Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γκελάκι μου,με το καλό να έρθει στον κόσμο το μπεμπάκι σας!!Κάντε τα ψώνια σας,γιατί μετά δε θα προλαβαίνεις να αναπνεύσεις απ ό,τι βλέπεις εδώ και με τα κορίτσια μας!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό!!!!!Περιμένουμε τα νέα σου!!!!!!φιλάκια πολλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

barbie ευχαριστω για τις ευχες,ετσι λεω κι εγω ,προς το παρον ειμαι αισιοδοξη.......

evi,ευχαριστω για τις ευχες,ξερεις γιατι δεν βαζω τις αγορες σε προτεριαοτητα

,θα ειναι ο μπεμπης 1-2 μηνες στην θερμοκοιτιδα

εκεινο το διαστημα θα ψωνισω οτι μου λειπει....θα εχω ρωτησει και την μαια και τον παιδιατρο,για τα καλλυντικα και τα μπιμπερο,τι θελει ο μπεμπης.....εξαλλου στην θερμοκοιτιδα,δεν μπορεις να εισαι διπλα του ολη μερα,μονο 2 επισκεψεις την μερα μπορεις να κανεις

νομιζω οτι το εχω σκεφτει καλα,θα γεμισω και τον χρονο μου,τις ωρες που δεν θα μπορω να φροντισω εγω το μπεμπε,θα εχω την ικανοποιηση οτι κτι κανω γιαυτον

τι λες?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γκέλυ μου κουράγιο και όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη. είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου. και οι γιατροί ξέρουν. αλλά γιατί τόσο καιρό να μείνει στην θερμοκοιτίδα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γκέλυ μου κουράγιο και όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη. είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου. και οι γιατροί ξέρουν. αλλά γιατί τόσο καιρό να μείνει στην θερμοκοιτίδα ?

δεν ξερω....αυτο μου τι δινει κι εμενα....αλλα δεν ξερουν να μου πουν ποσο καιρο θα του παρει του μπεμπη ,να παρει τα γραμμαρια που πρεπει για να μπορεσουν να τον βγαλουν,μου ειπαν ,μονο, οτι τα παιδακια,αναλογα με την φυσικη τους κατασταση βγαινουν μετα τα 2000-2500 γρ

ο δικος μας ειναι τωρα 1450 γρ

οποτε βλεπουμε......ξερεις τωρα πως ειναι οι γιατροι

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα μανουλίτσες

Γκελάκο μου με το καλό κουκλίτσα μου...Πόπο 3 το σάββατο ε??? Τι ωραία. Μην ανησυχεις για τη θερμοκοιτιδα γιατί μπορεί να πάρει βάρος πολύ γρήγορα και να μη χρειαστεί να μείνει για πολύ ;)

Οποτε μπορέσεις γρ'αψε μας νέα! Να ξέρουμε πως πήγατε...

εμας μας 'ηρθαν τα επιπλα χθες και το έχω χάσει μιλάμε!!! Ολη μέρα εκεί τη βγάζω στο παιδικό!!! Το όνειρο πήρε μορφή...Αχ πότε θα έρθει και η πρωταγωνιστρια???

Οσο για το θηλασμό κοριτσάκια στο σεμινάριο έμαθα ότι το δικό μας γάλα είναι πολύ πιο ευπεπτο και γι'αυτό πείνάνε συχνά. /λίγο αργότερα που θα είναι πιο παχύ σε λιπαρά θα κάνουν μεγαλύτερα διαλλείματα ανάμεσα στους θηλασμούς. Τα συμπληρώματα είναι πιο "βαριά" σαν συσταση και γι'αυτό τα κρατάνε περισσότερη ώρα χορτάτα τα μπεμπέκια μέχρι να τα χωνέψουν!!!

Φιλάκια σε όλες σας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ναι ξέρω επίσης και ότι παίρνουν καλά λεφτά κάθε μέρα οπότε είναι μια αιτία και αυτή. έτσι όπως είναι τα πράγματα γκέλυ μου το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ακούμε πιστά χωρίς αντιρρήσεις. δεν είναι μόνο η δική σου περίπτωση είναι τόσες άλλες. εσύ κοίτα να είσαι χαλαρή και να έχεις θετική σκέψη. όλα τα άλλα άστα στο θεό και στους γιατρούς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γλυκο μου ζουζουνακι σου ευχομαι να εχεις μια καλη γεννα και ολα να πανε καλα με το μπεμπακι σου .Σε σκεφτομαστε ολες οι ταλαιπωριες να ξερεις θα ξεχαστουν μολις δεις το μωρακι σου οσο για το ρετουσαρισμα που θες να κανεις για σενα φωναξε μια κοπελα σπιτι σου , εγω ετσι εκανα .Φιλακια πολλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γκελυ μου,

εχεις την θετικη σκεψη και ενεργεια ολων μας.Θα πανε ολα καλα και ελπιζω να μας ενημερωσεις για τα ωραια νεα που θα εχεις...γιατι το οτι θα ερθει αλλη μια ψυχουλα στον κοσμο εστω και νωριτερα ειναι ωραια νεα.

Ξερω οτι καταβαθος εχεις την εγνοια,τι να λεμε τωρα αλλα νομιζω οτι πρεπει να παρεις βαθια ανασα,να κανεις τον σταυρο σου και να πεσεις στα βαθια...και να δεις τι ωραιο "κολυμπι" σε περιμενει..:)

Οσο για τα ρουχα...κι εγω οπως η Φερυ και η Νεφελη!!!Ουτε κουβερτα ειχα,ουτε μακρυμανικα...πηγε η θεια μου και πηρε 2 φορμακια και 1 κουβερτουλα για το μαιευτηριο και μολις γυρισα σπιτι,Δευτερα πρωι-πρωι πηγα στα Μαδερκερ και πηρα αλλη μια 6αδα.

Μην σχολιασω για τα νουμερα...που τα ειχα παρει 0-3 και παρολο που η μικρη ειναι πανω απο 3 κιλα kai 49 ποντους της ειναι μεγαλα.Ακομη και το newborn ανετο της ειναι.Αλλα ειπαμε....αυτα ειναι τα λιγοτερα!!!

Γκελλακο μου ,με το καλο σου ευχομαι με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!!!

Ολα καλα θα πανε....με επισκληριδιο θα κανεις καισαρικη ή ολικη???

γρηγορα θα παρει τα γραμμαρια που χρειαζεται , και θα τον εχεις σπιτακι σου!!!

και γω την Δευτερα εχω καρδιοτοκογραφο και με εχει πιασει η μ@λα@@ μου παλι!!!Οι τρελοφοβιες μου γαμ@το!!!!

εγω ειπα στην μαια να με βοηθησει αρκετα με τον θηλασμο...μου ειπε πως εχω καλη ρογα αλλα το γαλα ερχεται συνηθως μετα απο μια βδομαδα μετα την γεννα, και να μην ανυσηχησω...στην αρχη ...ειδικα αν παω με καισαρικη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γκελλακο μου ,με το καλο σου ευχομαι με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!!!

Ολα καλα θα πανε....με επισκληριδιο θα κανεις καισαρικη ή ολικη???

δεν ξερω....

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Γκελλάκι μας, εγω και ο μικρός μου μπούγκης σου στελνουμε οοοοοοοοολη τη θετικη μας ενεργεια...ολα θα πανε καλα θα δεις!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ολη μερα τρωμε, με εχει ξεζουμισει και χρονος για μενα μηδεν...

Χθες εκλαιγα με λυγμους, ο καλος μου τα παιξε δεν με εχει δει ποτε ετσι λεει- απλά επειδη το μπεμπεκι μας πειναει συνεχεια ειναι κολλημενος πανω μου και τρωει...και γενικα νιωθω πολύ μοναξια..αληθεια.. δεν ξερω γιατι, νιωθω πολύ πιο κοντα σε σας παρα στις φιλες μου, νιωθω πως δεν με νοιαζεται κανεις...

Ειναι αυτα τα ρημαδια τα baby blues...

Παντως σε στιγμες λογικης σκεφτομαι οτι αν συνεχισει αυτό, θα παω να μιλησω σε καποιο ειδικο μην παθω καμια καταθλιψαρα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Mπουμπούκα μου τι κάνεις?

Σκέψου ότι από εδώ και πέρα δε θα είσαι ποτέ μόνη σου... αυτή η ψυχούλα που έχεις "κρεμασμένη" πάνω σου δε θα σ'αφήσει εύκολα ;). Πάντως αν νομίζεις ότι μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό κάντο, να σε βοηθήσει. Αυτές οι 40 μέρες μου είπαν στο σεμινάριο μοιάζουν σαν μια ατελείωτη αλλά όταν επιτέλους τελειώσει θα σου φαίνεται απίστευτα μικρή. Να μπαίνεις όποτε μπορείς να "ξεφορτώνεις"...

Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Kαλησπερα κοριτσια

Μπουμπουκα μου τι καταθλιψη τωρα θα σκεφτεσαι μονο τον μπεμπουκο σου και θα πετας,πρεπει να εισαι καλα εσυ για να ειναι και αυτος κοριτσι μου,τοσο καιρο ηταν στην κοιλιτσα και τωρα που ειναι μαζι σου μπορεις να του μιλησεις,να τον χαιδεψεις,να τον παρεις αγκαλιτσα που ολα αυτα δεν μπορουσες να τα κανεις και σκεψου ποσο γρηγορα περασε ο καιρος οταν ησουν εγκυουλα ετσι θα περασει παλι και θα αρχισει να ξεπεταγετε ο μικρουλης και να σκαει χαμογελα και να σας παιζει!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Mπουμπούκα μου τι κάνεις?

Σκέψου ότι από εδώ και πέρα δε θα είσαι ποτέ μόνη σου... αυτή η ψυχούλα που έχεις "κρεμασμένη" πάνω σου δε θα σ'αφήσει εύκολα ;). Πάντως αν νομίζεις ότι μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό κάντο, να σε βοηθήσει. Αυτές οι 40 μέρες μου είπαν στο σεμινάριο μοιάζουν σαν μια ατελείωτη αλλά όταν επιτέλους τελειώσει θα σου φαίνεται απίστευτα μικρή. Να μπαίνεις όποτε μπορείς να "ξεφορτώνεις"...

Φιλάκια πολλά

Γεια σου κουκλίτσα μου, πως είσαι??

Πως πας??

Μωρέ πλήρης νιωθω με το μωρό μου, τον κοιταω και λιωνω λέμε..

Απλά περιμενα λιγο ενδιαφερον απο τον στενο μου κυκλο - αλλα κλασικα ειναι η συνεχεια της εγκυμοσυνης, μοναξια....

Τελικα οταν παιρνεις αποφαση να αλλαξεις τη ζωη σου αρχιζει και ξεκαθαριζει και το τοπίο γυρω σου..

Απλα με στεναχωρει, φιλες που μοιραζομασταν τα παντα, τωρα αφαντες!!!!

Τεσπα, θα περασει πραγματι και η μαια μου αυτο λεει...

και συνιστα οπωσδηποτε φυγη απο το σπιτι, σημερα θα βγαλω το μικρουλι μια μικρη βολτα να ξεσκασουμε και οι δυο, θα νιωθω καλυτερα απο δω και περα!

Πηραμε και το οκ απο τη παιδιατρο και ειμαστε τελειοι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...