Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σου κουκλίτσα μου, πως είσαι??

Πως πας??

Μωρέ πλήρης νιωθω με το μωρό μου, τον κοιταω και λιωνω λέμε..

Απλά περιμενα λιγο ενδιαφερον απο τον στενο μου κυκλο - αλλα κλασικα ειναι η συνεχεια της εγκυμοσυνης, μοναξια....

Τελικα οταν παιρνεις αποφαση να αλλαξεις τη ζωη σου αρχιζει και ξεκαθαριζει και το τοπίο γυρω σου..

Απλα με στεναχωρει, φιλες που μοιραζομασταν τα παντα, τωρα αφαντες!!!!

Τεσπα, θα περασει πραγματι και η μαια μου αυτο λεει...

και συνιστα οπωσδηποτε φυγη απο το σπιτι, σημερα θα βγαλω το μικρουλι μια μικρη βολτα να ξεσκασουμε και οι δυο, θα νιωθω καλυτερα απο δω και περα!

Πηραμε και το οκ απο τη παιδιατρο και ειμαστε τελειοι!

Kαλά είμαι... περιμένω και φουσκώνω σα ζυμαράκι :D

Ηρθαν και τα έπιπλα της μικρής και πετάω από χαρά!!! Ξέρεις πως είναι.

Εχεις δίκιο για τους φίλους... 'οταν αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής μας βλέπουμε πιο καθαρά ποιοι χαίρονται και ποιοι... Αλλά εγά δίνω πάντα λίγο χρόνο προσαρμογής στους άλλους... και μετά ξεσκαρτάρω. Εχω ήδη πει ότι θα ήθελα να έρχονται οι φίλες μου να με βλέπουν αλλά νομίζω ότι κρυφά μέσα μου ξέρω ποιες θα έρθουν, ποιες όχι και με τη δικαιολογία η κάθεμια!!!

Είνα παράξενο να νιώθω κοντά μου άτομα που δεν τα έχω δει ποτέ από κοντά αλλά λέω "πάλι καλά". Ενα από τα καλά της τεχνολογίας. Αφου μπορείτε να ξεκινήσετε βολτούλες δώστου να καταλάβει ;). Να πάρετε τον αέρα σας και να αλλάξεις παραστάσεις... Να περιμένεις τα συνειδητά χαμογέλα του μπέμπη την 4η εβδομαδα. Εκεί θα το χάσεις!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zouzounaki μου, με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου.

μπουμπουκα βουρ εξω, μην το συζητας, εχει ζεστανει και ο καιρος

δεν εχω διαβασει τι κανετε οι υπολοιπες, ελπιζω να ειστε καλα, σας φιλω

4Rnfp3.png

Τελεια κοριτσακι μου να περασετε σουπερ,δωστου και ενα ζουμερο φιλακι το μπουμπουκακι σου απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο ενααααααααααααα???τον εχω ταραξει.:D:D:D

Kαλά είμαι... περιμένω και φουσκώνω σα ζυμαράκι :D

Ηρθαν και τα έπιπλα της μικρής και πετάω από χαρά!!! Ξέρεις πως είναι.

Εχεις δίκιο για τους φίλους... 'οταν αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής μας βλέπουμε πιο καθαρά ποιοι χαίρονται και ποιοι... Αλλά εγά δίνω πάντα λίγο χρόνο προσαρμογής στους άλλους... και μετά ξεσκαρτάρω. Εχω ήδη πει ότι θα ήθελα να έρχονται οι φίλες μου να με βλέπουν αλλά νομίζω ότι κρυφά μέσα μου ξέρω ποιες θα έρθουν, ποιες όχι και με τη δικαιολογία η κάθεμια!!!

Είνα παράξενο να νιώθω κοντά μου άτομα που δεν τα έχω δει ποτέ από κοντά αλλά λέω "πάλι καλά". Ενα από τα καλά της τεχνολογίας. Αφου μπορείτε να ξεκινήσετε βολτούλες δώστου να καταλάβει ;). Να πάρετε τον αέρα σας και να αλλάξεις παραστάσεις... Να περιμένεις τα συνειδητά χαμογέλα του μπέμπη την 4η εβδομαδα. Εκεί θα το χάσεις!!!

πλησιαζει ο καιρος μικρη μου...:D:D

εγω απο την εγκυμοσυνη το ειδα το θεματακι φιλες κ μαλιστα ειπα αν δεν ειχα κι εσας θα χα λαλησει...

θα του δωσω να καταλαβει δε λες τπτ...:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλησπέρα!!!Συγνώμη που παρεμβαίνω έτσι στο τοπικ σας αλλα είδα καπου εδω την μπουμπου!!!!!

Μπουμπουκα μου εισαι ακόμα εδω????

αγαπη μουυυυυυυυυυυυ...

σου χα στειλει μηνυμα στο αλλο φορουμ///

τι κανεις??:D:D

Διαφημίσεις

αγαπη μουυυυυυυυυυυυ...

σου χα στειλει μηνυμα στο αλλο φορουμ///

τι κανεις??:D:D

Βρε μπουμπουκα μου να σου ζήσει το νινακι σου!!!!Ευχομαι ολοψυχα να ειναι παντα γερος καλοτυχος και ευτυχισμενος!!!!

Διαβασα πως δεν εισαι καλα και ηθελα να σου γραψω.....Μου εχεις ληψει πολυ και εσυ και η αλλη η μουρλη η μαπο!!!!!

Δεν θελω να διαβαζω πως εισαι στεναχωρημενη :cry:.....Σκεψου πως ειναι οι ορμονες σου μονο και τιποτα αλλο!!!Τα εχω περασει αυτα τα βρωμοορμονικα πολλες φορες.......Θα περασει θα το δεις.....Και οταν θα νιωσεις καλυτερα τοτε θα δεις τι σημαινει πραγματικη ευτυχια με το παλικαρακι σου!!!!

Βρε μπουμπουκα μου να σου ζήσει το νινακι σου!!!!Ευχομαι ολοψυχα να ειναι παντα γερος καλοτυχος και ευτυχισμενος!!!!

Διαβασα πως δεν εισαι καλα και ηθελα να σου γραψω.....Μου εχεις ληψει πολυ και εσυ και η αλλη η μουρλη η μαπο!!!!!

Δεν θελω να διαβαζω πως εισαι στεναχωρημενη :cry:.....Σκεψου πως ειναι οι ορμονες σου μονο και τιποτα αλλο!!!Τα εχω περασει αυτα τα βρωμοορμονικα πολλες φορες.......Θα περασει θα το δεις.....Και οταν θα νιωσεις καλυτερα τοτε θα δεις τι σημαινει πραγματικη ευτυχια με το παλικαρακι σου!!!!

εμενα να δεις πως μου ελειψες...σε σκεφτομαι συχνα κ λεω αχ να την πετυχω στο τσαο..

σε ευχαριστω για τις ευχες ζουζου μου

νιωθω περιεργα, οχι σε σχεση με το μπεμπε μου, αλλα με μενα...θα περασει ελπιζω, ειναι αυτα τα βρωμοορμονικα που λες...

τι κανεις?????? πως εισαι???

μας λειπειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις

Ενα σου λεω τα εχω περασει αυτα και τα περναω και τωρα αλλα σε πιο ηπια μορφη....

Ας ειχα και εγω ενα νινακι τωρα στην αγκαλιτσα μου και ας ειχα και εγω και baby blues και blues σκετο και jazz και hard rock και καραγκουνα!!!!Τα baby blues φευγουν καρδουλα μου και αυτο που μενει μετα ειναι ο αντρας της ζωης σου!!!!Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!!!!

Αααααχ ατιμη κοινωνια που με εκανες καμμια!!!!Γεννηθηκαμε πολυ πολυ πολυ ωραιες γυναικες πουλακι μου και μας τρελενουν οι ορμονες!!!!!:mrgreen: Εχεις δει κανεναν αντρα να υποφερει απο ορμονικα?????Ο γιος σου ευτυχως την γλυτωσε απο ορμονικα!!!!!:D

Ciao ε????Πω πω τι μου θυμισες τωρα!!!!!!Σιελορια επαθα!!!!

το ξερω αγαπη μου ετσι ειναι...κι εγω δεν περιμενα να ειχα τετοια θεματα, αλλα με βρηκε ξαφνικα αυτη η φαση, ισως ηταν και το σοκ του τοκετου, ολα μαζί...

Ο μικρός μου είναι ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΑΣ! αυτο ειναι αδιαπραγματευτο...

με μενα εχω θεματα, αλλα επειδη δεν θελω να ειμα αχαριστη για ολα οσα απλοχερα μου χαριστηκαν προσπαθω να ξεπερασω ολα τα συνδρομα!

Ολα καλα θα πανε και για σενα θα δεις...\Τσαοοοοο, σιελορροια!

Μαρη θα χρειαστω σαλιαρα σε λιγο απο τα σαλια μου σαν τον γιο σου!!!!:tongue:

Ciao Ciao Ciao!!!!

Λοιπον σε φιλω γλυκα μπηκα να σου πω δυο λογια και να βγω....Να δωσεις ενα φιλακι και στον πριγκιπα σου!!!

Να και ενας αγαπημενος μου στιχος απο ενα τραγουδι:

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...........

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ν'ΑΓΑΠΑΣ...........

ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ.......

ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ.....

Και παλι να σου ζησει το θαυματακι σου και απο δω και περα μονο ευτυχια στην ζωη σας!!!!

(Σορρυ για το οφφτοπικ κοριτσια!!!Σας μερσω....)

Διαφημίσεις

Γκελάκο μου,όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!!!!!!!!!Νομίζω ότι έχεις δίκιο!!Όσο θα είναι στη θερμοκοιτίδα το μωράκι είναι η κατάλληλη περίοδος να προετοιμαστείς απολύτως να το υποδεχτείς στο σπιτάκι σας!!Στις 33 εβδομάδες που θα το γεννήσεις είναι ένας ολοκληρωμένος και έτοιμος οργανισμός ανεξάρτητα πόσα γραμμάρια θα είναι!!Όλα θα πάνε τέλεια!Να ακούς τον γιατρούλη σου!!!Καλή επιτυχία και με το καλό!!

αχ κοριτσακι μου

η μικρη ειναι παλι με ωτιτιδα (δευτερη φορα σε ενα μηνα)

εχει παλι μυξες (τριτο δεκαημερο σερι)

εγω ειμαι ψοφια, γιατι ειμαι απο τις 7:30 σημερα στο χιλτον γιατι ειχαμε ενα συνεδριο στη δουλεια, με λιγες ωρες κακου υπνου και στεναχωρια για τη μικρη μου

αλλααααα, αυριο δεν δουλευω οποτε θα ξεκουραστω και θα χαρω τη λιακαδα

4Rnfp3.png

καλησπέρα και από μένα.

μπουμπού μου πρέπει να σκεφτείς ώριμα και να λες κάθε μέρα στον εαυτό σου ότι τίποτα δεν αξίζει μπροστά στο θαυμα της γέννησης του παιδιού σου. καμιά φίλη και κανένας λόγος δεν μπορεί να επισκιάσει αυτό που ζεις τώρα. τίποτα άλλο δεν μετράει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...