Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα.

Το πρόβλημα που έχω, γιατί μάλλον Smoutsaki δεν έγινα κατανοητή, είναι ότι έχω ελάχιστο γάλα και δεν μπορώ να θηλάσω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Ημουνα και υπέρ του αποκλειστικού θηλασμού και τωρα...

Αφήστε η ψυχολογία μου πάλι σκατά είναι, το ξέρω ότι ακούγομαι απαράδεκτη, αλλά μπήτε και στην θέση μου. Δεν μπορώ να προσφέρω στο παιδί μου ότι πιο πολύτιμο μπορεί να δώσει μία μάνα τις πρώτες ημέρες.

νεφελακι μου προσπαθησε να πινεις πολλα υγρα ,πολυ γαλα και πολυ νερο,βοηθαει αρκετα και να ξερεις οτι χρειαζεσαι και καλο φαγητο ,μην κανεις τωρα διαιτες και τετοια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα αποτελεσματα χαπακι αυριο....γιατι σου απορριψανε τα χαρτια στο ικα;;;

γιατι λεει επρεπε πρωτα να παω στο γιατρο του ικα να μου τη γραψει και μετα να την κανω,ασε και μαλλον το ποσο που θα μου δωσουν αν τα παρω τελικα θα ειναι περιπου 70 ?...και πληρωσα 500 απορω γιατι εκανα ολη την ταλαιπωρεια και εκανε και 10 ωρες να μου φτιαξει τα χαρτια...κοιτουσε και ξανακοιτουσε τις αποδειξες ,λες και καθε φορα που τις κοιτουσε αλλαζε κατι...:evil::evil::evil::evil:...και ειχα και την γκρινια του αντρα μου που ηθελε να γυρισουμε για να κοιμηθει καμια ωριτσα πριν παει δουλεια λες και εφταιγα εγω που εκαναν που κανανε 10 ωρες

76IGp3.png

na sai kala χαπακι μου!!! με το καλο κ εσυ κουκλι μ! πως εισαι?

μια χαρα ειμαι ..χαρηκα που ο μπεμπουλης μεγαλωσε...και εφτασε τοσα γρ...και που ειναι ολα καλα...ελπιζω να μην μου κανει καμια ο πλακουντας και εχουμε απροοπτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειμαι ..χαρηκα που ο μπεμπουλης μεγαλωσε...και εφτασε τοσα γρ...και που ειναι ολα καλα...ελπιζω να μην μου κανει καμια ο πλακουντας και εχουμε απροοπτα

τι grade εχει ο πλακουντασ σου?

dZJip3.png

χαπακι πριν αρχισει η αδεια του τοκετου θα πας στο ικα σε ενα γυναικολογο και θα σου υπολογισει ποτε πρεπει να βγεις με αδεια...

θα σου δωσει ενα χαρτι που πρεπει να συμπληρωσεις εσυ και ο εργοδοτης σου και μετα αφου ξεκινησει η αδεια του ικα και οχι νωριτερα θα πας στα διοικητικα του ικα και θα το καταθεσεις μαζι με τα ενσημα σου και την ταυτοτητα σου...

εχεις χρονο ομως ακομη γιαυτα...υπολογισε οτι θα εισαι περιπου στην 33 εβδομαδα....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

και εμενα μου ειπε στην προηγουμενη εξεταση ο γιατρος οτι ο πλακουντας μου ειναι grade 2 προς 3....αλλα δεν τον ανησυχει ετσι πρεπει να ειναι στην εβδομαδα που ειμαι...

ο δικος σου μαρα τι λεει;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Αλοχααααααααααα τι κανετε κοριτσια μου εγω γυρισα απο την γιατρο τωρα,η μπουμπου ειναι 2150γρ.και η πητ αλλαξε απο 21 Ιουλιου πηγε στις 13 αχχχ τωρα ειναι πιο συντομα απο πριν!!!

Μαρα μου με γεια τα πραγματακια της μπουμπου σου!!!!

Χαπι μου τι εγινε με τον πλακουντα?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

και εμενα μου ειπε στην προηγουμενη εξεταση ο γιατρος οτι ο πλακουντας μου ειναι grade 2 προς 3....αλλα δεν τον ανησυχει ετσι πρεπει να ειναι στην εβδομαδα που ειμαι...

ο δικος σου μαρα τι λεει;

3 einai kai ναι για τις εβδομαδες μας ειναι φυσιολογικοτατος

dZJip3.png

μπαρμπι μια χαρα η μικρουλα σου....ψιλομεγαλη ε;;;και εμενα η πητ εχει αλλαξει απο 23 εχει παεει 12 ιουνιου αλλα δε με βλεπω να φτανω ουτε αυτο ....για αρχες ιουνιου με βλεπω...:D

tt1c3fef.aspx

το grade φαινεται και στον υπερηχο νομιζω τον απλο γιατι εμενα σε απλη επισκεψη μου το ειπε...

μην ανησυχεις χαπακι...το πολυ να σου πει να κατσεις λιγο στο κρεβατι για να παρει τα πανω του το μπεμπε οσον αφορα τα κιλα....ολα καλα θα πανε...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...