Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ναι κοριτσακι μου...ελπιζω να παρει γραμμαριακια...και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα...

τι σου ειπε η ζωζα ταλαιπωρηθηκε αρκετα...πως ειναι το μωρακι της...????

Ζωζα καλη επιστροφη στο σπιτι !!!!!

το μωρακι της ειναι πολυ καλα,ουτε ικτερο,ουτε τιποτα

και εκεινη δεν ταλαιπωρηθηκε στον τοκετο,σε 3 ωρες ειχε γεννησει κανονικα,απλα τωρα κουραζεται,με το μωρακι προσπαθωντας να προσαρμοστει

ολα,καλα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μωρακι της ειναι πολυ καλα,ουτε ικτερο,ουτε τιποτα

και εκεινη δεν ταλαιπωρηθηκε στον τοκετο,σε 3 ωρες ειχε γεννησει κανονικα,απλα τωρα κουραζεται,με το μωρακι προσπαθωντας να προσαρμοστει

ολα,καλα

το εχει συνεχεια διπλα της...????

παντα στην αρχη ειναι δυσκολα τα πραγματα...μετα που θα παει σπιτι θα ειναι πιο καλα...

76IGp3.png

το εχει συνεχεια διπλα της...????

παντα στην αρχη ειναι δυσκολα τα πραγματα...μετα που θα παει σπιτι θα ειναι πιο καλα...

ετσι λεω κι εγω

ναι σε αυτη την κλινικη που ηταν,ειχε το μωρακι συνεχεια μαζι της

ΓΚΕΛΥ

ετσι λεω κι εγω

ναι σε αυτη την κλινικη που ηταν,ειχε το μωρακι συνεχεια μαζι της

νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο οταν εχεις το μωρακι σου στην κλινικη μαζι σου συνεχεια....

χρειαζεται και η μητερα λιγο να παρει τα πανω της πριν ερθει σπιτι και αναλαβει ολη την ευθυνη για το μωρακι...

76IGp3.png

εσυ χαπακι,πως εισαι?

χθες ημουν με μια φιλη που ειναι στον 5 μηνα

εχει αλλαξει 2 φορες βαφη στο μαλλια της,τρωει συνεχεια delivery

μηπως εμεις υπερβαλλαμε λιγο?

ή μηπως οι γιατροι μας υπερεβαλλαν?δεν ξερω ,αλλα την χαρηκα

και βλεπω οτι και αυτη χαιρεται,στο μεγιστο την εγκυμοσυνη της

θα μου πεις αν δεν εχεις θεματα,και αλατι θα φας και ζαχαρι και βολτες με τις ωρες

τωρα για τις βαφες και τα νυχια.....δεν ξερω....

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

καλα ειμαι περιμενω να ερθει το αυριο να παμε στο γιατρο...χθες μονο λιγο το μεσημερακι αγχωθηκα γιατι ενοιωθα την κοιλια πολυ σφιχτη και καπως σκληρη,αλλα μετα ξαπλωσα και ημουνα καλυτερα...

εγω να σου πω νυχια δεν βαφω ,αλλα τα μαλια τα βαφω καθε μηνα(μετα ον 3ο ξεκινησα),με βαφη χωρις αμμωνια και αρωμα...δεν ξερω αν ειναι καλη αλλα το ειχα πει του γιατρου και μου ειχε πει μετα τον 3ο οκ...δεν γινεται να μην τα εβαφα εχω πολλα ασπρα...

οσο για delivery εγω δεν μπορω να πω οτι δεν τρωω,απλα δεν τρωω συχνα γιατι σιγουρα εχουν περισσοτερες θερμιδες και λιπαρα απο τα φαγητα στο σπιτι και αλατι κανονικα τρωω αλλα πινω και πολυ νερο 3-4 λιτρα τη μερα...οσο για τις βολτες δεν μπορω να πω οτι εχω κανει πολλες...

76IGp3.png

λοιπον διαβαζα στο parents δεν θυμαμαι ομως σε πιο θεμα,οτι η ξεκουραση και η ξαπλα βοηθαει παρα πολυ να παρει γραμμαρια το μωρακι,γιατι λειτουργει καλυτερα ο πλακουντας...

76IGp3.png

καλα ειμαι περιμενω να ερθει το αυριο να παμε στο γιατρο...χθες μονο λιγο το μεσημερακι αγχωθηκα γιατι ενοιωθα την κοιλια πολυ σφιχτη και καπως σκληρη,αλλα μετα ξαπλωσα και ημουνα καλυτερα...

εγω να σου πω νυχια δεν βαφω ,αλλα τα μαλια τα βαφω καθε μηνα(μετα ον 3ο ξεκινησα),με βαφη χωρις αμμωνια και αρωμα...δεν ξερω αν ειναι καλη αλλα το ειχα πει του γιατρου και μου ειχε πει μετα τον 3ο οκ...δεν γινεται να μην τα εβαφα εχω πολλα ασπρα...

οσο για delivery εγω δεν μπορω να πω οτι δεν τρωω,απλα δεν τρωω συχνα γιατι σιγουρα εχουν περισσοτερες θερμιδες και λιπαρα απο τα φαγητα στο σπιτι και αλατι κανονικα τρωω αλλα πινω και πολυ νερο 3-4 λιτρα τη μερα...οσο για τις βολτες δεν μπορω να πω οτι εχω κανει πολλες...

κι εγω αυριο το μεσημερι εχω doppler

εγω αγχωθηκα λιγο χθες βραδυ γιατι ο μπεμπης δεν κλωτσαγε,αλλα με ξυπνησε σημερα το πρωι,ορεξατος και ηρεμησα λιγο,αλλα κακοκοιμηθηκα...

τυπωσα και μια λιστα με τα μωρουδιακα,να δω τι μου λειπει,να τα παρω,να τελειωνω

για το μπανιο του ,δηλαδη και για το φαγητο

ΓΚΕΛΥ

λοιπον διαβαζα στο parents δεν θυμαμαι ομως σε πιο θεμα,οτι η ξεκουραση και η ξαπλα βοηθαει παρα πολυ να παρει γραμμαρια το μωρακι,γιατι λειτουργει καλυτερα ο πλακουντας...

ναι κι εγω δεν το ειχα καταλαβει,αλλα το αιμα που κυκλοφορει στο σωμα μας ειναι συγκεκριμενο

οταν ειμαστε χαλαρες ,χρειαζομαστε λιγοτερο αιμα και το υπολοιπο το παιρνει ο πλακουντας

αλλα και η οριζοντια σταση ,βοηθαει γιατι διανεμετε σωστα τοα αιμα και δεν λιμνιαζει στα ποδια

αμα δεν σου χρειαστουν βεβαια αυτε οι πληροφοριες δεν ασχολεισαι,αλλα.....

λεω οι δυο μας μειναμε,ε?

ΓΚΕΛΥ

ευχομαι να εχεις πολυ καλα νεα να μας πεις αυριο...

ειδες μωρε πως μας τρελλαινουν τα μικρουλια...

να σε ρωτησω τι μαρκα αφρολουτρα και κρεμουλα θα του παρεις...???

ασε εγω ξενερωσα χθες εχει φαγωθει η πεθερα μου να φτιαξει η αδερφη της κατι ζακετακια πλεχτα(ακου χρωμα κοκκινο και λαχανι-πρασινο),και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο οτι αυτη εχει σκυλο μεσα στο σπιτι το οποιο μαδαει παρα πολυ και ζουν μεσα στην τριχα...εγω δεν θελω να τα βαλω αυτα στο παιδι μου...δεν μπορω να καταλαβω υπαρχουν τοσα πραγματακια ωραια να αγορασεις γιατι να ειμαι αναγκασμενη να του φοραω αυτα ??????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ευχομαι να εχεις πολυ καλα νεα να μας πεις αυριο...

ειδες μωρε πως μας τρελλαινουν τα μικρουλια...

να σε ρωτησω τι μαρκα αφρολουτρα και κρεμουλα θα του παρεις...???

ασε εγω ξενερωσα χθες εχει φαγωθει η πεθερα μου να φτιαξει η αδερφη της κατι ζακετακια πλεχτα(ακου χρωμα κοκκινο και λαχανι-πρασινο),και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο παρα μονο οτι αυτη εχει σκυλο μεσα στο σπιτι το οποιο μαδαει παρα πολυ και ζουν μεσα στην τριχα...εγω δεν θελω να τα βαλω αυτα στο παιδι μου...δεν μπορω να καταλαβω υπαρχουν τοσα πραγματακια ωραια να αγορασεις γιατι να ειμαι αναγκασμενη να του φοραω αυτα ??????

κοιτα σε αυτες τις περιπτωσεις ακολουθουμε την συμβουλη της μαρας

αστει να τα φτιαξει ,παρτα και μην τα βαζεις ποτε στο παιδι...

θα μου πεις θα μπορουσε να σου φερει κατι που ειανι πραγματικα χρησιμο...γιατι δεν της λες,μου λειπει αυτο ή εκεινο που μπορει να σου φερει σαν δωρο για να μην παιδευεται κιολας....πως σου φαινεται αυτο το σεναριο?

για την μαρκα δεν ξερω να σου πω ,η ξαδελφη μου μου ειπε οτι οταν φευγεις απο το μαιευτηριοσου δινουν μια βαλιτσα με διαφορα δειγματα και δοκιμαζεις μεχρι να δεις τι ταιριαζει στο παιδι

μαλλον ομως θα τα παρω ολα chicco και βλεπουμε.....

ΓΚΕΛΥ

δεν ειμαστε μονο εμεις καλε...ειναι και η μαρα...και η new ...δεν θυμαμαι τωρα πια αλλη κοπελα ειναι...ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη το μυαλο λειτουργει με κενα

οχι δεν λεω στο καφε γενικα

για τωρα λεω.....

ΓΚΕΛΥ

α ...ναι οι δυο μας ειμαστε ...

καλο το σεναριο...οσο για αυτο που λες εχουν φαγωθει με αυτα τα ζακετακια...αλλα δεν νομιζω να τα βαλει ποτε το παιδι μου...ειμαι κακια????????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...