Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μερικές πληροφορίες για τις θηλάζουσες μανούλες

Δε θέλω να το παίξω ξερόλας απλά επειδή εμαθα κάποια πράγματα σ'ενα σεμινάριο που παρακολούθησα θελω να σας τα πω μήπως και σας βοηθήσουν

Τις 10 πρώτες μέρες η παραγωγή γαλακτος οφείλεται στις ορμόνες μας, από κει και πέρα μας ρυθμίζει το παιδι. Γι'αυτό και όσο πιο συχνά το βάζουμε στο στήθος τοσο θα παράγεται γάλα. Το μώρο έχει κυμματα ανάπτυξης που κρατάνε 48 ωρες και συμβαίνουν στις 10 μέρες, 3 εβδομαδες, 3 μηνες, 6 μήνες. Τα καταλαβαινουμε από τη μεγαλύτερη πεινα του μωρου, την ανησυχια του και την αναγκη να ε'ιναι περισσότερο στο στήθος. Τοτε μη δωσετε συμπλήρωμα αλλα βαλτε το παραπανω στο στηθος. Ειναι κουραστηκο αλλα κραταει μόνο 48 ωρες και το μωρο ετσι ρυθμιζει τη μεγαλύτερη παραγωγη. Αν αυτο ξεπεράσει το 48ωρο επικοινωνουμε με το γιατρο. Συνηθως κατα 90% δεν το ξεπερνα. Στο θηλασμο πρεπει να πινουμε παραπάνω νερό αλλά όχι γαλα γιατί μπορει να κάνει αλεργεια και δυσανεξία το μωρό. Θέλει ισορροπημένη διατροφή, οχι καφε, κοκα κολά και σοκολάτα, γιατί οι ποσότητες καφεινης που μαζευονται στο σωματακι του ειναι 40πλάσιες!!! και το κάνουν ανησυχο και το υπερδιεγείρουν. Θα πρεπει για τις πρωτες 40 μερες να μη χρησιμοποιησουμε θηλαστρο ή πιπιλα για να εδραιωθει ο θηλασμός και να μας ρυθμίσει το μωρό. Αυτά. Και πάλι δε θελω να το παίξω ξερόλας αλλα ίσως κάποια κοπέλα βοηθηθει. Εμενα μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες πληροφορίες αν και σε θεωρητικο επιπεδο ακόμα. Ελπίζω κι εγώ να τα καταφέρω... Πολλά φιλάκια μανουλίτσες :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικά μπράβο για τη παρέα σας!!!

Να σας ρωτήσω κάτι... τελευταίως έχω πολλά άσπρα υγρά... είναι λογικό αυτό να συμβαίνει?? Το έχετε και εσείς??

Γεία σου ιντι.

Κάθε κοπέλα έχει διαφορετική ροή υγρών κατα τη διαρκεια μιας εγκυμοσύνης. Αν τα υγρά δεν έχουν παραξενη οσμή και δε σε φαγουρίζουν μάλλον δεν είναι κατι επιλήψιμο. Καλύτερα όμως να μιλήσεις με το γιατρό σου σε περίπτωση που είναι κάποια μόλυνση και χρειάζεσαι θεραπεία. Καλή συνέχεια σου εύχομαι

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

New mammy χρησιμες οι πληροφοριες σου , για το γαλα μου το ειπε η παιδιατρος και μου τα εξηγησε οπως ακριβως τα λες , επισης να αποφευγω τα οσπρια και τα πολλα λαχανικα για να μην τουμπανιαζει και το μωρο .Για το θηλαστρο μου ειπαν αμα ποναω σημαινει οτι γεμιζει και καλο ειναι να το βγαζω να μην πετρωνει το στηθος .Εγω προσωπικα δινω και ξενο να χορταινει ισως σε λιγο καιρο να δινω μονο το δικο μου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κορίτσια μου

διάβασα τα προβλήματα του θηλασμού και ήρθα να πω και την δική μου περίπτωση

ο μικρός είναι τζαναμπέτης και δεν κάθεται να θηλάσει με τίποτα μετά και από τόσες μέρες στην κλινική που δεν είχα γάλα και του έδιναν μπιμπερό , συνήθισε και τώρα δεν βάζει την ρόγα μου με τίποτα στο στόμα. οπότε πήρα θήλαστρο. δύσκολο πράγμα δεν λέω όλη μέρα να το έχει πάνω στο στήθος αλλά αξίζει τον κόπο. τουλάχιστον ο μικρός πίνει το δικό μου γάλα. κάποιες φορές δεν φτάνει ειδικά αν τελειώσει μέσα στην νύχτα οπότε έχω και ένα έτοιμα. νεφέλη μου δεν χρειάζεται να κλαις και να χάνεις τις καλύτερες στιγμές τις ζωής σου με την μικρή. κουράγιο θέλει και βρες λύση. πάρε ένα θήλαστρο στην τελική όπως εγώ και τέλος. όλα θα πάνε καλά να το δεις.

κλείνοντας να καλωσορίσω τα κορίτσια όλα που ήρθαν από την κλινική.

φιλιά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κορίτσια μου

διάβασα τα προβλήματα του θηλασμού και ήρθα να πω και την δική μου περίπτωση

ο μικρός είναι τζαναμπέτης και δεν κάθεται να θηλάσει με τίποτα μετά και από τόσες μέρες στην κλινική που δεν είχα γάλα και του έδιναν μπιμπερό , συνήθισε και τώρα δεν βάζει την ρόγα μου με τίποτα στο στόμα. οπότε πήρα θήλαστρο. δύσκολο πράγμα δεν λέω όλη μέρα να το έχει πάνω στο στήθος αλλά αξίζει τον κόπο. τουλάχιστον ο μικρός πίνει το δικό μου γάλα. κάποιες φορές δεν φτάνει ειδικά αν τελειώσει μέσα στην νύχτα οπότε έχω και ένα έτοιμα. νεφέλη μου δεν χρειάζεται να κλαις και να χάνεις τις καλύτερες στιγμές τις ζωής σου με την μικρή. κουράγιο θέλει και βρες λύση. πάρε ένα θήλαστρο στην τελική όπως εγώ και τέλος. όλα θα πάνε καλά να το δεις.

κλείνοντας να καλωσορίσω τα κορίτσια όλα που ήρθαν από την κλινική.

φιλιά σε όλες.

'πολύ καλά κανεις ροζούλα μου. Αφού το μωρό συνήθησε το μπιμπερό και δε θέλει το στήθος σου καλύτερα που βγάζεις με θήλαστρο και του δίνεις δικό σου :D. Είναι σαφώς πιο κουραστικό λόγω αποστειρώσεων αλλά αξίζει το κόπο! Φτίαξε αν μπορείς τράπεζα γάλακτος στο ψυγείο σου μήπως είναι λίγο πιο ξεκούραστο για σένα! Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!!!

Διαφημίσεις

Καλέ πότε μιλάγαμε για τα αγχη της εγκυμοσύνης και πότε φτάσαμε να λέμε για τα προβλήματα του θηλασμού :confused::confused::confused:

Πόσο συγκινιτικό είναι!!! Αντε μανουλίτσες κουράγιο και σας φτάνω όπου να'ναι!

σιγουρα το καλυτερο πραγμα ειναι το μητρικο γαλα. εγω δεν μετανοιωνω παρα την ταλαιπωρια που τραβηξα με το θηλαστρο καθολου για τους δυο μηνες που της εδινα αποκλειστικα μητρικο.

αλλα το θεμα ειναι να μην αισθανεται ασχημα μια κοπελα αν δεν μπορει να θηλασει.

νεφελακι μου, το γεγονος οτι δεν εχεις γαλα μπορει να σημαινει οτι και το μωρο δεν πιανει καλα το στηθος σου, γι αυτο δεν σου κατεβαινει και το γαλα. να θυμασαι να πιανει και οσο περισσοτερο μπορει απο τη θηλαια αλω. τοτε κανει σωστες θηλαστικες κινησεις και δινει το μηνυμα στον εγκεφαλο να παραγει περισσοτερο γαλα.

Το στηθος δεν ειναι αποθηκη γαλακτος, ειναι εργοστασιο γαλακτος. το παραγει εκεινη τη στιγμη, δεν το αποθηκευει.

Ροουζ, αν μπορεις οντως κανε μια μικρη τραπεζα γαλακτος (4-5 μεριδες για αρχη ειναι καλα) για να εισαι λιγα γευματα μπροστα και να μην αγχωνεσαι. Κοριτσια ελπιζω οσες ασχολειστε με θηλαστρο να εχετε καλο θηλαστρο για να μην κουραζεστε αδικα και να μην καταπονειτε το στηθος σας. πηγαινετε και στο θεμα του θηλασμου στο φορουμ και θα βρειτε εκει παρα πολλες πληροφοριες. εγω απο εκει διαβασα και εμαθα τα περισσοτερα παρολο που ειχα κανει και μαθημα θηλασμου πριν γεννησω και ειχα και τα βιβλια της πατσουρου

4Rnfp3.png

Smoutsaki συμφωνώ απόλυτα. Είμαι τρελή φαν του θηλασμού αλλά μην τρελαθούμε κορίτσια. Αν κάποια δε τα καταφερει ούτε είναι άχρηστη, ούτε σημαίνει ότι δεν αγαπάει το παιδί της... αλίμονο. Ο θηλασμός είμαι μόνο 1 από τις χιλιάδες εκφράσεις της μητρικής αγάπης και όχι η μοναδική!!! Οσο μπορεί η κάθεμια είναι καλό. έστω και 1 μέρα... τα ζουζούνια μας θα έχουν άπειρες ευκαιρίες να καταλάβουν την αγάπη μας.

Μάκια

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Ελπίζω όλες οι μανούλες μέλουσες και μη να είστε καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Αυτην την στιγμή είμαι με το θηλαστρο και προσπαθω να βγάλω γάλα...αλλά ποναω πολύ

Ροζ μετα από πόσο καιρο σου ήρθε σου ηρθε το γάλα?

Εμενα η μικρη πίνει 60 ml ανα 5 ωρες. Σημερα μετα απο 1 ωρα καταφερα να βγαλω 30 ml. μακαρι να καλυτερεψουνε να πραγματα.

Οι θήλες μου πονανε πολυ με το θήλαστρο, ακόμη και όταν ρουφάει η μπεμπούλα πονάνε πολύ, αλλά τι να κανω προκειμένου να βγάλω έστω και λίγο γάλα. Θα το παλέψω όσο μπορώ. Μου έδωσε ο γιατρός μου της ameda to purely yours αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κανένα άλλο. Εχω ακούσει για της medela το swing, εσείς ποιο χρεισιμοποιείτε?

Θέε μου πόσο πολύ πονάω αυτήν την στιγμή! Ηδη από το ένα στήθος δεν θα δοκιμασω γιατί πληγώθηκε αρκετά η θηλή. Να δω πως θα φθάσω τα 30 ml, είμαι ακόμη στα 5. Στόχος είναι τα 60ml αλλά ακόμη είναι νωρίς.

Πως πέρασε ο καιρός και φθάσαμε πια να συζητάμε για θηλασμό!!! Πόσο πολύ σας αγαπάω ρε κορίτσια. Τι περάσαμε μαζί κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης και πόσα ακόμη έχουμε να μοιραστούμε.

καλημερα κοιλακια και μη!!!!

νιου μαμι πολυ πολυ σε ευχαριστουμε για τις χρησιμοτατες πληροφοριες που εγραψες για τον θηλασμο.....ετσι τα θυμομουν και εγω...μου τα φρεσκαρες ομως και σε ευχαριστω!!!!

ζωουλα να το χαιρεσαι το αντρακι σου....ειναι δυσκολα με το θηλαστρο αλλα σκεψου οτι πινει δικο σου γαλα που τωρα στην αρχη τουλαχιστον του ειναι απαραιτητο...

νεφελακο με την μπεμπουλα σου!!!!ηθελα να σε ρωτησω τωρα που γεννηθηκε ειναι κινητικη ή ειναι παλι τεμπελουλα οπως ηταν στην κοιλια και ανησυχουσε την μαμα της;;;;:D

ειχα και εγω θεμα με τις θηλες ...τρομερο....μεχρι και αιμα εβγαινε μαζι με το γαλα αλλα το παλεψα πολυ και θηλασα αποκλειστικα 6 μηνες...με τη βοηθεια και του θηλαστρου βεβαια...

αχ κοριτσακια μου....καθε μερα και πιο κοντα στο ονειρο μας....να αγκαλιασουμε τα παιδακια μας...οσες δεν το εχουμε κανει ακομη...αυριο εχω γιατρο ...αντε να δουμε....αν μου κανει κολπικη εξεταση θα γεννησω ...ετσι νομιζω.....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Είναι πολύ συγκινητικό που οι μανούλες γύρισαν στο σπιτι με τα μωράκια τους.:D:D:D

Νεφελάκι, αρχηγέ του φόρουμ, είδες που όλα πήγαν μια χαρα για σένα και τη μπεμπόυλα σου? Να σας έχει ο Θεος πάντα καλά και μη στενοχωριεσαι με το θηλασμό, ολα θα πάνε επισης καλά και να ξέρεις ότι εχεις κάνει ήδη το πολυτιμότερο δώρο στη μπεμπούλα σου! Κι εγώ είμαι από τα παιδιά που δεν θήλασαν, ισως γιατι εκεινα τα χρόνια οι μάνες δεν ηταν τόσο ενημερωμένες αλλά και παλι ούτε αντιμετώπισα κάποιο προβλημα στην αναπτυξη ούτε υπήρξα φιλάσθενη ως παιδί...Εσυ κάνε την προσπάθειά σου και να δεις που όλα θα πάνε μια χαρά.

Το Σάββατο παρακολουθησα το σεμινάριο του τοκετού και μού άρεσε πολύ...Στην αρχή αγχώθηκα λίγο αλλά συνειδητοποιώ ότο η φύση κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, οποτε δεν έχει νόημα να αγχωνόμαστε. Να είμαστε αισιόδοξες και να σκεφτόμαστε θετικά γιατι αυτό βοηθάει ακόμα και στη θέση που θα πάρει το παιδί κατά την εμπέδωση. Βέβαια τώρα έχουμε στην πάρεα μας τις μανούλες που όλα αυτά τα βιωσαν και είναι οι πλεον αρμόδιες να μας ενημερώσουν...

Το μόνο που με ανησυχεί είναι να είναι γερό το παιδί και να αναπτυσσεται σωστα. Οπως σας έχω πει λόγω του διαβήτη και της διαιτας φοβάμαι ότι θα είναι πολύ μικρούλι αλλα ελπίζω πως θα πάρει το βάρος του...Αυριο έχω ξανα ντοπλερ. Για να δούμε.:confused:

Την Δευτερα αγόρασα και διαφορα πραγματάκια για το μαιετήριο από το λητώ. Τώρα αν πήρα όλα όσα έπρεπε δεν ξέρω. Είχα μαζί μου και τη λίστα της Μάρας και τη συμβουλευόμουν....Να σαι καλά Μαρακι μου! Μου λειπουν μόνο τα φορμάκια του μωρού, αλλά το σάββατο θα τα πάρω κι αυτά!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

μπραβο αγγελα...ετοιμη και εσυ!!!!

εγω τωρα σκεφτομαι να φτιαξω και ενα βαλιτσακι για την κορη μου που τις μερες που θα ειμαι στο μαιευτηριο θα μενει στην πεθερα μου....πωπω...πως θα την αποχωριστω τοσες μερες;;;θα απαιτησω να μου την φερνουν καθε μερα να τη βλεπω.....το μαναρακι μου!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

re koritsia κι εμενα η μπεμπα δεν πιανει το στηθος γιατι υην εμαθα απο την κλινικη με μπιμπερο..τωρα τι να κανω φοβαμαι μην πετρωσει το στηθος μου που εχει κατεβειγαλα και δεν την θηλαζω.να παρω επειγοντως θηλαστρο?αυτα τα οικονομικα με 50 ευρω chicco nuk avent κανουν τιποτα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια,εγκυμονούσες και μανούλες!!Πωπω σαν ψέματα μου φαίνεται που γεννάει μία-μία!!Δεν ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμάς που ετοιμαζόμαστε να βλέπουμε τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στην πορεία!Οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες!!

Αγγέλα μου,μην αγχώνεσαι για το μωράκι σου!!!Όλα θα πάνε τέλεια θα δεις!!Έχουμε δυο γιατρούληδες που μας παρακολουθούν, τι στο καλό δε θα είχαν δει κάτι!!Θα δεις ότι τα μωράκια μας θα είναι υγιέστατα!Αυτό προσεύχομαι μέρα νύχτα στην Παναγία!!Άντε να μας πεις τα καλά νέα για την ανάπτυξη του μπουμπουκιού σου!!

Απ ό,τι βλέπω τα μπιμπερό και το θήλαστρο είναι απαραίτητες αγορές,γιατί αν σου συμβεί οτιδήποτε πού να τρέχεις τελευταία στιγμή...Να πω την αλήθεια ο θηλασμός είναι κάτι που με αγχώνει κι εμένα.Πού και πού έχω δει κι εγώ υγρά στο σουτιέν,έχω ρωτήσει τον γιατρό τα έχει δει και μου έχει πει ότι είναι φυσιολογικό,γιατί προετοιμάζεται ο μαστός.Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην μας πονέσει ο μαστός,να μην βγάλει υγρά που έχουν αίμα μέσα και να μη μυρίζουν άσχημα.Αν είναι ασπροκίτρινα και δεν μυρίζουν είναι φυσιολογικά.Εγώ παρακαλώ βγάζω από τον 5ο μήνα...

Καλημερουδια κοριτσακια μου...Δυστυχως ειναι πρωτες μερες προσαρμογης και δεν εχω χρονο πολύ μιας και προς το παρον θηλαζω αποκλειστικα, το μπεμπεκι ειναι μεγαλο και πειναει συνεχεια ομως με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος πανω μου και να κοιμαται λιγο και μετα να ξαναπειναει - ειναι και ευπεπτο το γαλατακι...

Λιγα πραγματα διαβασα, εχω να πω οτι μια μανουλα ειναι η καλυτερη του κοσμου επειδη αγαπαει το παιδι της και οχι επειδη το θηλαζει ή γεννησε φυσιολογικα πχ.

Οταν τα ακουω αυτα τρελαινομαι...μην αφηνετε κανενα να σας ριχνει την ψυχολογια, ειναι σημαντικο..μιληστε - μοιραστειτε αυτο που νιωθετε

Εμενα με πιανουν κρισεις baby blues, δηλαδη χωρις λογο σφιγγεται η καρδια μου, εχω κομπο στο λαιμο αναπνεω γρηγορα κτλ.

Η μαια μου ειπε να το προσεξω πολύ αυτό, και φανταστειτε οτι ειμαι και κλασικα μεσα στην καλη χαρα απο μονη μου παρολα αυτα με πιανει...

να προσεχετε τον εαυτο σας κοριτσαρες, ειναι σημαντικο να ειναι καλα η μαμα ετσι ειναι και το μωρακι!!!!

Απλα αποταξτε τα ταμπού και τα στερεοτυπα!

Ειστε οι καλυτερες μανουλες του κοσμου!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...