Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Βοηθησες εμπειρη μαμα!!!!

Δεν με νοιαζει να εχει προγραμμα η μπεμπα αλλα ανησυχουσα μηπως κατι δεν παει καλα.Ελεγα,μα καλα 90 μλ εφαγε στην 1.30 ωρα ξαναζηταει φαγητο????Μηπως ειναι υπερβολη??Αλλα ως φαινεται πρεπει να την ταιζω οποτε θελει-αφου ειναι μια μικρη φαγανα:P:p

Οσο για το μπανιο,αυριο θα ειμαι καλυτερα προετοιμασμενη..και σε καλυτερη ωρα και με ζεστοτερο νερο κι ελπιζω να το απολαυσει περισσοτερο!!!

καμια φορα τα μπεμπακια ειναι γκρινιαρικα την ωρα του μπανιου,οταν και το ατομο που το κανει μπανακι ειναι νευρικο ή αγχωμενο οτι κατι δεν κανει καλα...νοιωθει την ψυχολογια μας και ιδιαιτερα της μανουλας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καμια φορα τα μπεμπακια ειναι γκρινιαρικα την ωρα του μπανιου,οταν και το ατομο που το κανει μπανακι ειναι νευρικο ή αγχωμενο οτι κατι δεν κανει καλα...νοιωθει την ψυχολογια μας και ιδιαιτερα της μανουλας...

χαπι μου,

εγω μια χαρα ημουνα κι ο μπαμπας της το ιδιο!!!!Απλα καναμε την βλακεια και βαλαμε το παιδι στην μπανιερα λιγο πριν αρχισει να ζηταει φαγητο...οποτε καταλαβαινεις τι εγινε!!!!!Μολις την εβγαλα,την σκουπισα και της εβαλα πανα..αρπαξε το μπουκαλι και το καταβροχθισε το γαλα!

"Πεινα και των γονεων" που λενε:P:p:p

χαπι μου,

εγω μια χαρα ημουνα κι ο μπαμπας της το ιδιο!!!!Απλα καναμε την βλακεια και βαλαμε το παιδι στην μπανιερα λιγο πριν αρχισει να ζηταει φαγητο...οποτε καταλαβαινεις τι εγινε!!!!!Μολις την εβγαλα,την σκουπισα και της εβαλα πανα..αρπαξε το μπουκαλι και το καταβροχθισε το γαλα!

"Πεινα και των γονεων" που λενε:P:p:p

πεινουσε μωρε η ζουζουνα σου ....να το κανεις οταν ξυπναει μετα απο λιγο ετσι θα το ευχαριστιεται και δεν θα πειναει κιολας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μολις δεις το μπεμπέκι σου να σε κοιταει με τις ματαρες του, θα σου ερθουν όλα λεμε!!!!!!

αυτο το πρωτο βλεμα ποτε δεν θα το ξεχασω μα ποτε!!!

Μαρα θρεφταδακι το μπεμπακι αντε αντε με το καλο μανουλα και εσυ .

Την Γκελυ θα την παρω αυριο ενα τηλεφωνο μιλησαμε προχθες και ο γιατρος την εβαλε να ειναι ξαπλωμενη .Ισως να μην εχει ιντερνετ .Αυριο πρωι θα την παρω να δω τι κανει και θα σας ενημερωσω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κοριτσακι, όταν κατεβει το κανονικο μας γαλα, τοτε το πρωτο τεταρτο σε καθε στηθος βγαινει πολύ ρευστο και αραιο γαλα για να ξεδιψανε και μετα το τεταρτο περιπου βγαινει παχυρευστο και λιπαρό. οποτε αν το αφηνεις ενα τεταρτο ανα στηθος τοτε λογικα μονο ξεδιψα και δεν χορταινει οποτε θα τρωει με πολυ ορεξη το συμπληρωμα..

Αν θες δοκιμασε περισσοτερο χρονο να δεις πως αντιδρα...

(Συμβουλη της καταπληκτικης μου μαιας και της παιδιατρου που ηρθε χθες):D:D

Μπουμπου θα ξεκινησω τωρα να της δινω περισσοτερο απο το στηθος αλλα θελω να βλεπω και τι τρωει γιατι ειχε κανει ικτερο και ειναι πολυ σημαντικο να τρωει .

Η γιατρος μου επισης μου ειπε οτι ο θηλασμος λειτουργει και ως ηρεμιστικο οταν γκρινιαζουν τα μωρακια μας .

Ζωζα στο ξαναλεω πηγαινε παρε θηλες εγω ετσι θηλαζω και μαλιστα και πολυ ωραια.

Επισης να σας πω τον καημο μου , θυμαστε που γκρινιαζα γιατι δεν ψωνιζα? ε λοιπον τωρα χρειαζομαι πραγματα και πολλα ρουχα μακρυμανικα γιατι δεν προεβλεψα σωστα τον καιρο και ειχα στειλει να μου παρουν μονο καλοκαιρινα και ζιπουνακια .Εχω να κανω τοσες αγορες που δεν μπορεσα να κανω οταν ημουν εγκυος και τωρα φοβαμαι σε ποιον να αφησω το παιδι μου !!!!! θα περιμενω να ξεπεταχτει για να την αφησω ...γι αυτο ολες οι εγκυουλες τρεξτε να ψωνισετε μετα οντως δεν θα μπορειτε να βγειτε , δεν ειναι τοσο ευκολο τουλαχιστον μεχρι να σαραντησουμε

Μπουμπου θα ξεκινησω τωρα να της δινω περισσοτερο απο το στηθος αλλα θελω να βλεπω και τι τρωει γιατι ειχε κανει ικτερο και ειναι πολυ σημαντικο να τρωει .

Η γιατρος μου επισης μου ειπε οτι ο θηλασμος λειτουργει και ως ηρεμιστικο οταν γκρινιαζουν τα μωρακια μας .

Ζωζα στο ξαναλεω πηγαινε παρε θηλες εγω ετσι θηλαζω και μαλιστα και πολυ ωραια.

Επισης να σας πω τον καημο μου , θυμαστε που γκρινιαζα γιατι δεν ψωνιζα? ε λοιπον τωρα χρειαζομαι πραγματα και πολλα ρουχα μακρυμανικα γιατι δεν προεβλεψα σωστα τον καιρο και ειχα στειλει να μου παρουν μονο καλοκαιρινα και ζιπουνακια .Εχω να κανω τοσες αγορες που δεν μπορεσα να κανω οταν ημουν εγκυος και τωρα φοβαμαι σε ποιον να αφησω το παιδι μου !!!!! θα περιμενω να ξεπεταχτει για να την αφησω ...γι αυτο ολες οι εγκυουλες τρεξτε να ψωνισετε μετα οντως δεν θα μπορειτε να βγειτε , δεν ειναι τοσο ευκολο τουλαχιστον μεχρι να σαραντησουμε

ευτυχως δλδ που σκεφτηκα να παρω και μερικα μακρυμανικα...τα εχω γραψει στη λιστα ...

76IGp3.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα...τι κανετε??

βλεπω ολο για θηλασμο μιλατε εεε???

μανουλες πια..........:P;)!!!

εγω σημερα πηγα και γνωρισα την μαια μου,μια πολυ καλη και γλυκεια γυναικα!!με πηγε στο χειρουργειο και μετα στα δωματια!!

με καθυσηχασε λιγο δεν μπορω να πω!!!

μεχρι 5 διαστολη δεν κανουν επισκληριδιο..μετα λεει για να κατεβει το μπεμπε!!!

η ωρα του ¨μπουκοματος¨στην κατω περιοχη ειναι λιγο δυσκολη μου ειπε αλλα με τις καταλληλες αναπνοες και σπρωξιμο ερχεται το μικρουλη!!!μου ειπε πως κανοντας την επισκληριδιο δεν πονας σχεδον καθολου...να την πιστεψω?????????:oops::shock:

Εμενα μου εκαναν επισκληριδιο αμεσως μολις αρχισαν οι πονοι και ειχα 5 διαστολη αλλιως θα υπεφερα τοσες ωρες αργουσε να γινει μεγαλη η διαστολη δεν ξερω για τις αλλες κοπελες αλλα εγω δεν καταλαβα σχεδον τιποτα οταν γεννησα , ειχα πολυ ωραια γεννα μπορει να μην ηταν συντομη αλλα δεν και επιπονη .Σου ευχομαι με το καλο και με εναν πονο .Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να μπω. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας, είναι και πολλές οι σελίδες.

Αν χρειαστήτε κάτι από εμένα να μου το στείλετε σε πμ για να το δω πιο γρήγορα γιατί αν μου το ρωτήσετε στις σελίδες το πιο πιθανάο είναι να μην το διαβάσω.

Χθες ήρθε και η παιδίατρος και είπαμε και κάποια πράγματα για τον θηλασμό. Κάνω αποκλειστικά από χθες. Μου είπε να σταματήσω το θήλαστρο και να μην μετράω ml. Να βάζω συνέχεια το μωρό στο στήθος όταν πεινάει. Θα το ζυγίζουμε και θα βλέπουμε αν χρειαστεί συμπλήρωμα. Ενδείξεις ότι το μωράκι τρέφεται είναι το κατούρημα και οι κενώσεις.

Εγώ είχα πολύ διαφορετικά τα πράγματα στο μυαλό μου σχετικά με τον θηλασμό. Δεν είχα προλάβει να διαβάσω τίποτε γιατί το άφησα για τελευταίες εβδομαδες αλλά δεν πρόλαβα τελικά. Ο θηλασμός αργεί να εδραιωθεί μου είπε και ότι από τις πρώτες ημέρες δεν φαίνεται τίποτε. Και το βασικό, ότι όλες οι γυναίκες έχουμε γάλα και μπορούμε να θηλάσουμε. Απλά θέλει τρομερή προσπάθεια. Οι θήλες με πονάνε και εμένα όταν τραβάει, αλλά ευελπιστώ με τον καιρό να συνηθίσουνε. Θα δούμε κορίτσια μου πως θα πάει. Τώρα βρήκα και κάποια τηλ από συμβούλους θηλασμού και θα πάρω να μου πούμε και αυτές κάοια πράγματα. Καλό άκουσα είναι και το βιβλίο της Αννας Πατσούρου 'Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση', νωμίσζω το πήρε το Smoutsaki, ας μας πει την γνώμη της. Θα μου πείτε δεν υπάρχει και πολύ χρόνος για διάβασμα ακόμη.

Για τα κορίτσια που μπήκαμε τώρα στο μήνα τους εύχομαι τα καλύτερα και με ένα πόνο, είναι μοναδική η εμπειρία του τοκετού. Να μην σας φοβίζει τίποτε, φανταστήτε για να το λέω εγώ που με ξέρετε πόσο φοβητσιάρα και ανγχωτική είμαι. Από ότι θυμάμαι έχουμε Φυσαλιδάκο, Newmummy, Mάρα, Βανιλίτσα τις επόμενες που είναι στο μηνα τους. Τις άλλες κοπέλες δεν τις ξεχνώ, απλά ακολουθούνε μετά.

Α και κάτι άσχετο, Φαίρη μου την πάτησα και εγώ με τα ρούχα της μπέμπας. Είναι όλα καλοκαιρινά και δεν έχω πολλά μακρυα φορμακια να τις φορέσω. Νόμιζα ότι θα την βγάζαμε με τα ζιπουνάκια ακόμη, αλλά κάνει κύο.

καλημερα και απο μενα...τι κανετε σημερις???

αχ Fairy μου και Nefelaki μου...μας δινετε πολυ κουραγιο και δυναμη...αλλα αυτο το αγνωστο που εχουμε να αντιμετωπισουμε και στο μυαλο μας ειναι κομματακι δυσκολο!!!

Την Mara kai την New Μummy της βλεπω πιο cool και ευχομαι να παραμεινουνε ετσι μεχρι το τελος!!!Εγω μαλλον ειμαι λιγο (πολυυυυυυυ) φοβιτσιαρα!!!φανταζομαι ομως πως ολα θα γινονται σε ρομποτ κινησεις και ετσι παιρνω λιγο τα πανω μου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια καλημερα

δεν εχω προλαβει να διαβασω τις προηγουμενες μερες γιαυτο σας γραφω κατευθειαν το δικα μου νεα....

ο μπεμπης λοιπον δεν παιρνει βαρος και παμε για καισαρικη το σαββατο

11,30

χθες μετα απο ταλαιπωρειες και ενα μικρο σοκ απο τα νεα καναμε και την ενεση κορτιζονης για τους πνευμονες του παιδιου

οποτε κοριτσια ,ρετουσαρω την βαλιτσουλα μου ,θα κοιταξω να κλεισω και καμια εκκρεμοτητα στο γραφειο γιατι ,ρωτησα και δεν εχει νοημα πια η ξαπλα

και το σαββατο το μεσημερακι,καλα ναμαστε,θα γινουμε τρεις:P:p:p:p:p

εχω εκκρεμοτητες απο τα ψωνια του μωρου αλλα,το μπεμπε θα ειναι θερμοκοιτιδα λογω βαρους οποτε θα προλαβω στο μεσοδιαστημα να τακτοποιηθω

εντο μεταξυ θα ξαναμπω στο καφε, απλα, εχω λιγο το μυαλο μου στο γραφειο,για να μην αφησω πολλα πισω μου...

να παω σουπερ,να παω για αποτριχωση,να παω κομμωτηριο,ουφφφφφφφ

καλα δεν ξερω αν θα τα κανω και ολα αλλα θα προσπαθησω.......

να ειστε ολες πολυ καλα,και εσεις και τα μωρακια σας,και αυτα που βγηκαν και αυτα που ειανια ακομη στην κοιλιτσα

και ενα συμπερασμα στο οποιο κατεληξα χθες

οτι και να μας συμβει ,θα μας συμβει για ενα λογο,οχι απαραιτητα απο λαθους χειρισμους,γκαντεμιες ή δεν ξερω τι...

το συμπαν ξερει,στο χερι μας ειναι να μετατρεψουμε ακομη και τα οχι πολυ ευχαριστα γεγονοτα,σε ευτυχεις συγκυριες

δειτε το ποτηρι μισογεματο,γιατι αλλιως χανουμε τις στιγμες.....

σας φιλω

θα επανελθω με αποριες για τον θηλασμο,χιχιχιχιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...