Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ζωουλα μου να σου ζησει η μικρη ,καλως ηρθες στο κλαμπ των μαμαδων και εσυ λοιπον.Εγω λεω να θηλασεις εστω και λιγο για το καλο του μωρου σου περισσοτερο , φαντασου εγω δεν βγαζω πολυ αλλα δεν αφηνω γευμα χωρις να θηλασω λιγακι .Ενα καλο θηλαστρο ειναι της Μαντελα , μου το δανεισαν και δεν ποναει καθολου ειναι καλη ιδεα να το βγαζεις και να το δινεις στο μωρακι σου .

Βανιλιτσα μου εμενα με πηρε ο γιατρος με προκληση οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω , δεν ειχα πονους και φαντασου οτι μου εσπασε τα νερα ξαθ παλι δεν πονεσα χωρις επισκληριδιο μολις αρχισαν τα πονακια αρχισα την επισκληριδιο και δεν καταλαβα τιποτα παρολο που εκανα αλλα εγω δεν πονεσα καθολου παρολο που εκανα 16 ωρες σχεδον να γεννησω , με προλαβαινε η μαια και μου εβαζε το φαρμακο μολις πονουσα , οποτε οι πονοι μου δεν κρατουσαν πολυ .Αν εχεις μαια θα σε βοηθησει πολυ και θα σου κοιταει αυτη και ο γιατρος σου την διαστολη και οχι οποιος να ναι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια τι ωραιο πραγμα που ειναι η μητροτητα , νιωθω αλλος ανθρωπος ...αχ συγκινηθηκα παλι

alooooooooooooooooooo!

ΨΩΝΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πηγα Mothercare τα σηκωσα ΟΛΑ..μιλαμε οτι το ξεπατωσα το ζητημα.. δεν εχω ιδεα αν πηρα σωστες ποσοτητες, σωστά νουμερα και ουτο καθεξης.. αυριο εχω δημασ bebe Για τα..κοκοψινι ακαι τα λοιπα εξοπλιστικα,,

ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΕΣ

ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΘΗΛΑΖΕΙ ΡΟΔΑΛΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ 8Α ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ... ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΠΤ...ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕ... ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!

σε οποια δεν προλαβα να της τα πω... καλοριζικα τα μπεμπεκονια και αντε οι υπολοιπες να παμε να γενησουμε

χοχοχοχοχοοχοχ

dZJip3.png

γυρισαν οι μανούλες σπίτι!!! Αντε να έρθει η σειρά μας!!! Τι ωραία να διαβάζω τον ενθουσιασμό σας... :D:D:D

Εγώ όλο φουσκώνω και αύριο περιμένω τα έπιπλα της μικρής... οκ εκεί επισήμως θα χαζέψω τρελά λέμε!!!:D:D

Φιλάκια πολλά σε όλες σας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα.

Το πρόβλημα που έχω, γιατί μάλλον Smoutsaki δεν έγινα κατανοητή, είναι ότι έχω ελάχιστο γάλα και δεν μπορώ να θηλάσω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Ημουνα και υπέρ του αποκλειστικού θηλασμού και τωρα...

Αφήστε η ψυχολογία μου πάλι σκατά είναι, το ξέρω ότι ακούγομαι απαράδεκτη, αλλά μπήτε και στην θέση μου. Δεν μπορώ να προσφέρω στο παιδί μου ότι πιο πολύτιμο μπορεί να δώσει μία μάνα τις πρώτες ημέρες.

Διαφημίσεις

nefelh... προσεφερεςες στο παιδι σου ΚΑΤΑΡΧΗΝ ο,τι πολυτιμοτερο.. την ίδια την ζωή.. επι 9 μηνες είχες ώς απολυτη προτεραιότητα το παιδακι σου, φροντιζες τον εαυτο σου προκειμενου εκεινο να ειναι ασφαλές, γερό και ευτυχισμένο.. δες το και λιγο αλλιως δλδ :P

τώρα σε ό,τι αφορά στο θηλασμό απ οσο γνωριζω η γαλουτχια εδραιώνεται σιγα σιγα και δεν ειναι ιδια τα χρονικά περιθώρια για κάθε μητέρα... προσεξε την ψυχολογια σου σε παρακαλώ.. για το καλό το δικό σου καταρχην και επειτα του μπεμπε και του συζυγου σου... ειναι ΠΟΛΥ φυσιολογικο να νιωθεις φρικαρισμένη... ειναι ΜΕΓΑΛΗ η αλλαγή με το παιδί.. οι ορμονες, το αγνωστο κλπ κλπ κλπ

ΟΛΑ 8Α ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΠΕΡΙΦΗΜΟΤΑΤΑ! ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΔΛΔ!

dZJip3.png

γυρισαν οι μανούλες σπίτι!!! Αντε να έρθει η σειρά μας!!! Τι ωραία να διαβάζω τον ενθουσιασμό σας... :D:D:D

Εγώ όλο φουσκώνω και αύριο περιμένω τα έπιπλα της μικρής... οκ εκεί επισήμως θα χαζέψω τρελά λέμε!!!:D:D

Φιλάκια πολλά σε όλες σας...

30 μερουλες New Μου! :)))

8α γεννησουμε αραγε μαζι?

dZJip3.png

Νεφελη μην αγχωνεσαι και εγω ετσι στεναχωριεμαι γιατι δεν εχω πολυ γαλα , ειδικα στην αρχη αστα να πανε .Μου ειπαν ομως οτι οσο την βαζω στο στηθος και τραβαει αυτοματα ο οργανισμος παραγει και δινει εντολη ο εγκεφαλος για θηλασμο , σιγα σιγα λοιπον ερχεται το γαλα .Εκανα και σεμιναριο θηλασμου στο μαιευτηριο .Να την βαζεις στο στηθος και αστη να τραβαει θα ξεκινησει σιγα σιγα να βγαζει το στηθος .Επηδει ημαστε πρωταρες αργει , η παιδιατρος μου ειπε οτι ακομα και 10 ml να δινεις ειναι φαρμακο για το παιδι .Θελει επιμονη και υπομονη μην στεναχωριεσαι κιολας γιατι ετσι δεν κανεις καλο στο θηλασμο.

Φιλακια

nai nai new Μου.. αλλα νομιζω οτι παραψωνισα μουααχαχαχααχαχ!

αυριο εχω δοχτορα...αρχιζουν οι εβδομαδιαιες επισκεψεις κακακακακακκαακα ε ρε γλεντια ε ρε γλεντια!

ρε κοριτσια δεν το πιστευω οτι σε λιγο γενναω... νομιζω οτι συμβαινει σε καποια άλλη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια με τα κοιλακια γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

ποσες μειναμε τελικα;;;;

μπουμπου ζωη νεφελη δεν ξερω που εχω ευχηθει γιαυτο τα ξαναλεω...να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!απολαυστε τωρα ολη αυτη την χαρα που σας προσφερεται.....

νεφελακο ολες οι γυναικες εχουν γαλα, μην απογοητευεσαι....οπως πολυ σωστα λεει η φερι οσο πιο πολυ το βαζεις στο στηθος το μωρο τοσο ο οργανισμος λαμβανει σημα για παραγωγη....να το βαζεις οποτε πειναει και θα ερθει το γαλα.....

ζωουλα για πρωτοτοκη σχεδον το εφτυσες το παιδι....πολυ γρηγορη γεννα ...μπραβο!!!!!

εγω παιδια αγχωνομαι για ενα πραγμα....που θα ειμαι οταν θα με πιασει ο πονος της γεννας...με ποιον θα ειμαι και τετοια......μονο αυτο με αγχωνει....χιλιες φορες να πηγαινα για προκληση να ειμαι σιγουρη....εχω γιατρο την πεμπτη και θα μου κανει μαλλον κολπικο.....ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

μαρουλακι ειδα οτι ψωνισες.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΠΕΛΙΑ....:D:D:D:D:D:D

καλα δεν μας βλεπω να τηρουμε σειρες...ειδες τι εγινε και με τις αλλες..στην τυχη θα αρχισουμε να γενναμε και η δευτερη φουρνια.....:D:D:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...