Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδαμε κι εμεις μια αλλη που γινοτανε και αυτη κρεβατι μετα αλλα ηταν τοσο μικρο ...και δεν μου αρεσε καθολου

Αχ τυχερούλα! Φαίνεται έχεις χώρο να τα βολέψεις. Εμείς σε δύο χρόνια θα πρέπει να τα αλλάξουμε όλα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Αχ τυχερούλα! Φαίνεται έχεις χώρο να τα βολέψεις. Εμείς σε δύο χρόνια θα πρέπει να τα αλλάξουμε όλα.

τωρα που θα ειναι ενα παιδακι θα εχει ενα δωματιο δικο του...αν κανουμε και δευτερο τοτε η θα πρεπει να μετακομισω ή να αλλαξω εγω δωματιο και να τα βαλω στο δικο μου....ηρθε ο αντραςμου σας καληνυχτω!!!

76IGp3.png

τωρα που θα ειναι ενα παιδακι θα εχει ενα δωματιο δικο του...αν κανουμε και δευτερο τοτε η θα πρεπει να μετακομισω ή να αλλαξω εγω δωματιο και να τα βαλω στο δικο μου....ηρθε ο αντραςμου σας καληνυχτω!!!

Φιλάκια! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσαρες , δεν σας εχω ξεχασει αλλα προσπαθω να μπω στους ρυθμους μου , βασικα προσπαθω να θηλασω την μικρη μου , γεννηθηκε μικρουλα και κουραζεται ευκολα με τον θηλασμο.Εχω και τοσες δουλειες να κανω που δεν εκανα οσο καιρο ημουν ξαπλα , το καλο ειναι οτι με την φυσιολογικη γεννα ειναι σαν να μην γεννησα , δεν ποναω πλεον και το σωμα μου επανερχεται σιγα σιγα .Εχω τοσα να σας πω και θελω να δω αυτα που εχετε γραψει αλλα κοιταω να κανω τις δουλιτσες μου .

Πολλα φιλακια σε ολες μολις ευκαιρισω θα ξαναμπω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρουλα μου μια χαρα σε βλεπω και αυτο ειναι πολυ καλο,να χαιρεσαι και το κοριτσακι σου...αντε και μολις βρειτε τον ρυθμο σας θα σε βλεπουμε και πιο συχνα..

μπαρμπι μου τι κανεις???????

76IGp3.png

κορίτσια μου ούτε εγώ σας έχω ξεχάσει, διαβάζω όσο μπορώ τα νέα σας αλλά ο μικρός μας τρέχει, αν και είναι ήσυχος σαν άγγελος, φαγητό και ύπνο πάλι ξυπνάει ανά 2-3 ώρες. σας φιλώ όλες και θα τα πούμε σύντομα ξανά με τους ίδιους ρυθμούς όσο γίνεται.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κι απο μενα

και χρονια πολλα για σημερα

ειναι εδω καμια σας...ή οι μισες ταιζουν μπεμπεκια και οι αλλες μισες κανουν τριημερο?

οπου και να ειστε να ειστε καλα;);););)

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα χαπακι

μπραβο κοπελαρα ,κοντευεις κι εσυ

εγω μπηκα στην 33 εβδομαδα,αντε να αντεξω αλλες 2 και μετα παμε για μαιευτηριο,ή μαλλον οχι εγω ,ο μπεμπης να αντεξει και να παρει κανα μισοκιλο,ελπιζω......

τωρα μιλουσα με την ζωζα,ειναι καλα αν και κουρασμενη

σημερα επιστρεφουν σπιτι τους

κοριτσαρα,καλη επιστροφη,σιδερενιοι :P:p:p:p:p:p

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ναι κοριτσακι μου...ελπιζω να παρει γραμμαριακια...και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα...

τι σου ειπε η ζωζα ταλαιπωρηθηκε αρκετα...πως ειναι το μωρακι της...????

Ζωζα καλη επιστροφη στο σπιτι !!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...