Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

και εγω στην αρχη πηγαινα καθε 2 βδομαδες με 3 αλλα μετα τον 3ο μηνα παω καθε μηνα αντε 5 μερες νωριτερα..μου ειπε και μενα πως δεν ειναι οτι καλητερο...Νεφελακι εσενα ο γιατρος σου , σου εκανε και το β-επιπεδου???και σας κοριτσια ο γιατρος σας ..σας το εκανε??δεν λεω για τον υπερυχο που καθε μηνα στο Ιατρειο του μετραει και ενημερωνει λεω για το β-επιπεδου που γινεται τελος του 5ου???

εμενα και στην αυχενικη και τωρα που θα παμε για το β- επιπεδου θα μου το κανει γενετιστης ..που ειναι στην ομαδα του παγκαλου αλλα ειναι στο Μητερα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμένα η γιατρός μου δεν έχει αυτο τον υπέρηχο

οπότε πήγα σε κλινική έξω και τον έκανα , εκει οπου θα γεννήσω κιόλας

εγώ ήθελα να πάρω αυτα που πουλάνε στο εμποριο για να ακούς την καρδιά του μωρού και δεν με άφησε μου είπε δεν είναι καλό να το παρακολουθούμε τόσο συχνά

γιατί εγώ αν το είχα θα ήμουν καθε λιγο και λιγάκι με αυτο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια..

Τι κάνετε??

Rosebaby μεγαλωσε ο μπεμπης σας ε??? Τέλεια!

Εγω σημερα είχα δουλειές εξω, τρα θα δουλέψω κι άλλο από το σπίτι αλλα κάνω διάλειμμα...

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είναι κατά των πολλών υπερηχων, εφόσων όλα βαίνουν καλώς...μαλιστα μου λέει οτι οι παιδιατροι "κράζουν" τους γυναικολόγους γι αυτό!

Ραντεβού εγώ έχω κάθε μήνα για τα τυπικά, κατα τ'άλλα τον παιρνω τηλ για ότι θέλω αλλα δεν εχει χρειαστει ευτυχως κατι σημαντικό!

ΚΑλά χθες στον υπνο μου έπαθα μια κραμπα στο ποδι, τρελό πόνοοοο!

Φίφη καλό ταξίδι και καλή επιτυχία και από μενα, πολλά χαμογελα και θετικη ενεργεια...

Κουκλα μου τι να πω είσαι απλά ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ θαρρους και ψυχραιμιας..Ολα καλα θα πανε θα δεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

είναι γενικά αποδεκτό λοιπόν ότι οι υπέρηχοι δεν είναι για υπερβολική χρήση

καλή η επιστήμη που προχωρά αλλά με μέτρο

και το σημαντικότερο , νεφέλη μου κάνει κακό και στην ψυχολογία σου να το περνάς τόσο συχνά.

εδώ μια το μήνα παμε και πάλι μου κόβονται τα πόδια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δυστηχως λιγοι ειναι οι γυναικολογοι που το λενε αυτο για την ακτινοβολια στα εμβρυακια!!!εξαλλου ποιος αντιστεκεται καθε φορα στα 50ευρα????!!!!!!!

Πιστευω πως αν δεν συντρεχει λογος καλο θα ηταν να γινεται μια φορα τον μηνα ..αλλα ελα που ολες ειμαστε λιγο πολυ φοβιτσιαρες και και υποκειπτουμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

50 ευρω ρε κορίτσια και κάνει μισή ώρα δουλειά

θα μου πεις σπούδασε εδώ ένας απλός τεχνικός πέρνει τόσα την ώρα

ο μπέμπης μεγάλωσε και δεν είναι εύκολο να τον μετράει

χθες έκανε πόση ώρα να μετρήσει το κεφαλάκι του , όλο μικρότερο έβγαινε

μας έκοψε τα πόδια

αλλά όταν την ρώτησα μου ειπε οτι απλά είναι δύσκολο να παρει μετρήσεις

κακό και αυτό να κρέμεσαι απο το στόμα του γιατρού και να προσπαθείς να μεταφράσεις τις εκφράσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εμενα δεν μου παιρνει λεφτα στις επισκεψεις...

Ειναι ειλικρινεστατος και μου τα πάντα όπως ειναι χωρις να προσπαθει να μου επιβάλλει υπερβολές...

Τον εμπιστεύομαι διοτι εκτός απο τις σπουδες του είναι και πολύ ανοιχτός ανθρωπος για συζητηση!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

δεν σου πέρνει λεφτά όταν πας κάθε μήνα για έλεγχο ?

πλάκα κάνεις ? και πότε θα πληρωθεί ? μόνο απο την γέννα ?

καλά υπερβολές δεν λεει ούτε η δική μου απλά όταν κάνει μετρήσεις δεν μιλάει ιδιαίτερα

μέχρι να τελειώσει

μόνο αν δω κάτι περίεργο και ρωτήσω εγώ θα μου απαντήσει

γενικά είναι πρόσχαρη και ομιλητική , δεν μου αφήνει αποριες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κορίτσια τι να πω, γενικά ακουγεται αυτό με την ακτινοβολια αλλά ακούγεται και το άλλο ότι η καινούργιοι υπέρηχοι δεν εκπέμπουν.

Εμένα και ο άντρας μου και ο πεθερός μου είναι φαρμακοποιοί και γενικά συνεργάζονται με πολλούς γυναικολόγους, κανείς δεν μας είπα κάτι. Ο γιατρός που πάω είναι και πολύ καλός μας φίλος, οπότε δεν νομίζω να θέλει και να με βλάψει για ένα 50 ευρω το μήνα. Τέλος πάντων.

Vanilitsa μου την β την έκανα στο τέλος του 5ου και εγώ. Τώρα μπήκα 6ο. Εμένα ο γιατρός το έχει το μηχάνημα και τα κάνω όλα εκεί. Είναι επίσης και γεννετιστής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...