Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Πιο τύχη δεν έχει!!! :D

Εγώ έχω αρχίσει να νοιώθω μουδιάσματα περιόδου και ψιλιάζομαι ότι έχει αρχίσει να κονταίνει ο τράχηλος. Την Παρασκευή έχω εγώ ντοκ και θα σας πω...Αφήστε που τη μια έχω ψηλά το κοιλί και την άλλη το βλέπω να παίρνει την κατηφόρα!!!:confused: Αναποφάσιστο μωρό θα βγάλω!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νιου εσυ εγω και η μαρα παιζουμε στα λεπτα διαφορας στη γεννα..θα δεις θα μπουμε ολες μαζι ....χιχιχιχιχιχιιχιχ...μπορει να σας την σκασω εγω για νωριτερα λιγο, λογω του οτι ειμαι δευτεροτοκη.....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Ασε φυσαλιδάκι πλέον έχω χάσει τη μπάλα... ποια θα είναι η επόμενη ;)

Να γεννήσουμε όλες καλά και γερά μπεμπέκια και δε πα να'μαι και τελευταία :D. Πάντως ρε κοριτσια έχω τέτοια περιέργεια να δω τη φάτσα της!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

και εγω ρε νιου...χθες την ονειρευτηκα...τη θηλαζα λεει...και αυτη μου γελουσε που και που....ειχε μπλε ματια και πολυ μαυρο μαλλι....κουφο το μαυρο μαλλι για μενα γιατι ειμαι ανοιχτοχρωμη και η πρωτη μου κορη οταν γεννηθηκε ηταν καταξανθη και ασπρη σαν εμενα...

tt1c3fef.aspx

εηηηηηηηηηηηη Mara ειμαι και γω στη σειρουλα......τα εχω παιξει......................

εχω και καρδιοτοκογραφο???το λεω σωστα???την Δευτερα!!!ε ρε γλεντια!!!!!τι βλεπουν σε αυτο???

με εχει πιασει τρελη τρεμουλα για ολα...και πιο πολυ για την γεννα!!

καλοριζικα τα πραγματακια mara!!!

εγω σημερα ξεκινησα το πλυσιμο ...και απο αυριο σιγα σιγα και με το μαλακο ...σιδερωμα!!!ευτυχως που ακομη εχει δροσουλα!!!

την ντουλαπα και την σιφονιερα κουνια κτλ με τι τις πλυνατε???

με πανακι και καποιο υγρο???

κανει να χρησιμοποιησω azax ή να βαλω και λιγη χλωρινουλα???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ εγώ συνέχεια την ονειρεύομαι στον ξύπνιο μου να τη θηλάζω...!!! Θέλω τόσο πολύ να το καταφέρω, νιώθω ότι θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που της κάνω... και το δέσιμο, να σε κοιτάει με τα ματάκια της και μετά να έχει ενα χαμόγελο ικανοποίησης... Αχ θέλω να την πάρω αγκαλιά... να την έχω συνέχεια αγκαλιά...

οχι λες ε???ελεγα βρε παιδι μου μηπως μετα απο κανα δυο βδομαδες δεν μυριζει χλωρινη θα χει εξατμιστει!!!αλλα αφου το λεει η μανουλα η παλια....;)

φυσαλιδακι εσυ θα κανεις επισκληριδιο??ειχες κανει και στην πρωτη κορη??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εηηηηηηηηηηηη Mara ειμαι και γω στη σειρουλα......τα εχω παιξει......................

εχω και καρδιοτοκογραφο???το λεω σωστα???την Δευτερα!!!ε ρε γλεντια!!!!!τι βλεπουν σε αυτο???

με εχει πιασει τρελη τρεμουλα για ολα...και πιο πολυ για την γεννα!!

καλοριζικα τα πραγματακια mara!!!

εγω σημερα ξεκινησα το πλυσιμο ...και απο αυριο σιγα σιγα και με το μαλακο ...σιδερωμα!!!ευτυχως που ακομη εχει δροσουλα!!!

την ντουλαπα και την σιφονιερα κουνια κτλ με τι τις πλυνατε???

με πανακι και καποιο υγρο???

κανει να χρησιμοποιησω azax ή να βαλω και λιγη χλωρινουλα???:rolleyes:

Εγώ σχεδόν τελειώνω με το σίδερο... ο άντρας μου "καλά πόσα πράγματα έχει??? πιο πολλά κι από μας!!! :lol:

Βανιλίτσα τελικά νομιζω πως ο τοκετός δε θα είναι τίποτα... όσο για το καθάρισμα αποφυγε τη χλωρίνη γιατί δεν κανει καλό για σ'ενα... ειναι πτητική ουσια και κάνει κακό στους πνεύμονες... ίσως λίγο αζαξ και να αφήσεις τα συρτάρια 1-2 μέρες ανοιχτά να ξεμυρίσουν πριν βάλεις μέσα τα πρ΄αγματα του μπέμπη

Διαφημίσεις

ααα επισης βανιλακι ο καρδιοτοκογραφος εχει πολυ γελιο... ακους την καρδια του μπεμπε και τις κινησεις του.. ειδικα οταν αλλαζιε σταση κανει κατρι γραααααααα σαν σπινιαρισματα και εχει τρελο φαν

dZJip3.png

βανιλακι ειμαι φαν της επισκληρηδιου...ειχα κανει και στην πρωτη μου κορη και την περασα φινα....βεβαια μεχρι να μου την κανουν πονεσα αρκετα...αλλα μετα το ξεχασα.....

θα κανω και τωρα εκτος και αν παει γρηγορα ο τοκετος και δεν χρειαζεται....θα δουμε....στην κορη μου εκανα 8 ωρες να γεννησω....αρα χρειαζοταν...

tt1c3fef.aspx

γεια σας κοριτσακια μου...δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας...

εμεις μετααπο αρκετο τρεξιμο επιτελους ηρθαμε σπιτι...

τα νεα μου αρκετα καλα,ο μπεμπουλης εφτασε σχεδον τα 900 γρ. ειναι μια χαρα και το υγρο μας...το μονο λιγο που αγχωνει το γιατρο ειναι ο πλακουντας κατι ειδε και φοβαται για προωρη γηρανση του πλακουντα...τωρα θα ξαναπαω σε 3 βδομαδες...

καναμε και την καμπυλη ζαχαρου,ευτυχως την πιο μικρη...και κατι αλλες εξετασεις...αυριο θα εχω αποτελεσματα...

ωστοσο κατεφεσα και τα χαρτια για την αμνιο στο ικα ,μου το απορριψανε και καναμε ενταση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...