Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

βρε νεφελακι μου, ειναι λογικο να εισαι ολο κλαμματα τις πρωτες μερες. Ειναι οι ορμονες που πεφτουν κατακορυφα, ειναι το αγχος, ειναι η κουραση, ειναι η αυπνια, ειναι το ξενυχτι, ειναι το καινουργιο, ειναι η ευθυνη. Θες κι αλλα? Πες του αντρα σου υπομονη, κανα 2βδομαδο κραταει αυτο με τα κλαματα, μετα περναει. Ολες ομως την περναμε αυτη τη φαση. Θυμαμαι ενα πρωι που μπηκα να κανω μπανιο, την ημερα της γιορτης μου, γιατι θα πηγαιναμε στο εξοχικο μου (15 αυγουστο) και ειχα σκεφτει, θα μπανιαριστω, θα φτιαξω τα μαλλια μου, θα βαφτω, θα βαλω το ταδε φορεμα και θα μου λενε ολοι τι ωραια μαμα που ειμαι. Ε! σηκωθηκα το πρωι, δεν ειχε ζεστο νερο (γιατι το χαλαγαμε ολο με τη μπεμπα) και ναααααα τα κλαμματα. Τελικα φορεσα μια βερμουδα και πηγα μεσα στα νευρα. Ειναι λογικες αυτες οι αντιδρασεις.

Και οποτε θες να με παιρνεις τηλεφωνο, εστω και για ψυχολογικους λογους, να μην ντρεπεσαι. Και η ζωουλα μου εστειλε μηνυμα προχτες, και με ρωταγε κατι. Αν μπορω να σας βοηθαω, χαρα μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν λιγο ειχα την ιδια κουβεντα με μια φιλη μου,που εχει κανει 2 παιδακια και μου τα ελεγε ολα αυτα....οτι πρεπει να περιμενω να ειμαι ετσι τις πρωτες μερες...μου ειπε ακριβως τα ιδια που λες σμουτς παραπανω...ειναι λεει φυσιολογικο...εγω νεφελακι δεν το εχω περασει να σου πω κατι να σε βοηθησω περισσοτερο...το μονο που εχω σαν εμπειρια ειναι οτι μετα την αποβολη που ειχα,η συμπεριφορα μου ηταν παραλογη ,ειχα εντονα νευρα ,εκλαιγα χωρις ουσιαστικο λογο,την ελεγα του αντρα μου και του φωναζα χωρις να υπαρχει λογος...το μονο που εκανα μεχρι να το ξεπερασω ηταν καποια στιγμη που ημουνα ηρεμη επιασα τον αντρα μου ,του ζητησα συγνωμη για την συμπεριφορα μου και του ζητησα να κανει υπομονη για λιγο καιρο μεχρι να ξπερασω αυτη τη φαση..το σεβαστηκε και μετα απο λιγο καιρο ημουνα μια χαρα...

δεν ξερω κοριτσακι μου αν σε βοηθαω με αυτα που σου λεω...απλα προσπαθω να σου πω οτι ειναι κατι που θα περασει απλα θελεις κι εσυ λιγο χρονο για να μπεις στο ρυθμο της καινουριας σας ζωης,τωρα με το μωρακι σας σιγουρα θα ειναι ενα νεο ξεκινημα..και μην ξεχνας οι ορμονες σου εχουν χασει τον μπουσουλα...επηρεαζουν λιγο και αυτες

76IGp3.png

Kοριτσάκια μου γλυκά, τι κάνετε??

Επιστρέψαμε σπίτι σήμερα αργά το μεσημέρι.. Βρήκα λίγο χρονο να σας πω ενα γεια, οτι μου λείψατε και να σας ευχαριστησω για τις γλυκιες ευχες στο κινητο μου...Εδω δεν εχω προλαβει να διαβασω τ'ιποτα μιας και ο μικρός είναι θηριάκι και πειναει συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος πανω μου!!

ΝΑ ζησουν όλα τα νεα μπεμπάκια και με το καλό οι επομενες κουκλες...

Οταν βρω κι αλλο χρονο θα σας γραψω περισσότερα προς το παρόν θελω να διαβασω οσο προλαβω τα νεακια σας, διοτι μπορεί οσωνούπω να αρχίσει πάλι η σειρηνα.....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΣΑΣ!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ?ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Ευχαριστω κοριτσαρα μου,:D με την πίεση μου τελικα όλα οκ, θα πηγαιναμε για προκληση αμεσα την ΠΕμπτη το πρωί στις 7 και τελικα μας προλαβε ο μικρός και μπήκα με πονους στι; 2 το βραδυ και γεννησα στις 8 το πρωί.

Η εμπειρία πολύ δυνατή, το μωρό τεράαααστιο και γενικά ζοριστηκα αρκετα αλλα ειμαι πολύ καλα και κανω καρδουλες!

μπουμπουκακι μου να σου ζησει ο μπεμπουλης σου....!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπη μου ευχαριστω με το καλό και εσυ το μωράκι σου!!!!!!!:D:D:D

Καλησπερα κοριτσια φυγαμε οι πιο πολλες απ'οτι βλεπω!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ μου και παλι να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου και εσυ με το καλο και με ενα πονο!

Kοριτσάκια μου γλυκά, τι κάνετε??

Επιστρέψαμε σπίτι σήμερα αργά το μεσημέρι.. Βρήκα λίγο χρονο να σας πω ενα γεια, οτι μου λείψατε και να σας ευχαριστησω για τις γλυκιες ευχες στο κινητο μου...Εδω δεν εχω προλαβει να διαβασω τ'ιποτα μιας και ο μικρός είναι θηριάκι και πειναει συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος πανω μου!!

ΝΑ ζησουν όλα τα νεα μπεμπάκια και με το καλό οι επομενες κουκλες...

Οταν βρω κι αλλο χρονο θα σας γραψω περισσότερα προς το παρόν θελω να διαβασω οσο προλαβω τα νεακια σας, διοτι μπορεί οσωνούπω να αρχίσει πάλι η σειρηνα.....

ααααααα...........καλώς την !!!!!! Να σας ζήσει ο παίδαρος !!!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

ειδες σε προλαβε ο μπεμπουλης μπουμπουκα...πως νοιωθεις κοριτσακι μου...???

τον ερωτευτηκες το γιο...ειναι ησυχος ή γκρινιαρουλης???

αντε τωρα υπομονη να βρειτε τους ρυθμους σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπού , άλλαξε και τικεράκι οταν μπορέσεις ...........

Γέννησες ............!!!!!!!

θα περιμενουμε να μας τα πεις ....δεν σε ρωτησα , πως ενιωσες οταν τον ειδες , πως νιωθεις σαν μαμά..........

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...