Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαπακι πριν αρχισει η αδεια του τοκετου θα πας στο ικα σε ενα γυναικολογο και θα σου υπολογισει ποτε πρεπει να βγεις με αδεια...

θα σου δωσει ενα χαρτι που πρεπει να συμπληρωσεις εσυ και ο εργοδοτης σου και μετα αφου ξεκινησει η αδεια του ικα και οχι νωριτερα θα πας στα διοικητικα του ικα και θα το καταθεσεις μαζι με τα ενσημα σου και την ταυτοτητα σου...

εχεις χρονο ομως ακομη γιαυτα...υπολογισε οτι θα εισαι περιπου στην 33 εβδομαδα....

δλδ εμενα που ξεκιναει η αδεια (νομιζω 1/7) τοτε θα παω στα διοικητικα μετα την 1/7....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αλοχααααααααααα τι κανετε κοριτσια μου εγω γυρισα απο την γιατρο τωρα,η μπουμπου ειναι 2150γρ.και η πητ αλλαξε απο 21 Ιουλιου πηγε στις 13 αχχχ τωρα ειναι πιο συντομα απο πριν!!!

Μαρα μου με γεια τα πραγματακια της μπουμπου σου!!!!

Χαπι μου τι εγινε με τον πλακουντα?

τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μου ανεφερε οτι μπορει να εχουμε προωρη γηρανση του πλακουντα...δεν ειναι σιγουρο,απλα ειδε κατι ασπρα πανω στον πλακουντα...αλλα δεν μου ειπε κατι για το grade του πλακουντα...ελπιζω να μην ειναι τιποτα...το θετικο ειναι οτι ο μπεμπης αυξησε αρκετα το βαρος του μεσα σε 3 βδομαδες και ητανε πολυ ευχαριστημενος για αυτο...

εσενα μια χαρα το ζουζουνι σου..εσενα η πητ ειναι πιο συντομη εμενα εχει παει πιο μετα...30/8..τωρα θα δουμε γιατι ετσι κι αλλιως την προηγουμενη φορα ηταν 2/9...

76IGp3.png

το gradew φαινεται γενικά.. και σε υπερηχο νομιζω.,.,.εμενα στον τελευταιο υπερηχο το ειδε ο δοχτορ και μου το ειπε τωρα που εκανα βιοφυσικο.. κανα Grade δεν σ ειπε?

οχι δεν μου ειπε τιποτα...καλα δεν αγχωνομαι...δεν τον ειδα να πανικοβαλεται,οποτε ολα καλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω θα ξαπλωσω λιγακι γιατι κουραστηκα σημερα...θα τα πουμε το απογευμα κουκλιτσες...φιλακια στις κοιλιτσες σας και σε οσες εχουν γεννησει φιλακια στα μπουμπουκακια τους

76IGp3.png

mish vritsa κραταει βανιλακι.. εισαι ξαπλωμενη με 2 ιμαντεσ στην κοιλια και 2 παπαρακια που κολανε πανω σου και ακουτε την καρουλα του μπεμπε.. μην ανησυχεις κα8ολου..8α εισαι ξαπλα και 8α ακους τον βανιλομπεμπουλο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...