Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

re koritsia κι εμενα η μπεμπα δεν πιανει το στηθος γιατι υην εμαθα απο την κλινικη με μπιμπερο..τωρα τι να κανω φοβαμαι μην πετρωσει το στηθος μου που εχει κατεβειγαλα και δεν την θηλαζω.να παρω επειγοντως θηλαστρο?αυτα τα οικονομικα με 50 ευρω chicco nuk avent κανουν τιποτα?

Κοριτσακι μιλα με συμβουλο θηλασμου και με το γυναικολογο σου.

Με τον πρωτο για οδηγιες πως να ξαναπιασει στηθος και με το δευτερο για συμβουλες στο τι να κανεις για να μην πετρωσει το γαλα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια

νεφέλη εμένα το γάλα μου ήρθε κανονικά μετά από 6-7 μέρες από την γέννηση

εγώ έχω το medela το swing και είμαι ικανοποιημένη απόλυτα αν και λίγο ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του. μην νομίζεις ότι και εγώ έχω άφθονο γάλα. κάποιες φορές βγάζω 10ml και κάποιες φορές γεμίζω μπουκάλι. για να μην σου πετρώσουν βάζε ζεστές κομπρέσες ή με πετσέτες ή πάρε από το εμπόριο έτοιμες πουλάνε γιατί δεν είναι δουλειά με τις πετσέτες. και μετά τον θηλασμό βάζε κρέμα εγώ εχω πάλι της medela την πορτοκαλί. και μην αγχώνεσαι. εγώ δίνω συχνά έτοιμο γαλα γιατί σου είπα δεν έχω ικανοποιητική ποσότητα. η γιατρός μου είπε να το χρησιμοποιώ κάθε μια ώρα περίπου για να παράγει συνέχεια. ε δεν γίνεται πάντα αυτό.

τέλος κορίτσια μου όπως είπε και η μπουμπού να προσέχεται τον εαυτό σας γιατί τώρα δεν είμαστε μόνες. είμαστε εμείς και τα μωρά. οφείλουμε να είμαστε καλά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ZWZA και μενα δεν μπορει να πιασει γιατι ειναι μικρουλα και φοραω θηλες που μου εδωσαν στο φαρμακειο , πηγαινε παρε ενα ζευγαρι θα δεις πως θα τραβαει απο το δικο σου μετα .Εγω θηλαζω και μετα δινω φρισολακ για να χορτασει .

Βρε κοριτσια η δικια μου μολις φαει ξαιρενεται στον υπνο για 4 ωρες και βαλε αμα την αφησω και εσας το ιδιο γινεται? , πολυ κοιμαται το πουλακι μου η γιατρος μου ειπε να την ξυπναω να φαει αλλα ειναι φυσιολογικο που κοιμαται τοσο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Νεφελη το μαντελα ειναι πολυ καλο και μαλακο και μενα με ερεθισε το θηλαστρο στο νοσοκομειο αλλα μολις μου δανεισαν το θηλαστρο της μεντελα ειδα διαφορα ασε που βγαζει περισσοτερο γαλα .

Τα 50 ml που της δινεις ειναι συμπληρωμα? εγω κοιταω να δινω καθε 3 με 4 ωρες απο μιση ωρα (ενα 15λεπτο το καθε στηθος)το δικο μου και αμεσως συμπληρωμα με ξενο οσο θελησει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy μου και εμένα την πρώτη εβδομάδα κοιμόταν καμιά 3-4 ώρες και ξυπνούσε μόνο για να φάει. τώρα ο ύπνος έγινε ανά 2 ώρες περίπου και μένει και λίγο ξύπνιος. από φαγητό τρώει κάποιες φορές 30ml και κάποιες 60 δεν του φτάνουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ζώζα εγώ δεν πήρα αυτό του νοσοκομείου γιατί ήθελαν 40 ευρώ της 15 μέρες εκτός και αν έκανες διακανονισμό για περισσότερο καιρό. οπότε πήρα από το εμπόριο το medela το swing 150 ευρώ αλλά είναι δικό μου και κάνει την ίδια δουλειά. ψάξε το. μην αφήνεις το γάλα στο στήθος και έχεις πρόβλημα. βάζε ζεστές κομπρέσες και μετά θήλαστρο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα...τι κανετε??

βλεπω ολο για θηλασμο μιλατε εεε???

μανουλες πια..........:P;)!!!

εγω σημερα πηγα και γνωρισα την μαια μου,μια πολυ καλη και γλυκεια γυναικα!!με πηγε στο χειρουργειο και μετα στα δωματια!!

με καθυσηχασε λιγο δεν μπορω να πω!!!

μεχρι 5 διαστολη δεν κανουν επισκληριδιο..μετα λεει για να κατεβει το μπεμπε!!!

η ωρα του ¨μπουκοματος¨στην κατω περιοχη ειναι λιγο δυσκολη μου ειπε αλλα με τις καταλληλες αναπνοες και σπρωξιμο ερχεται το μικρουλη!!!μου ειπε πως κανοντας την επισκληριδιο δεν πονας σχεδον καθολου...να την πιστεψω?????????:oops::shock:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

aloha!! Ναι βανιλακι μου να την πιστεψεις! ζητω η επ[ισκληριδιος!!

σε αλλα 8εματα τώρα...

επιτελους ειμαι ετοιμη απο ψώνια! μεχρι και νυχτερινο φωτάκι πηρα αμ πως ειμαι προκομενη μανα!

σημερα το απογευμα εχω γιατρο και 8α σας ενημερωσω παραυτα

κατα τα άλλα

νεφελη μου... ολα μια χαρα 8α πανε κουκλα μου..λιιιγη προσπαθεια θελει και επιμονη και όλα 8α πανε περιφημα

μπου2... baby blues ε? εσυ τι λες? να ΜΗΝ ειναι λογικό? ενα σκυλάκι εχεις και προκειμενου να μην σ πα8ει τιποτα χεζεσαι πάνω σου ανα πασα στιγμή.. ποσο μαλλον το παιδακουθλινι σου! χαλαρά.. 'ήρεμα.. και οτι 8ελήσεις εδώ είμαστε!!

ξεχασα τπτ αλλο?

α ναι.. σας αγαπω! μχοαοχαοθχυοθαχθοαθοχαοθχοθαοθχοθαχοθαοθχ

dZJip3.png

Νεφελη το μαντελα ειναι πολυ καλο και μαλακο και μενα με ερεθισε το θηλαστρο στο νοσοκομειο αλλα μολις μου δανεισαν το θηλαστρο της μεντελα ειδα διαφορα ασε που βγαζει περισσοτερο γαλα .

Τα 50 ml που της δινεις ειναι συμπληρωμα? εγω κοιταω να δινω καθε 3 με 4 ωρες απο μιση ωρα (ενα 15λεπτο το καθε στηθος)το δικο μου και αμεσως συμπληρωμα με ξενο οσο θελησει .

κοριτσακι, όταν κατεβει το κανονικο μας γαλα, τοτε το πρωτο τεταρτο σε καθε στηθος βγαινει πολύ ρευστο και αραιο γαλα για να ξεδιψανε και μετα το τεταρτο περιπου βγαινει παχυρευστο και λιπαρό. οποτε αν το αφηνεις ενα τεταρτο ανα στηθος τοτε λογικα μονο ξεδιψα και δεν χορταινει οποτε θα τρωει με πολυ ορεξη το συμπληρωμα..

Αν θες δοκιμασε περισσοτερο χρονο να δεις πως αντιδρα...

(Συμβουλη της καταπληκτικης μου μαιας και της παιδιατρου που ηρθε χθες):D:D

Διαφημίσεις

Μαρουλιδιιοοοοοοοοο!

Τι κανεις?>?

Τελος τα ψωνια ε???Σουυυυυυυυυπερ..

baby blues αγαπη, ειναι πολύ ευκολο να σε πιασει... πρεπει απλα να τπ δεχτεις και να το πολεμησεις, νομιζεις πως θα σπασει η καρδια σου εκεινη την ωρα..ειναι τρομερο συναισθημα..

Τωρα που ειπες σκυλακι, σημερα θα παει ο καλος μου να παρει τον μικρο μας σκυλακο-κοκερινο να κανουν γνωριμια με το αδερφακι...

Ελπιζω ολα να πανε καλα. χθες με επιασε αυτο το blues επειδη σκεφτομουν μην στεναχωρηθει ο σκυλακος που θα εχουμε αγκαλιες το μωρακι μας, εχω λαλησει!

Γενικα παντως ειμαι πολύ καλα αν και με το θηλασμο δεν εχω καθολου χρονο για τιποτα, παρολα αυτα θελω το μπεμπε μου να ειναι καλα και θα κανω τα παντα...

ΟΜΩΣ καθε μερα ξυπναω - μπανιαρομαι (τον κραταει ο νταντι για λιγο), φτιαχνω μαλλι, βαφομαι και φοραω τις φορμιτσες μου...Ειναι σημαντικο να νιωθω καλα και θελω να με βλεπω ομορφη και οχι σαν αναποδο γαμωτο...

Καντε το θα νιωσετε τελεια!

ennoeitai ayto kardia m...και ειλικρινα γουθσταρα ΤΡΕΛΑ οταν σε ειδα στο ιασων μια χαρα ξεκουραστη και λαμπερη.. ετσι πρεπει να ειμε8α ολες μασ!

και που να ειχα περασει και ευκολα και να ειχα κοιμηθει κιολας...

Αυπνη, ταλαιπωριαρα αλλα με το χαμογελο οπως παντα..ολα τα αλλαζει το χαμογελο.

Η επισκεψη σου με εκανε να νιωσω ακομη πιο τελεια!!!!!!

Γεια σας κοριτσοπουλα,

Μαρα,τι βλεπω ψωνισες μαρηηηη????Μπραααβοοο...καλα οσο για το φωτακι ενα θα πω...η καλυτερη αγορα.Να το εχεις καπου κοντα εκει που θα την ταιζεις γιατι το βραδυ δεν ειναι να ανοιγεις φωτα ουτε βεβαια και μεσα στο σκοτος.Εγω πηρα με διακοπτη και το αναβοσβηνω κι επειδη εχω το καλαθακι της διπλα μας με εχει καταβολεψει!!!

Βρε κοριτσια,εμενα το παιδι ειναι τρελλη φαγανα!Τρωει περιπου 90 μλ ανα 2.5-3 ωρες και καμια φορα αρχιζει την γκρινια στην 1.5 ωρα...δεν κανω πλακα!Χθες βραδυ με ξεπατωσε...ανα 2.5 ωρες χλαπακιαζε..βαρεθηκα που λεει ο λογος να ετοιμαζω μπουκαλακια.Τωρα την απασχολει λιγο με χαζομαρες ο πατερας της να παει 3.30..τοτε πρεπει να φαει!Ριχνει και κανενα κλαμα μεσα-μεσα αλλα τι να κανω ρε παιδια...δεν μπορει να την ταιζω στην μια ωρα!!

Οσο για τον θηλασμο,εγω πηρα νοσοκομειακο Μεντελα διπλης αντλησης και βγαζω καμια 120 μλ καθε μερα,περιπου εναμισι γευμα(η αληθεια ειναι οτι αν ακολουθουσα ακριβως το πρωτοκολλο αντλησεων επρεπε ανα 1.5 ωρα να αντλω για 15 λεπτα...δεν τα εχω καταφερει λογω χρονου και απιστευτης κουρασης).Μου κοστισε 60 ευρω τον μηνα η ενοικιαση (για τους 2 πρωτους) και μετα αν θες να συνεχισεις παει 40 ευρω.

Μπουμπου...join the club...κι εγω τα ιδια!!!Baby blues...εκει που δεν το περιμενω κιολας...αλλα ειπαμε...τοση ευτυχια μαζεμενη πως να την διαχειριστεις????:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...