Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

re koritsia κι εμενα η μπεμπα δεν πιανει το στηθος γιατι υην εμαθα απο την κλινικη με μπιμπερο..τωρα τι να κανω φοβαμαι μην πετρωσει το στηθος μου που εχει κατεβειγαλα και δεν την θηλαζω.να παρω επειγοντως θηλαστρο?αυτα τα οικονομικα με 50 ευρω chicco nuk avent κανουν τιποτα?

ζωζα,δεν παιζει ρολο μονο το οτι την εμαθες με μπιμπερο!!!

Μπορει το παιδι να μην μπορει να πιασει την θηλη σου..

Προσπαθησες να το βαλεις στο στηθος??Εγω ας πουμε το εχω προσπαθησει και δεν γινεται τιποτε...πιανει για λιγο και μετα παπαλα.

Προσπαθησε να μην αφηνεις το γαλα σου στο στηθος γιατι ποναει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ooola kala manari moy..ooola kala ;)

εγω παλι πασχω απο απουσια μητρικου ενστικτου.. δεν εχω παρει χαμπαρι ακομη τπτ! λες και γενναει αλλη

μολις δεις το μπεμπέκι σου να σε κοιταει με τις ματαρες του, θα σου ερθουν όλα λεμε!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπουμπου...join the club...κι εγω τα ιδια!!!Baby blues...εκει που δεν το περιμενω κιολας...αλλα ειπαμε...τοση ευτυχια μαζεμενη πως να την διαχειριστεις????:P:p:p

οταν με επιασε πρωτη φορα στο μαιευτηριο, νομιζα οτι θα μεινω στον τόπο...τα παιξα...ευτυχως μιλησα με τη μαια και ολα οκ...:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εμενα με επιασε μια μερα στο σπιτι...την ταιζα και εκλαιγα με λυγμους ετσι στα καλα καθουμενα..;)

και εχω τωρα 3-4 μερες που την κοιμιζω στο κρεββατι μας(μην δερνετε!!!) γιατι εχει σαν συναχι και θελω να ακουω την ανασα της....Να δεις κολλημα που εφαγα!

Σημερα ομως ειπα...στο καλαθι της!!!!!κι οτι ειναι να γινει ας γινει...αει στο καλο,θα ανησυχουμε το ξερω αλλα πρεπει να το παρουμε χαμπαρι να μην κολλαμε σε τετοια γιατι το "σφιξιμο+μενω στον τοπο απο αγχος" αλλιως δεν το γλυτωνουμε!!!

Διαφημίσεις

οι υπολοιπες τι κανετε??

αντε μαρα να γυρισεις να μας πεις τα νεα της μπουμπουκας σου...

ολες οι νεες μανουλες εισαστε αγχωμενες με το θηλασμο...κι εμενα εινια ενα θεμα που με αγχωνει πολυ..πραγματικα θελω να τα καταφερω να το θηλασω το ζουζουνι μου...

κοριτσακια παντως κι εγω ξερω οτι πρεπει να αφηνεις το μωρο αρκετη ωρα να θηλαζει οχι μονο 10-15 λεπτα που λενε οι γιατροι...

76IGp3.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

ναι ετσι ξερω κι εγω, και μαλιστα αυτο που ειπε η μπουμπου ειναι σωστο

το πρωτο γαλα ειναι το ξεδιψαστικο, το καλο γαλα και χορταστικο ειναι στο τελος

γι αυτο πρεπει να θηλαζουμε απο ενα στηθος καθε φορα και οχι λιγο απο το ενα και λιγο απο το αλλο

4Rnfp3.png

alo alo ηρ8ε και η ασχετη κακακακκακακακ!

λοιιιιιιιιιιιιιπον! η μπεμπα ειναι μια χαρουλα.. 3 κιλάκια εξακολουθει.. εχει παρει 8εση και ολο το υπολοιπο ειναι σαν σαλιγκάρι.. δλδ... κεφαλι κατω..κωλαράκι πλάγια αριστερά.. συνεχιζει κορμος.. ποδαράκια στο στη8ος και καταληγει λιγο πλάγια δεξια.. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιμαμαι εγω.. ο ναι! το παιδι μου ειναι κλωνος μου!!!!!!!

μαλλον με βλέπει να γενναμε κατα τις 18 με κατι μετρησεις και διαγραματα που εκανε στον κομπιουτορα

dZJip3.png

alo alo ηρ8ε και η ασχετη κακακακκακακακ!

λοιιιιιιιιιιιιιπον! η μπεμπα ειναι μια χαρουλα.. 3 κιλάκια εξακολουθει.. εχει παρει 8εση και ολο το υπολοιπο ειναι σαν σαλιγκάρι.. δλδ... κεφαλι κατω..κωλαράκι πλάγια αριστερά.. συνεχιζει κορμος.. ποδαράκια στο στη8ος και καταληγει λιγο πλάγια δεξια.. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιμαμαι εγω.. ο ναι! το παιδι μου ειναι κλωνος μου!!!!!!!

μαλλον με βλέπει να γενναμε κατα τις 18 με κατι μετρησεις και διαγραματα που εκανε στον κομπιουτορα

ωραια κοριτσακι μου,μια χαρα η μπουμπουκα σου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαρα μου.....μια χαρα η μπεμπεκα!!!Ετσι να συνεχισει το πουλκακι μου...να μεγαλωνει και να ειναι καλα!!

Ερωτηση στην Σμουτσ ή και στην Φυσαλιδα,οποια το δει!!!!!

Βρε κοριτσια πως κανουμε μπανιο το παιδι???Εμεις καναμε το λαθος και την μπανιαραμε λιγο πριν την ωρα να φαει και το παιδι εκλαιγε γοερα ενω οταν την πλενω τοπικα δεν γκρινιαζει καθολου..Πρωταρηδες!!!Και τι θερμοκρασια να εχει το νερο???Και ποσο νερο βαζουμε στην μπανιεριτσα?Γενικα τι να προσεξουμε για να παει καλα το θεμα?Τα φωτα σας περικαλω!!!!!

hello. mammy edo

μαρα μου μπραβο για την κουκλα σου

οντως τη γκελυ δεν την εχουμε δει μερουλες τωρα

μαρσυ μου, το μωρο σου ειναι ακομα πολυ νωρις για να εχει προγραμμα φαγητου

εμεις περιπου στις 40 μερες αρχισαμε να μαθαινουμε τις ωρες της. μεχρι τοτε ηταν πολυ ακαταστατες.

υπολογισε αν το παιδι σου τρωει ανα τρεις ωρες, να το βαλεις για μπανιο στις 2 ωρες μετα το προηγουμενο γευμα ωστε να μην σου γκρινιαζει.

τον πρωτο καιρο δεν θα εχετε πολυ σταθερη ωρα, αλλα σιγα σιγα θα σταθεροποιηθει.

το νερο πρεπει να ειναι στους 37-38 βαθμους (δεν ξερω αν τωρα το καλοκαιρι μπορει να ειναι και πιο δροσερο). Εμεις δεν γεμιζαμε με νερο την μπανιερα. ειχαμε την ταπα ανοιχτη και απο εκει εφευγε ολο το νερο. απλα της ριχναμε πανω της με χαμηλη ενταση νερακι για να την κραταμε ζεστη.

ελπιζω να βοηθησα λιγο

4Rnfp3.png

Καλησπέρα,κορίτσια!!!Να ρωτήσω κάτι άσχετο!!Είμαι 32 εβδομάδων,η προβολή της μπουμπούς είναι σαν της Μάρας,κεφάλακι κάτω,ποπουδάκι πλαγίως αριστερά και ποδαράκια προς τα πάνω.Είναι φυσιολογικό που δε με κλωτσάει ψηλά??Πού και πού νιώθω μόνο κάτι γαργαληματάκια,αλλά κλωτσιές ψηλά στο στέρνο δε ρίχνει.Έπρεπε.Μόνο στο ύψος του αφαλού και κάτω ρίχνει διάφορες...Για διαφωτίστε με!!

hello. mammy edo

μαρα μου μπραβο για την κουκλα σου

οντως τη γκελυ δεν την εχουμε δει μερουλες τωρα

μαρσυ μου, το μωρο σου ειναι ακομα πολυ νωρις για να εχει προγραμμα φαγητου

εμεις περιπου στις 40 μερες αρχισαμε να μαθαινουμε τις ωρες της. μεχρι τοτε ηταν πολυ ακαταστατες.

υπολογισε αν το παιδι σου τρωει ανα τρεις ωρες, να το βαλεις για μπανιο στις 2 ωρες μετα το προηγουμενο γευμα ωστε να μην σου γκρινιαζει.

τον πρωτο καιρο δεν θα εχετε πολυ σταθερη ωρα, αλλα σιγα σιγα θα σταθεροποιηθει.

το νερο πρεπει να ειναι στους 37-38 βαθμους (δεν ξερω αν τωρα το καλοκαιρι μπορει να ειναι και πιο δροσερο). Εμεις δεν γεμιζαμε με νερο την μπανιερα. ειχαμε την ταπα ανοιχτη και απο εκει εφευγε ολο το νερο. απλα της ριχναμε πανω της με χαμηλη ενταση νερακι για να την κραταμε ζεστη.

ελπιζω να βοηθησα λιγο

Βοηθησες εμπειρη μαμα!!!!

Δεν με νοιαζει να εχει προγραμμα η μπεμπα αλλα ανησυχουσα μηπως κατι δεν παει καλα.Ελεγα,μα καλα 90 μλ εφαγε στην 1.30 ωρα ξαναζηταει φαγητο????Μηπως ειναι υπερβολη??Αλλα ως φαινεται πρεπει να την ταιζω οποτε θελει-αφου ειναι μια μικρη φαγανα:P:p

Οσο για το μπανιο,αυριο θα ειμαι καλυτερα προετοιμασμενη..και σε καλυτερη ωρα και με ζεστοτερο νερο κι ελπιζω να το απολαυσει περισσοτερο!!!

εβι μου και εμενα ο μπεμπης ειναι με το κεφαλακι κατω,το ποπουδακι μας ειναι αριστερα του οφαλου και τα ποδαρακια ειναι προς τα δεξια...τα χτυπηματα τα νοιωθω δεξια απο τον οφαλο και λιγο πιο κατω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...