βραδυ αλλα οκ,αντεχουμε-αντεχουμε.Απο την μια η μπεμπα σηκω καθε 3ωρο(το αργοτερο),φτιαξε γαλα-ταισε-αλλαξε(μας παιρνει κανενα μισαωρο),απο την αλλη ο μπαμπας να ροχαλιζει-ρουθουνιζει-τριζει κανα δοντι-απλωνεται(αναλογα τα κεφια) εεε,πολυ θελει?????

Γι αυτο ειπα..οσο μπορω υπνο η μπεμπα???Υπνο κι εγω!!!

Ροουζ νομιζω καλο ειναι να μην βαζει κανεις ζωνη,τωρα βεβαια στην ξαδελφη μου που εκανε καισαρικη της ειπε ο γιατρος να παρει λαστεξ!!!

Η κοιλια(λες και ειχα μεγαλη) εχει σχεδον εθει ηδη στα ισα της.Οσο για τα κιλα,ειμαι σε "ειδικη διατροφη"(κοινως χλαπακιασμα) για να τα παρω πισω...τρωω οτι μπορειτε να φανταστειτε και ιδιως γλυκα.Παντως δεν κανω διακρισεις..σιγα-σιγα βεβαια γιατι το στομαχι τωρα παιρνει τα επανω του!

Βγηκα απο το νοσοκομειο 66 κιλα,ακομη τα διατηρω-αν φτασω τα 74 θα ειμαι μια χαρα.Εκει θα σταματησω τις κραιπαλες και ξανα προσοχη!!!

Καλημερα σε ολες,

πως παει βρε κοριτσια???

Εγω εχω ενα θεματακι με τον υπνο και τον "ξυπνιο" ιδιως το βραδυ αλλα οκ,αντεχουμε-αντεχουμε.Απο την μια η μπεμπα σηκω καθε 3ωρο(το αργοτερο),φτιαξε γαλα-ταισε-αλλαξε(μας παιρνει κανενα μισαωρο),απο την αλλη ο μπαμπας να ροχαλιζει-ρουθουνιζει-τριζει κανα δοντι-απλωνεται(αναλογα τα κεφια) εεε,πολυ θελει?????

Γι αυτο ειπα..οσο μπορω υπνο η μπεμπα???Υπνο κι εγω!!!

Ροουζ νομιζω καλο ειναι να μην βαζει κανεις ζωνη,τωρα βεβαια στην ξαδελφη μου που εκανε καισαρικη της ειπε ο γιατρος να παρει λαστεξ!!!

Η κοιλια(λες και ειχα μεγαλη) εχει σχεδον εθει ηδη στα ισα της.Οσο για τα κιλα,ειμαι σε "ειδικη διατροφη"(κοινως χλαπακιασμα) για να τα παρω πισω...τρωω οτι μπορειτε να φανταστειτε και ιδιως γλυκα.Παντως δεν κανω διακρισεις..σιγα-σιγα βεβαια γιατι το στομαχι τωρα παιρνει τα επανω του!

Βγηκα απο το νοσοκομειο 66 κιλα,ακομη τα διατηρω-αν φτασω τα 74 θα ειμαι μια χαρα.Εκει θα σταματησω τις κραιπαλες και ξανα προσοχη!!!

ευγε νεα μου! χλαπακιαζε!

dZJip3.png

ο θηλασμος θελει τρομερη υπομονη και επιμονη, σωστα λενε ολοι και πολυ γερα νευρα επισης. ειμαι ενα χαλι εγω, που χρονος για τα κομμωτηριακια μου και τα μανικιουρ μου. δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομη βεβαια. τουλαχιστον η τοση προσπαθεια με το θηλασμο ελπιζω να βγει σε καλο και να παιρνει βαρος η μπεμπα. θα δουμε τις επομενες εβδομαδες.

εσυ smoutsaki ειπες οτι θηλασες 2 μηνες? πως την παλεψες? εμενα ρε γαμωτο με ποναει πολυ οταν τραβαει. εχει και μικρο στοματακι και δεν μπορω να πιεσω πολυ να παιρνει και από την άλω. τελοσπαντων.

η ηλιανα με την ωτιτιδα πως τα παει?

τα αλλα κοριτσακια που ειστε καλε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...