Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ααααααα...........καλώς την !!!!!! Να σας ζήσει ο παίδαρος !!!!!

Koριτσακι μου σε ευχαριστω τόσο πολύ όχι μονο για τις ευχες αλλα και για την υπεροχη εκπληξη -!

Πραγματικα ηταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ και γλυκό εχουν κανει για μενα...

Δεν εχω λογια, με κατασυγκινησατε!!!!! Αυτο πηγαινα να γραψω τωρα στο καφε!

ειδες σε προλαβε ο μπεμπουλης μπουμπουκα...πως νοιωθεις κοριτσακι μου...???

τον ερωτευτηκες το γιο...ειναι ησυχος ή γκρινιαρουλης???

αντε τωρα υπομονη να βρειτε τους ρυθμους σας

Τα συναισθηματα ειναι τρελά, δεν περιγραφονται...

Ειναι πολύ γκρινιαρογατο γιατι ειναι μεγαλος και πειναει συνεχεια και με το θηλασμο δεν χορταινει ευκολα!!

Αλλα τι να κανει το γλυκο μου!

Μπουμπού , άλλαξε και τικεράκι οταν μπορέσεις ...........

Γέννησες ............!!!!!!!

θα περιμενουμε να μας τα πεις ....δεν σε ρωτησα , πως ενιωσες οταν τον ειδες , πως νιωθεις σαν μαμά..........

Ψαχνω τικερακι...χιχιχ!!

Βασικα νιωθω πολύ ομορφα και συναμα περιεργα για το αν θα τα καταφερω! Εχω πολυ πιστη και πεισμα και θα την παλεψω μονη μου οπως ειπα!!!:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσακι μου σε ευχαριστω τόσο πολύ όχι μονο για τις ευχες αλλα και για την υπεροχη εκπληξη -!

Πραγματικα ηταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ και γλυκό εχουν κανει για μενα...

Δεν εχω λογια, με κατασυγκινησατε!!!!! Αυτο πηγαινα να γραψω τωρα στο καφε!

Τα συναισθηματα ειναι τρελά, δεν περιγραφονται...

Ειναι πολύ γκρινιαρογατο γιατι ειναι μεγαλος και πειναει συνεχεια και με το θηλασμο δεν χορταινει ευκολα!!

Αλλα τι να κανει το γλυκο μου!

Ψαχνω τικερακι...χιχιχ!!

Βασικα νιωθω πολύ ομορφα και συναμα περιεργα για το αν θα τα καταφερω! Εχω πολυ πιστη και πεισμα και θα την παλεψω μονη μου οπως ειπα!!!:D:D

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου !!:P:p:p Είστε πολυ ωραίο ζευγαρι , με το χαμογελο και οι 2 , και με τον μπεμπη θα είστε σαν διαφήμιση...κούκλοι κ ευτυχισμένοι !!!

Θα τα καταφέρεις εσύ δεν σε φοβάμαι !!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου !!:P:p:p Είστε πολυ ωραίο ζευγαρι , με το χαμογελο και οι 2 , και με τον μπεμπη θα είστε σαν διαφήμιση...κούκλοι κ ευτυχισμένοι !!!

Θα τα καταφέρεις εσύ δεν σε φοβάμαι !!!!

Αμα δεν το ριξουμε και στην τρέλα δεν παλεύεται...:D:D

Συνηθως ειμαστε πιο τρελοκομεια ακομη αλλα ενεκα η ταλαιπωρια!χαχαχααα

Ειλικρινα με εχετε σκλαβωσει - δεν εχω λογια!!

Διαφημίσεις

Α και για να μην ξεχασω το σίφουνα Μαρα!!!!!!!!!!!

Πραγματικα μου εφτιαξε τη μερα το Μαρουλιδιο μας!!

Μπουκαρε στο δωματιο με τα χαμογελα της, τα φλοραλ της και το βιοφυσικο ανα χειρας!!!

Α, ρε κοριτσαρα είσαι ΘΕΑ λέμε...η χαρα της ζωης!!

Α, και επίσης ο Λιακος μου εκανε τρελη εντυπωση...Ρε συ Μαρα μπραβο πρεπει να περνατε τελεια- τετοια ευγενεια και διακριτικοτητα...

Θα χαρω να σε δω συντομα ξανα εεεεεεεεεεεεεε!!!!

Επειδη ψιλοδιαβαζω που ρωτατε για την εμπειρία, καθε γυναικα ειναι ξεχωριστή - όσους πονους και να περασεις τους ξεχνας μετα ειλικρινα, αν εισαι και λιγο θετικος ανθρωπος...!

Εγω για τα δικα μου δεδομενα ξεπερασα πολλά ορια αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορία.

Μην επηρεαζεστε απο άλλους τοκετους, καθε κατασταση ειναι διαφορετική

Mπουμπου μου καλως ηρθες με τον παιδαρα .Εισαι σπιτι ? και εγω για πρωτη πηγα να γεννησω και γεννησα τελευταια αλλα ευτυχως ειχα την μαια που μου εβαζε την επισκληριδιο αμεσως οταν περνουσε η παρενεργεια της .Δεν καταλαβα τιποτα οταν βγηκε το μωρο .Η καθε εμπειρια οπως λες ειναι διαφορετικη αλλα ολα ξεχνιουνται και οι πονοι και οι ταλαιπωριες της εγκυμοσυνης μολις σε κοιταξει στα ματια το παιδι σου .....

Αντε λοιπον σε λιγο καιρο θα κανουμε συναντηση οκ???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Νεφελακι σε καταλαβαινω απολυτα και εγω αργησα να θηλασω εβλεπα τις διπλανες να βγαζουν το γαλα και ειχα τρελαθει , η μπουμπου μου επειδη ειναι μικρουλα δεν μπορει να πιασει και ετσι εβαλα τις θηλες και ολα καλα τωρα θηλαζω κανονικα!!!!!! αλλα δινω και ξενο γιατι ειναι μικρουλα και ειχε ανεβασει ικτερο οποτε δεν κανω αποκλειστικο θηλασμο που ηθελα ισως σε λιγο καιρο να το καταφερω.

Οσο για την ψυχολογια , μολις μπηκα σπιτι εβαλα κατι κλαματα αστα να πανε μου ηρθαν ολες οι ταλαιπωριες της εγκυμοσυνης που ειχα και σκεφτομουν οτι τελικα η γεννα και αυτες οι στιγμες περασαν τοσο γρηγορα , δεν ξερω ορμονες αλλα ακομα και τωρα καποιες στιγμες την κοιταω και βαζω τα κλαματα απο την συγκινηση .Ειμαι τοσο ευγνωμων γι αυτο το δωρο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα και απο μενα...τι κανετε????

καλε ολες οι μανουλες γυρισανε???????????

μπραβο κοριτσακια μου...συγχαρητηρια σε ολες και σας ευχαριστουμε που δεν μας ξεχασατε!!!!

Νεφελακι μου να την χαιρεστε την κοριτσαρα σας....οσο σκεφτομαι αυτα που σκεφτοσουν(σκεφτομασταν) πρωτο δευτερο τριμηνο ...και ποτε ηρθε η στιγμη που την εχεις αγκαλιτσα..αυτα να θυμασαι και να μη κλαις!!!Ολα καλα πηγαν γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κλαις για κατι?????αντε μη σε μαλωσουμε!!!!!!!!!!!!

mpoumpouka μου να δεις οπως επιθυμεις τον παιδαρο....και χαλαλι η ταλαιπωρια....να δω εγω πως θα τα καταφερω που θα βγει και αυτος στρουμπουλος!!!

fairy μου....απο τα λογια σου και μονο καταλαβαινω ποσο περηφανη και ευτυχισμενη νιωθεις!!!!!!!!!!Να σου ζησει η μπεμπουκα σου...και να κανεις μαζι της οσες βολτουλες στερηθηκες αυτους τους μηνες....

αχ κοριτσια ...με εχει πιασει ενα αγχος για την γεννα αλλο πραμα!!!δεν το περιμενα αυτο:rolleyes:παω να ξαπλωσω το βραδι και πεταγομαι ...φοβαμαι..νομιζω πως εγω δεν θα τα καταφερω , δεν ξερω αλλα φοβαμαι!!!ειναι αυτο το αγνωστο το οτι δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω!!!οι πονοι πως θα ειναι και αλλα τετοια!!!Το ξερω πως με βριζετε τωρα αλλα ....σας μιλω με την ψυχουλα μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

kalhmeraaaaκι απο μενα..κι εγω επεστρεψα χτες σπιτι με την μπεμπουλα μας!μου ηρθαν οι πονοι πριν μπω για προκληση την παρασκευη..η διστολη εφευγε σφαιρα ..ολοι ενθουσιαστηκαν..ειχα αγιο(κωνσταντινου και ελενης)μαλλον..η μπεμπα μου 3600 ροδαλη με πολλα πολλα μαλλια!!!ο αντρας μου εχει ξετρελαθει ..επισκληριδιο κανα αλλα μεσα σε μιση ωρα ειχα γννησει απο την ενεση.με το θηλασμο εχω κι εγω ενα θεμα..χτες κατεβηκε το γαλα αλλα το στηθος μου ειναι βαρυ δεν βολευομαι στο θηλασμο..να παρω θηλστρο?ξερεται κανενα απλο και οικονομικο να της βγαζω κανα 2-3 γευματα την ημερα?η να παρω χαπι να το κοψω..παντως προς το παρον της δινω μπουκαλι..σας ευχαριστωωωωωω ολες για τις ευχες..με συγκινειται..φιλακια πολλα..τρεχω σαν τον βεγγο και εχω και αγχος για την δουλεια που λειπω αν ολα ειναι οκ..α εμενα η μπεμπα στο φως θαμπωνεται και ειχα χαζεψει αν θα ανοιξει τα ματια..ο γιατρος φυσικα με εκραψε που την εξετασε και ειναι σουπερ αλλα εγω θελω να εχει τα ματακια συνεχεια ανοιχτα..η καυμενη φοβαται..οταν την παω σε σκοταδι αμεσως ορθανοιχτα τα ματακια της!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

ζωζουλα μου να σου ζησει η κουκλα σου...πολυ ευχαριστο που γεννησες ευκολα....

μας δινεις δυναμη....συγχαρητηρια!!!!

οσο για τον θηλασμο μην αγχωνεσαι οπως μπορεις κοπελα μου αλλα αν εχεις γαλατακι και το προσπαθησεις μη παρεις ακομη χαπακι!!!

κοριτσια οταν σας επιασαν οι πονοι ξεκινησατε αμεσως για το μαιευτηριο ή προλαβαινεις να μπεις για ντουζακι???

την διαστολη στην βλεπει ο doctor με το δαχτυλο η απλα με υπερυχο???δεν εχω καταλαβει την διαδικασια....:oops::shock::rolleyes::confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια κι απο μενα.

κοριτσακια να σας ζησουν τα μωρακια σας.

ειδες ζωουλα μου που φοβοσουν ποσο καλα γεννησες?

μια συμβουλη απο καμμένη. ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΙ. το γαλα σου δεν εχει εδραιωθει ακομα και σε περιπτωση που δεν θελεις να θηλασεις, θα κοπει απο μονο του. Το χαπι ειναι βαρβαρο πραγμα. Εγω που το πηρα, παρολο που ειχα σχεδον αποθηλασει, απο τον πονο εκανα 3 μερες να συνελθω. Μην το κανεις τωρα που εισαι ακομα τοσο ταλαιπωρημενη απο τον τοκετο, και εχεις και δυσκολο προγραμμα με το μωρο. θα απογαλακτιστεις φυσιολογικά αν δεν θηλαζεις χωρις προβλημα.

4Rnfp3.png

εγω ζωουλα μου για 2 μηνες το εβγαζα ολο το γαλα (ειχα πολυ γαλα) και της το εδινα με μπιμπερο. Ειναι ταλαιπωρια. Αντλεις, πλενεις αποστειρωνεις αρκετες φορες την ημερα. Συν οτι θες και βοηθεια, γιατι αν π.χ.την ωρα που κανεις αντληση, σου κλαψει το μωρο δεν μπορεις να κανεις κατι. Εγω ομως ημουν πορωμενη με το θεμα μητρικο γαλα, οποτε το εκανα ετσι. Εν δεν εισαι και πολυ φαν, προσπαθησε οσο μπορεις με το στηθος και οσο σου βγει. Δεν παθαινουν τιποτα τα μωρακια με το ξενο γαλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...